مدیریت نوشته ها در وردپرس

رویال کد > مدیریت نوشته ها در وردپرس

رضا ذوالعلی

مرداد 7, 1398

یک سلام گرم تابستونی دیگه به تمامی کاربران عزیز رویال کد !
امروز یکبار دیگه درخدمت شما هستیم با آموزش بخش مدیریت نوشته ها در وردپرس ، در آموزش امروز میخواهیم با یکدیگر بخش مدیریت نوشته ها در وردپرس را بررسی کنیم و ببینم یک نوشته در وردپرس از چه بخش هایی تشکیل شده .
قبل از شروع میخواهیم چند نکته را بهتون بگیم که در نوشته ها و مدیریت نوشته ها در وردپرس حائز اهمیت است و کار را برای ما آسان تر میکنند :

  1.  برای کاربری آسان تر هنگام استفاده از ویرایشگر متن وردپرس از افزونه ویرایشگر کلاسیک استفاده کنید
    (توجه : این افزونه برای تبدیل ویرایشگر های جدید وردپرس که در نسخه های 5 به بالا منتشر شده اند به ویرایشگر های قدیمی یا همان کلاسیک وردپرس استفاده میشود ).
  2. برای استفاده از امکانات بیشتر در ویرایشگر مانند (اموجی ها – سایز های فونت بر اساس پیکسل – جدول ها و …) از افزونه TinyMCE Advanced استفاده کنید .
  3. حتما در نوشته های خودتون از عنوان های مناسب و مفهومی استفاده کنید
  4. در طول نوشته از عکس های جذاب استفاده کنید تا خستگی چشم کاربر از بین بره

از دسته بندی و برچسب مناسب استفاده کنید که در ادامه این مقاله بهتون توضیح میدم که دسته یا برچسب چی هست و اصلا چه فایده ای داره ؟
خب دوستان بریم سراغ آموزش 🙂
ابتدا از طریق صفحه ورود وب سایت وارد پیشخوان وردپرس میشویم . بعد از ورود به پیشخوان در ستون سمت راست نمایشگر خودتان گزینه نوشته ها را میبینید که اگر اشاره گر موس خودتون را بر روی آن ببرید چند زیر منو با نام های (همه نوشته ها – افزودن نوشته – دسته ها – برچسب ها) میبینید که ما در ادامه ی همین آموزش تمامی این بخش هارا باهم مرور میکنیم و متوجه میشویم که هر گزینه چی هست و اصلا چه کاری را انجام میدهد .

همه ی نوشته ها در مدیریت نوشته ها در وردپرس | رویال کد

همه نوشته ها (post in wordpress) :

خب در این بخش ما میتوانیم تمامی نوشته هایی که تا به حال آن هارا منتشر کرده ایم و یا در حالت پیش نویس قرار دارند را ببینیم و آن ها را مدیریت کنیم . در این بخش تمامی نوشته ها به همراه یک عکس با سایز بند انگشتی + عنوان + نویسنده نوشته + دسته های نوشته + برچسب های نوشته + دیدگاه ها + تاریخ قابل مشاهده هستند . وقتی که شما اشاره گر موس خودتون را بر روی عنوان حرکت دهید چندین گزینه در زیر عنوان ظاهر میشوند که شما با استفاده از گرینه های ( ویرایش – ویرایش سریع – زباله دان – پیش نمایش ) میتوانید نوشته خود را خیلی سریع تر و راحت تر مدیریت کنید . با استفاده از مربع تو خالی کنار نوشته ها میتوانید آن هارا انتخاب کنید و بصورت گروهی آن ها را ویرایش ، حذف و … کنید .

افزودن نوشته در مدیریت نوشته ها در وردپرس | رویال کد

افزودن نوشته :

خب فکرکنم الان دیگه رسیدیم به بخش اصلی مدیریت نوشته ها در وردپرس پس خوب حواستون رو جمع کنید تا بتوانید مقاله ی خوب و مناسب را برای وب سایت خودتون بنویسید .
بعد از نصب افزونه ویرایشگر کلاسیک در صورت نیاز وارد صفحه ای میشویم که در بالا یک کادر با اندازه باریک به اسم افزودن عنوان وجود دارد که در این قسمت عنوان نوشته خودمان را وارد میکنیم و طبق نکته هایی که در ابتدای مقاله بهتون گفتم بهتر هست از عنوان های مفهومی و کلیدی استفاده کنید تا کاربران خیلی راحت تر بتوانند مقاله شما را در گوگل پیدا کنند و یا به صورت کلی میشود گفت که باعث افزایش سئو شما میشود .

بعد از انتخاب عنوان در کادر بعدی یک کادر نسبتا بزرگ را میبینیم که باید متن نوشته خودمان را در این قسمت بنویسیم و با استفاده از ابزار موجود در نوار بالایی این کادر آن را ویرایش کنیم .

گذری بر نوار ابزار ویرایشگر در مدیریت نوشته ها در وردپرس | رویال کد

گذری بر نوار ابزار ویرایشگر برای مدیریت نوشته ها در وردپرس :

  •  نماد B : با استفاده از این نماد که مخفف شده کلمه BOLD هست میتوانید قسمتی از متن خود را به حالت بولد (BOLD) تبدیل کنید مانند : رویال کد
  •  نماد I : این نماد که مخفف کلمه italic هست باعث میشود متن شما به حالت کَج قابل مشاهده برای کاربر باشد به عنوان مثال : رویال کد
  •  نماد A : این گزینه میتواند به راحتی رنگ متن انتخاب شده شمارا به رنگ های دلخواه شما تبدیل کند برای نمونه : رویال کد

برای افزودن یک عکس ، ویدئو یا هر فایل رسانه ای دیگر به نوشته خود کافی هست با استفاده از دکمه افزودن پرونده چند رسانه ای موجود در بالای نوار ابزار ویرایشگر ، فایل مورد نیاز خود را از کتابخانه وردپرس خود و یا کامپیوتر خود انتخاب و بر روی گذاشتن در نوشته کلیک کنید تا به راحتی آب خوردن به نوشته شما اضافه شده و با کلیک بر روی آن حالت (راست چین – چپ چین – وسط چین – بدون چینش ) و یا سایز دیگر آن را تغییر دهید .

در ستون سمت چپ کادر نوشته کادری دیگر با عنوان ساختار مشاهده میکنید که دارای گزینه های مختلفی مانند (استاندارد – ویدئو – عکس – صدا و …) هست که این ساختار ها با توجه به قالب استفاده شده توسط شما متغییر میباشند .

در کادر زیرین بخش دسته بندی را میبینیم که در این قسمت میتوانیم نوشته های خودمان را دقیقا مانند یک کتابخانه دستبندی کنیم به عنوان مثال (اجتماعی – سیاسی – مذهبی ) که این اینکار در امر جست و جو و سئو خیلی خیلی موثر هست پس پیشنهاد میکنم از نام هایی برای دستبندی های خود استفاده کنید که هم کوتاه و مختصر باشند و نیز مفهومی باشند !

بخش دسته ها دارای 2 تب با اسم های (همه دسته ها – پُر استفاده) هست که در تب همه دسته ها میتوانیم تمامی دسته هایی که تاکنون ایجاد کرده ایم را ببینیم حتی اگر دسته ای بدون نوشته باشد . اما تب بعد کمی متفاوت هست به علت اینکه در این تب شما فقط دسته هایی را میبینید که بیشتر از دسته های دیگر توسط شما استفاده شده اند یا به نقل دیگه ای نوشته های بیشتری دارند همچنین با استفاده از گزینه
+ افزودن دسته تازه در انتهای کادر میتوانید به راحتی آب خوردن یک دسته جدید تولید و برای نوشته خود استفاده کنید .

کادر بعدی ، برچسب ها نام دارد که در این کادر میتوانید به راحتی کلمات کلیدی نوشته خود را وارد کنید تا سئو نوشته خودتان را بهبود ببخشید و باعث رشد وب سایت خودتان بشوید . برای اضافه کردن یک برچسب جدید کافیه در کادر مشخص شده اسم برچسب خودمان را وارد و بر روی اینتر یا افزودن کلیک کنیم تا این برچسب برای این نوشته و همچنین در بخش برچسب ها که در ادامه مقاله گذری هم بر آن خواهیم داشت اضافه میشود ! مثل بخش دسته بندی ها هم میتوانید از برچسب های پُر استفاده که در زیر عنوان
انتخاب از برچسب های بیشتر استفاده شده موجود هست انتخاب کنید .

بعد از گذشت 3 کادر به یک کادر دیگر با عنوان ویژگی های نوشته میرسیم که باز هم این قسمت با توجه به نوع قالب شما متغیر هست به عنوان مثال شما در این قسمت میتوانید نوع قالب نوشته خود را بر روی یکی از حالت های قالب (پیش فرض – Canvas – تمام عرض و …) قرار دهید و نوشته خود را در قالبی دیگر ببینید .
حالا به کادر آخر یعنی تصویر شاخص میرسیم که در این کادر میتوانیم برای نوشته خود یک تصویر انتخاب کنیم که نوشته ما نیز با این تصویر شناخته خواهد شد .

بر روی قرار دادن به عنوان تصویر شاخص کلیک میکنیم و باز هم طبق مراحل قبلی برای اضافه کردن یک فایل رسانه ای در وردپرس ، تصویر مورد نظر را انتخاب میکنیم و برروی قراردادن به عنوان تصویر شاخص کلیک میکنیم تا عکس دلخواه ما به عنوان تصویر شاخص این نوشته مشخص شود .

به ابتدای صفحه برمیگردیم و کادر انتشار را میبنیم که از چند بخش تشکیل شده که باهم دیگه آن ها را بررسی میکنیم .

وضعیت نوشته در مدیریت نوشته ها در وردپرس | رویال کد

  1. وضعیت : این ویژگی به شما امکان میدهد تا نوشته شما در 2 وضعیت پیش نویس و در انتظار بازبینی باشد که این وضعیت ها از انتشار و مشاهده آن ها در مطالب سایت جلوگیری میکند .
  2. قابلیت مشاهده : این ویژگی باعث میشود تا نوشته شما در یکی از 3 حالت (عمومی – رمزدار –خصوصی) قابل استفاده باشد که در حالت عمومی تمامی کاربران میتوانند این نوشته را ببینند ، در حالت رمزدار با تعریف یک رمز توسط شما فقط کاربرانی که رمز صحیح را وارد کنند میتوانند این نوشته را ببینند و در حالت آخر یعنی خصوصی این نوشته فقط برای ادمین ها قابل مشاهده میباشد .
  3.  انتشار : در این بخش میتوانیم تاریخ انتشار این نوشته را با استفاده از فیلد های مشخص شده ویرایش کنیم .

حال با 2 گزینه ذخیره پیش نویس و پیش نمایش میتوانیم نوشته خود را به عنوان یک پیش نویس ذخیره کنیم و یا حتی تا اینجای کارمان را در حالت پیش نمایش ببینیم . و در آخر هم با استفاده از دکمه انتشار ، نوشته خودمان را در وب سایت منتشر میکنیم .حالا طبق گفته های قبلی میتوانید نوشته ایجاد شده خودتان را در بخش همه نوشته ها ببینید .

دسته ها در مدیریت نوشته ها در وردپرس | رویال کد

آموزش کار با دسته ها در مدیریت نوشته ها در وردپرس :

دسته ها مهم ترین بخش در مدیریت نوشته ها در وردپرس است و همانطور که گفتم دسته ها در وردپرس دقیقا مثل دسته بندی یک کتابخانه هستند که باعث میشوند شما کتاب موردنظر خودتان را فقط با کمی گشت و گذار در کتابخانه پیدا کنید که دلیل این راحتی در جست و جو دسته بندی شدن کتاب ها است .
در نتیجه ما هم نوشته های وردپرس و یا هرچیز دیگری را در وردپرس دسته بندی میکنیم تا پیدا کردن آنها برای کاربران راحت تر باشد و به گونه ای دیگر میتوان گفت که وب سایت خودمان را بهینه سازی میکنیم .

بعد از ورود به صفحه دسته ها در سمت چپ یکسری کادر را برای افزودن یک دسته جدید و در سمت چپ جدولی را میبینیم که تمامی دسته های را که ما تاکنون ایجاد کرده ایم را به ما نشان میدهد .

در سمت راست یا همان افزودن دسته تازه 4 کادر با نام های (نام – نامک – دسته مادر – توضیح) وجود دارد که باهم این 4 کادر را برای ساختن یک دسته جدید مرور میکنیم :

  1.  نام : در این کادر نامی مستعار برای دسته خود انتخاب میکنیم به عنوان مثال : آموزش های وردپرس
  2.  نامک : یک نام کوتاه انگلیسی را برای دسته موردنظر انتخاب میکنیم ، توجه کنید که این نامک در نشانی های اینترنتی (URLs) ها استفاده میشوند برای مثال : wp-learn
  3.  دسته مادر : در این گزینه شما میتوانید دسته دیگری را به عنوان دسته مادر قرار دهید تا دسته فعلی به عنوان زیر دسته آن تعیین شود برای اینکه بهتر متوجه شوید به مثال زیر دقت کنید :
    دسته مادر : آموزش های وردپرس  زیر دسته : آموزش افزونه ها
  4. توضیح : در این کادر هم میتوانیم توضیحی برای دسته خود بنویسیم برای مثال : در این دسته بندی نوشته هایی که مرتبط با وردپرس هستند نمایش داده میشوند .

حالا بعد از تکمیل کادر ها بر روی دکمه افزودن دسته تازه کلیک میکنیم تا دسته مورد نظر ما با اطلاعات وارد شده به لیست دسته ها اضافه شود .
بعد از اضافه کردن دسته در ستون سمت چپ میبینیم که هر دسته با یک عنوان – توضیح – نامک – تعداد قابل مشاهده هست که باز هم با حرکت اشاره گر موس بر روی عنوان میتوانیم اقدام به (ویرایش – ویرایش سریع – پاک کردن – نمایش) کنید و با استفاده از مربع های تو خالی که در کنار عنوان ها هستند آن هارا بصورت گروهی پاک کنید .

برچسب ها در مدیریت نوشته ها در وردپرس | رویال کد

برچسب ها :

برچسب ها نیز یکی از مهم ترین بش ها در مدیریت نوشته ها در وردپرس هستند و برچسب ها همان کلمات کلیدی هستند یا به قول معروف میتوان آنهارا مانند هشتگ های اینستاگرام دانست که باعث میشوند پست های شما بیشتر توسط کاربران دیده شود پس برچسب ها دقیقا همچین کاری را برای نوشته های شما انجام میدهند تا بازخورد بیشتری را توسط موتور های جست و جو گر برای نوشته شما جذب کند یا به ضورت عامیانه سئو شمارا افزایش دهد .

ما برای ساخت یک برچسب و استفاده از آن مراحل زیر را انجام میدهیم :

مثل صفحه دسته ها ، در سمت چپ یک فرم با همان اطلاعات (عنوان – توضیح – نامک – تعداد ) مشاهده میکنیم که مختص به هر برچسب میباشد و در سمت راست هم کادرهایی برای اضافه کردن یک برچسب جدید با عنوان افزودن برچسب میبینیم که باهم دیگر به تکمیل آنها میپردازیم :

  1.  نام : در این کادر نام برچسب خود را انتخاب میکنیم به عنوان مثال : آموزش
  2.  نامک : یک نام کوتاه انگلیسی را برای برچسب موردنظر انتخاب میکنیم ، توجه کنید که این نامک در نشانی های اینترنتی (URLs) ها استفاده میشوند برای مثال : learn
  3.  توضیح : در این کادر هم میتوانیم توضیحی برای برچسب خود بنویسیم برای مثال : این برچسب برای مطالب استفاده میشود .

حالا بعد از تکمیل کادر ها بر روی دکمه افزودن برچسب کلیک میکنیم تا برچسب موردنظر ما با اطلاعات وارد شده به لیست برچسب ها اضافه شود .

خب این آموزش هم به پایان رسید ، در این آموزش یادگرفتیم که چگونه با بخش نوشته ها کارکنیم و از آن به خوبی استفاده کنید . امیدوارم این آموزش به حد کافی برای شما مفید بوده باشه ، تا آموزش بعدی خدانگهدار .

خلاصه مقاله

یک سلام گرم تابستونی دیگه به تمامی کاربران عزیز رویال کد ! امروز یکبار دیگه درخدمت شما هستیم با آموزش بخش مدیریت نوشته ها در وردپرس ، در آموزش امروز میخواهیم با یکدیگر بخش مدیریت نوشته ها در وردپرس را بررسی کنیم و ببینم یک نوشته در وردپرس از چه بخش هایی تشکیل شده . […]

اگر این مقاله برایتان مفید بود با دوستانان به اشتراک بگذارید:
لینک مقاله کپی شد
پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

دیدگاه ها
  • عباس محمدی گفت:

    واسه مدیریت نوشته ها توی وردپرس من مدتهاست که دارم از پلاگین TinyMCE Advanced استفاده میکنم و بنظرم عااالیه 🙂

    راستش به این خاطر ازش استفاده میکنم که کلی امکانات با کیفیت رو ارائه میده و از همه مهمتر اینکه رایگان هست. بجزو معدود پلاگین هایی هستش که هم رایگانه و هم کلیییی امکانات داره و تازه نصب بالایی هم داشته.

    اون بخش نوار ابزار توی قسمت نوشته های وردپرس هم خیلی باحاله و البته اگر با برنامه word کار کرده باشید، احتمالا خیلی جاهاش واستون تکراریه!

  • باران امینی نیا گفت:

    پلاگین TinyMCE Advanced واقعا بی نظیره و همونطور که دوستمون توی کامنت ها گفتن واقعا امکانات خوبی رو ارائه میکنه و اینکه رایگان هستش هم واقعا بی نظیره و البته جای تعجب داره!

    من مقاله رو که داشتم میخوندم، متوجه یه چند تا تفاوت شدم. توی اون قسمتی که مقاله رو مینویسی و بعد میخوای انتشارش بدی، توی عکس هایی که گذاشتین یه قسمت پاک کردن کش هست که مال من نداره. کلا بخش مدیریت نوشته های وردپرس من این چیزو نداره، خیلی گشتم. شما چطور اینو آوردین؟!؟!