انواع قالب چندمنظوره وردپرس

رویال کد > انواع قالب چندمنظوره وردپرس

رضا ذوالعلی

آبان 26, 1401

قالب‌های چندمنظوره وردپرس، قالب‌های بسیار منعطفی هستند؛ زیرا که با استفاده از آن‌ها شما قادر به طراحی و ایجاد انواع وب‌سایت از جمله شرکتی، خبری، شخصی و … خواهید بود. در تنظیمات این قالب‌ها امکان سفارشی‌سازی برای شما فراهم آمده است. به‌عنوان قدم اول در راه‌اندازی وب‌سایت، شما باید تصمیم بگیرید که از قالب تخصصی استفاده کنید یا قالب چندمنظوره. هرکدام از این گزینه‌ها ویژگی‌های مختص به خود را دارند و شما بایستی با آگاهی  کامل و با توجه نیاز خود این انتخاب را انجام دهید تا در آینده، این تصمیم مانع رشد سایت شما نشود.

تفاوت قالب تخصصی و قالب چندمنظوره

در قدم اول قصد داریم به بزرگ‌ترین دسته‌بندی قالب‌های وردپرس یعنی چندمنظوره یا تخصصی بودن بپردازیم. قالب‌های تخصصی قالب‌هایی هستند که برای منظور خاصی طراحی شده‌اند؛ برای مثال قالب‌های سایت‌های فروشگاهی، قالب‌های شرکتی، قالب‌های خبری و مجله‌ای، قالب‌های مختص وبلاگ و …

قالب‌های چندمنظوره دارای ویژگی‌ها و امکانات متعددی هستند که شما می‌توانید بر اساس نیاز، آن‌ها را در وب‌سایت خود پیاده‌سازی کنید. درواقع این قابلیت به شما اجازه می‌دهد با استفاده از ویژگی‌های مختلف، در وب‌سایت‌های متفاوت به‌راحتی از آن استفاده کنید و قالب را بر اساس نیازهای شخصی‌تان، بتوانید شخصی‌سازی کنید.

در واقع برای سایت‌هایی که در یک زمینهٔ خاص فعالیت می‌کنند، استفاده از قالب تخصصی گزینهٔ بسیار مناسب‌تری است؛ اما در صورت استفاده از قالب تخصصی برای هر پروژه نیاز به یک قالب جدید پیدا خواهید کرد. به‌طورکلی استفاده از قالب‌های تخصصی بسیار ساده‌تر بوده؛ چون که این قالب‌ها ویژگی‌های زیادی ندارند و برای افراد تازه‌کار مناسب‌تر است.

انعطاف‌پذیری، مهم‌ترین و اصلی‌ترین دلیل استفاده از قالب‌های چندمنظوره است. البته این قالب‌ها امکانات زیادی را به شما ارائه می‌دهند؛ اما علت اصلی استفاده از آن‌ها انعطاف‌پذیری آن‌هاست.

ویژگی‌های قالب چندمنظوره

در اینجا برخی از امکانات و ویژگی‌های قالب‌های چندمنظوره را لیست کرده‌ایم.

  • انعطاف‌پذیری
  • داشتن وبلاگ
  • دارای تنظیمات پیشرفته
  • امکان ایجاد فروشگاه و پنل مدیریت فارسی و قدرتمند
  • مگامنو زیبا و پیشرفته
  • دارای صفحه‌ساز قدرتمند
  • دارای فریم‌ورک قدرتمند
  • پشتیبانی
  • رنگ‌بندی مناسب
  • داشتن ابزارک‌های مختلف
  • فونت‌ها و آیکن‌های متفاوت
  • واکنش‌گرا بودن و سازگاری با ابزارهای مختلف
  • داشتن صفحه‌های اصلی مختلف و جذاب
  • چیدمان و طراحی مدرن اجزا
  • وجود المان‌های زیاد برای صفحه سازی
  • پشتیبانی از زبان فارسی

معرفی برترین قالب‌های چندمنظوره

در این قسمت قصد داریم تعدادی از برترین قالب‌های چندمنظوره را برای شما معرفی کنیم.

1. قالب آسترا (Astra)

یکی از بهترین، سریع‌ترین، پرقدرت‌ترین و حرفه‌ای‌ترین قالب‌های چندمنظوره وردپرس، قالب آسترا است. این قالب بدون خط جی کوئری (jQuery) طراحی شده و از زبان جاوا اسکریپت برای افزایش سرعت استفاده می‌کند. قیمت قالب آسترا بسیار پایین بوده و شما می‌توانید به راحتی آن را خریداری کنید. از مزایای این قالب می‌توان به کار با انواع صفحه سازها و سرعت بارگذاری بسیار بالا اشاره کرد که باعث شده تا بیش از یک میلیون نفر از این قالب محبوب استفاده کنند.

2. قالب بی تم (BeTheme)

قالب بی‌تم دارای پوسته‌ای منعطف  وبا طراحی بی‌نظیر است که همین امر باعث شده تا این قالب را در دستهٔ بهترین قالب‌های چندمنظوره قرار گیرد. سفارشی بودن هدر سایت از قابلیت‌های ویژهٔ قالب بی تم است که 20 طرح برای کاربران طراحی و سفارش سای کرده است. از نکات مثبت این قالب می‌توان به قابلیت شخصی‌سازی با تنظیمات فارسی و دارابودن بیش از 650 سایت آماده، اشاره کرد. صفحه ساز اختصاصی این قالب ویژوال کامپوزر است با ساتفاده از قالب چند منظوره بی تم شما قادر به ساخت و طراحی هر نوع وب‌سایتی که نیاز دارید خواهید بود.

3. قالب دیوی (Divi)

یکی دیگر از بهترین قالب‌های چندمنظوره وردپرس، قالب دیوی است که دموهای بسیار جذابی دارد. این ویژگی به شما این امکان را می‌دهد که متناسب با نیاز و سلیقهٔ خود این دموها را تهیه و از آن‌ها استفاده کنید. فتوشاپ وردپرس لقبی است که قالب دیوی به‌خاطر تنوع بسیار زیاد در طراحی، از آن خود کرده است. در قالب دیوی هر گونه تغییری ممکن است حتی ویرایش کوچک‌ترین المان ها برای شما امکان پذیر است. از مزایا این قالب می‌توان پیش‌نمایش زنده و به‌روزرسانی‌های خودکار را نام برد.

4. قالب انفولد (Enfold)

این قالب از انعطاف پذیری بسیار بالایی برخوردار بوده و امکان طراحی هر نوع وب سایت دلخواه به وسیله‌ی آن میسر است. صفحه ساز این قالب avia بوده که امکانات بسیاری زیادی دارد و شما را از هر صفحه‌ساز دیگری بی‌نیاز می‌کند. قالب انفولد دموها و المان‌های زیادی دارد. از مزایای این قالب می‌توان به امکان نصب انواع دموها، سازگاری با انواع افزونه‌ها، سرعت بالا اشاره کرد. ظاهر این قالب مشابه با قالب وب‌سایت دیجی‌کالا با آدرس اینترنتی: digikala.com است. شما می‌توانید با ایجاد تنظیمات، شکل ظاهری سایت خود را بارها تغییر دهید.

5. قالب آوادا (Avada)

یکی از زیباترین و بهترین قالب‌های چند منظوره وردپرس، قالب آوادا است. این قالب لقب پرفروش‌ترین قالب چندمنطوره را به خود اختصاص داده است.  از ویژگی‌های بی‌نظیر این قالب می‌توان‌به داشتن تعداد زیاد دموهای مختلف، در حوزه‌های متفاوت اشاره کرد. به‌طوری که شما به وسیله‌ی آن قادر به  طراحی سایت‌های آموشی، خبری، شرکتی و هر سایتی که مدنظر دارید، خواهید بود. دارا بودن صفحه ساز لحظه ای و هوشمند و همچنین امکان ایجاد فرم های مختلف بدون افزونه، از نکات مثبت این قالب هستند.

6. قالب ژوپیتر (Jupiter)

قالب ژوپیتردارای ۳ استایل متفاوت برای نمونه کار و ۷ استایل جذاب برای بخش وبلاگ است که شما می‌توانید بدون نیاز به کدنویسی، از آن‌ها برای طراحی وب‌سایت خود استفاده کنید. بخش تنظیمات این قالب در برگه‌های جدا تفکیک شده است و این امکان را به شما می‌دهد که بر اساس سبک و سلیقه‌ی خود، چیدمان آن را انجام دهید. از مزایای این قالب می‌توان‌به سازگاری با ووکامرس، امکان طراحی با صفحه ساز المنتور و تعداد بالای امکانات سربرگ ها اشاره کرد.

7. قالب بریج (Bridge)

یکی دیگر از بهترین قالب‌های چند منطوره وردپرس در دنیای قالب‌های وردپرس، قالب بریج به‌شمار می‌آید که دارای امکانات بسیار زیادی از جمله قابلیت شخصی سازی است. ساز گاری بالای این قالب با افزونه‌ها و داشتن بیش از 500 دموی آماده، این امکان را به شما می‌دهد که برای طراحی سایت خود از این قالب استفاده کرده و از ویژگی‌های بی‌نطیر آن بهره‌مند شوید. این قالب انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد و شما می‌توانید با استفاده از آن کوچک‌ترین و جزئی‌ترین المان‌ها را نیز تغییر دهید.

8. قالب فلت سام (Flatsome)

این قالب یکی دیگر از حرفه‌ای‌ترین قالب‌های چندمنظوره وردپرس به حساب می‌آید. تنظیمات تخصصی این قالب به شما کمک می‌کند تا بدون نیاز به کدنویسی یک وب‌سایت بدون عیب و نقص داشته باشید. این قالب رابط کاربری بسیار خوبی نیز دارد. قالب فلت سام دارای صفحه ساز اختصاصی و بهینه سازی شده است که باعث بهبود سرعت و عملکرد این قالب می‌شود. از دیگر مزایای این قالب می‌توان‌به داشتن دمو‌های متعدد و پنل مدیریت جذاب اشاره کرد.

9. قالب وود مارت (Woodmart)

یکی‌ دیگر از محبوب‌ترین قالب‌های چندمنظوره وردپرس، قالب وود مارت است. این قالب به همراه یک اپلیکیشن ارائه می‌شود که این امر باعث شده تا محبوبیت این قالب را دوچندان کند. قالب وود مارت دموهای حرفه‌ای و جذابی دارد و با صفحه سازهای مختلفی از جمله اسلایدر، ویژوال، کامپوزر و المنتور سازگار است. قالب وودمارت ۳ اسلایدر شگفت انگیز دارد که جلوه ای زیبا به وب‌سایت شما می‌دهد.

10. قالب زکرا (Zakra)

یکی از قالب‌های چندمنظوره رایگان و بی‌نظیر وردپرس، قالب چندمنظوره زکرا است. این قالب به شما این امکان را می‌دهد که هر وب‌سایتی را که نیاز دارید طراحی و راه‌اندازی کنید. قالب زکرا با صفحه‌ساز های گوتنبرگ و المنتور سازگار بوده و شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها محتوای خود را شخصی‌سازی کنید. سازگاری کامل با ووکامرس، پشتیبانی کامل از زبان و فونت‌های فارسی، بهینه‌سازی کدها برای تاثیر مثبت در سئو و سرعت بالا از مزایای این قالب به شمار می‌روند.

نتیجه گیری

استفاده از قالب‌های رایگان برای طراحی وب‌سایت از کارشناسان هیچ عیب و ایرادی ندارد؛ اما باید به این مسئله توجه کرد که قالب‌های رایگان نسبت به قالب‌های پولی قابلیت‌ها و امکانات متعدد ندارند. انتخاب یک قالب خوب و مناسب برای وردپرس کاران همیشه یک کار دشوار بوده؛ اما شما می‌توانید با توجه‌به بودجه و نیازهای خود بهترین قالب را برای وب‌سایت خود انتخاب و به‌وسیله ی آن سایت خود را راه‌اندازی کنید. در این مقاله ما فهرستی از ۱۰ قالب چندمنطوره وردپرس را برای شما معرفی کردیم. امید به اینکه توانسته باشیم شما را در انتخابی خوب و مناسب یاری کرده باشیم. من و دوستانم در مجموعه‌ی رویال کد آماده پاسخگویی به کلیه سوالات شما عزیزان هستیم.

خلاصه مقاله

قالب‌های چندمنظوره وردپرس، قالب‌های بسیار منعطفی هستند؛ زیرا که با استفاده از آن‌ها شما قادر به طراحی و ایجاد انواع وب‌سایت از جمله شرکتی، خبری، شخصی و … خواهید بود. در تنظیمات این قالب‌ها امکان سفارشی‌سازی برای شما فراهم آمده است. به‌عنوان قدم اول در راه‌اندازی وب‌سایت، شما باید تصمیم بگیرید که از قالب تخصصی […]

اگر این مقاله برایتان مفید بود با دوستانان به اشتراک بگذارید:
لینک مقاله کپی شد
پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

دیدگاه ها تا کنون دیدگاهی برای این مقاله ثبت نشده است