بهترین پلاگین های بک آپ گیری اتوماتیک وردپرس
رضا ذوالعلی
اسفند 4, 1399
در اینترنت و سایت ها همیشه ممکنه هر اتفاقی بیفته و این اصلا عجیب نیست که اتفاق های مختلفی در سایتتون رخ بده شما باید آمادگی مقابله با هر مشکلی رو داشته باشید، اما در زمان بروز مشکلات یکی از اصلی ترین مواردی که میتونه سایت شمارو به حالت قبلی برگردونه بازیابی نسخه قبلی سایت هست
مخصوصا در وردپرس که با نصب هر پلاگین و یا قالب ممکنه سایتتون با مشکل مواجه بشه، شما باید به صورت مداوم از سایتتون بک آپ دریافت کنید تا بتونید در زمان مشکلات سایتتون رو به حالت اولیه برگردونید، اما ممکنه این عملیات بک آپ گیری از سایتتون کمی براتون وقت گیر باشه و یا برخی اوقات اصلا یادتون نباشه که از سایت بک آپ بگیرید،
برای اینکار در وردپرس یک سری افزونه به وجود اومده که می توانید اون هارو تنظیم کنید تا به صورت خودکار از سایت شما بک آپ دریافت کنند و نیاز نباشه که شما خودتون به این کار بپردازید، ما در این مقاله قصد داریم که شما رو با بهترین افزونه های بکاپ گیری وردپرس آشنا کنیم و شما با نصب کردن اونا بتونید به صورت اتوماتیک از سایتتون بک آپ دریافت کنید و هر وقت مشکلی براتون پیش اومد نگران نباشید و سایتتون رو به حالت اولیه برگردونید.
برترین پلاگین های بک آپ گیری اتوماتیک برای وردپرس
توجه داشته باشید که پلاگین های بسیار زیادی در این زمینه وجود دارند اما برخی از اونا خوب نیستند و ممکنه براتون مشکلی ایجاد کنه پس توجه داشته باشید که باید یک افزونه عالی در این زمینه برای سایت خودتون نصب کنید که میتونید از لیستی که معرفی میکنیم استفاده کنید و بهترین پلاگین رو برای بک آپ اتوماتیک در سایت خودتون داشته باشید. پیشنهادمی کنم قبل مطالعه ادامه مطلب نیم نگاهی به مقاله نصب افزونه در وردپرس داشته باشید
افزونه UpdraftPlus بهترین افزونه برای بکاپ گیری از وردپرس
یکی از بهترین افزونه ها در زمینه بک آپ گیری خودکار در سایت افزونه UpdraftPlus هست که تا کنون تونسته از مخزن وردپرس بیش از 2 میلیون نصب فعال دریافت کنه همین موضوع باعث شده است که همکاران ما در بخش خدمات پشتیبانی سایت وردپرسی رویال کد از این پلاگین برای فعالسازی بکاپ گیری اتوماتیک استفاده نمایند، این افزونه دارای دو نسخه رایگان و پولی هست که شما میتونید به خوبی با تنظیم کردن اون از سایتتون بک آپ داشته باشید، البته نسخه رایگان این افزونه تا حدودی محدودیت داره و شما نمی تونید از تمام امکانات اون استفاده کنید، اگر قصد دارید امکانات حرفه ای برای بک آپ گیری سایت داشته باشید بهتر هست که نسخه پولی افزونه رو خریداری کنید.
یکی از مزیت های UpdraftPlus این هست که شما میتونید بک آپ های دریافتی سایت خودتون رو در سرور های مختلفی ذخیره سازی کنید و یا از سرویس های ذخیره سازی ابری مانند گوگل درایو و یا دراپ باکس استفاده کنید، این مزیت باعث میشه که سرور و یا هاست سایت خودتون با بک آپ هایی که دارید بیخودی پر نشه.
در ضمن شما با استفاده از این افزونه می توانید یک زمان بندی در سایت خودتون تعیین کنید که افزونه به صورت خودکار از سایتتون بک آپ دریافت کنه و اون رو خیلی ساده ذخیره سازی کنه، این مزیت باعث میشه که شما اصلا کاری برای بک آپ انجام ندید و فقط با یک بار تنظیم کردن افزونه روند بک آپ گیری سایتتون رو به صورت خودکار انجام شود.
البته توجه داشته باشید که علاوه بر بک آپ گرفتن از سایتتون می توانید اون رو خیلی ساده دوباره از طریق همین افزونه بازگردانی کنید.
افزونه All-in-One WP Migration یکی بهترین پلاگین ها برای پشتیبان گیری از وردپرس
یکی دیگه از افزونه هایی که میتونید با استفاده از اون بک آپ گیری سایت خودتون رو به صورت اتوماتیک انجام بدید افزونه All-in-One WP Migration هست، این افزونه تا کنون بیش از 2 میلیون نصب فعال دریافت کرده و به عنوان یکی از محبوب ترین افزونه های بک آپ در وردپرس شناخته میشه،در حال حاضر 2 نسخه از این افزونه عرضه شده که نسخه رایگان اون رو می توانید از طریق مخزن وردپرس در دسترس داشته باشید و در سایت خودتون استفاده کنید.
البته با نسخه رایگان افزونه شما فقط می توانید یک بک آپ گیری ساده داشته باشید و امکانات حرفه ای این افزونه رو در دسترس خودتون ندارید اما اگر میخوایید تمامی امکانات این افزونه رو در دسترس خودتون داشته باشید باید نسخه حرفه ای افزونه رو خریداری کنید.
این افزونه هم امکان زمان بندی شدن رو داره و شما میتونید افزونه رو زمان بندی کنید که به صورت خودکار از سایتتون بک آپ بگیره و ذخیره سازی اون رو در سرور اختصاصی شما و یا فضا های ابری اشتراکی انجام دهد، این امکان در نسخه رایگان فراهم نیست و شما باید نسخه حرفه ای افزونه رو خریداری کنید.
البته ظاهر و کارایی افزونه ساده هست و نیاز نیست تخصص خاصی داشته باشید و با آشنایی ابتدایی با اون میتونید بک آپ از سایت خودتون دریافت کنید، یکی از محدودیت های نسخه رایگان افزونه این هست که شما نمیتونید فایل های بک آپ بیشتر از 512 مگابایت رو از سایتتون دریافت کنید و اگر سایتتون کمی سنگین باشه دیگه این نسخه رایگان اصلا برای شما کاربردی نخواهد داشت.
هر نسخه بک آپی هم که از سایتتون گرفتید رو می توانید به صورت لیستی مشاهده کنید و هر کدوم رو که می خواهید خیلی سریع با چند کلیک دوباره در سایتتون بازگردانی کنید.
افزونه BackWPup یکی از بهترین افزونه ها برای پشتیبان گیری از وردپرس
اگر قصد دارید که به صورت ساده از سایتتون بک آپ بگیرید و در این امر اصلا دردسر نداشته باشید افزونه BackWPup برای شما بسیار مناسب خواهد بود و میتونید با استفاده از اون از سایتتون به صورت خودکار و خیلی ساده بک آپ دریافت کنید.
این افزونه هم در دو نسخه رایگان و پولی عرضه شده است که شما اگر قصد دارید برای سایت های مبتدی و تازه تاسیس بک آپ خودکار رو فعال کنید نسخه رایگان افزونه برای شما کافی خواهد بود و نیاز نیست که نسخه پولی را خریداری کنید اما اگر سایت شما سایتی پر بازدید و پر حجم هست که چند سال فعالیت داره حتما نیاز به نسخه پولی افزونه خواهید داشت و باید اون رو برای سایتتون خریداری کنید تا محدودیتی را در امر بک آپ گیری سایت تجربه نکنید.
نسخه رایگان این افزونه هم اکنون در بیش از 700 هزار سایت فعالیت داره و به افراد زیادی برای دریافت بک آپ سایت کمک میکنه، نسخه پولی اون اصلا گرون نیست و شما میتونید اون رو با قیمت بسیار مناسب از مارکت های اینترنتی فروش قالب و افزونه ایرانی خریداری کنید.
شما با استفاده از این افزونه می توانید فایل های بک آپ خودتون رو فشرده سازی کنید و بعد در سرور خودتون قرار بدید تا این بک آپ ها حجم زیادی رو در سرور سایت شما اشغال نکنند، البته توجه داشته باشید که این افزونه فقط از دیتابیس های MySql برای بک آپ پشتیبانی میکنه.
افزونه BlogVault یکی بهترین پلاگین ها برای بکاپ گیری از وردپرس
این سرویس یکی از بهترین ابزار های دریافت بک آپ از سایت هست که شما میتونید تا 300 گیگابایت رو بک آپ بگیرید و هیچ افت سرعتی در سایتتون و سروری که دارید تجربه نخواهید کرد، این افزونه تا کنون بیش از 70 هزار نصب فعال داشته و مورد رضایت اکثر کاربران قرار گرفته است.
البته یکی از اصلی ترین معایب افزونه پولی بودن آن است شما تا 7 روز میتونید به صورت رایگان از این افزونه استفاده کنید اما بعد از 7 روز دیگه این قابلیت رو ندارید و برای استفاده از این افزونه کاربردی باید اشتراک خریداری کنید و بعد به امر بک آپ گیری سایتتون بپردازید.
شما این افزونه را میتونید مثل افزونه های دیگه ای که معرفی کردیم زمان بندی کنید و بعد افزونه به صورت خودکار از سایت شما بک آپ گیری کنند و هر وقت هم برای سایتتون مشکل پیش اومد میتونید فقط با چند کلیک این مشکل رو حل کنید و نسخه های قبلی که از سایت هست رو بازیابی کنید تا مشکلتون خیلی ساده رفع بشه
یکی دیگه از قابلیت های افزونه هم این هست که میتونید تعیین کنید که بک آپ های دریافتی از سایتتون تا چند روز نگهداری بشن، این افزونه به صورت خودکار براتون بک آپ های خیلی قدیمی رو پاک میکنه تا شما فضا برای ذخیره سازی بک آپ های جدید داشته باشید.
افزونه BackupBuddy یکی از بهترین افزونه ها برای بکاپ گیری از وردپرس
همه افزونه هایی که معرفی کردیم از یک سری فایل های مهم سایت فقط بک آپ دریافت می کنند، اما این افزونه با اونا فرق داره و از تمامی جوانب سایت نسخه بک آپ دریافت می کنه و باعث میشه که شما کل سایت رو همیشه در دسترس خودتون داشته باشید و اگر نیاز به فایل های قبلی داشتید بتونید سریعا اونا رو بازگردانی کنید.
با نصب این افزونه شما یک گیگابایت فضای رایگان در اختیار دارید که هر تغییری در دیتابیس شما ایجاد میشه افزونه به صورت خودکار از دیتابیس شما یک نسخه بک آپ دریافت میکنه و هر وقت بخوایید میتونید اون رو بازگردانی کنید.
این افزونه برای امنیت سایت شما بسیار حساس هست و به همین دلیل یک اسکن امنیتی دارد که باعث میشه شما خیالتون راحت باشه که فایل بک آپ که گرفتین ویروسی نیست، علاوه بر بحث امنیت افزونه سعی داره تا حد بسیار زیادی فایل های بک آپ رو بهینه سازی کنه تا حجم زیادی رو برای ذخیره سازی از دست ندید.
در صورتی که امنیت سایت وردپرسی تون براتون خیلی مهم است پیشنهاد می کنم مقاله بهترین افزونه های امنیتی وردپرس را مطالعه نمایید
افزونه Duplicator یکی بهترین افزونه های بکاپ گیری وردپرس
داپلیکیتور بیشترین امکانات را برای اینکه همیشه از سایتتون بک آپ داشته باشید داره، شما با استفاده از این افزونه می توانید از سایتتون به صورت کلی یک بسته نصبی آسان بسازید که هر وقت خواستید این بسته نصبی رو در سایتتون نصب کنید و دوباره فعالیتتون رو شروع کنید، این افزونه هم به صورت رایگان عرضه شده و هم به صورت پولی اما تفاوت زیادی باهم ندارند و نسخه رایگان هم برای شما بسیار کار آمد خواهد بود.
بر خلاف افزونه های دیگه داپلیکیتور اصلا امکانی برای زمان بندی بک آپ نداره و شما اگر میخواهید همیشه بک آپ داشته باشید باید خودتون وقت بگذارید و این بک آپ رو از سایتتون دریافت کنید و در سیستم خودتون ذخیره سازی کنید و یا اگر میخوایید در سرور دیگه اون رو ذخیره سازی کنید باید به صورت دستی این کار رو انجام بدید.
نسخه رایگان این افزونه تا کنون بیش از 1 میلیون نصب فعال دریافت کرده و در مخزن وردپرس هم وجود داره که میتونید خیلی ساده اون رو دانلود کنید و در سایت خودتون نصب کنید.
بهترین نوع بکاپی که می توانید از سایت خودتون داشته باشید رو میتونید با داپلیکیتور ایجاد کنید اما خب امکانات خاصی نداره اما بازگردانی بک آپ سایت رو خودتون خیلی ساده می توانید انجام بدید و فقط با وارد کردن یک سری اطلاعات درباره دیتابیس خودتون میتونید سایتتون رو بازگردانی کنید.
سخن پایانی:
ما در مقاله بهترین پلاگین های بک آپ گیری اتوماتیک وردپرس قصد داشتیم بهترین افزونه پشتیبان گیری وردپرس که میتونید با استفاده از اونا به صورت خودکار از سایتتون بک آپ داشته باشید و اصلا نیازی به دخالت خودتون نباشه رو بهتون معرفی کنیم، اگر کامل این مقاله خونده باشید متوجه شدید که افزونه های معرفی شده همشون از بهترین افزونه ها در این زمینه هستند و خیلی میتونن به شما کمک کنند که همیشه از سایتتون بک آپ داشته باشید و در این زمینه مشکلی نداشته باشید.
امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات کافی را بدست آورده باشید، شما هم اگه افزونه ای در این زمینه میشناسید می تونید از قسمت نظرات همین مقاله با با کاربران رویال کد در میان بگذارید .
خلاصه مقاله
در اینترنت و سایت ها همیشه ممکنه هر اتفاقی بیفته و این اصلا عجیب نیست که اتفاق های مختلفی در سایتتون رخ بده شما باید آمادگی مقابله با هر مشکلی رو داشته باشید، اما در زمان بروز مشکلات یکی از اصلی ترین مواردی که میتونه سایت شمارو به حالت قبلی برگردونه بازیابی نسخه قبلی سایت […]
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد
این پلاگین های بکاپ گیری به معنای واقعی پدر منو در آوردن. نمیدونم من خیلی مبتدی ام یا کلا کار باهاشون سخته. لطفا اگه میشه توی چند روز آینده یکی از این پلاگین ها رو آموزش ویدیوییش رو ضبط کنید و روی سایت قرار بدید.
اگه آموزش پلاگین UpdraftPlus رو بذارید که دیگه شاهکاره 🙂
واقعا تهیه نسخه پشتیبان از سایت و به خصوص سایت وردپرسی این روزا تبدیل به یه نیاز شده. حالا جدا از اشتباهات فردی و بحث های فنی، آمار هک و نفوذ به سایت ها هم خیلی زیاد شده و این آدمو میترسونه. من فعلا دارم از طریق دایرکت ادمین هرروز بکاپ میگیرم، اما دنبال اینم که یه پلایگ بکاپ گیری اینکارو برام انجام بده.
منتظر آموزشتون هستم 🙂
بهترین پلاگین واسه بکاپ گیری از وردپرس بنظرم all in one wp migration هستش. دو ماهه که دارم ازش استفاده میکنم و ازش راضیم.
البته من اول یه مدت نسخه رایگانش رو نصب کرده بودم، بعد دیدم که نسخه پریمیومش، امکانات خیلی بهتر و باحال تری داره. معطل نکردم و رفتم نسخه پریمیوم all in one wp migration رو خریدم. الان زمان بندی کردمش و هر ۱۲ ساعت یه بکاپ از وردپرسم برام میگیره. البته من یکم وسواسی و حساسم، واسه همینه که هر ۱۲ ساعت بکاپ میگیرم. واقعا از مشکل از دست رفتن اطلاعات ترس دارم. کل زندگیم مربوط به همون سایته و اگه بپره اوضاع خیلی بد میشه :/// ….
نظر شخصیمو بخوام بگم الان پلاگین BackWPup بهترین پلاگینه واسه بکاپ گیری از وردپرس. کلا بکاپ گیری توی وردپرس خیلی راحت تره نسبت به سایت هایی که دستی کدنویسی شدن ( اگه اشتباه میکنم بهم بگید لطفا ) .
دقیقا بخاطر همینم هست که وردپرس خیلی طرفدار پیدا کرده، چون با یه کلیک میشه کلی کار انجام داد.
داپلیکیتور رو چند وقت پیش شنیدم باگ امنیتی داره و به بعضی سایتا آسیب زده .البته فک کنم حلش کردن، اما من به شخصه دیگه هیچوقت نمیرم سمتش، هرچند که رضایت کاربرا خیلی زیاده ازش!
و در آخر، بنظرم بعد از BackWPup ، بهترین افزونه واسه بکاپ گیری، BACKUP BUDDY هستش
من فکر میکنم بهترین افزونه واسه بکاپ گیری از وردپرس وجود نداره. همشون در حد همدیگه هستن و خیلی نمیشه بینشون تفاوت گذاشت. چرا، شاید مثلا نسخه رایگان یکی دوتاشون خیلی بهتر از نسخه های رایگان بقیه باشه، اما خب همیشه هم نباید دنبال چیز رایگان باشیم و نخوایم واسه خدمات حرفه ای که دریافت میکنیم، یه ریال هم هزینه نکنیم. بنظرم این دیدگاه اصلا خوب نیست!
اگه بخوام رتبه بندی کنم این پلاگین های بکاپ گیری رو، شاید به خاطر کاربرپسند بودن و سرعت بالا، UpdraftPlus رو بذارم در صدر لیست بهترین پلاگین های بکاپ گیری وردپرس. اما راستش بقیه رو نمیدونم باید بر چه اساسی بهشون رتبه بدم!
من مدتیه که دارم از پلاگین BackWPup برای بکاپ گیری استفاده میکنم. شاید بهترین پلاگین بکاپ گیری از وردپرس نباشه و خیلی ها بهتر از اون باشن، اما خب من به دلیل سادگی کار باهاش و اینکه خیلی باهاش احساس راحتی میکنم انتخابش کردم!
راستش چون تازه اول کارم هستم، دارم از نسخه رایگانش استفاده میکنم و هنوز نسخه پریمیوم اون رو خریداری نکردم. اما واقعا با همین نسخه رایگان هم تا الان کلی به من کمک کرده و انشاالله در ادامه نسخه پولیش رو هم میخرم.
بهترین افزونه واسه بکاپ گیری خودکار نه آپ درفت هست، نه آل این وان و نه هیچ چیز دیگه ای. اسمی که میخوام بگم شاید براتون عجیب باشه، البته که توی مقاله بهش اشاره شده.
افزونه BlogVault در حال حاضر فکر میکنم دست کمی از بقیه اصطلاحا پرچم داران این حوزه ندارع و توی سکوت خیلی خوب داره کارشو انجام میده. من که چیز بدی ازش ندیدم و تازه فکر کنم یه سری جاها خیلی بهتر از سایرین عمل کرده. بهرحال، تا زمانی که داره انقدر خوب به من سرویس میده دلیلی نداره برم سراغ یکی دیگه!
بهترین پلاگین بکاپ گیری از وردپرس از نظر من UpdraftPlus هستش. هم نسخه رایگانش بی نظیره و هم نسخه پولیش و من حدود سه ماه با نسخه رایگانش کار کردم و انقدر خوب بود و رضایت و اعتماد من رو جلب کرد که لازم دونستم برم نسخه پریمیوم هم بخرم که بتونم از همه امکاناتش استفاده کنم.
شاید باورتون نشه، اما با همین بکاپ گیری منظمی که UpdraftPlus برام انجام داد، دو بار از خطر از دست رفتن سایتم نجات پیدا کردم!
از نظر من داپلیکیتور در سال ۲۰۲۰ بهترین افزونه برای بکاپ گیری از وردپرس بود تا اینکه یهو خبر اومد که این پلاگین باگ امنیتی داره و حفره امنیتی داره و سریعا پاکش کنید و این چیزا و همون موقع که این خبر اومد، خیلی ها کلا پاکش کردن و واسه همین آمار نصبش خیلی اومد پایین.
هرچند که با آپدیت کردن قطعا مشکل حل میشد، اما خب همین که کاربران شنیدن توی امنیتش مشکلی وجود داره، دیگه اعتمادشون رو از دست دادن و رفتن سراغ پلاگین های دیگه !
راستش از بین اینایی که معرفی کردین، واقعا سخته بخوایم بهترین پلاگین بکاپ گیری رو انتخاب کنیم. همه این مواردی که گفته شد یه سری مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن و در زمان هایی مشخصی، خیلی خوب عمل کردن و از اونور در یک سری مواقع واقعا فاجعه بار ظاهر شدن، مثل داپلیکیتور که احتمالا قضیه امنیتی اون رو میدونید یا مثل BlogVault که یه مدت میگفتن استفاده نکنید بهتره.
با این حال من دارم از BlogVault استفاده میکنم و نسخه پولیش رو خریدم و خیلی هم راضیم!