ضروری ترین افزونه های وردپرسی

رویال کد > ضروری ترین افزونه های وردپرسی
ضروری ترین افزونه های وردپرسی

رضا ذوالعلی

مهر 25, 1401

همانطور که می‌دانید می‌توان از وردپرس به‌عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا در دنیا یاد کرد که قابلیت‌های بسیار زیادی دارد و همین امر سبب شده که میلیون‌ها نفر تصمیم بگیرند که سایت خود را با وردپرس طراحی و اجرا کنند، البته فکر بسیار خوبی هم است که اقدام به طراحی سایت وردپرس برای کسب‌وکار خود کنید؛ زیرا که این سیستم مدیریت محتوا هیچ کاستی‌ای برای شما نخواهد گذاشت و به‌صورت بسیار حرفه‌ای می‌تواند سایت شما را اجرا کند.

وردپرس دارای یک بخش به نام افزونه است که شما با استفاده از این بخش می‌توانید افزونه‌هایی را در سایت خود نصب و سایت خود را پیشرفته‌تر و امکانات بیشتری را به آن اضافه کنید. اگر به‌تنهایی از وردپرس استفاده کنید و افزونه‌ای در سایتتان نصب نکنید ممکن است در سایتتان با مشکلاتی مواجه باشید.

برخی از افزونه‌ها هستند که بسیار کاربردی هستند و شما بایستی از ابتدا از این افزونه‌های ضروری در سایت خود استفاده کنید. این افزونه‌ها قابلیت‌های متفاوتی دارند و ما قصد داریم که در این مقاله به معرفی این افزونه‌ها بپردازیم و شما را با این افزونه‌ها به‌خوبی آشنا کنیم تا با استفاده از آن‌ها در سایت خود بتوانید امکانات بیشتری و کاربردی‌تری را داشته باشید.

معرفی ضروری‌ترین افزونه‌های وردپرسی

خب اگر مدیر یک سایت هستید یا تازه با وردپرس آشنا شدید باید بدانید که این افزونه‌ها حتماً در سایت شما ضروری هستند، هرکدام از این افزونه‌هایی که به شما معرفی می‌کنیم کاملاً کاربرد مختلفی دارند و آنها در سایت شما کار یکسانی را انجام نمی‌دهند، با ما همراه باشید تا با این افزونه‌های ضروری سایت‌های وردپرسی آشنا شده و سایت خود را حرفه‌ای‌تر کنید.

پیشنهاد می‌کنم قبل از مطالعه ادامه مقاله ضروری‌ترین پلاگین‌های وردپرس مقاله نصب افزونه در وردپرس را مطالعه کنید تا با نکات کلیدی و انواع روش‌های نصب پلاگین در وردپرس آشنا شوید !

این افزونه‌ها عموماً به 3 دسته تقسیم می‌شوند:

  1. امنیتی
  • Word fence
  • Malcare security
  • Ithems security
  1. سئو
  • Seo press
  • Yoast seo
  • Rank math
  1. فرم‌ساز
  • Qu form
  • Super form
  • Wp form

در ادامه با هر کدام از این افزونه‌ها به صورت مجزا آشنا خواهیم شد.

افزونه های امنیتی

امنیت هر سایتی بسیار مهم است و شما باید بتوانید در زمینه تامین امنیت سایت بسیار پیشرو باشید، البته امنیت وردپرس به تنهایی قابل قبول است اما برای داشتن سایت حرفه ای شما باید بتوانید امنیت بیشتری رو برای سایت خود فراهم کنید تا مورد هجوم هکر ها قرار نگیرید و سایتی ایمن داشته باشید. افزونه‌های امنیتی زیادی هم در وردپرس وجود داره که می توانید از هر کدوم از این پلاگین ها استفاده کنید و سایتتون رو ایمن تر کنید.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله بهترین افزونه‌های امنیتی وردپرس را مطالعه نمایید تا متناسب با نیاز و امکانات سایت خود از بهترین پلاگین امنیتی استفاده نمایید !

1. افزونه wordfence یکی از اصلی ترین افزونه‌های وردپرس

افزونه wordfance ضروری ترین افزونه امنیتی وردپرس

یکی از بهترین افزونه‌هایی که میتونید با استفاده از آن امنیت سایت وردپرسی خود را تامین کنید افزونه وردفنس می‌باشد که قابلیت‌های بسیار عالی خود و میتونه به شما کمک کنه تا با استفاده از امکانات امنیتی سایت خودتون رو خیلی ایمن تر کنید.

این افزونه توسط تیم امنیتی وردفنس ایجاد شده و تا کنون توانسته محبوبیت زیادی بین وبمستران داشته باشد و به امنیت بسیاری از سایت ها کمک خیلی زیادی کرده است، اگر شما هم به دنبال تامین امنیت سایت خود هستید و قصد دارید یک سایت بسیار ایمن داشته باشید تا هرکسی نتواند به سایت شما نفوذ کند، این افزونه و امکاناتی که دارد می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد و می‌تواند نیازهای شما را برای تامین امنیت سایت فراهم کند.

وردفنس در دو نسخه رایگان و حرفه ای عرضه شده که شما می توانید از نسخه رایگان برای سایت های تازه تاسیس و کوچک به علت مخدود بودن امکانات استفاده کنید؛ اما برای سایت های حرفه ای می توانید از نسخه پولی افزونه استفاده کنید و خیلی ساده امنیت سایت خود را با فعال کردن امکانات امنیتی تا حد بسیار زیادی افزایش بدهید.

2. افزونه MalCare Security

یکی دیگر از افزونه‌های معروف و محبوب امنیتی به نام MalCare است که قابلیت امنیت سایت‌های وردپرسی را در چندین لایه فراهم می‌کند و در دو نسخه‌ی رایگان و پرمیوم قابل استفاده است.

از ویژگی­‌های نسخه رایگان آن می‌توان به کاربری آسان، قابلیت اسکن کردن بدافزار مبتنی بر ابر بدون تأثیرگذاری بر روی سرعت سایت، شناسایی و پاک‌سازی بدافزارها در مدت‌زمان کوتاه، محافظت از سایت، شناسایی و مسدودکردن تهدیدات هکرها و ربات­‌ها و جلوگیری از حملات بی‌رحمانه با قابلیت  Captcha اشاره کرد.

همچنین نسخه پریمیوم آن دارای ویژگی‌هایی مانند قابلیت مشاهدهٔ فایل­‌ها و پرونده‌­های آلوده و امکان پاک‌سازی خودکار آن‌ها، کاهش خطر هک شدن با محدودکردن دسترسی کاربران بر اساس موقعیت جغرافیایی، امکان بک‌آپ‌گیری به طور مداوم، قابلیت به‌روزرسانی قالب­‌ها، پلاگین و هسته وردپرس و پاک‌سازی در برابر لیست سیاه گوگل می‌باشد.

3. افزونه Ithems security

Ithems یکی دیگر از افزونه‌های امنیتی وردپرس می‌باشد که با مسدودکردن کاربران مشکوک و جلوگیری از حملات هکرها، از وب‌سایت شما در مقابل تهدیدات محافظت می‌کند. این افزونه قدرتمند و پرطرفدار روش‌های زیادی برای تأمین امنیت سایت وردپرسی شما ارائه کرده است و در دو نسخهٔ رایگان و پریمیوم قابل دریافت است.

حفاظت در مقابل حملات Brute Force محلی و شبکه­ای، مسدودکردن آی­‌پی‌­های مشکوک و سیاه به سایت، قابلیت از دسترس خارج‌کردن پیشخوان وردپرس، اجبار کاربر به انتخاب رمز عبورهای قوی­‌تر و بک‌آپ‌گیری از پایگاه‌داده سایت از جمله ویژگی‌های نسخه رایگان این افزونه می‌باشد.

قابلیت تأیید هویت دومرحله‌­ای و امکان افزودن گوگل reCaptcha و قابلیت شناسایی تغییرات در مخزن وردپرس از ویژگی‌هایی هستند که در نسخه پریمیوم قابل‌استفاده هستند.

افزونه‌های سئو

1. افزونه WPForms یکی از مهم ترین افزونه های وردپرس

همونطور که میدونید وردپرس به تنهایی این قابلیت رو نداره که بتوانید با استفاده از اون فرم های مورد نظر خودتون رو در سایت طراحی کنید پس باید برای اینکار افزونه ای در سایت خودتون نصب کنید و این قابلیت رو به سایتتون اضافه کنید، افزونه WPForms یکی از بهترین مواردی هست که شما می توانید از اون استفاده کرده و در سایت خودتون این قابلیت رو داشته باشید که بتوانید فرم های مورد نظر خودتون رو طراحی کنید.

افزونه WPForms ضروری ترین پلاگین جهت ساخت فرم در وردپرس

این افزونه کاملا رایگان هست و شما میتونید این افزونه را از مخزن وردپرس دانلود و نصب کنید که کار خیلی ساده ای هست، قابلیت طراحی هرگونه فرمی رو هم داره و شما با استفاده از اون در طراحی فرم های مد نظر خودتون اصلا محدود نیستید.

شما می توانید با مطالعه مقاله بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس با بهترین پلاگین های فرم ساز مانند گرویتی فرم آشنا شوید و تصمیم بهتری متناسب با نیاز خود برای نصب پلاگین فرم ساز بگیرید !

افزونه Yoast SEO یکی از ضروری ترین افزونه های وردپرس

همونطور که میدونید یکی از اصلی ترین عوامل موفقیت هر سایت سئو اون هست، شما باید بر روی سئو هر سایتی که دارید دقت به خرج بدید  توجه زیادی به اون داشته باشید، سئو بسیار مهم هست و شما اگر سایتتون سئو شده نباشه هرگز در نتایج گوگل نخواهید بود و این می تونه باعث از دست رفتن کلی کاربر هدفمند باشه.

یکی از بهترین ابزار هایی که می توانید با استفاده از اون سئو سایت خودتون رو به خوبی پیش ببرید افزونه یواست سئو هست که قابلیت های بسیار زیادی داره و باعث میشه که شما پیشرفت خوبی داشته باشید.

توجه کنید که این افزونه فقط یک ابزار هست و کلا کار سئو سایت شمارو انجام نمیده بلکه با امکاناتی که بهتون میده قادر خواهید بود که سئو سایتتون رو به بهترین شکل انجام بدید و مشکلاتی از نظر امکانات نداشته باشید.

افزونه Yoast SEO ضرور ترین پلاگین سئو وردپرس

یواست سئو در حال حاضر بهترین افزونه سئو در وردپرس هست که امروزه به یکی از محبوب ترین افزونه های وردپرس هم تبدیل شده و تعداد نصب بسیار بالایی داره، یکی از قابلیت های این افزونه دارا بودن دو نسخه رایگان و پولی هست که شما می توانید اون رو هم به صورت رایگان از مخزن وردپرس و هم به صورت پولی خریداری کنید.

این افزونه کاملا فارسی سازی شده و شما قابلیت های اون رو کاملا به صورت فارسی شده در دسترس دارید و اصلا نیاز نیست که به زبان انگلیسی مسلط باشید، شما میتونید با استفاده از این پلاگین می توانید متوجه شوید که مقاله شما برای کلمه کلیدی مورد نظرتون به درستی از لحاظ محتوا سئو شده است یا خیر ؟!

جمع بندی:

ما در این مقاله قصد داشتیم که کاربردی ترین افزونه های وردپرس رو بهتون معرفی کنیم که برخی از آنها را باید حتما در سایتتون نصب داشته باشید و شما برای اینکه بتونید به صورت حرفه ای یک سایت رو داشته باشید و مدیریت کنید حتما به این پلاگین های ضروری وردپرس نیاز خواهید داشت، اما در کل نیاز نیست که همه این افزونه هارو در سایتتون به صورت یکجا نصب کنید ممکنه برخی از آنها را مثل ووکامرس نیاز نداشته باشید اما همه این افزونه هارو به خوبی بشناسید و امکانات آنها را در نظر بگیرید و اگر دیدید این امکانات براتون مورد نیاز هست حتما آنها را نصب کنید.

افزونه هایی مثل یواست سئو یا وردفنس رو حتما در سایتتون نصب کنید چون اگر سایتتون امنیت نداشته باشه و یا از نظر سئو خوب نباشه هرگز موفق نخواهید بود.

امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات کافی هم نسبت به این افزونه ها بدست آورده باشید، هر سوالی درباره این افزونه ها دارید یا اگر فکر می کنید افزونه ای ضروری هست و باید پس نصب وردپرس حتما نصب شود را از طریق بخش نظرات همین مقاله با ما و کاربران رویال کد در میان بگذارید تا همکاران ما در بخش خدمات پشتیبانی سایت وردپرس به سرعت پاسخ سوال یا دیدگاه شما را بدهند !

خلاصه مقاله

همانطور که می‌دانید می‌توان از وردپرس به‌عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا در دنیا یاد کرد که قابلیت‌های بسیار زیادی دارد و همین امر سبب شده که میلیون‌ها نفر تصمیم بگیرند که سایت خود را با وردپرس طراحی و اجرا کنند، البته فکر بسیار خوبی هم است که اقدام به طراحی سایت وردپرس برای کسب‌وکار خود […]

اگر این مقاله برایتان مفید بود با دوستانان به اشتراک بگذارید:
لینک مقاله کپی شد
پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

دیدگاه ها
  • Raha گفت:

    بنظرم یکی دیگه از افزونه های ضروری وردپرس که جاش توی این لیست خالی بود، کانورت پلاس هست که البته قبلا اسمش کانورت پلاگ بود و شاید هنوز هم به این اسم بشناسنش بعضیا.

    کانورت پلاس بیشتر واسه ساخت پاپ آپ های جذاب و این چیزا استفاده میشه. حدود ۶ ماهه دارم ازش استفاده میکنم و واقعا خوب و کاربردی هست. اگه میخواید بخرید، حتما از ژاکت بخرید. نمیدونم چرا ولی حداقل با خرید کانورت پلاس از راستچین زیاد راحت نیستم، با وجود اینکه خیلی تفاوتی نیست، ولی بنظر من نسخه ژاکت بهتره.

    از بین این ۹ تا افزونه ضروری که معرفی کردین، به شخصه از اکیسمت خیلی راضیم. پلاگین راکت هم خیلی خوبه، سرعت لود سایتم رو تا زیر ۲ ثانیه آورده، هرچند یکمی پنل کاربریم رو سنگین کرده ولی در کل خوبه.

    اگه میشه، یه مقاله واسه بهبود سرعت پنل ادمین وردپرس هم بذارید، مرسی

  • ali گفت:

    من یه مدت با ویژوال کامپوزر کار میکردم. خیلی حال میکردم باهاش، بعد چشمم خورد به یه مقاله توی وب که افزونه های ضروری وردپرس رو مثل شما معرفی میکرد. دیدم یه جا نوشته المنتور، اولش نمیدونستم چیه و اصلا به پای ویژوال کامپوزر میرسه یا نه.

    بعد که نصبش کردم، حقیقتا دیگه هیچوقت حتی به خودم اجازه ندادم اسم ویژوال کامپوزر رو بیارم:)))))))))))))

    المنتور واقعا یکی از ضروری ترین پلاگین های وردپرس هست و صرف نظر از محتوای سایت، میتونه کمک بزرگی بهمون کنه. من واسه فروشگاه اینترنتی خودم الان فقط از المنتور استفاده میکنم و همه صفحات سایتم رو با المنتور طراحی کردم!

  • یونس اسفندیاری گفت:

    از بین این چند تا افزونه ضروری وردپرس که معرفی کردین، بنظرم المنتور خیلی باحاله:)

    من یه سایت فروشگاهی دارم و با المنتور واقعا تونستم کارای بزرگ و جالبی انجام بدم . کلی لندینگ پیج حرفه ای ساختم واسه سایتم که چند ده میلیون فروش ایجاد کرد.

    اوایل از نسخه رایگان المنتور استفاده میکردم، بعد دیدم توی نسخه پولیش علاوه بر اینکه امکانات بیشتری هست، کلی دمو هم وجود داره و این کار منی که طراح هستم رو خیلی راحت میکنه.

    واسه کامنت های اسپم هم که از همون اول از اکیسمت استفاده میکنم و خیلی راضیم ازش، کارمو خیلی راحت تر کرده و امنیت سایتم رو بشدت برده بالا.

    از بقیه هم استفاده کردم و تقریبا از همشون راضی بودم.

  • reza aliyari گفت:

    توی لیست ضروری ترین پلاگین های وردپرس بنظرم جای rank math خیلی خالیه و حتی میتونست به جای یواست اسمش توی این لیست قرار بگیره. درسته که یواست کمی سابقه ش بیشتره و خیلی بین مردم جا افتاده، اما مهم کیفیت هست که بنظرم رنک مث الان کیفیتش اگه بهتر از یواست نباشه، بدتر نیست!

    جدا از اینکه الان شما نسخه رایگان رنک مث رو که استفاده کنین، می بینین که تقریبا همه امکاناتی که یواست پریمیوم داره رو توی خودش داره و این یه مزیت بزرگ محسوب میشه. شما ببین دیگه نسخه پریمیوم رنک مث رو بخری چی میشه 🙂

    توی یکی از سایت هام هم از WPML استفاده کردم، واقعا بی نظیر بود!

  • رسول سعداوی گفت:

    ضروری ترین افزونه های وردپرس رو معرفی کنی بعدش فرم سازها و پلاگیتن های عضویت و حساب کاربری رو توشون نیاری؟!
    مگه میشه؟!!

    آقا مقاله رو آپدیت کنید حتما. جای خیلی ها توی این لیست برترین پلاگین های وردپرس خالیه! مثل گرویتی فرمز و آلتیمیت ممبر و سایر پلاگین های مشابه …

    اما خب حالا زحمت کشیدید و واقعا هم از این لیست، هر ۹ تاشون حرفه ای و کاربردی هستن. البته که شخصا ترجیح میدم به جای استفاده از پلاگین بکاپ گیری UPDRAFT از پلاگین داپلیکیتور استفاده کنم که فکر کنم سابقه بهتری هم داره!

  • سهیل شریفی گفت:

    افزونه Yoast SEO واقعا یکی از ضروری ترین افزونه های وردپرس هستش. توی سئوی سایتم بشدت موثر بوده و برای مقالاتم خیلی ازش استفاده کردم.

    همچنین نقشه سایتم رو هم با یواست درست کردم و کارایی مثل ریدایرکت هم با اون انجام میدم.

    البته یه بار از یه متخصص که پرسیدم، بهم گفت که ریدایرکت ها رو دستی انجام بده، چون اگه یه روزی بخوای یواست رو پاک کنی، اونوقت همه ریدایرکت هایی که قبلا انجام دادی از بین میرن! واسه همین دیگه دستی انجامش میدم …

  • دست نشان گفت:

    توی لیست ضروری ترین افزونه های وردپرس دنبال ووکامرس میگشتم. پنج یا شش مورد اول رو که دیدم و متوجه شدم بینشون ووکامرس وجود نداره، خواستم سایتو ببندم و برم که یهو دیدم جزو آخریا اسمشو آوردین

    ووکامرس بنظرم گل سر سبد پلاگین های ضروری سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستش و خدمت بزرگی به طراحان سایت و فروشگاه دارها و افراد مرتبط این حوزه کرده!

    البته این مقاله کامل نیست و اسمی از فرم سازها نبرده شده که کمی برای سایتی مثل رویال کد بعیده که اسم فرم ساز ها رو نیاره!

  • غلام شفیعی گفت:

    به جرئتتتتت و با قدرتتتت میتونم بگم که wp rocket علاوه بر اینکه جزو افزونه های ضروری وردپرس هست، بهترین پلاگین وردپرس هم هست!!!!!۱

    سرعت سایت منو به طرز وحشتناکی متحول کرده و باورم نمیشه هنوز! منی که سرعت سایتم از ۱۰ ثانیه کمتر نمیشد، با نصب wp rocket تونستم سرعت رو به ۴ ثانیه برسونم و مشتریام رو خیلی راضی تر نگه دارم!

    واقعا توی این دوران سرعت بالای ۵ ثانیه فاجعه ست و باعث ضرر و زیان میشه!

  • مسلم معصومی گفت:

    بنظر من بهتر بود به جای اشاره به WPForms در لیست افزونه های ضروری وردپرس، به گرویتی فرمز اشاره کردید که هم فکر میکنم معتبر تر هست و هم امکانات بیشتری داره و در ضمن محبوب تر هم هست و امتحان خودشو هم به خوبی پس داده.

    البته خب هرکس یک نظر و عقیده ای داره. اما خب من به شخصه به گرویتی فرمز اعتماد بیشتری دارم تا WPForms .

  • شاملی اصل گفت:

    updraftplus علاوه بر اینکه جزو ضروری ترین افزونه های وردپرس هست، میشه گفت که بهترین پلاگین واسه بکاپ گیری از وردپرس هم هستش و من بعد از حدود دو سال که دارم با وردپرس کار میکنم و از افزونه های مختلف استفاده میکنم، هیچ پلاگینی بهتر از updraftplus واسه بکاپ گیری پیدا نکردم.

    از بین بقیه پلاگین هایی که معرفی کردید هم از یواست خیلی استفاده میکنم.

  • آراویژن گفت:

    برای بهینه سازی و سئو تصاویر کدوم افزونه رو پیشنهاد میدین؟