آموزش جامع فروشگاه ساز ووکامرس
رضا ذوالعلی
اسفند 7, 1399
همانطور که میدونید یکی از اصلی ترین روش های افزایش فروش محصولات طراحی فروشگاه اینترنتی است که باعث می شود فروش شما تا چند برابر افزایش یابد، روش های زیادی برای ایجاد کردن فروشگاه در اینترنت وجود داره که یکی از بهترین روش ها استفاده از فروشگاه ساز های تحت وب هستند که شما با استفاده از این سیستم ها می توانید خیلی ساده فروشگاه اینترنتی خودتون رو طراحی کرده و در سطح اینترنت فعالیتتون رو شروع کنید، یکی از بهترین فروشگاه ساز های تحت وب که به صورت رایگان در دسترس هست فروشگاه ساز ووکامرس هست که در قالب یک افزونه وردپرسی کار میکنه و تا کنون تونسته محبوبیت بسیار زیادی رو جلب کنه، ما در این مقاله میخواییم به این افزونه بپردازیم و آموزش گام به گام استفاده از این افزونه رو به شما ارائه بدیم تا بتونید با استفاده از اون فروشگاه اینترنتی خودتون رو طراحی کنید و بتوانید فروشگاه خودتون رو به بهترین روش اداره کنید، حتما در مقاله آموزش ووکامرس با ما همراه باشید تا با تمامی بخش های ووکامرس آشنا بشید و به یک متخصص ووکامرس تبدیل بشید.
فروشگاه ساز ووکامرس
همونطور که گفتیم ووکامرس یک فروشگاه ساز بسیار عالی هست که شما با استفاده از اون می توانید به صورت رایگان فروشگاه اینترنتی خودتون رو طراحی و اجرا کنید، این فروشگاه ساز در قالب یک افزونه وردپرسی اجرا شده و شما برای استفاده از اون باید به سیستم مدیریت محتوا وردپرس مسلط باشید تا بتوانید ووکامرس را در سایت وردپرسی خودتون نصب کرده و از ووکامرس برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی استفاده کنید.
اولین قدم پس از طراحی سایت وردپرس برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی نصب ووکامرس است ، در صورتی که با نصب پلاگین در وردپرس آشنا نیستید پیشنهاد می کنم مقاله نصب افزونه در وردپرس را مطالعه نمایید
این افزونه تا کنون تونسته بیش از 5 میلیون نصب فعال از مخزن وردپرس دریافت کنه و به عنوان بهترین و محبوب ترین فروشگاه ساز در دنیا شناخته بشه، این افزونه امکانات بسیار زیادی برای ساخت فروشگاه اینترنتی و مدیریت اون در اختیار شما قرار میده که می توانید با استفاده از این امکانات سایت خودتون رو به یک سایت فروشگاهی تبدیل کنید و یا در کنار سایتتون یک بخش فروشگاهی داشته باشید تا بتونید محصولات خودتون رو خیلی ساده و سریع به فروش برسونید.
یکی از دلایلی که این افزونه را به محبوبیت رسانده است رایگان بودن آن است، این افزونه کاملا رایگان است و برای استفاده از آن اصلا نیاز نیست هزینه ای پرداخت کنید به همین دلیل شما در عرض 5 دقیقه می توانید بدون هیچ هزینه ای سایت فروشگاهی خودتون رو راه اندازی کنید.
برخی از مزایا ووکامرس (woocommerce):
در این بخش چند مورد از مزایای ووکامرس رو بهتون معرفی می کنیم که بیشتر با این افزونه پر کاربرد آشنا بشید.
ارائه محصولات مجازی و فیزیکی
شما می توانید با استفاده از این افزونه محصولات فیزیکی و مجازی رو به فروش بزارید و این کمک میکنه بتوانید هر نوع فروشگاه اینترنتی که نیاز دارید طبق محصولات خودتون ایجاد کنید و امکانات مختلفی برای این محصولات داشته باشید.
افزودن دسته بندی برای محصولات
شما با استفاده از ووکامرس میتونید دسته بندی برای محصولات خودتون ایجاد کنید که محصولاتتون را دسته بندی شده داخل سایت قرار بدید و این باعث میشه که کاربران ساده تر بتونند به محصولات شما دسترسی داشته باشند .
افزودن نامحدود محصول
با استفاده از این افزونه اصلا محدودیتی ندارید و میتونید هر تعداد محصولی که دارید در سایت خودتون وارد کنید و محصولات خودتون به فروش برسونید، فروشگاه های اینترنتی بودند که با استفاده از این افزونه بیش از 3 میلیون محصول رو در سایت خودشون ثبت کردند و از این طریق محصولات رو به فروش رسوندند.
خب برخی از امکانات ووکامرس را در بالا مورد بررسی قرار دادیم و به شما توضیح دادیم که ووکامرس چه ویژگی های خوبی رو داره، البته توجه داشته باشید که این ویژگی ها کل ووکامرس در بر نمیگیره و در ادامه بخش به بخش ووکامرس رو میخواییم بهتون آموزش بدیم و به شما بگیم که چطور میتویند خیلی ساده فروشگاه خودتون رو مدیریت کنید.
راهنمای جامع ووکامرس
خیلی خب به بحث اصلی مقاله آموزش ووکامرس میپردازیم و به شما توضیح میدیم که چگونه با استفاده از ووکامرس یک سایت فروشگاهی برای خودتون داشته باشید و با بخش به بخش ووکامرس آشنا بشید تا بتوانید به خوبی مدیریت سایت رو در دست داشته باشید و در کار با ووکامرس به مشکل بر نخورید.
اول از همه بگم که برای نصب ووکامرس شما میتونید از مخزن وردپرس برای این کار رو استفاده کنید، در ابتدا به بخش افزونه ها در سایتتون برید و بر روی دکمه افزودن کلیک کنید تا بتونید به مخزن وردپرس دسترسی داشته باشید، سپس نام افزونه رو جستجو کنید روی دکمه نصب کلیک کنید تا افزونه خیلی سریع و ساده در سایتتون نصب و فعالسازی بشه.
خیلی ساده از طریق روش بالا می توانید افزونه رو در سایتتون نصب کنید و یکی از قابلیت هایی که این افزونه داره راه اندازی آسان هست و شما خیلی راحت می توانید تنظیمات این افزونه رو انجام بدید .
بعد از نصب ووکامرس در پیشخوان وردپرس دو گزینه اضافه میشه که شما می توانید از طریق این دو تب کاملا به ووکامرس سایت خودتون تسلط داشته باشید و اگر تنظیماتی می خواهید روی این افزونه اعمال کنید.
پس از نصب افزونه ووکامرس دو تب ووکامرس و محصولات در پنل اضافه می شود که شما از طریق گزینه ووکامرس می توانید تنظیمات فروشگاه خودتون را تغییر دهید و فروشگاه خودتون رو تا حدی از نظر اطلاعاتی مانند واحد پول ، روش های ارسال ، ایجاد درگاه پرداخت و … شخصی سازی کنید .
با استفاده از گزینه محصولات میتونید همه محصولات سایت خودتون رو مدیریت کنید، برای مثال خیلی ساده می توانید محصول در سایت اضافه کنید و یا دسته بندی و برچسب برای محصولات خودتون بسازید در کل شما بیشتر با قسمت محصولات کار دارید.
در منو خانه شما به یک سری از اطلاعات فروشگاه اینترنتی خودتون دسترسی دارید که میتونید با استفاده از این اطلاعات تعداد فروش ، مبلغ کل فروش و… را در دسترس داشته باشید و بتوانید از این طریق بازدهی فروشگاه خودتون رو خیلی ساده مشاهده کنید، البته نمایش قیمت در این بخش به صورت دلاری هست که در ادامه مقاله در بخش پیکربندی به شما توضیح خواهیم داد که چگونه می توانید قیمت ها رو فروشگاه خود را به تومان تبدیل کنید و با واحد پولی ایران فروش های خود را انجام دهید، در کل اوایل کار شما در سایت فروشگاهی خود زیاد با بخش خانه ووکامرس سروکار ندارید و بعد از مدتی که فروش خود را آغاز کردید میتوایند از این قسمت استفاده کنید و به صورت نموداری و … تمامی اطلاعات فروش خود را داشته باشید.
آموزش بخش سفارشات در ووکامرس
در این بخش شما میتونید اطلاعاتی درباره سفارشات خودتون داشته باشید و هر سفارشی که از سایت دریافت می کنید رو می توانید به همراه اطلاعات کامل در این بخش ببینید و سریعا اونارو پردازش کنید.
در بخش سفارشات شما یک گزینه ای در اختیار دارید که می توانید به صورت دستی سفارش در سایت ثبت کنید، این دکمه برای زمانی خوبه که شما به صورت حضوری و یا در شبکه های اجتماعی یک محصولی رو فروختید و میخوایید اطلاعات اون سفارش رو داشته باشید، پس با گزینه افزودن سفارش می توانید یک سفارش در سایت خودتون ثبت کنید تا راحت تر بتوانید سفارشات سایتتون رو مدیریت کنید و با استفاده از اون بتونید یک حسابداری دقیق هم داشته باشید و تمامی سفارشاتتون رو سایت خیلی راحت در دسترس داشته باشید.
آموزش بخش مشتریان در ووکامرس
یکی دیگر از بخش های ووکامرس با عنوان مشتریان هست که شما با استفاده از این بخش می توانید اطلاعات تمام مشتریان سایت خودتون در دسترس داشته باشید و از این طریق می توانید با مشتریان خود در ارتباط باشید و یا اگر میخوایید با استفاده از این اطلاعات می توانید روند بازاریابی اینترنتی داشته باشید، ایمیل ها و شماره تمام کاربران در این بخش به شما نمایش داده خواهد شد و شما با استفاده از این ایمیل ها میتوانید فرایند ایمیل مارکتینگ و با استفاده از شماره ها فروش تلفنی را انجام دهید
این قسمت مشتریان رو اصلا دست کم نگیرید چون اگر با روش های بازاریابی اینترنتی آشنا باشید خیلی ساده میتونید با استفاده از اطلاعات مشتریان فروش خود را تا چند برابر افزایش دهید، یکی از قابلیت های این بخش هم اینه که شما اطلاعات دقیقی از مشتری خودتون دارید و می توانید خیلی ساده بر اساس شهر یک سری فرایند فروش ایجاد کنید و فروش مجدد به مشتریان قبلی خود داشته باشید .
آموزش بخش کوپن ها در ووکامرس
همونطور که میدونید فروشگاه های اینترنتی کد تخفیف به برخی از افراد میدن که با استفاده از این کد تخفیف ها میشه خیلی ساده تخفیف بر روی محصولات خریداری شده اعمال کرد و خرید های خود رو انجام داد.
شما هم می توانید با استفاده از بخش کوپن ها کد تخفیف برای برخی از محصولات و یا کل محصولات اعمال کنید که کاربران میتونن با استفاده از این کد تخفیف خرید خودشون رو با تخفیف انجام بدند، حتما از این بخش استفاده کنید چون کد های تخفیف در فروش بسیار تاثیر دارند و افرادی هستند که اگر شما به اونا تخفیف ندید ممکنه اصلا از شما خرید نکنند، پس حتما کد تخفیف در برخی مواقع در سایت خودتون داشته باشید و چند درصد تخفیف برای برخی از محصولات انتخاب کنید تا کاربران وسوسه شوند و خرید های خود را انجام دهند.
آموزش بخش گزارشات در ووکامرس
این بخش هم مربوط به گزارشات فروش و سفارش ها هست که خیلی ساده میتونید بر اساس یک سری فیلتر و… به صورت نموداری و خیلی ساده تمامی گزارشات را در دسترس داشته باشید و هر محصولی که فروختید رو بتوانید از این طریق مشاهده کنید.
همونطور که در تصویر بالا میبینید یک سری قابلیت در این بخش وجود داره که نمایش گزارش دقیق رو خیلی ساده تر کرده و می توانید به صورت نموداری خیلی راحت تمامی اطلاعات رو داشته باشید، 3 مورد تب در اول صفحه قرار دارد که شما میتونید از طریق این تب ها اطلاعات مختلفی رو مشاهده کنید.
در تب سفارش ها می توانید تمامی سفارش هایی که دریافت کردید رو مشاهده کنید و خیلی ساده میتونید با استفاده از این گزارشات بفهمید در چه روز هایی روند فروش خوبی داشتید و محصولات بیشتری رو فروختید یا در چه روز هایی فروش خوبی نداشتید.
در تب مشتریان میتونید مشاهده کنید که در طی یک هفته، یک ماه، یک سال اخیر چند مشتری در فروشگاه شما عضو شدند و مشتریان چقدر از شما خرید کردند یا چه مشتری بیشترین سفارش را داشته است، در کل با استفاده از این تب گزارشاتی مربوط به مشتریان خود در دسترس دارید.
در تب انبار هم می توانید تمامی محصولات خودتون رو مشاهده کنید و ببینید که چه کالا هایی در انبار خود دارید و چه کالا هایی در حال تمام شدن هستند، این بخش هم به شما کمک میکنه که ریز به ریز موجودی های انبار خودتون در دسترس داشته باشید و اگر کاربری سفارش ثبت کرد خیلی ساده بتونید اونو مدیریت کنید و سفارشات کاربر رو در اسرع وقت براش ارسال کنید، البته این بخش بیشتر برای محصولات فیزیکی کاربرد داره و محصولات مجازی محدودیتی در فروش ندارند که شما نگران تمام شدن محصولات باشید.
آموزش بخش پیکربندی در ووکامرس
خب اصلی ترین بخش ووکامرس پیکربندی هست که شما کلی تنظیمات در دسترس خودتون دارید و می توانید با استفاده از این بخش خیلی از موارد سایتتون رو شخصی سازی کنید و یک سایت تقریبا اختصاصی از نظر اطلاعات داشته باشید، بخش پیکربندی در ووکامرس گزینه های زیادی داره و شما خیلی طول میکشه تا به همه اونا مسلط بشید اما ما در این بخش مقاله تک به تک این موارد رو بهتون توضیح میدیم و بهتون میگیم که چطور میتونید با اونا کار کنید و یا اطلاعات پایه ووکامرس رو تغییر بدید تا اطلاعات فروشگاه خودتون در بخش پیکربندی ووکامرس داشته باشید.
در بخش پیکربندی یک سری تب وجود داره که شما با این تب ها می توانید کنترل کامل بر روی اطلاعات سایتتون داشته باشید، در ادامه قدم به قدم همه این تب هارو مورد بررسی قرار میدیم تا کامل با اونا آشنا بشید و بتونید خیلی راحت اونارو ویرایش کنید و اطلاعات سایت خودتون رو وارد کنید.
آموزش همگانی ووکامرس:
در تب همگانی شما اطلاعات مربوط به محل و شهر فروشگاه خودتون باید وارد کنید، سعی داشته باشید که این اطلاعات رو دقیق وارد کنید تا مشتریان هم بتونن فروشگاه شما را بشناسند.
در کادر آدرس باید دقیقا آدرس فروشگاه خودتون رو وارد کنید البته توجه داشته باشید که ووکامرس اصلا آدرس شما را شناسایی نمیکنه و شما هر آدرسی بنویسین قبول میکنه و آن را در سایت ثبت میکنه اما در کل بهتره که این اطلاعات رو دقیق و واقعی بنویسین تا بعدا به مشکل نخورید.
در کادر ادامه آدرس هم می توانید خیابون منتهی به فروشگاه خودتون رو بنویسید و اگر در کادر قبلی اطلاعات کامل آدرس رو ننوشتید می توانید مابقی آدرس را در این کادر بنویسید، البته اگر در بخش اول کامل آدرس رو نوشتین نیاز نیست این کادر رو پر کنین و می توانید اونو خالی بزارید بمونه.
در کادر شهر هم باید شهر خودتون رو وارد کنید و در کادر کشور / استان میتونید کشور خودتون رو به همراه استانی که در اون هستید وارد کنید تا تاریخ و اطلاعات ووکامرس مطابق با آن باشه و برای مثال اگر شما ایرانی هستید اطلاعات کشور های خارجی رو بهتون نشون ندهد و کاملا مطابق تاریخ و ساعت ایرانی کار کنه، در کادر کد پستی باید کد پستی فروشگاه خودتون رو وارد کنید .
از طریق گزینه های کلی هم می توانید اطلاعاتی مانند کشور های تحت پوشش فروشگاه شما ، نحوه انتخاب آدرس مشتری ، فعال مردن محاسبه مالیات و … رو وارد کنید،
برای مثال می توانید از طریق کادر مکان های فروش تعیین کنید که آمادگی دارید به چه نقاطی میتونید محصولاتتون رو ارائه بدید، اگر شما فقط در داخل کشور و یک سری شهر های خاص فعالیت دارید می توانید از طریق این گزینه خیلی راحت تعیین کنید که از شهر های دیگه نتونن از شما خرید داشته باشند.
از طریق محل(های) حمل و نقل هم می توانید تعیین کنید که می توانید به چه شهر هایی محصولاتتون رو ارسال کنید و اگر از نظر پست کردن مرسوله مشکلی دارید میتونید از همین بخش محدودیت های اعمال کنید.
در کادر مکان پیشفرض مشتری می توانید تعیین کنید که مشتری هر وقت وارد سایت شد چطور مکان اون تعیین بشه برای مثال می توانید این کادر رو بر روی مکان یابی قرار بدید تا به صورت خودکار مکان مشتری پیدا بشه و اون مکان به صورت پیش فرض قرار بگیره.
با گزینه فعال کردن مالیات می توانید یک مالیات برای محصولات خودتون تعیین کنید، این مالیات می تواند برای محصولات متغییر باشه و شما می توانید خیلی ساده آن را تعیین کنید، گزینه فعالسازی کوپن ها هم این امکان رو بهتون میده که کد تخفیف های سایت خودتون رو فعالسازی و یا غیر فعال کنید، کد تخفیف همونطور که در بخش های قبلی گفتم میتونید در سایت اضافه کنید و در این بخش هم قادر خواهید بود که کاملا کد تخفیف در سایت رو غیر فعالسازی کنید تا کادر اون در سبد خرید ووکامرس به کاربران نمایش داده نشه و ایجاد مزاحمت نکنه.
آخرین مواردی که در بخش همگانی هستند که در تصویر بالا می توانید مشاهده کنید بخش تعیین واحد پولی سایتتون است که می توانید به واسطه این بخش واحد پول سایت رو مشخص کنید، این واحد پولی به صورت پیش فرض دلار هست که شما اگر در ایران باشید قطعا نیاز به واحد پولی دلار ندارید و برای تغییر اون باید بر روی کادر واحد پولی کلیک کنید و اسم ریال رو سرچ کنید و آن را انتخاب کنید تا در سایت شما فعال بشه و تمامی پرداخت ها و قیمت هایی که برای محصولات ایجاد میشه به صورت ریالی باشه و کاربر راحت بتونه خرید های خودشو انجام بده.
دقت داشته باشید بعد از وارد کردن مقادیر باید بر روی گزینه ذخیره تغییرات کلیک کنید تا تمامی این کارد ها ذخیره بشن و در سایت اعمال بشن.
محصولات
خیلی خب دومین تب در بخش پیکربندی ووکامرس تب محصولات هست که یک سری اطلاعات جامع و کلی رو درباره محصولاتتون باید در این بخش وارد کنید تا بتونید مدیریت بهتری بر روی محصولات خودتون داشته باشید، البته این تب در پیکربندی خودش به سه قسمت اصلی تقسیم میشه که شما با هر کدوم از این قسمت ها یک سری اطلاعات در دسترس دارید که در ادامه همه اونارو بهتون معرفی و توضیح میدیم.
در قسمت اول یعنی همگانی یک سری اطلاعات مربوط به جایگاه فروشگاه خودتون باید تعیین کنید، در مورد اول شما باید یک برگه رو به عنوان برگه فروشگاه تعیین کنید که کاربران میتونند از طریق این برگه کاملا به فروشگاه شما دسترسی داشته باشند و افراد میتونن خیلی ساده محصولات شمارو از طریق این برگه در دسترس داشته باشند، این صفحه به صورت پیشفرض در ووکامرس ایجاد میشود که تحت عنوان فروشگاه است، اگر شما برگه صفحه اصلی در سایت خود دارید و سایت شما فقط یک سایت فروشگاهی است باید این برگه را به عنوان صفحه اصلی قرار دهید تا محصولات شما در این صفحه منتشر شود.
با استفاده از گزینه افزودن به روش سبد خرید میتونید تعیین کنید که افراد بعد از سفارش یک محصول به سبد خرید منتقل بشن و یا به خرید هاشون ادامه بدن، این گزینه دلخواه است و میتونید طبق نیاز خودتون از اون استفاده کنید.
جایابی عکس هم به شما کمک میکنه که مشخص کنید در هر محصول میتونید چند مورد عکس تعیین کنید و تعداد عکس هایی که به کاربر نمایش داده میشه دقیقا چند تا باشه.
خیلی خب پایین تر صفحه یک سری اطلاعات مربوط به اندازه گیری وجود داره که مخصوص محصولات فیزیکی هست و شما اگر محصولات دانلودی و مجازی دارید نیاز نیست که این تنظیمات رو انجام بدید، در اولین مورد که واحد وزن هست باید تعیین کنید که میخوایید با چه روشی میخوایین واحد وزن هارو تعیین کنید برای مثال میتونید کیلوگرم رو وارد کنید و یا اگر محصولات شما وزن زیادی نداره میتونید از واحد های کمتری مثل گرم و اونس رو وارد کنید.
در کادر یکای اندازه گیری ابعاد باید واحد اندازه گیری محصولات رو وارد کنید که میخوایید به چه صورتی محصولات رو اندازه گیری کنید و اونارو در سایت درج کنید.
در بخش نقد و بررسیها هم میتونید یک سری تنظیمات مربوط به صفحات محصول رو وارد کنید، میتونید از طریق گزینه فعال کردن نقد و بررسی یک بخش در صفحه محصول قرار بدید تا بتونید هر محصول رو به صورت کامل بررسی کنید و کاربران از طریق این نقد و بررسی بتونن خیلی بیشتر با محصول آشنا بشن و اطلاعات بیشتری درباره محصولات داشته باشند، یکی از بخش هایی که کاربران هنگام خرید یک محصول به اون توجه میکنند امتیاز های محصول هستند شما با استفاده از گزینه امتیازهای محصول میتونید این قابلیت رو در سایتتون فعال کنید، در اخر هم بعد از همه این تغییرات باید بر روی دکمه آبی رنگ ذخیره تغییرات کلیک کنید.
خیلی خب در تب محصولات به بخش دوم یعنی فهرست موجودی میریم که یک سری تنظیمات مربوط محصولات موجود در انبار انجام بدیم که این بخش هم بیشتر برای محصولات فیزیکی هست که محدودیت دارند اگر شما محصولات دانلودی و مجازی میفروشید نیاز نیست که این تنظیمات رو اعمال کنید چون محصولات دانلودی به صورت نامحدود در دسترس هستند و شما میتونید به افراد بسیار زیادی این محصولات رو ارائه بدید.
در اولین گزینه شما میتونید مدیریت موجودی کالاها در انبار رو فعال کنید که هر وقت هر کالایی در دسترس شما نبود و شما نمیتونید از اون بفروشید این سیستم به صورت خودکار فروش رو متوقف میکنه و دیگه کاربران نمیتونن این محصول رو از شما خریداری کنند.
با استفاده از اطلاع رسانیها ها میتونید تعیین کنید در صفحه محصولی که کاربر در دسترس داره میتونه موجودی انبار شمارو ببینه و اگر شما در انبار موجودی محصولتون کم باشه سریعا به کاربر هشدار میده که اگر کاربر میخواد محصول رو خریداری کنه سریعا این کار رو انجام بده تا شما بتونید محصول رو به دست کاربر برسونید، در کادر بعدی هم یعنی آگاه سازی گیرنده(ها) باید یک ایمیل وارد کنید که از طریق این ایمیل یک سری اطلاع رسانی به کاربران خودتون داشته باشید و ایمیل هایی که به مشتریان ارسال میشه از طریق این ایمیل خواهد بود.
در کادر بعدی یعنی آستانه کم بودن موجودی انبار شما باید یک تعدادی رو وارد کنید که وقتی موجودی انبار به این تعداد رسید سریعا سایت اطلاع رسانی کنه تا کاربر بتونه مشاهده کنه این تعداد از محصولی در سایت وجود داره و سریع تر خرید های خودشو انجام بده.
کادر نمایش تمام شدن موجودی انبار هم میتونید تعیین کنید که محصولاتی که در سایت شما تموم شدند و شما در انبار اونارو موجود ندارین کلا در سایت به کاربران نشون نده و کسی نتونه به توضیحات و تصاویر اونا دسترسی داشته باشه.
در کادر نحوه نمایش موجودی انبار میتونید تعیین کنید که موجودی انبار چطور در سایت نمایش داده بشه و کاربران چطور میتونند متوجه بشن چند عدد از یک محصول در سایت شما وجود داره، توجه داشته باشید که بعد از انجام این تنظیمات باید بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید تا در سایت شما اعمال بشن.
خیلی خب قسمت سوم تب محصولات مخصوص فایل های دانلودی و محصولات دانلودی هستند که اگر شما فروشگاه فایل های دانلودی دارید بهتره که حتما این موارد رو با دقت انجام بدید، در کادر اول باید یک روش دانلود فایل تعیین کنید که کاربران وقتی محصولی رو از شما خریداری کردند به چه روشی بتونند اونو دانلود کنند.
در کادر دوم یعنی محدودیت های دسترسی چند گزینه در دسترس دارید، در واقع در گزینه اول میتونید تعیین کنید که کاربری وقتی میخواد فایلی رو دانلود کنه باید به سایت وارد بشه و یا در سایت ثبت نام کنه یا خیر، در گزینه دوم هم میتونید تعیین کنید که بعد از پرداخت کاربران به محصول دسترسی داشته باشند و یا قبل از پرداخت از اون استفاده کنند.
با فعال کردن آخرین گزینه هم میتونید تعیین کنید که نام فایل های دانلودی شما به همون صورت بمونه و یا بعد از نام اصلی اونها یک متنی هم قرار داده بشه تا هر کسی به اونا دسترسی نداشته باشه، این مورد باید فعال باشه تا امنیت فایل های دانلودی شما بیشتر باشه و هرکسی نتونه به فایل های سایت شما دسترسی داشته باشه.
خیلی خب تب محصولات هم اینجا تموم شد و به تب بعدی یعنی حمل و نقل میریم.
حمل و نقل
در تب حمل و نقل شما باید یک سری تنظیمات مربوط به حمل و نقل وارد کنید که بیشتر برای محصولات فیزیکی به کار میاد و اگر فروشگاه فایل و دانلودی دارید اصلا نیاز نیست که اینکار هارو کنید.
این تب هم مثل تب قبلی به سه قسمت اصلی تقسیم میشه که در قسمت اول اون میتونید یک سری مناطق برای حمل و نقل انتخاب کنید که سریع تر بتونید سفارش هارو دریافت کنید و سفارش هارو برای مشتریان خودتون ارسال کنید.
از طریق قسمت گزینههای حمل و نقل یک سری کادر در دسترس دارید که میتونید با استفاده از اونا امکانات حمل و نقل سایتتون رو افزایش بدید.
در گزینه اول یعنی محاسبات شما میتونید این گزینه رو فعال کنید تا به صورت خودکار سیستم مسافت و … مکان حمل نقل رو محاسبه کنه و شما بتونید هزینه اون رو صادر کنید، گزینه دوم هم برای مقصد حمل و نقل است که شما میتونید اون رو روی مقدار وسط قرار بدید و مقصد رو متغییر بدونید در واقع موقع صورت حساب مشتری هر جایی رو وارد میکنه شما اونو دریافت میکنید و میتونید کالای خریداری شده رو براش ارسال کنید.
آخرین قسمت این تب هم کلاس های حمل و نقل هست که شما میتونید با استفاده از اون تعیین کنید که یک سری کالا ها با روش های خاصی حمل و نقل بشن، در واقع میتونید حمل و نقل کالا هایی که ارسال میکنید رو گروه بندی کنید تا بتونید بهتر اونارو مدیریت کنید و در ارسال کالا ها سهولت داشته باشید.
پرداخت ها
خیلی خب همونطور که میدونید در سایت های فروشگاهی اکثرا پرداخت ها به صورت آنلاین هست و باید همه سایت های فروشگاهی یک درگاه پرداخت بانکی اینترنتی داشته باشند و بتونند از این طریق هزینه محصولات رو دریافت کنند، ووکامرس هم در این زمینه کم نیاورده و این امکان رو میده شما هر درگاه پرداختی رو که میخوایین بهش متصل کنید و در فروشگاه آنلاین خودتون خیلی ساده سفارش بگیرین و هزینه اون هم به صورت اینترنتی دریافت کنید.
در بخش پرداخت ها شما چند باکس رو در دسترس دارید که میتونید با استفاده از اونا نحوه پرداخت هارو در سایت تعیین کنید، در باکس اول یعنی انتقال مستقیم بانکی شما میتونید این بخش رو فعال کنید تا کاربر از طریق دستگاه های ATM یا موبایل بانک ها هزینه رو پرداخت میکنه و بعد رسید اون رو برای شما ارسال میکنه تا بعد از تایید شما بتونید محصول رو برای مشتری ارسال کنید و پرداخت ها خیلی ساده انجام بشه، در این روش شما اصلا نیاز نیست که به سراغ گرفتن درگاه بانکی برید و این درگاه ها در سایت شما اصلا نیاز نیست فعال بشه و شما فقط یک شماره کارت به کاربر میدید تا به شما هزینه رو واریز کنه.
از طریق پرداخت با چک هم این امکان فعال میشه تا کاربر بتونه هزینه هارو با چک به شما پرداخت کنه که این مورد زیاد کاربردی نداره و سایت های فروشگاهی اکثر چون پرداخت هارو نقدی انجام میدن از این گزینه برای پرداخت استفاده نمیکنند.
یکی از بهترین روش های پرداخت برای فروشگاه های آنلاین پرداخت درب منزل هست که سایت های بزرگی در ایران این کار رو دارن انجام میدن، شما با استفاده از گزینه پرداخت هنگام دریافت میتونید خیلی ساده این امکان رو در سایت خودتون فعال کنید تا کاربر هر وقت که کالای خودش رو دریافت کرد بتونه هزینه رو پرداخت کنه، این روش پرداختی اعتمادی بیشتری رو برای کاربران شما داره و اکثرا اینطوری راحت تر میتونند به شما اعتماد کنند.
یکی از بزرگ ترین شرکت های پرداختی در دنیا پی پال هست که در سایت های خارجی بسیار برای پرداخت هزینه ها استفاده میشه اما در ایران چون تحریم هستیم زیاد استفاده نمیشه، اما در کل ممکنه به اون نیاز داشته باشید و شما میتونید برای فعال کردن پرداخت پی پال از باکس پی پال استاندارد استفاده کنید و این درگاه اینترنتی رو در سایت خودتون ایجاد کنید.
ممکن هست شما از یک سری بانک های خاص در ایران درگاه گرفته باشید که ووکامرس اونهارو در خودش نداشته باشه که بتونید تنظیمات رو انجام بدید، برای اینکار شما باید به سایت بانک مورد نظر مراجعه کنید و افزودنی درگاه مخصوص ووکامرس را در سایت خود نصب کنید تا این امکان براتون فراهم بشه و بتونید خیلی سریع این نوع درگاه های ایرانی رو به سایتتون وصل کنید.
در کل ووکامرس از نظر درگاه محدودیتی نداره و فقط شما باید افزودنی های مورد نظر خودتون رو بهش اضافه کنید که در سطح اینترنت افزودنی های هر بانک موجود هست و شما به صورت رایگان میتونید به اونا دسترسی داشته باشید و از اونا در سایتتون استفاده کنید.
حفظ حریم خصوصی حسابهای کاربری
در این تب هم میتونید یک سری تنظیمات مربوط به حریم خصوصی و حساب های کاربری مشتریان انجام دهید تا با سهولت بیشتری با سایت شما کار کنند و بتوانند از طریق حساب کاربری خود کالا های خریداری شده و اطلاعات خود را به خوبی و راحت تر مدیریت کنند.
اولین گزینه ای که در این تب وجود داره با عنوان پرداخت مهمان هست که شما میتونید تعیین کنید کاربرانی که در سایت شما ثبت نام نکردند بتونند از سایت شما خرید کنند و پرداخت هارو به صورت ناشناس انجام بدند یا خیر، اکثرا فروشگاه های اینترنتی این مورد را طوری تنظیم میکنند تا کاربران حتما برای خرید و پرداخت هزینه محصول در سایت عضو بشن و بعد بتونند محصولات خودشون رو سفارش بدند تا مشکلاتی از نظر پرداختی و ارسال محصولات نباشه.
از طریق ساخت حساب کاربری هم میتونید تعیین کنید تا کاربران وقتی که دارن پرداخت و ثبت سفارش رو انجام میدند بتونند خیلی راحت در همین هنگام هم در سایت ثبت نام کنند و خیلی سریع محصولات خودشون رو سفارش بدند و هزینه اونارو پرداخت کنند، البته این مورد 4 گزینه داره که خودش کاملا بهتون توضیح داده هر گزینه براتون چه کاری رو انجام میده و شما میتونید با خوندن این متن ها خیلی ساده متوجه اونها بشید.
دو مورد دیگه هم در این صفحه در ادامه وجود داره با عنوان درخواست حذف حساب و حذف اطلاعات شخصی که مربوط به پاکسازی اطلاعات مشتریان هست که باید شما اینهارو به صورت پیش فرض بزارید بمونه چون با استفاده از این اطلاعات میتونید عملیات های بازاریابی اینترنتی انجام بدید و فروش محصولات خودتون رو افزایش بدید.
سیاست حفظ حریم خصوصی
با استفاده از این بخش هم میتونید یک سری سیاست هایی رو در سایت خودتون بنویسید تا کاربران کاملا با شرایط آشنا بشوند و اونهارو در حین ثبت سفارشات قبول داشته باشند، این قوانین مهمه و در نوشتن اونا دقت به خرج بدید.
ایمیل ها
از این تب میتونید یک سری ایمیل هارو طراحی کنید که هنگام هر سفارش و یا ثبت نام و… به اون مشتری ارسال میشه، این ایمیل ها خیلی مهم هستند و به صورت پیش فرض در ووکامرس طراحی شده اند اما اگر میخوایید که به صورت حرفه اینارو طراحی کنید میتونید از طریق باکس های تب ایمیل ها استفاده کنید تا بتونید ایمیل هارو طراحی کنید و اونارو برای خودتون اختصاصی کنید.
همه ایمیل هایی که ارسال میشن در این بخش در دسترس شما هستند و شما با زدن دکمه مدیریت میتونید خیلی ساده اونارو به دلخواه تغییر بدید، این ایمیل ها به صورت متنی و با زبان کد نویسی html طراحی میشن که اگر به صورت متنی اونارو بنویسید طراحی جالبی نخواهند داشت و شما نمیتونید به صورت گرافیکی و حرفه ای اونارو طراحی کنید اما اگر به زبان کد نویسی html مسلط باشید خیلی ساده میتونید ایمیل های حرفه ای رو طراحی کنید که به کاربران ارسال میشه جذاب تر دیده بشن.
از قسمت پیکربندی ارسال ایمیل هم که در پایین صفحه وجود داره شما باید یک ایمیل واحد رو انتخاب کنید تا با استفاده از این ایمیل بتونید به کاربران خودتون ایمیل بزنید، در کادر اول شما باید نام ارسالی که برای کاربران هست رو بنویسید که این نام رو مشتریان شما میبینند و بهتره که اسم سایت شما باشه، در کادر دوم هم ایمیل رو به صورت کامل وارد کنید که بهتره این ایمیل سازمانی باشه تا کمی اعتماد کاربران نسبت به شما افزایش پیدا کنه و بتونید محبوبیت خودتون هم از این طریق افزایش بدید.
ادغام
این تب زیاد تنظیمات نداره و پیچیده نیست، در واقع شما با استفاده از این تب میتونید یک سری ابزار های خاص مثل گوگل ادورز رو به ووکامرس متصل کنید و یک سری ورودی و… که از طریق این نوع تبلیغات در سایت ایجاد میشه رو بتونید در دسترس داشته باشید.
البته این موارد زیاد به کار شما نمیاد و تنظیمات خاصی نداره بهتره که از این تب رد بشیم و به تب بعدی یعنی پیشرفته بریم.
پیشرفته
از طریق تب پیشرفته یک سری دیگه گزینه در اختیار دارید که میتونید یک سری تنظیمات خاص رو انجام بدید با ما در ادامه همراه باشید تا بخش به بخش این تب رو هم به شما آموزش بدیم و بهتون یک سری توضیحات ارائه بدیم که بتونید تنظیمات این موارد هم انجام بدید.
در اولین بخش این تب شما یک گزینه در اختیار دارید که میتونید با استفاده از اون برگه سبد خرید سایت خودتون رو تعیین کنید، کاربر با مراجعه به صفحه سبد خرید میتونه خیلی راحت محصولاتی که برای خرید سفارش داده رو مشاهده کنه و بعد به نهایی کردن سفارش بپردازه.
در دومین کادر این بخش شما یک گزینه در اختیار دارید با نام برگه پرداخت که شما میتونید از طریق این بخش برگه پرداخت محصولات رو تعیین کنید تا کاربر با مراجعه به این برگه میتونه خرید های خودش رو نهایی کنه و پرداخت رو انجام بده، البته توجه داشته باشید که این برگه ها به صورت پیش فرض در ووکامرس ساخته میشن و اگر شما میخوایید یک برگه جداگانه داشته باشید برای پرداخت اونارو عوض کنید و اگر نه بهتره که به صورت پیش فرض بزارید بمونه.
در بخش بعدی شما باید برگه حساب کاربری رو تعیین کنید تا کاربر وقتی در سایت شما ثبت نام میکنه و یک پنل کاربری براش ایجاد میشه با مراجعه به این برگه بتونه مشخصات پنل کاربری خودشو مشاهده کنه و از این طریق بتونه خیلی ساده محصولات خریداری شده و پرداخت هایی که انجام شده رو مشاهده کنه.
در آخرین کادر هم شما میتونید یک برگه ایجاد کنید و یک سری قوانین رو بنویسید که بعد از این طریق اون برگه رو به عنوان قوانین تعیین کنید و مشتریان قبل از هر خریدی میتونند این قوانین شما رو مشاهده کنند.
خیلی خب به آخرین بخش پیکربندی در ووکامرس رسیدیم و اکثر مواردی که باید درباره ووکامرس بدونید به شما توضیح دادیم، البته در تب پیشرفته یک سری دیگه گزینه های دیگه هم وجود داره که شما نیاز به اونا ندارید پس به ادامه آموزش و بخش دیگه آموزش میپردازیم که شمارو به صورت بیشتری با ووکامرس آشنا کنیم و امیدواریم تا این بخش آموزش خسته نشده باشید.
بخش افزونه ها در ووکامرس
یکی دیگه از اصلی ترین بخش های ووکامرس هم افزونه ها هست که شما با استفاده از این بخش میتونید امکانات ووکامرس رو تا چند برابر افزایش بدید، در واقع در این صفحه یک سری افزودنی برای ووکامرس وجود داره که میتونید با استفاده از اونا امکاناتی که میخوایید به ووکامرس اضافه کنید تا ووکامرس در سایت شما پیشرفته تر بشه.
همونطور که در تصویر بالا میبینید یک سری افزونه وجود داره که شما با استفاده از اونا میتونید خیلی ساده اونارو نصب کنید و امکانات سایت خودتون رو افزایش بدید، دقت داشته باشید که این افزودنی هارو اگر از خود ووکامرس نصب کنید باید هزینه زیادی رو بپردازید و این هزینه چون به دلار محاسبه میشه برای ما ایرانی ها زیاد به صرفه نیست که بخواییم اونارو خریداری کنیم، اگر شما نیاز به افزودنی از ووکامرس دارید میتونید اسم اونرو به صورت فارسی در گوگل سرچ کنید و بعد از مارکت های فروش قالب و افزونه ایرانی اونارو خریداری کنید.
بخش Mailchimp ها در ووکامرس
یکی از اصلی ترین روش های بازاریابی اینترنتی، بازاریابی به صورت ایمیلی هست که به اصطلاح به اون ایمیل مارکتینگ میگن و خیلی سال هم هست که از این روش بازاریابی برای فروش محصولات استفاده میشه، شما هم میتونید از طریق این روش بازاریابی فروش محصولات خودتون رو تا چند برابر افزایش بدید و به صورت ایمیلی محصولات خودتون رو خیلی ساده تر و به صورت گسترده تر بفروشید.
میل چیمپ یکی از اصلی تری ارائه دهنده های سیستم ایمیل مارکتینگ هست که شما با استفاده از اون میتونید به صورت رایگان عملیات های بازاریابی ایمیلی انجام بدید، این سیستم بسیار محبوب هست و کاربران زیادی هم از اون استفاده میکنند شما هم برای بازاریابی ایمیلی میتونید از این ابزار استفاده کنید و به صورت رایگان ایمیل مارکتینگ رو در سایت خودتون انجام بدید.
ووکامرس جدیدا یک امکان رو فراهم کرده با نام MailChimp که میتونید با استفاده از اون میتونید سایت فروشگاهی خودتون رو به این سیستم متصل کنید و ایمیل های مشتریان خودتون رو بسیار ساده جمع آوری کنید و با استفاده از اونا محصولاتتون رو بهتر معرفی کنید و فروش خودتون رو افزایش بدید، برای متصل کردن میل چیمپ به سایتتون باید اول به سایت میل چیمپ با آدرس mailchimp.com مراجعه کنید و رد این سایت ثبت نام کنید تا یک پنل کاربری برای انجام بازاریابی ایمیلی در این سایت داشته باشید، برای متصل کردن این سایت هم به ووکامرس باید بر روی دکمه سبز رنگ CONNECT ACCOUNT کلیک کنید تا خیلی ساده بتونید این سرویس رو به سایت ووکامرسی خودتون رو به این سرویس متصل کنید و خیلی ساده بتونید تمامی ایمیل های مشتریان خودتون رو این سرویس ثبت کنید و بعدا بتونید دوباره از اوان به عنوان مشتری یاد کنید و محصولاتتون رو به فروش برسونید.
خیلی خب در این بخش دیگه بخش تنظیمات کلی ووکامرس تموم میشه و به سراغ بخش های دیگر ووکامرس میریم که شما با اونا آشنا بشید و بتونید خیلی ساده محصولات خودتون رو در سایت ثبت کنید و یا از یک سری امکانات دیگه ووکامرس مثل بخش بازاریابی و… استفاده کنید تا فروش سایت خودتون رو تا چند برابر افزایش بدید، در ادامه حتما با ما همراه باشید.
بخش محصولات در ووکامرس
خیلی خب در بخش قبلی ما بخش ووکامرس را کاملا مورد بررسی قرار دادیم که شما بتوانید با استفاده از آن بخش تنظیماتی را برای ووکامرس اعمال کنید، در این بخش میخواهیم دومین قسمت افزونه ووکامرس یعنی محصولات را مورد بررسی قرار دهیم که بتوانید با استفاده از این بخش یک سری محصولات، دسته بندی و… را در سایت خود اضافه کنید.
از طریق قسمت محصولات یک سری زیر منو رو در دسترس دارید که میتونید با استفاده از اونا کار های مختلفی رو انجام بدید، در اولین زیر منو یعنی همه محصولات مانند تصویر بالا میتونید خیلی ساده تمامی محصولاتی که در سایت خودتون منتشر کردید رو مشاهده کنید و به سادگی اونارو مدیریت کنید، این بخش بسیار پر کاربرد خواهد بود و کار شما را برای مدیریت موجودی محصولات شما بسیار آسون تر میکنه.
از طریق زیر منو افزودن جدید هم میتونید یک سری محصول به سایت خودتون اضافه کنید، در واقع همانطور که قبلا هم گفتیم بهتون شما میتونید با استفاده از ووکامرس بی نهایت محصول به سایت خودتون اضافه کنید و هیچ محدودیتی ندارید، با زدن زیر منو افزودن جدید به صفحه ایجاد مشخصات محصول رو وارد کنید، در کادر اول شما باید یک نام برای محصول خودتون بنویسید و این نام در سایت شما نمایش داده میشه، در کادر بعدی هم شما باید یک سری توضیحات کامل درباره محصول خودتون وارد کنید که کاربر با خوندن اون میتونه با محصول بیشتر آشنا بشه و اطلاعات بیشتری درباره محصول داشته باشه.
خلاصه مقاله
همانطور که میدونید یکی از اصلی ترین روش های افزایش فروش محصولات طراحی فروشگاه اینترنتی است که باعث می شود فروش شما تا چند برابر افزایش یابد، روش های زیادی برای ایجاد کردن فروشگاه در اینترنت وجود داره که یکی از بهترین روش ها استفاده از فروشگاه ساز های تحت وب هستند که شما با […]
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد
به جرئت میتونم بگم کامل ترین آموزش ووکامرس در وب فارسی به شکل مقاله بود. خیلی لذت بردم.
یکی دو تا پکیج آموزشی ووکامرس خریده بودم، اما باز هم به این کاملی توضیح نداده بودن!!!
در مورد فروشگاه سازها زیاد مطالعه کردم و میکنم. اسم پرستاشاپ هم یه جا دیدم و در موردش خوندم، ولی هرچقدر که فکر کردم، دیدم ووکامرس خیلی بهتر و حرفه ای تر هست.
اون بخشی که میشه به میل چیمپ وصلش کرد رو تازه واسه اولین بار دیدم، حتما امتحانش میکنم.
واقعا پلاگین بی نظیری هست و اینکه کلی ادآن واسش نوشتن، جذابیت اونو چند برابر میکنه. مثلا ادآن فاکتور ووکامرس، واقعا یه چیزی بود که وقتی دیدمش خیلی ذوق کردم:)))
لطفا اگه میشه یه فیلم آموزش ووکامرس هم روی سایت قرار بدید، واسه بعضیا خوندن مقاله یکمی سخته.
کاملترین آموزش ووکامرسی بود که تا الان دیدم، دم بچه های رویال کد گرم بابت این مقاله جامع و حرفه ای:)
ووکامرس واقعا یه پلاگین خیلی قدرتمنده که شخصا به من خیلی زیاد سود رسونده و باعث رشد کسب و کارم شده.
من تا قبل از کرونا مغازه لوازم آرایشی داشتم و فروشمم نسبتا خوب بود.
کرونا که اومد، همه چیزو بهم ریخت و فروشم خیلی اومد پایین.
یه روز داشتم توی اینترنت میگشتم که با وردپرس آشنا شدم و دیدم که یه همچین سیستمی وجود داره. رفتم آموزش های وردپرس رو دیدم و یه سایت ساده آوردم بالا و بعد ووکامرس رو نصب کردم و از فروردین ۹۹ تا الان که اردیبهشت ۱۴۰۰ هستیم، یه چیزی حدود ۴۵۰ میلیون تومان فروش داشتم!!
توی عنوان مقاله دیدم نوشته آموزش جامع ووکامرس، ولی دیگه فکر نمیکردم انقدر جامع باشه:))
رویال کد دمت گرم بابت این مقاله خوبت .
البته ووکامرس خیلی هم کار باهاش سخت نیست و UI , UX خیلی خوبی داره بنظرم و واسه همینم هست که خیلی ها به پرستاشاپ ترجیحش میدن!
شاید سختی ووکامرس توی قسمت پیکربندی باشه یکم، آخه خیلی تنظیماتش زیاده و بعضیاشم که انگلیسیه و آدم یکمشو شاید متوجه نشه که البته الان که این مقاله رو خوندم کلی از مشکلاتم حل شد. ولی وای به حال اونی که این مقاله رو نخونده و میخواد یه تنه بره به جنگ با ووکامرس!:)
یکی از بهترین و کامل ترین مقالاتی بود که در مورد ووکامرس خونده بودم. واقعا به رویال کد و به خصوص آقای رمضان نیا بابت نوشتن همچین مقاله جامعی تبریک و خسته نباشید میگم 🙂
راستش اون تنظیمات و پیکربندی اولیه ش واسه من خیلی سخت نبوده و نیست و همیشه راحت انجامش میدم. ولی توی بخش اتصال ووکامرس به درگاه پرداخت همیشه مشکل داشتم. به خصوص اونجایی که انگار یه کد باید از درگاه پرداخت توی ووکامرس ثبت کنی، یکم واسه من گیج کننده هستش.
اگه میشه یه ویدیوی آموزشی تولید کنین راجع به اتصال زرین پال به ووکامرس. متشکرم.
ووکامرس واقعا پلاگین خوب و پرکاربردی هست و من مدتهاست که دارم ازش استفاده میکنم. بنظرم یکی از مشکلاتی که داره اینه که سایت رو خیلی سنگین میکنه که البته خب با توجه به امکانات و خدماتی که بهمون میده، حق هم داره !
ولی من بعد از اینهمه مدت استفاده، هنوز تب پیشرفته توی پیکربندی رو ازش استفاده نکردم به طور کامل. کلا نمیدونم چی به چیه و خیلی وقت بود دنبال یه آموزش ووکامرس میگشتم تا ببینم این قسمت مربوط به چیه. الانم که فهمیدم دقیقا چکار میکنه، دیدم خیلی هم چیزای عجیب و غریبی نیستن و خیلی کم پیش میاد که ازشون استفاده بشه توی یه سایت فروشگاهی …
ووکامرس به جرئت میتونم بگم یکی از قدرتمندترین پلاگین های وردپرس هست و تا الان هم روی دستش نیومده!
این حجم از امکانات، اون هم رایگان، واقعا شگفت انگیزه. البته خب استراتژی ووکامرس هم از اول همین بود که رایگان بیاد شروع بکنه و بعد کم کم امکانات جدید اضافه کنه و بخشی از اون امکانات جدید رو بابتشون مبلغی از کاربران دریافت کنه که خیلی شیک و قشنگ تونست به هدفش برسه.
بابت این مقاله ازتون خیلی ممونم، جامع ترین آموزش ووکامرسی بود که تا حالا دیده بودم 🙂
آموزش ووکامرس تون بنظرم اگر ویدیویی بود، هم کیفیت بهتری داشت و هم اینکه رضایت ما رو بیشتر جلب میکرد. با این حال بازم از این مقاله خوبتون متشکرم رویال کد عزیز، خیلی بهم کمک کرد.
من تازه با ووکامرس آشنا شدم و خیلی نمیدونم جریانش چیه. الانم که فروشگاهم رو باهاش آوردم بالا، توی بخ حمل و نقل و راه اندازی سیستم ارسال و این چیزاش گیر کردم و با این مقاله بازم مشکلم حل نشد و امیدوارم یه منبع درست و حسابی واسه راه اندازی سیستم حمل و نقل ووکامرس بتونم پیدا کنم.