آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp
رضا ذوالعلی
شهریور 3, 1399
نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp یکی از راه های کاربردی است که می تواند به شما عزیزان کمک نمایید تا بدون نیاز به خرید هاست از سیستم مدیریت محتوا وردپرس در سیستم شخصی خود استفاده نمایید.
امروزه سیستم های مدیریت محتوا محبوبیت بسیار زیادی در بین کاربران پیدا کردند که محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در حال حاضر وردپرس است و در صورتی که شما اطلاعات کاملی در زمینه وردپرس ندارید می توانید یادگیری و آزمون خطای خود را در لوکال هاست انجام دهید و پس از تسلط کافی با آماده شدن سایت اصلی خود آن را به هاست آنلاین منتقل نمایید.
در ادامه ما به شما آموزش می دهیم چگونه موارد مورد نیاز برای نصب وردپرس در لوکال هاست xampp را آماده نمایید و اقدام به نصب این ماشین پولساز ( وردپرس ) در لوکال هاست زمپ نمایید و همچنین یک هدیه برای شما در نظر گرفته ایم که در انتهای پست می توانید آن را مشاهده نمایید، با ما در رویال کد همراه باشید.
در مقاله “آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp” شما با موارد زیر آشنا می شوید
- چرا باید اقدام به نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp نماییم؟
- زمپ چیست؟
- php چیست؟
- آپاچی چیست؟
- MySQL چیست؟
- نصب زمپ
- آموزش نصب زمپ
- نحوه پیکربندی XAMPP
- رفع مشکل اجرا نشدن آپاچی روی xampp
- آموزش ویدیوی نصب xampp
- فعال سازی دو سرویس Apache و MySQL
- ساخت دیتابیس برای نصب وردپرس در لوکال هاست xampp
- ساخت یوزر برای دیتابیس خود
- نکات کلیدی نصب وردپرس در لوکال هاست xampp
- نصب وردپرس
چرا باید اقدام به نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp نماییم؟
همانطور که در ابتدا گفتیم شما اگر دانش کافی نداشته باشید در پیاده سازی سایت به صورت آنلاین به مشکل خواهد خورد و به همین دلیل شما باید ابتدا در لوکال هاست شروع به یادگیری و تست و خطا نمایید تا به صورت کامل به وردپرس مسلط شوید و پس از آن اقدام به نصب وردپرس در سی پنل یا نصب وردپرس در دایرکت ادمین نمایید . شما برای نصب وردپرس در لوکال هاست نیاز به یک شبیه ساز هاست دارید که معروف ترین آنها زمپ است که در ادامه به شما اطلاعات جامع و کاملی در مورد نرم افزار xampp و نحوه نصب این نرم افزار قدرتمند ارائه می کنیم.
xampp چیست؟
شما برای نصب وردپرس در لوکال هاست نیاز دارید که سرویسهای (Apache،PHP و MySQL) در سیستم خود نصب نمایید اما نصب این سرویس ها برای افراد مبتدی بسیار دشوار است . xampp تمامی این سرویس ها را در خود گنجانده است و شما با نصب xampp تمامی این سرویس ها را بر روی سیستم خود خواهید داشت.
php چیست؟
php یک زبان برنامه نویسی است که سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس ، جوملا ، پرستاشاپ و مجنتو با این زبان پیاده سازی شده اند.
Apache چیست؟
Apache محبوبترین سرویس http بر روی وب است که از زبان های php و Perl پشتیبانی می کند و تقریباً بر روی تمام سیستم عامل ها قابل اجرا است.
MySQL چیست؟
MySQL محبوب ترین سیستم مدیریت دیتابیس است که تقریباً بر روی تمامی سیستم عامل ها قابل اجرا است و اغلب به صورت ترکیبی با php استفاده می شود مهمترین جایگزین و رقیب آن sql server است
نصب xampp
ابتدا شما باید xampp را نصب نمایید که نصب آن مانند سایر نرم افزار ها است و نصب آن بسیار آسان است و مدت زمان کمی را از وقت شما را درگیر می کنند و شما می توانید برای دانلود نرم افزار xampp اینجا کلیک کنید.
چگونه XAMPP را در ویندوز خود نصب کنید
XAMPP یک سرور محلی است که به شما امکان می دهد Apache ، MySQL و انواع دیگر سرورها را از همان داشبورد اجرا کنید.اگر شما یک توسعه دهنده وب هستید،یا شخصی که سعی در وبلاگ نویسی دارد، XAMPP در ایجاد و پیکربندی دستی Apache ،MySQL ،PHP و Perl باعث صرفه جویی در وقت می شود.
در این راهنما ،مراحل نصب XAMPP در ویندوز 10 و همچنین دستورالعمل های پیکربندی و رفع مشکلات متداول پس از نصب را یاد خواهید گرفت.
نحوه نصب XAMPP در ویندوز
برای ذخیره فایل روی دکمه XAMPP for Windows کلیک کنید.برای راه اندازی نصب بر روی فایل دانلود شده دوبار کلیک کنید.روی دکمه OK کلیک کنید.
بر روی دکمه Next کلیک کنید.
XAMPP اجزای مختلفی را نصب می کند،مانند MySQL ،phpMyAdmin ،PHP ،Apache و موارد دیگر را ارائه می دهد. در بیشتر موارد شما از بیشتر این مؤلفه ها استفاده خواهید کرد.
بر روی دکمه Next کلیک کنید.
از محل نصب پیش فرض استفاده کنید،یا پوشه دیگری را برای نصب نرم افزار در قسمت “browse” انتخاب کنید.
بر روی دکمه Next کلیک کنید.
تیک گزینه کسب اطلاعات بیشتر درباره Bitnami for XAMPP را بردارید.
بر روی دکمه Next کلیک کنید.
روی دکمه Allow access کلیک کنید تا اجرای برنامه از طریق فایروال امکان پذیر باشد.
روی دکمه Finish کلیک کنید.
زبان خود را (انگلیسی یا آلمانی) انتخاب کنید.روی دکمه ذخیره کلیک کنید.
پس از اتمام مراحل ،کنترل پنل XAMPP راه اندازی می شود و می توانید پیکربندی محیط وب سرور را شروع کنید.
نحوه پیکربندی XAMPP در ویندوز 10
کنترل پنل XAMPP شامل سه بخش اصلی است. در بخش ماژول ها، تمام سرویس های وب موجود را پیدا خواهید کرد.
با کلیک بر روی دکمه start می توانید هر سرویس را شروع کنید.
با شروع برخی از سرویس ها از جمله Apache و MySQL در سمت راست، شماره شناسه پردازش (PID) و شماره های پورت TCP / IP (Port) را که هر سرویس از آن استفاده می کند،مشاهده خواهید کرد.
به عنوان مثال، آپاچی به طور پیش فرض از پورت TCP / IP 80 و 443 استفاده می کند، در حالی که MySQL از پورت TCP / IP 3306 استفاده می کند.
همچنین می توانید برای دسترسی به داشبورد مدیریت برای هر سرویس، روی دکمه admin کلیک کنید و تأیید کنید که همه چیز به درستی کار می کند.
رفع مشکل اجرا نشدن آپاچی روی xampp
نصب XAMPP بسیار آسان است، اما ویندوز 10 ممکن است گاهی اوقات اجازه ندهد سرور آپاچی اجرا شود. معمولاً به این دلیل است که IIS در حال اجرا روی پورت 80 در رایانه شما است که TCP / IP پورت پیش فرض Apaches در XAMPP است و دو برنامه نمی توانند از همان پورت شبکه استفاده کنند.
می توانید پورت پیش فرض را در Apache تغییر دهید.
تغییر درگاه 80 در XAMPP نسبتاً آسان است و شما فقط باید چند فایل را ویرایش کنید،که از طریق کنترل پنل XAMPP قابل دسترسی هستند.
- در Control Panel بر روی دکمه Apache – Config کلیک کرده و گزینه ویرایش httpd.conf را انتخاب کنید.
- به دنبال خط “80 Listen” باشید . مقدار آن را به عدد دیگری مانند 801 یا 8000 تغییر دهید.
- سپس عبارت “ServerName localhost: 80″را پیدا کنید، مقدار 80 را به عددی که در مرحله قبل قرار دادید تغییر دهید. سپس پرونده httpd.conf را ذخیره کنید.
فعالسازی سرویس های لازم برای نصب وردپرس
برای نصب وردپرس در لوکال هاست xampp باید دو سرویس Apache و MySQL مانند تصویر زیر را استارت نمایید
نکته : در صورتی که با مشکل اجرا نشدن mysql در xampp رو به رو شدید می توانید از مقاله حل مشکل اجرا نشدن mysql در xampp استفاده نمایید
ساخت دیتابیس برای نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp
ساخت دیتابیس اولین مرحله از نصب وردپرس در لوکال هاست xampp است. برای ساخت دیتابیس باید انتهایی آدرس لوکال هاست /phpmyadmin را اضافه کرد تا به phpmyadmin منتقل شوید.
سپس بر روی گزینه new کلیک نمایید و پس از آن نام دیتابیس خود را در کادری که در عکس زیر مشخص شده است وارد نمایید و بر روی دکمه create کلیک نمایید تا دیتابیس شما ساخته شود.
نکته : در بخش colloation گزینه utf_8 persian ci انتخاب نمایید تا با تایپ فارسی و نمایش فارسی سایت خود به مشکل بر نخورید.
ساخت یوزر دیتابیس
پس از ساخت دیتابیس باید یک یوزر برای مدیریت آن دیتابیس بسازید.
برای ساخت یوزر باید به زبانه Privileges بروید و سپس بر روی گزینه Add user account کلیک نمایید، در پنچره باز شده در فیلد User name نام یوزر را وارد نمایید و Host name را بر روی localhost قرار دهید و در فیلدهای password یک رمز وارد نمایید و تیک گزینه check all را فعال نمایید و در انتهای صفحه بر روی go کلیک نمایید.
دانلود وردپرس
پس ساخت دیتابیس به این مرحله از نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp می رسیم که باید فایل های وردپرس را از وردپرس فارسی دانلود نمایید و یک پوشه در htdocs زمپ بسازید و فایل zip وردپرس را از حالت فشرده خارج نمایید سپس اسم فولدری را که در آن فایل وردپرس را از حالت فشرده خارج کرده اید را در آنتهای آدرس لوکال هاست وارد نمایید تا به صفحه نصب وردپرس منتقل شوید. اولین صفحه که پس منتقل شدن می بینید صفحه ستاپ کانفینگ است که باید در این صفحه بر روی دکمه بزن بریم کلیک نماید تا به صفحه ای که در تصویر زیر است منتقل شوید و اطلاعات دیتابیس را وارد نمایید.
ساخت یوزر برای مدیریت سایت
پس از اینکه در مرحله قبل اطلاعات دیتابیس را در اختیار وردپرس گذاشتید باید در این مرحله اقدام به ساخت کاربری مدیریت سایت نمایید.
- در فیلد عنوان سایت باید نام وبسایت خود را وارد نمایید
- در فیلد دوم نام کاربری مدیریت سایت را وارد نمایید
- در بخش رمز باید حتماً یک رمز قوی در نظر بگیرید و آن را در کادر مربوط به رمز وارد نمایید
- در بخش ایمیل باید ایمیلی را که همیشه به آن دسترسی دارید وارد نمایید زیرا در صورت فراموشی رمز لینک بازیابی رمز به این ایمیل ارسال می شود
- و در نهایت باید تیک نمایشگاه موتورهای جستجو را در صورتی که سایت تستی است فعال نمایید
پس گذشتن از این مرحله شما با موفقیت نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ را به اتمام رساندید و میتوانید به راحتی بر روی آن قالب وردپرس نصب نمایید و سایت مورد نظر خود را به واسطه وردپرس پیاده سازی نمایید و با نصب افزونه در وردپرس به سایتتان امکانات اضافه نمایید. همچنین اگر در نصب وردپرس در لوکال هاست xampp به مشکل خوردید می توانید از طریق آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست wamp اقدام به نصب این سیستم مدیریت محتوا در لوکال هاست wamp نمایید
سخن پایانی
در صورتی که شما در حال یادگیری هستید به هیچ عنوان هزینه کردن کار معقولی نیست و شما می توانید با استفاده نرم افزار زمپ بدون نیاز به هزینه سایت وردپرسی خود را پیاده سازی نمایید و مراحل آموزش را روی لوکال هاست پیش ببری ، شما در این آموزش به صورت ویدیوی یاد گرفتید که چگونه اقدام به نصب وردپرس در لوکال هاست xampp نمایید ، اگر سوال یا نظری در مورد این اموزش دارید حتما بخش نظرات بپرسید ، کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگو سوالات شما هستند 🙂
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد
سلام کاش نصب زمپ رو به صورت کامل در این آموزش گفته بودید من مجبور شدم برای نصب هم سایت شما رو چک کنم هم یک سایت دیگر برای نصب اینکه یاد بگیرم نصب xampp رو انجام بدم لطفا بخش نصب زمپ به صورت کامل به این مقاله اضافه نمایید
سلام از اینکه در جهت بهتر شدن این مقاله پیشنهاد دادین متشکرم بله حتما نصب زمپ را به این مقاله اضافه خواهیم کرده و در یک مقاله دیگر نیز نصب زمپ را به اشتراک خواهیم گذاشت
سلام ممنون بابت آموزش و نکاتی که هیچ جا نگفته بودن ، فقط تنها مشکل این مقاله اینه که نصب زمپ رو نگفتید 🙁
سلام ، به زودی بخش نصب زمپ را نیز به تصویری و کامل به این مقاله اضافه خواهیم کرد
متشکرم
سلام در توضیح راه اندازی نصب ورد پرس روی لوکال هاستXAMPP نتوضیحی کوتاه و تصویری داده اید و بعضی از روش ها را فراموش کرده اید .
سلام دوست عزیز ما تمام تلاش خود را کرده ایم تا در کوتاه ترین پاراگراف ها کاملترین توضیحات لازم را در رابطه با نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ را خدمت شما دوستان آموزش دهیم به زودی آموزش ویدیویی نیز به مقاله نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ اضافه می کنیم تا شما راحت تر نصب وردپرس در لوکال هاست زمپ را یاد بگیرید
سلام میشه توضیحی در مورد نصب یوزر دیتابیس بدهید ساده و اسون لطفا شما به صورت تخصصی توضیح داده اید و من چیز زیادی نفهمیدم.
ممنون:)
سلام دوست عزیز ما تمام تلاش خود را کرده ایم تا به ساده ترین شکل ممکن آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست زمپ برای شما عزیزان آماده نماییم با این حال اگر ساخت یوزر برای مدیریت دیتابیس کار سختی است می توانید از یوزر root استفاده نمایید زیرا نیاز به ساخت ندارد اما حتماً به یاد داشته باشید در سایت آنلاین به هیچ عنوان از یوزر root برای سایت خود استفاده نکنید
سلام در مقاسه MYSQLو SQL SERVERکدام سرور قوی تر است ؟؟
سلام دوست عزیز تقریباً هر دو این سرویس ها دارای کاربردهای یکسان هستند اما استفاده از سرویس mysql بیشتر است و وردپرس هماهنگی بیشتری با این سرویس دارد در صورتی که با مشکل باز نشدن phpmyadmin در xampp روبه رو شده اید میتوانید مقاله سبز نشدن mysql در xampp را مطالعه کنید
سلام میشه روش نصب زمپ را به صورت خلاصه و اسون تر توضیح دهید؟
سلام دوست عزیز ، در مقاله آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp تمام تلاش خود را کرده ایم تا با ساده ترین گفتار و ساده ترین روش به شما عزیزان آموزش نصب وردپرس را ارائه کنیم اما با این حال به زودی به این مقاله ویدیو نیز اضافه می کنیم تا شما بتوانید به صورت تصویری نیز نصب وردپرس روی لوکال هاست نیز فرا بگیرید
سلام مقاله شما کامل نیست اکثر افراد برای نصب و راه اندازی زمپ مقالات زیادی را مطالعه میکنند بهتر است که به مقاله خود توضح نصب زمپ را هم اضافه کنید .
سلام دوست عزیز بله شما درست می فرمایید با اضافه شدن بخش نصب زمپ به مقاله نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp ، مقاله کامل تر و جامع تر خواهد شد ما به زودی بخش توضیحات نصب زمپ را به مقاله نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp اضافه می کنیم
سلام
ممنون از مقاله کامل و خوبتان من روش ساخت دیتابس را رفته ام و کارم درست شد بسیار ممنون و خسته نباشید
سلام میشه توضیحی در مورد نصب یوزر دیتابیس بدهید ساده و اسون لطفا شما به صورت تخصصی توضیح داده اید و من چیز زیادی نفهمیدم.
ممنون:)…
سلام من همه این روش ها را رفته ام اما متاسفانه با مشکل برخوردم در صورت امکان روشی دیگه به مقاله خود اضاف کنید.
سلام وقتتون بخیر، من زمپ رو نصب کردم اما وقتی میخوام به کمک گزینه ادمین و یا وارد کردن نام localhost در نوار جستجو، به myadmin برم ارور میده . ارورش هم هست :
e mysqli extension is missing. Please check your PHP configuration
چطور میشه این مشکل رو رفع کرد. من پورت ۸۰ رو هم به ۸۱ تبدیل کردم
سلام دوست عزیز مقاله ای در زمینه مشکل شما در سایت منتشر کرده ایم پیشنهاد می کنم مقاله سبز نشدن mysql در xampp را مطالعه نمایید
سلام واقعا ممنونم برای مقاله کاملتان خیلی بهم کمک کرد خسته نباشید به شما و همکاران خوبتان.
سلام خانم یوسف زاده خواهش می کنم انجام وظیفه ست ، در صورت وجود هر گونه مشکل در نصب وردپرس در لوکال هاست زمپ در خدمت شما هستم
نصب وردپرس بر روی xampp با این آموزش بسیار راحت هست ازتون خیلی ممنونم ، فقط کاش در رابطه با نصب زمپ هم توضیح می دادید ، چون خیلی افراد نصب xampp را نیز بلد نیستند
سلام خانم جوادی عزیز ، بله حتما به زودی اموزش نصب xampp را به مقاله آموزش نصب وردپرس روی xampp اضافه خواهیم کرد ، در صورت وجود هر گونه سوال در خدمتتون هستم
سلام اگه میشه نصب زمپ را هم به مقاله خود اضافه کنید ممنون.
سلام اموزش نصب زمپ را به مقاله اضافه کرده ایم ، می توانید مقاله دوباره مطالعه نمایید
سلام ببخشید میتونم بپرسم از کجا تیک نمایش به موتور های جست وجو را فعال کنیم برای سایت تستی ؟
سلام دوست عزیز
برای فعالسازی تیک عدم نمایش به موتور های جستجو می توانید در مرحله ساخت یوزر برای مدیریت سایت این تیک را فعال نمایید ، در صورتی که پس از نصب وردپرس می خواهید این امر را انجام دهید باید به بخش خواندن در تب تنظمیات وردپرس وارد شوید و این گزینه را فعال نمایید ، در صورت وجود هر گونه سوال در خدمت شما هستم
سلام و خسته نباشید به شما و عوامل خوبتان که باعث شد بعد از تلاش های پیاپی نصب دیتابیس و بقیه را یاد بگیرم .
سلام خانم نیکخواه ، خواهش می کنم انجام وظیفه ست و نظر لطفتونه ، متشکرم که با کامنت خود انرژی مثبت به ما منتقل کردین
سلام میتونم ازتون درخواست همکاری داشته باشم برای طراحی سایت فروشگاهی و پشتیبانی چند ماهه؟ در صورت تمایل به ما اطلاع دهید.
سلام جناب ایرانمنش ، بله در خدمت شما هستیم دوست عزیز ، برای مطالعه شرایط پشتیبانی سایت به صفحه پشتیبانی سایت وردپرسی در سایت ما مراجعه نمایید برای دریافت شرایط طراحی سایت فروشگاهی نیز لطفا با شماره های داخل سایت تماس بگیرید
با تشکر و قدردانی از زحمات و مقاله خوبتان.
سلام دوست عزیز ، خواهش می کنم ، نظر لطفتونه ، در صورت وجود هر گونه سوال در خدمت شما هستم
سلام خیلی صریح و واضح آموزش دادید ممنونم
سلام دوست عزیز ، خواهش می کنم انجام وظیفه بوده ، ممنونم که با نظر خود به ما انرژی می دهید 🙂
سلام ، مقاله تون فوق العاده عالی و کاربردی و کامل بود 😊 مخصوصا هدیه ای که در اختیار ما قرار دادین 💜 ممنونم ازتون
سلام سارا خانم عزیز ، خوشحالم که این مقاله براتون کاربردی بوده است ، ازتون ممنونم که با نظر خود کلی انرژی مثبت به ما هدیه دادین 🙂
سلام با تشکر از سایت و مقالات بسار خوبتان من خیلی دنبال این اموزش ها گشتم و خوشبختانه شما کامل اموزش دادید .
سلام خواهش می کنم یلدا خانم ، انجام وظیفه بود ، من از شما ممنونم با اعلام نظر خود کلی انرژی مثبت به ما هدیه دادین 🙂
سلام اموزشتون طولانی و کسل کنند بود لطفا کوتاه تر و مرتب تر توضیح بدید
سلام ، در اپدیت بعدی مقاله نصب وردپرس در زمپ حتما نکات و درخواست های شما را مد نظر قرار می دهیم خانم محمدی عزیز ، ممنونم با نظرتون ما را به سمت بهتر شدن هدایت می کنید 🙂
سلام خسته نباشید واقعا آموزش عالی بود و نکاتی ک گفتین
Rogh
اول که عنوان نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp رو خوندم، فک کردم زمپ سرور هم یه دونه کنترل پنل دیگه واسه هاست هاست و باید اونو هم واسه طراحی سایتم یاد بگیرم. کلی اعصابم خورد شد، بدتر اینکه یهو آموزش ومپ سرور هم توی سایتتون دیدم و دیگه میخواستم کامپیوتر رو خورد کنم که خداروشکر قبل از هرگونه اقدام علیه امنیت ملی، مقاله رو کامل خوندم و داستان این زمپ و ومپ و این چیزا رو فهمیدم!