
اگه صاحب یک کسب و کار نو هستین و قصد دارین که برای شرکتتون و یا برای فروشگاهتون یک سایت داشته باشین. اما نمی دونید که امکانات سایت فروشگاهی چیه؟
و باید چطور به طراحان سایت سفارش سایت فروشگاهی بدید ؟
باید بهتون این نکته رو بگم که برای اینکه بتونید توجه مخاطب و خریداران رو به سایت خودتون جلب کنین بهتون توصیه می کنم اول خودتون رو به جای مشتری بزارین.
حالا ببینید مثلا بین این همه فروشگاه آنلاین (که معروفترین این فروشگاه ها دیجی کالا است) که وجود داره شما خودتون به چه علتی ترجیح میدین از از یک فروشگاه خاص خرید کنین و اعتماد شما نسبت به این فروشگاه بیشتر از بقیهاس ؟
کدوم امکانات سایت فروشگاهی هس که شما رو به خرید از اون فروشگاه ترغیب میکنه؟
حتما برای خودتون دلایلی آوردید.
مثلاً پرداخت درب منزل، قیمت مناسب، داشتن چند روش پرداخت، پشتیبانی سریع و چت آنلاین و غیره!
همین عوامل کوچیک و ریز هستن که باعث میشن یک مشتری به یک سایت فروشگاهی بیشتر از سایت دیگه اعتماد و علاقه داشته باشه و بره از اونجا خرید کنه.
توی این مقاله ما به تمام ویژگیها و امکانات سایت فروشگاهی حرفهای لازم داره میپردازیم.
پس با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
چرا باید امکانات سایت فروشگاهی ما تکمیل و حرفهای باشه؟
باید بگم که دلیل اینکه یک سایت فروشگاهی باید تمام امکانات لازم و حرفهای رو داشته باشه اینه که این ویژگی ها برای جذب خریداران و جذب مشتریان لازم و ضروریه!
کاربران اینترنت و مخاطبان شما به سمت سایتی میرن که کار و زندگیشون رو براشون راحت تر کرده
۱. اولین ویژگی از امکانات فروشگاه آنلاین; کاربر پسند بودن
یکی از امکانات سایت فروشگاهی کاربر پسند بودن اونه. یعنی چی؟
یعنی باید ساده طراحی شده باشه و کاربر به راحتی به چیزی که میخواد دسترسی داشته باشه.
شاید این نکته براتون جالب باشه که ۷۶ درصد از مصرف کنندهها مهمترین ویژگی یک وب سایت رو سهولت استفاده از اون میدونن.
پس کاربرپسند بودن فقط به زیبایی و طراحی ظاهری سایت خلاصه نمیشه بلکه هدف اینه که به خریداران کمک کنیم سریعتر و بدون پیچیدگیهای غیرضروری به خواسته خودشون برسن.
هر مسیر پیچیده و غیر ضروری که مسیر خرید رو کمی برای مشتری سخت کنه ممکنه باعث این بشه که کاربر از سایت خارج بشه و به دنبال فروشگاه اینترنتی دیگهای بگرده.
برای اینکه سایت فروشگاهی شما کاربر پسندتر باشه امکاناتی مثل قابلیت جستجو با گزینههای تکمیل خودکار رو بهبود ببخشید. به طور کلی به جای اینکه یک تجربه دردسر سازی رو برای مشتری و مخاطب ایجاد کنیم؛ یک مزیت رقابتی بین سایتها داشته باشید تا بازدید ها و خریداران سایتتون افزایش پیدا کنه.
برای اینکه با مفهوم رابط کاربری و تجربه کاربری بیشتر آشنا شوید پیشنهاد می کنم مقاله رابط کاربری (UI) چیست را مطالعه نمایید
۲. دومین ویژگی از امکانات فروشگاه آنلاین; وب سایت سازگار با موبایل
جالبه بدونید خرید با گوشی موبایل ۵۰ درصد از معاملات آنلاین رو تشکیل میده. شما با داشتن یک وب سایت متناسب با هر دستگاه مثل تبلت، گوشی موبایل، کامپیوتر و غیره. می توانید به صورت چشمگیری میزان فروش وبسایت فروشگاهی تون رو افزایش بدید. مثلاً سایت فروشگاهی Walmart، بعد از اینکه وبسایتش رو بهینهسازی کرد، و متناسب با گوشی موبایل کرد. شاهد ۹۸ درصد افزایش فروش خود شد. یا مثلا وبسایت فروشگاهی intelligentsia, تجربه خرید بهتری در تلفن همراه ایجاد کرد و منجر به افزایش ۱۶ درصدی معاملات خرید از طریق تلفن همراه شد.
پس فرقی نمیکنه که شما میلیونها صفحه محصول داشته باشید یا فقط پنج صفحه، بلکه ایجاد یک تجربه سازگار با موبایل برای خریداران فروش رتبه بندی بلقوه شما را بهبود می بخشه.
در صورتی که با کلمه رسپانسیو یا واکنشگرا آشنا نیستید ، پیشنهاد می کنم مقاله رسپانسیو چیست را مطالعه نمایید
۳. سومین ویژگی از امکانات فروشگاه اینترنتی; تهیه عکس و فیلم از محصول با وضوح بالا
دیگه زمونه ارسال یک عکس با چند لیبل و برچسب قیمت گذشته، این روزا خریداران میخوان چندین زاویه از محصول و افرادی که از این محصول توی محیط های مختلف استفاده میکنن رو ببینن. یا مثلاً میخوان محصول رو بزرگنمایی کنن و نسبت به محصول شناخت پیدا کنن. و انواع رنگ بندی و سایز محصول را ببینن.
اگه یک تصویر مبهم یا ناواضح رو داخل سایت به عنوان عکس محصول قرار بدید ممکن مشتری و خریدار در مورد کیفیت محصول دچار ابهام بشه و از سایت شما خرید انجام نده. به گفته شرکت Adobe، عکسهایی که بارگیری نمیشن یا زمان زیادی برای بارگیری اونها طول میکشه ۳۹ درصد کاهش مصرف کننده و خریدار رو نشون میده. وبسایتهای تجارت الکترونیکی یا همون سایتهای فروشگاهی باید چندین عکس در مورد هر محصول داخل سایت قرار بدن عکس ها باید از وضوح بالا و بهینه سازی شده برای بارگذاری داخل وب پیج ها باشن.
پس این تصاویر هستن که میفروشن نه متن!
۴. چهارمین ویژگی از امکانات سایت فروشگاهی; بررسیها و بازخوردهای خود کاربر
تحقیقات نشون میده در واقع ۹۵ درصد خریداران نظرات بقیه رو میخونن و ۵۷ درصد از کاربران فقط در صورت داشتن چهار ستاره یا بیشتر از محصولات و مشاغل بازدید و خرید میکنن.
خب حالا شاید ممکنه فکر کنید که داشتن نظرات منفی توی سایت برای یک محصول ممکنه قاتل فروش باشه. ولی عکس اون اتفاق افتاده.
یعنی نظرات منفی اغلب میتونه برای شما مثبت باشه. این مسئله ثابت شده که وقتی نظرات منفی محصولات سانسور شدن به نوبه خودشون خریداران تصور کردن که بررسیهای مثبت جعلی هست.
پس بسته به عملکرد یک وبسایت سایت های فروشگاهی میتوانند از پلاگین های محبوبترین سیستم عامل های بررسی نظرات از جمله Facebook و Foursquare استفاده کنن. یا مثلاً سایتهای فروشگاهی متفکر مثل paddleboards paiwen، از نظرات خریداران به عنوان محتوای تولید شده توسط کاربر برای ایجاد اثبات اجتماعی بودن و جذب طرفداران پر شور استفاده میکنن.
همچنین شما می تونید سیستم نظرات سایت فروشگاهی خودتون رو به سیستم ستاره دهی گوگل وصل کنین. از طریق این سیستم، بخش نظرات و امتیازدهی کاربران متناسب با این ساختار ایجاد میشه و توی نتایج جستجو، امتیاز محصول و تعداد نظرات نشون داده میشه و کاربر میتونه اونارو ببینه و تصمیم بگیره!
۵. پنجمین ویژگی از امکانات فروشگاه اینترنتی; ارائه پیشنهادات ویژه
اکثر سایتهای فروشگاهی از طریق ایمیل، شبکههای اجتماعی، تبلیغات، سرویس پیامک و غیره پیشنهادات ویژه خودشون رو برای بازاریابی محصولاتشون استفاده میکنن.
مثلاً به مناسبت سالگرد تاسیس فروشگاه، مناسبتهای ملی و جهانی فروش ویژه قرار میدن و یا در ازای دعوت از دوستان کد تخفیف ارائه میدن و اون رو از طریق کانالهای ارتباطی به مخاطبان اطلاع میدن.
وقتی خریداران متوجه میشن که فروش ویژه و دارای تخفیفی وجود داره انگیزه اونها برای خرید بیشتر میشه و برای صرف وقت بیشتر برای جستجو در سایت ترغیب میشن.
بنابراین اگه سایت فروشگاهی از تبلیغات مداوم استفاده میکنه، قطعاً ارائه یک صفحه وب منحصر به فرد که لیست پیشنهادها رو در اختیار مخاطب قرار بده، علاوه بر فروش بیشتر باعث بهبود سئو سایت هم میشه.
یکی از این پیشنهادات ویژه، پیشنهاد کادوپیچی، بستهبندی، کارت پستال و غیره هنگام پرداخت هزینه خرید هست؛ که کاربر با انتخاب هر کدوم از اونها هزینه مشخصی به مجموعه سفارشاتش اضافه میشه.
۶. ششمین ویژگی از امکانات فروشگاه آنلاین; لیست آرزوها
حتما اپلیکیشنهای کتابخوانی رو دیدین؟ وقتی در حال جستجوی یک کتاب هستین و یهویی با کتابی که قبلاً دوست داشتید بخونید یا تازه بهش علاقهمند شدید مواجه میشین اون کتاب رو نشاندار میکنید تا بعدا اون رو خریداری و مطالعه کنید. یا مثلاً وقتی داخل شبکه اجتماعی مثل اینستاگرام با پست به درد بخور و جذابی روبرو میشین اون رو ذخیره میکنین تا بعداً دوباره اون رو ببینید.
یه همچین امکانی باید داخل سایتهای فروشگاهی هم باشه. به این صورت که کاربران توانایی ایجاد مجموعه و یا کالکشن رو داخل سایت فروشگاهی داشته باشن. مثلاً یکی برای مد و پوشاک، یکی برای کتاب، و یکی برای ایدههای هدیه دادن و غیره.
سایتهای تجارت الکترونیکی که از لیست خواستهها استفاده کردن درآمد خوبی نسبت به سایتهایی که این امکان رو نداشتن، دارا بودن.
چه چیزی بهتر از اینکه مشتریان بتونن موارد مورد علاقه خودشون رو علامت گذاری کنن؛ تا به احتمال زیاد در آینده خریداری کنن. این برای شما رویای تبلیغاتی بازاریابی مجدد خواهد بود.
پس حتماً لیست خواستهها، کالکشن و یا مجموعهها رو داخل سایت فروشگاهی خودتون قرار بدید و با استقبال زیاد مخاطبان روبرو بشین.
۷. هفتین ویژگی از امکانات سایت فروشگاهی; نقشه فروشگاه را به طور دقیق قرار دهید.
همه سایتهای فروشگاه اینترنتی محصولات فیزیکی آدرس مشخص ندارن ولی فروشگاههایی که از حالت سنتی به حالت اینترنتی و دیجیتال در اومدن و همچنان فروشگاه فیزیکیشون رو در یک مکان خاص دارن، میتونن از این ویژگی استفاده کنن.
بعضی اوقات مشتری نمیخواد منتظر ارسال یک کالا از طریق پست باشه و میخواد فقط داخل اینترنت آدرس یک فروشگاه خوب رو پیدا کنه و به صورت حضوری به فروشگاه مراجعه کنه.
بنابراین اکثر خریداران فقط برای تحقیق و انجام خرید حضوری به اینترنت میرن چون اونها تمایل دارن قبل از خرید در فروشگاه به تحقیق آنلاین بپردازن و اینکه بدونن کدوم فروشگاه فلان کالا رو در انبارش داره.
۸. هشتمین ویژگی از امکانات فروشگاه اینترنتی; موارد مرتبط
به سادگی دیدن این عبارت ” شما ممکن است این را دوست داشته باشید!” باعث آزاد شدن سروتونین در بدن میشه که نشوندهنده کنجکاوی و هیجانه.
امکان موارد مرتبط در یک سایت فروشگاهی، اثر جذبکنندهای ایجاد میکنه که خیلی از بازاریابها از این شیوه استفاده میکنن.
مثلاً وقتی یک خریدار محصولی مثل قهوهساز رو داخل سبد خریدش ذخیره کرده؛ یک صفحه براش ظاهر میشه که “شما ممکن است این را دوست داشته باشید” و داخلش محصولات مشابه توضیح داده میشه.
مثلاً آیا دوست دارید دانههای قهوه تازه و تفت داده شده را ارزان بخرید؟ یا آیا ممکنه یک ترازوی دیجیتال برای اندازهگیری مقدار دقیق فوم قهوه برای تهیه یک فنجان قهوه عالی باشه؟
در واقع با این امکان فروشنده آنلاین به خریدار این سیگنال رو میده که که شما این کالا رو می خرید.
موارد مرتبط یا اقلام مرتبط همچنین میتونن به صورت عبارت “افرادی که این کالا را خریداری کردند” یا “جستجو کردند “و غیره باشه.
۹. نهمین ویژگی از امکانات سایت فروشگاهی; سوالات متداول
امروزه کاربران دوست دارن قبل از خرید کالایی، در مورد صحت و کیفیت محصول و موارد دیگه اطلاعاتی کسب کنن و در واقع به کالایی که میخرن اطمینان پیدا کنن و بعد اقدام به خرید کنن.
یکی از امکانات سایت فروشگاهی قسمت سوالات متداول، اطلاعات اضافی و یا جزئیات محصول هست.
خریداران اغلب در مورد پشتیبانی محصول، بازده، نحوه استفاده و نگهداری محصول و یا گذرواژههای از دست رفته حساب و غیره سوال میکنن.
۱۰. دهمین ویژگی از امکانات فروشگاه اینترنتی; اثبات اجتماعی
امروزه ارتباطات اجتماعی غیر قابل انکار شده و فرصت ارتباط با مخاطبان بیشتر از هر زمان دیگهای آسونتر شده. برندها و فروشندگان آنلاینی که در سطح احساسی با خریدارانشون ارتباط برقرار میکنن؛ اعتماد و حمایت از برندشون رو ایجاد میکنن.
یعنی شما بتونین ارزشهای اجتماعی رو با محتواهای تولید شده توسط خود کاربر پیوند بدین. این یکی از ویژگیهای ضروریه که به فروشندههای آنلاین شخصیت میده.
کاربران در فضای دیجیتال دائم در مقابل جریان تبلیغات و انبوه کالاها هستن. اما این برندها هستن که از نظر اجتماعی، مشتری رو درگیر میکنن و اون رو برای خرید محصولی که زندگی اونها رو راحتتر و آسون کرده ترغیب میکنن.
شبکههای اجتماعی به سایتها و برندهای فروشگاهی این اجازه رو میدن تا اصالت خودشون رو نشون بدن و ارتباط عاطفی با مخاطبان داشته باشن.
مثلاً حساب پینترست برند نایک رو در نظر بگیرید می بینید که چطور ترکیب محصولات با تصاویر انگیزشی تاثیر زیادی روی بینندههاش داره؛ همچنین نحوه استفاده از محصول رو آموزش میده.
۱۱. یازدهمین ویژگی از امکانات فروشگاه اینترنتی; ویژگی های امنیتی
امروزه معاملات آنلاین بخش جدایی ناپذیر از زندگی ما شدن. به همین ترتیب وب سایتهای فروشگاهی آنلاین، میتونن هدف سودآوری برای مجرمان اینترنتی و کلاهبرداران فضای سایبری باشن. پس این مهمه که صاحبان وب سایتهای فروشگاهی از اطلاعات مشتری محافظت کنن و برای اطمینان از حفظ حریم خصوصی کاربر اقداماتی رو انجام بدن.
شما تنها با یک سیستم عامل تجارت الکترونیکی امن کارتون رو شروع میکنین. جای تعجب نیست که Magento و wordpress با WooCommerce دو سیستم عامل برتر با ویژگیهای پیچیده امنیتی برای فروشندگان آنلاین هستن.
ویژگی های امنیتی دیگه که برای سایتهای فروشگاهی مورد نیازه عبارتند از:
-
گواهی SSL
گواهی SSL، اتصال ایمنی بین کاربر و وبسایت برقرار میکنه. پس قبل از اعتماد به فروشگاه آنلاین به دنبال عبارت HTTPS و یک قفل سبز در نوار آدرس باشین و یک فروشنده با گواهی ssl با شناسایی نام انتخاب کنین. غولهای تجارت الکترونیک تقریباً همیشه از سیمانتک استفاده میکنن.
-
احراز هویت دو عاملی
با نیاز به نام کاربری، رمز ورود و کد ارسالی توسط سیستم که از طریق ایمیل یا پیامک ارسال میشه؛ یک لایه امنیتی اضافی به سایت فروشگاهی اضافه کنین.
-
استفاده از فایروال
فایروال، درگاه یا دیواری بین دو شبکه ایجاد میکنه و به ترافیک مجاز اجازه ورود میده و ترافیک مخرب رو مسدود میکنه.
-
هاست با کیفیت
یکی دیگر از مهم ترین معیار های که وضعیت امنیت یک سایت فروشگاهی را مشخص می کنند هاستی است که سایت در حال اجرا در آن است ، اگر شما از شرکت ذرست و حسابی اقدام به خرید هاست نکنید قطعا در آینده نزدیک به مشکل خواهید خورد !
برای اینکه بهترین هاستینگ ایران را بشناسید پیشنهاد می کنم مقاله ده هاست برتر ایران را مطالعه نمایید
-
پیوند سیاست حفظ حریم خصوصی
سیاست حفظ حریم خصوصی در پاورقی، شامل خطمشیهای رازداری وبسایت هست و قول میده اطلاعات مشتری رو با اشخاص ثالث به اشتراک نمیزاره.
۱۲. دوازدهمین ویژگی از امکانات فروشگاه اینترنتی; گزینههای پرداخت پیشرفته
در دنیای Apple Pay و PayPal گزینههای پرداخت پیشرفته یک ویژگی ضروری برای یک سایت فروشگاهیه!
مثلاً شما سهولت استفاده در خرید فقط با زدن یک کلیک داخل سایت آمازون رو در نظر بگیرید. خریداران با استفاده از حساب ثبت شده به معنای واقعی کلمه میتونن با یک کلیک خرید کنن. گزینههای محبوب پرداخت آنلاین زیادن؛ اما نکته اصلی اینه که شما درک کنین خریدار چه کسیه؟ و موثرترین راهحلها رو به کار بگیرین.
اگه احیاناً وب سایت شما گزینههای پرداخت رو محدود کرده حتما دلیل اون رو توضیح بدین. مثلاً یک سایت فروشگاهی، ممکنه گزینه بیت کوین رو به دلیل عدم اطمینان از ارزش اون به عنوان گزینه پرداخت ارائه نده. ولی همین دلیل رو باید ذکر کنه. مهم اینه که شفافیت داشته باشید که چرا گزینهای وجود نداره این شفافیت نشون میده که شما برندی هستین که خریداران خودتون رو درک میکنین با این کار در واقع اعتمادسازی انجام میدید.
۱۳. سیزدهمین ویژگی از امکانات سایت فروشگاهی; اطلاعات دقیق حمل و نقل
هزینههای غیر منتظره حمل و نقل به دلیل شماره یک ، کنار گذاشتن سبد خرید آنلاین توسط کاربران تبدیل شده و این نگرانکننده هست.
برای مشتری این مورد خیلی مهمه که سایت های فروشگاهی اطلاعاتی مثل پرداخت درب منزل یا به صورت آنلاین، هزینه ارسال محصول، زمان تحویل محصول، گزینههایی برای تحویل سریعتر، ارسال یک سایز بزرگتر و کوچکتر از انتخاب مشتری و لیست مناطق دور درج بشه تا انتخاب برای اونها راحت باشه.
جالب اینجاست که خریداران در موارد ارسال رایگان، ۳۰ درصد هزینه بیشتری برای هر سفارش خرج میکنن!
۱۴. چهاردهمین ویژگی از امکانات فروشگاه اینترنتی; دسترسی به صفحه تماس با چند کلیک
وقتی نوبت به راه اندازی یک سایت فروشگاهی میرسه، هیچ چیزی بیشتر از این ویژگی “تماس با ما” که کاملا واضح ارائه شده باشه حس اعتماد رو ایجاد نمیکنه. این مسئله به ویژه توی فروش کالاهای پیشرفته یا محصولات فنی بسیار صادقه!
هیچ وقت تماس با مشتری یا درخواست پشتیبانی رو برای خریدار سخت نکنید. صفحه تماس رو از ویژگیهای وبسایت فروشگاهی در نظر بگیرید و روشهای مختلفی رو برای دسترسی به تماس قرار بدید مثل تلفن، ایمیل، فرم آنلاین، گفتگوی آنلاین، ارسال تیکت و غیره. حتماً لینکهای مربوط به خدمات مشتری و نقشه های گوگل مربوط به مکان فروشگاهتون رو اضافه کنین.
بعضی از شرکتهای فروش آنلاین قرار ملاقاتهای خودشون رو هم از طریق صفحه تماس داخل وبسایت انجام میدن و این خیلی مهمه!
۱۵. پانزدهمین ویژگی از امکانات فروشگاه اینترنتی; سیاستهای بازگشت کالا
سیاستهای مرجوع کالا هم یکی از ویژگیهای اساسی یک وب سایت فروشگاهیه. سیاست بازگشت شما، باید کاملا واضح و مکتوب و یا مصور باشه. این ویژگی یکی دیگه از موارد اعتماد سازی مشتریان به فروش آنلاینه.
با این ویژگی شما این اطمینان رو به خریداران میدین که اگه اونها از کالایی ناراضی هستن یا ابعاد و اندازه دیگهای از محصول رو میخوان برند سایت شما برای آنها مناسبه.
۱۶. شانزدهمین ویژگی از امکانات فروشگاه آنلاین; امکان جستجوی سریع محصولات
یکی از بهترین امکانات سایت فروشگاهی امکان فیلتر کردن محصولاته. که بر اساس قیمت، سایز، رنگ و برند و غیره هست، در این سیستم کاربر میتونه از بین محصولات موجود محصولی رو که مد نظرش هست سریعتر پیدا و به سبد خریدش اضافه کنه.
اگه مشتری از بین میلیونها کالا، در عرض چند ثانیه اول نتونه محصولی رو که دنبالشه رو پیدا کنه احتمالاً فروشگاه شما رو ترک میکنه و به سراغ سایت دیگه میره. پس حتماً سایتتون رو از نظر نوع کالا دسته بندی کنین و امکان جستجوی سریع و فیلتر کردن نتایج رو در اون قرار بدید.
۱۷. هفدهمین ویژگی از امکانات سایت فروشگاهی; امکان دسترسی به گزارش سایت و فروش
همه این امکاناتی که تا حالا گفتم بیشتر برای کاربران سایت فروشگاهی بود. اما این یک مورد که امکان دسترسی به گزارش سایت و فروش سایت هست مخصوص شما وبمستران و صاحبان وبسایتهای فروشگاهی هست. اینکه شما بتونید بفهمید که در ماه گذشته چقدر فروش داشتید؟ یا کدوم محصول شما پرفروش و کم فروش بودن؟ میتونه اطلاعات خیلی مفیدی از وبسایت فروشگاهی به شما بده که با استفاده از اون می توانید عیبهای کارتون رو رفع و اونها رو اصلاح کنید، طراحی و محتوای سایتتون رو بهتر کنید، کیفیت محصولاتتون رو بالا ببرید و بلاخره فروش تون رو افزایش بدید.
۱۸. هجدهمین ویژگی از امکانات فروشگاه آنلاین; امکان گفت و گوی آنلاین
همونطور که گفتم مشتری دوست داره قبل از اینکه یک محصول رو خریداری کنه در موردش خوب تحقیق کنه و از کیفیتش اطمینان حاصل کنه. اما اگه محتوایی که شما در کنار محصول قرار دادید برای مشتری کافی نباشه و جواب سوالات مشتری داخل سایت وجود نداشته باشه؛ خریدار سوالش رو از طریق قسمت پشتیبانی یا چت آنلاین مطرح میکنه تا اینجا مشکلی وجود نداره!
مدت زمانی که طول میکشه مشتری پاسخ سوالش رو دریافت کنه مهمه! اگه سایت شما دارای چت آنلاین و پشتیبانهای شبانه روزی باشه، مشتری میتونه سریعتر پاسخ سوالاتش رو بگیره. اینکار باعث بالا رفتن رضایت مشتری میشه که راحت میتونه خریدش رو انجام بده و این یک مزیت برای سایت شماست.
سفارش طراحی سایتمون رو به چه کسی بسپاریم؟
خب تا اینجا در این مقاله، در مورد امکانات سایت فروشگاهی با هم صحبت کردیم و فهمیدیم که یک سایت فروشگاهی برای اینکه فروش خوبی داشته باشه به چه امکاناتی نیاز داره؟
اما مسئله مهمتری هم وجود داره و اون اینه که سفارش طراحی سایتمون رو به چه کسی بسپاریم؟! که بتونه تمام امکاناتی رو که برای سایت ما لازم هست رو ایجاد کنه؟
پاسخ شما رو میتونم اینطور بگم که شما باید سفارش طراحی سایتتون رو به متخصصان طراحی سایت با تجربه و سئوکاران حرفهای بسپارید! کجا میتونید چنین افرادی رو پیدا کنید؟
بهتون تبریک میگم! سایت رویال کد دارای بهترین و مجربترین متخصصان طراحی فروشگاه اینترنتی و سئوکاران حرفهای هست. شما قادر خواهید بود امکانات دلخواهی رو با توجه به حرفه و کسب و کارتون، سفارش بدید تا به سایت فروشگاهیتون اضافه بشه و یا اگه تا الان برای خودتون وبسایتی نداشتین، به راحتی میتونین داخل سایت رویال کد سفارش طراحی وب سایت با امکانات دلخواه انجام بدین. برای مشاوره رایگان در این زمینه میتونید با ما در تماس باشید.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد