۱۰ شرکت برتر خرید هاست در سال ۱۴۰۱
رضا ذوالعلی
مهر 4, 1401
همانطور که در بالا اشاره شد به دلیل اهمیت بالای داشتن یکهاست مطمئن و مناسب، ما در این مقاله قصد داریم 10 شرکت برتر ارائهدهنده هاستینگ در ایران و همچنین امکاناتی که یکهاست خوب میتواند داشته باشد را به شما عزیزان معرفی کنیم.
رویال کد در کار شماست تا بتوانید انتخاب مناسبی برای میزبانی سایت خود داشته باشید، پس تا آخرین مقاله با همراه باشید.
سایت: webhosting.info این سایت درواقع براساس دامنه های ثبت شده بین المللی، هر ساله بهترین هاستینگ ایرانی کشور را معرفی میکند، تا کاربران با مقایسه کامل این شرکت ها بتوانند هاست موردنظر خود را خریداری کنند.
البته این سایت مرجع معتبری برای خرید هاست نبوده، اما چیزی که واضح است اینه که با محدود شدن انتخاب ها، شما بهتر میتوانید در زمینه خرید هاست تصمیم گیری خود را انجام دهید و سروری متناسب با نیازهایتان را تهیه کنید.
1+10 عامل موثر در انتخاب هاست جهت خرید
اولین سؤالی که در ذهن افراد ایجاد میشود این است که یکهاست خوب چه امکاناتی باید داشته باشد تا بر اساس آنها بتوانید سرویس میزبانی مناسبی را برای وبسایت خود انتخاب کنید. از مهمترین امکانات یکهاست میتوان به داشتن سرعت بالا، پشتیبانی خوب، پایدار بودن، امنیت بالا و مطمئن بودن آن، اشاره کرد.
اما در کنار این امکانات اصلی باید به یکسری امکانات دیگری نیز توجه داشته باشید که اهمیت آنها نیز در مناسب بودن هاست بسیار تأثیرگذار است؛ مانند پهنای باند، سازگاری، میزان فضای میزبانی، دیتابیس و…
اما هر شرکت امکانات خاصی را در ارائههاست دارد، در ادامهٔ مقاله در مورد هر یک از ویژگیها و شرکتهای ارائهدهنده به شما توضیحی خواهیم داد.
1- پهنای باند
پهنای باند در واقع همان مقدار ترافیک مصرفی یک وبسایت است. اگر بخواهیم پهنای باند را به زبان ساده برایتان تشریح کنیم، میتوان گفت: حجمی از اطلاعاتی که بهصورت ماهانه بر رویهاست شما ردوبدل میشود، به عبارت بهتر، به حجم دانلود یا آپلودهایی که در یک ماه بر رویهاست شما اتفاق میافتد را پهنای باند میگویند.
پهنای باند در واقع همان مقدار ترافیک مصرفی یک وبسایت است. به طور مثال تعداد فایلهایی را که کاربران از سایت موردنظرشان دانلود میکنند یا تعداد بازدیدی که از یک سایت ثبت میشود، همان پهنای باند است.
پهنای باند بر حسب گیگابایت محاسبه میشود و معمولاً شرکتهای هاستینگ آن را بهصورت ماهانه روی سرویسهای میزبانی ارائه میدهند.
2- فضای میزبانی هاست
اگر بخواهیم تعریفی از فضای میزبانی داشته باشیم میتوان اینگونه گفت که به میزان فضای هاست، فضای میزبانی میگویند. به زبان ساده اگر بخواهیم بگوییم در واقع به همان فضایی که میتوانید فایلهای خود را رویهاست آپلود کنید به آن فضا، فضای میزبانی میگویند و مقدار فضای میزبانی که باید داشته باشید بستگی به نوع سایت و فایلهایی دارد که میخواهید آنها را آپلود کنید. البته متأسفانه بعضی از شرکتهای ارائهدهندههاست در ایران، محدودیتهایی در زمینهٔ فضای میزبانی روی سرویسهای ارائهدهندهٔ خود، ارائه کردهاند.
تعداد سایت هایی که میشود روی یک فضای هاست قرار بگیرند ،به عوامل زیر بستگی دارد.
- قدرت پردازنده
- قدرت رم
- میزان استفاده وبسایت ها
- میزان فضای سرور
و اما فضای میزبانی هاست شامل چه مواردی میشود؟
- آپلود فایل در هاست
- حجم اطلاعات دیتابیس
- حجم استفاده شده برای ایمیل
3- امنیت هاست
از مهمترین و مؤثرترین دلایلی که میتوان به یک شرکت هاستینگ اعتماد کرد این است که آن شرکت میزبان، بتواند امنیت سرور را به طور کامل تأمین کند.
خوشبختانه بسیاری از شرکتهای ارائهدهندههاست در ایران، ایروالهای سختافزاری و قدرتمندی را دارند که با استفاده از آنها میتوانند امنیت سایت را در برابر هرگونه حملاتی مانند حملات DDOS تأمین کند.
امنت بالا از جمله مواردی است که حتماً باید در انتخاب شرکت هاستینگ در نظر داشته باشید تا امنیت سرور شما تضمین شود.
اگه تاکنون توجهی به امنیت سایت یا فروشگاه اینترنتی خود نداشتهاید، به شما پیشنهاد میکنیم در زمان خرید هاست، حتما به این مورد توجه ویژه ای داشته باشید. زیرا هاستی که امنیت مناسبی برای سایت شما فراهم نکند ،عملا شبیه خانه ای حصیری در برابر طوفان است . ( به خصوص در مورد سایت های فروشگاهی، و سایت هایی که با کاربران تبادل اطلاعاتی و مالی دارند، چرا که به راحتی اطلاعات شما و کاربرانتان، در اختیار هکران قرار می گیرد
البته امنیت سرور به عوامل زیادی چون، منابع نرم افزاری و کانفیگ مناسب نیز بستگی داره.
به صورت کلی در مبحث امنیت، یکسری فاکتورهایی دخیل هستند که قبل از خرید هاست، باید به آنها توجه کرد، مانند:
- سرور های شرکت هاستینگ مجهز به فایروال فیزیکی و نرم افرازی باشد
- حتما از آنتی ویرویس و شلر در سرور استفاده شده باشد
- بکاپ گیری منظم از هاست شما
4- سختافزار قوی
سختافزاری که در سایتها بکار برده میشود از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند و باید بهگونهای سختافزار استفاده شود که قدرت بالایی داشته باشد.
یک شرکت هاستینگ خوب، باید در کافینگ سرورهای خود از تکنولوژی و سختافزارهای جدیدی استفاده کند؛ زیرا استفاده از هارد پرسرعت و تکنولوژیهای جدید در هاست از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
5- دردسترسبودن سرور (آپ تایم بودن بالا)
میزان در دسترس بودن یک سرور در طول یک ماه، آپتایم یا همان به آن دردسترس بودن، میگویند.
دردسترسبودن سرور یا همان آپ تایم بودن جز مواردی است که هم کاربران و هم شرکتهای ارائهدهندههاست، باید به آن اهمیت دهند. البته شرکتهای هاستینگ به مشتریان خود این تضمین را میدهند که 99%، سرور آنها در دسترس است؛ اما شرکتها نمیتوانند تضمین 10% را به مشتریان خود بدهند؛ زیرا این امر کاملاً محال است.
6- ادان دامین (addon domain)
اد آن دامین همان دامنههای اضافی هستند، یعنی درواقع هر اد آن ادمین این توانایی را دارد که بتواند روی یک وبسایت مجزای دیگر و همچنین روی همانهاست موردنظر، راهاندازی شود. در واقع به معنای راه اندازی یک سایت دیگر روی همان هاست است.
توجه داشته باشید که شرکتهایی که اد آن دامین را روی سرویسهای میزبانی خود ارائه میدهند، معمولاً هاستهای آنها از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست و جز هاستهای خوب، در نظر گرفته نمیشوند.
7-ساب دامین
به زیر دامنههای یک سایت اصلی، همان ساب دامین میگویند. به زبان سادهتر یعنی همان زیر دامنه سایت اصلی است. از کاربردی که ساب دامین در هاست دارد، برای راهاندازی قسمتی مجزا در سایت استفاده میشود. ساب دامین میتواند هم در سئو سایت، موثر باشد و هم سبب افزایش ترافیک شود.
8- گواهی امنیتی SSL
اگر بخواهیم تعریفی از پروتکل SSL داشته باشیم میتوان اینگونه گفت که با مجهز شدن سایت شما به پروتکل امنیتی SSL، سایت از حالت http به https منتقل میشود. این گواهینامه در کسب و کاراهای اینترنتی که با کاربران رابطه مستقیم دارند، بسیار ضروری است؛ زیرا سبب جلب اعتماد مشتری میشود. و همچنین از طرف گوگل اعتبار بیشتری، به شما تعلق میگیرد.
پروتکل SSL جز مواردی است که معمولاً شرکتهای هاستینگ در ایران آن را بهصورت رایگان ارائه میدهند.
9- پنل مدیریت
به رابط کاربر و هاست، کنترل پنل مدیریت میگویند؛ یعنی بهگونهای که با استفاده از کنترل پنلهاست، کاربران میتوانند سایت خود را مدیریت کنند.
از جمله مواردی که با استفاده از کنترل پنلهاست مدیریت میشوند، میتوان به مدیریت ایمیلها، مدیریت فایلها، ساخت دیتابیس و… میتوان اشاره کرد.
امکانات پنل:
- پارک دامنه
- ساخت و مدیریت پایگاه داده
- ایجاد زیر دامنه
- کنترل آمار در وبسایت
- ایجاد ایمیل
- و…
کنترل پنل ها بسته به نوع هاست به 2 دسته تقسیم میشوند:
- سی پنل
- دایرکت ادمین
در واقع کنترل پنل ها، نرم افزارایی هستند که روی هاست نصب میشوند و رابط گرافیکی به آن متصل میشود.
با رابط گرافیکی خوب، بهراحتی میتوانید به قستهای مختلف سایت دسترسی داشته باشید.
سی پنل برای چه سایتهایی مناسب است؟
سی پنل برای سایتهایی با زبانهای، php ،ruby python مناسب است و همچنین میتواند آنها را پشتیبانی کند.
دایرکت ادمین برای چه سایتهایی مناسب است؟
دایرکت ادمین برای سایتهایی که، با زبانهای php و nginx نوشته شده اند، مناسب است. البته میتوان گفت، رابط گرافیکی دایرکت ادمین ،بهتر از سی پنل است، زیرا دایرکت ادمین با قیمتی مناسب و حجمی کم، می تواند گزینه مناسبی برای خرید هاست از این پنل، باشد.
10-پشتیبانی مناسب هاست
بهجرئت میتوان از پشتیبان، بهعنوان بهترین عامل در خریدهاست، اشاره کرد. نحوه ارائه پشتیبانی و کیفیت نیز مانند دیگر ویژگیها در زمان خریدهاست، از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا اینکه بتوانید در هر ساعت از شبانهروز، با پشتیبان شرکت هاستینگ در ارتباط باشید و بتوانید ایراد یا خطای سایتتان را در همان لحظه رفع کنید، یک ویژگی خوب و کارآمد است که هر شرکت میتواند ارائه دهد تا مشتریان خود خیال آسودهای داشته باشند.
11- بکاپ گیری
پشتیبانگیری از سایت در واقع همان بکآپگیری از کل سایت است که هم شرکت هاستینگ و هم کاربران میتوانند انجام دهند. البته شرکتهای ارائهدهندههاست موظف هستند از سایتهای میزبانی شده مشتریان خود، بهصورت خودکار و منظم، بکآپ بگیرند و اصولاً شرکتها به طور خودکار بهصورت روزانه، هفتگی و ماهانه این کار را انجام میدهند.
سرویس های هاستینگ چه تفاوتی با هم دارند؟
اگه به قصد خرید هاست وارد این دنیای تخصصی شده باشید حتما با گزینههایی مانند، هاست اشتراکی، سرور اختصاصی یا سرور مجازی، برخورد کردهاید. ما در ادامه قصد داریم ،شما رو با این عناوین نیز آشنا کنیم.
در کل پکیج های میزبانی را به چند روش ،میشود از یکدیگر تفکیک کرد:
- توجه به تکنولوژیهایی که آنها برای خدمات هاست خود، در نظر گرفتهاند.
- رتبه بندی هاست در سطح مدیریتی
سرور اختصاصی
سرورهای اختصاصی هم در داخل کشور و هم خارج از کشور ارائه میشوند.
سرورهای اختصاصی مناسب سایتهایی است که آزمون و خطای خودشان را پس داده باشند، و در واقع جز سایتهای پربازدید و پرترافیک باشند، در این حالت سرور اختصاصی برای آنها بسیار کارآمد است.
از جمله مزیتی که سرورهای اختصاصی دارند این است که تمام منابع سرور، به سایت شما تعلق میگیرد و شما با سایتهای دیگر اشتراکی از این سرور، استفاده نمیکنید. از بزرگترین معایب این سرورها میتوان به پرهزینه بودن آنها اشاره کرد.
سرور مجازی
سرور مجازی درواقع قسمتی از یک سرور اختصاصی کامل است. اگر بخواهیم سادهتر بیان کنیم به این صورت است که یک سرور به چند بخش تقسیم میشود و سرور مجازی یک قسمت کوچک از یک سرور است. سرور مجازی به این معنا است که بخشی از یک سرور اختصاصی را به شما، اختصاص میدهند.
سرور مجازی مناسب وبسایتهای نسبتاً پرمصرف، یا با مصرف متوسط است.همچنین در شرایط یکسان ،هزینه خرید سرور مجازی نسبت به سرور اختصاصی کمتر است.
از جمله مزیتهای سرور مجازی این است که میتوانید برای هر سیستمعامل استفاده کنید و همچنین مقدار حافظه و نوع پردازشگر سرور را نیز انتخاب کنید.
سرور مجازی کاربردهای زیادی دارد به طور مثال میتوانید برای کنترل یا بهبود عملکرد سیستمها از آن استفاده کنید، برای وب نیز میتوانید از سرور مجازی استفاده کنید و همچنین کاربردهای دیگر.
هاست اشتراکی
میزبانی اشتراکی روشی از میزبانی سایت است که در آن منابع یک سرور بین چند سایت به اشتراک گذاشته میشود.
چهتفاوتی بین سرور مجازی و هاست اشتراکی وجود دارد؟
ممکن است این سؤال در ذهن شما به وجود بیاید که سرور مجازی چه تفاوتی با هاست اشتراکی دارد؟
برای پاسخ به این سؤال میتوان گفت در هاست اشتراکی سرور بین 50 سایت به اشتراک گذاشته میشود؛ اما در سرور مجازی بین تعداد خیلی کمتری به اشتراک گذاشته میشود و همین امر باعث میشود که شما درصد کمتری با مشکل کمبود منابع روبهرو شوید. البته در هاست اشتراکی، شما نمیتوانید کانفینگ را تغییر دهید.
همچنین در شرایط یکسان، هزینه خرید سرور مجازی نسبت به سرور اختصاصی کمتر است.
یک مزیتی که هاست اشتراکی، نسبت به سرور مجازی دارد این است که در هاست اشتراکی امکان تغییر کانفیگ وجود ندارد؛ اما در سرور مجازی این امکان را دارید.
سرور مجازی، از هاست اشتراکی قویتر است و محبوبترین سرویس در بین افرادی است که قصد دارند هاست خودشان را ارتقا دهند.
هاست داخلی یا هاست خارجی؟
یک سری مزیتهایی در هاست داخلی، نسبت به خارجی وجود دارد که در ادامه به آنها میپردازیم.
هاست ایرانی به دلیل افزایش قیمت ارز، میتواند بهصرفهتر باشد زیرا طبیعتاً هاستهای خارجی نیز گرانتر میشوند.
البته نظر برخی مدیران وبسایت این است که سئو سایت با هاست خارجی، بهتر از سئو با هاست داخلی است چراکه موتورهای جستجو، صفحهها را با سرعت کندتر، بارگذاری و ایندکس میکنند.
در نتیجه اگر سایت شما با موتور جستجو در رابطه نیست، میتوانید هاست داخلی را انتخاب کنید یا اگر بازدیدکننده و ورودی از طریق موتور جستجو برایتان مهم است هاست خارجی، گزینهٔ بهتری برای شما است. همچنین در هاست داخلی به دلیل وجود دیتاسنترها، در داخل کشور دسترسی کاربران به سایت و سرعت لود سایتها بیشتر است.
پس اگر کسبوکار داخلی دارید و در سطح بینالمللی نیستید و همچنین اکثر بازدیدکنندگان شما در داخل کشور هستند، بهتر است که از هاست داخلی استفاده کنید. و از طرفی نیز از جهت تحریم و تهدید امنیت، دغدغه خاطری نخواهید داشت.
البته در بحث قیمت باید در نظر داشته باشید، اتصال به پهنای باند و شبکه اینترنت در ایران، با قیمت بیشتری نسبت به کشورهای خارجی ارائه میشود. و درنتیجه قیمتهاست داخلی افزایش پیدا میکند.
هاست من چه امکاناتی باید داشته باشه؟
برای خرید هاست باید به نوع امکانات و کارهایی که در سایت خود میخواهید انجام دهید، توجه کنید.
بهطور مثال، اگر قصد دارید فروشگاه اینترنتی با محصولات متنوع راهاندازی کنید، قطعا ترافیک وبسایت شما بسیار بالا میرود و با این تفاسیر، نیاز به یک هاست پرسرعت، با حجم و پهنای باند بالا دارید. و برعکس آن، اگر سایتی با بازدید کم دارید و یا سایت شما فروشگاهی نیست، نیازی به هاست با ترافیک بسیاربالا یا نامحدود ندارید.
مورد دیگر در دسترس بودن و پشتیبانی بسیار خوب شرکت ارائه دهنده هاست است، که در زمان وقوع مشکلات این مورد کمک بسیار بالایی به شما میکند.
بهترین شرکت های هاستینگ ایران جهت خرید هاست
1- شرکت پارس وب سرور
شرکت توسعه فناوری زرین آمل گذر (با نام تجاری پارس وب سرور) فعالیت خودش رو از سال 1388 آغاز کرده است.
پارس وب سرور با آدرس اینترنتی: parswebserver.com، در زمینه خدمات هاستینگ با بهرهگیری از بهترین سختافزارها و نرمافزارهای روز دنیا، در جهت ارائه بهترین خدمات به هموطنان، پیشرو بوده است.
در واقع یک شرکت میزبانی وب مناسب، میتواند آرامش و امنیت خاطر مشتریان را در فضای مجازی، تضمین کند.
پارس وب سرور در زمینه هاستینگ، ثبت دامنه، سرور مجازی و اختصاصی همواره از پیشگامان، بوده است.
سرورهای پارس وب، در ایران و اروپا مجهز به جدیدترین سختافزارها و نرمافزارها است. شرکت پارس وب سرور پشتیبانی 24 ساعته، را برای مشتریان خود فراهم کرده است تا کاربران بتوانند در هر ساعت از شبانهروز، مشکل خود را برطرف کنند.
اکنون پارس وب سرور، با تنوع محصولاتی که دارد جایگاه خوبی در کنار بزرگان هاستینگ پیدا کرده است.
مزایای شرکت پارس وب سرور:
- اطلاعرسانی از تغییر وضعیت تیکتها
- خدمات حرفهای میزبانی و ثبت دامنه
- گفتگوی آنلاین با بخش فروش سایت
معایب شرکت پارس وب سرور:
- هاست ویژه دانلود، ارائه نمی شود
2- شرکتهاست دی ال hostdl
شرکتهاست دی ال به آدرس اینترنتی: hostdl.com، یکی از بهترین شرکتهای هاستینگ ایران است که از سال 1378، فعالیت خودش رو بهصورت رسمی در زمینهٔ میزبانی سایتهای قدرتمند و پربازدید، آغاز کرده است و رفتهرفته اقدام به گسترش کادر و نیروی متخصص خود، کرد.
در سال 1393 شرکتهاست دی ال، همکاری خودش را با شرکت آسیاتک، پایهگذاری کرد که نتیجه این همکاری، باعث ایجاد زیرساختهای لازم، برای اضافهشدن سرورهای باکیفیت داخلی نیز شد.
شرکتهاست دی ال، مناسب سایتهای پرترافیکی است که بازدیدکنندهٔ بالایی دارند و بهگونهای که جز وبسایتهای حرفهای در ایران بهحساب میآیند. شرکتهاست دی ال، سرویسدهی عمومی ندارد، زیرا ابتدا کاربران باید ثبتنام خود را انجام دهند سپس آدرس دامنهٔ خود را معرفی کنند تا شرکتهاست دی ال، سایت شما را به طور دقیق بررسی کند و در آخر درصورتیکه شما شرایط میزبانی را از طرف شرکتهاست دی ال را داشته باشید، سرویس اختصاصی به شما تعلق میگیرد.
بهجرئت میتوان گفت که این شرکت، جز بهترین شرکتهای خدمات میزبانیهاست، در کشور بهحساب میآید. زیرا بهکارگیری ترکیبی از دانش نرمافزاری روز، در کنار سرورهای قدرتمند + پشتیبانی عالی 24 ساعته، از دیگر دلایل موفقیت این شرکت بزرگ است. همچنینهاست دی ال در حال حاضر، با بهکارگیری 100 ابر سرور در داخل و خارج از کشور، میزبانی برترین سایتهای کشور را بر عهده دارد، مانند سافت98، نمناک، سرزمین دانلود، شبکه اجتماعی فیس نما و…
شرکتهاست دی ال در واقع بزرگترین میزبان سایتهای بزرگ و پربازدید در خاورمیانه است.
مزایای شرکت هاست دی ال:
- پشتیبانی بسیار خوب
- بهرهگیری از litespeed،caching و تکنولوژیهای مدرن میزبانی سایت cloud linux و سایر ویژگیهای مدیریتی و امنیتی.
- استفاده از سرور مخصوص mysql، بهصورت database ،در جهت بهینهسازی
- بکآپگیری مرتب و بهموقع
- کنترل پنل سی پنل جهت راحتی کاربران حتی در سرورهای داخلی، وجود دارد
- وجود آخرین نسل cpuهای قدرتمند intel با پردازش و caching بالا.
- تنظیمات تخصصی os ،raid ،file system ،kernel ، php وmysql جهت کارایی هرچه بیشتر و بهتر سرور.
- بهرهگیری از سرورهای مخصوص mysql database بهصورت remote برای قدرت و بهینگی بیشتر.
معایب شرکت هاست دی ال:
- عدم میزبانی هرگونه وبسایتی
- گران بودن هزینه سرویسها
3- شرکت برتینا
یکی دیگر از قدیمیهای شرکت خدمات میزبانی وب، شرکت برتینا است که البته در سال 1383 بهصورت رسمی شروع به فعالیت کرده است.
شرکت برتینا به آدرس اینترنتی: www.bertina.ir، بهواسطه ارائه سرویسهای باکیفیت مطلوب و قیمت بالا، بسیار در بین کاربران معروف شده است.
شرکت میزبانی وب برتینا با تلاش خود در سال 1393 توانست با پیادهسازی استانداردهای بینالمللی مدیریت امنیت محیطزیست، گواهی استاندارد iso9001 و sgs را از مؤسسات معتبر جهانی دریافت کند.
برتینا با دریافت تقدیرنامههای متفاوتی، بارهاوبارها شایستگی خود را در این زمینه، بسیار ثابت کرده است. برتینا یک شرکت بزرگ، در زمینه ارائه سیستم نرمافزاری، خدمات، سختافزاری تحت شبکه و اینترنت در کشور بوده است و بهصورت ویژهای، در حیطه فناوری اطلاعات پیشکسوت است. این شرکت علاوه بر خدمات میزبانی وب، خدمات دیگری را مانند گواهینامه امنیتی SSL، تبلیغات گوگل Adwords را نیز ارائه میدهد.
که البته در کنار پشتیبانی 24 ساعته، توانسته است میزبانی بخش وسیعی از وبسایتهای داخلی مانند سازمانهای دولتی، نیمهدولتی و شرکتهای بزرگ و کوچک معتبر کشور را به عهده بگیرد.
ازآنجاکه تعهد و کیفیت ارائه شده خدمات، جز اصول برتینا است این شرکت بر این باور است که رشد و توسعه هر مجموعهای جز در سایه رضایت مشتریان، امکانپذیر نیست.
شرکت برتینا به دلیل قیمت بالایی که برای هاست دارد بیشتر مناسب سایتهای بزرگ است به طور مثال میتوان به وبسایت پرستاشاپ در ایران اشاره کرد.
بخشی از گواهینامه های تقدیر شرکت برتینا:
- تنها دارنده گواهینامه از گوگل در ایران
- دارنده لوح تقدیر به عنوان محصول برتر نوآورانه، در نمایشگاه های دیجیتال ،از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
- کارگزار رسمی ثبت دامنه از پژوهشگاه دولتی دانش های بنیادی
مزایای شرکت برتینا:
- ارائه هاست با پهنای باند نامحدود
- هاست بهینه برای وردپرس و جوملا
- ارائه خدماتی مانند تبلیغات گوگل و گواهینامه SSL
- پشتیبانی مناسب
- وجود سیستم پیشرفته DDOS protection
- امکان حضور در دیتا سنتر به صورت 24 ساعته و حتی روزهای تعطیل
- دارای سرویس office backup
- ایجاد راه های متفاوت ارتباطی با مشتریان (تماس مستقیم، چت آنلاین ،ایمیل و…) جهت رفع خطاهای احتمالی سیستم
- وجود سامانه پشتیبانی clientsbertina.us، جهت دریافت درخواست های کاربران
معایب شرکت برتینا:
- نرخ بالای خدمات
- فضای میزبانی کم
- پهنای باند کم
4- شرکت هاست ایران
شرکت هاستایران با آدرس اینترنتی: hostiran.net، از سال 1378، فعالیت خودش رو شروع کرده و از پیشکسوتان عرضه میزبانی وب در کشور بهحساب میآید.
این شرکت درواقع هاست اختصاصی، در ایران ارائه میدهد که میتواند گزینهٔ مناسبی برای خرید سرور اختصاصی در ایران باشد. از ویژگیهای منحصربهفرد این شرکت هاستینگ، سرعت بالای آن است.
از مهمترین نکات قابلتوجه یک شرکت ارئه کننده هاست، سرعت بالای آن است که رضایت گوگل را بخصوص در بحث سئو و البته کاربر رو به عهده دارد. باتوجهبه اینکه شرکت هاستایران سرورهایش در داخل کشور وجود دارند طبیعتاً سرعت خوبی را برای سایتها، میتوانند فراهم کنند، و همچنین این سرعت لود بالا، سبب میشود که قیمت این سرویسها نیز، بالا باشد.
شرکت هاستایران خود را ملزم به ارائه سرویس و خدمات کافی و مناسب دانسته است، و این عقیده را دارد که بهترین و تنها راه پیشرفت، ارائه خدمات کافی در هر زمینه و همچنین تداوم این خدمات به مشتریان است.
برای تداوم در خدمترسانی باید از زیرساختهای سختافزاری و نرمافزاری بهروز، بهره گرفت که این اصل مهم، در شرکت هاستایران لحاظ میشود. کاربران با انتخاب این شرکت، در واقع به پایداری امنیت و کیفیت مدنظر خود دست پیدا میکنند.
از جمله سایتهایی که میزبانی سایت آنها برعهده شرکتهاستایران است، میتوان به گروه مپنا، سرویس بلاگ پارسی، آپارات و.. اشاره کرد.
اگر سایتی پربازدید، قدیمی، تازهکار و همچنین متوسط دارید، میتوانید از خدمات و سرویسهای این شرکت بهره بگیرید.
مزایای شرکت هاستایران:
- دیتا سنتر داخلی
- پشتیبانی مناسب
- استفاده از سخت افزارهای مناسب
- استفاده از نرم افزارهای دارای لایسنس
- افزایش سرعت لود به دلیل وجود دیتا سنترها در داخل کشور
- باز شدن سایت در صورت وجود اختلالات اینترنتی
- امنیت بالا (شرکت ایران هاست به سرور های خود دسترسی کامل داشته و از جهت تحریم ها نگرانی وجود ندارد)
- استفاده از دیتا سنترهای معتبر
- مالکیت سرورها
- بکاپ کامل اطلاعات
- کنترل پنل مدیریت سرویس ها
- راه اندازی گفتگوی آنلاین 12 ساعته(8صبح الی 10 شب)
- اخذ نمایندگی سرتوم، جهت صدور انواع گواهینامه های SSL
- راه اندازی زیر ساخت های ابری درایران
- ارائه سرویس های سرور ابری و هاست ابری
- انواع هاست ویندوزی
- ارائه هاست ایرانی و خارجی
معایب شرکت هاستایران:
- عدم وجود دیتاسنتر خارجی
- بکآپگیری بهصورت ماهانه
- به دلیل محدودیتهای نگهداری و پهنای باند قیمت این سرویسها، نسبت به نمونههای خارجی گرانتر است.
- قیمت بالای سرویسها، نسبت به خدمات دیگر شرکتهای هاست در ایران
- عدم ارائههاست لینوکس خارجی
- پهنای باند و فضای نسبتاً پایین
5- شرکت میزبان فا
شرکت میزبان فا با آدرس اینترنتی: mizbanfa.net، جز یکی از شرکتهای برتر هاستینگ در ایران به شمار میرود؛ اما نسبت به شرکتهای گفته شده در بالا، سابقه زیادی ندارد درواقع، این شرکت جز شرکتهای تازهوارد بهحساب میآید؛ اما با اینکه سابقه بالایی ندارد ولی توانسته است جایگاهی خوبی را در این زمینه برای خود رقم بزند.
یکی از مهمترین دلایل رشد شرکت میزبان فا، استراتژی تولید محتوای بسیار قوی بوده است که اگر به بلاگ این سایت را بروید، مقالات آموزشی زیادی در حوزهٔ کسبوکارهای اینترنتی مشاهده خواهید کرد.
از دیگر موارد برای جلب نظر مشتری برای خریدهاست، میتوان به ضمانت 7 روزه بازگشت وجه میزبان فا، اشاره کرد که این نیز دلیلی دیگر بر کیفیت سرویسهای این شرکت تازهکار است.
البته مژدهای که به وردپرسیهای عزیز میتوانیم بدهیم این است که شرکت میزبان فا، سرویسهاست ووکامرسی را برای سایتهای فروشگاهی، ارائه میدهد.
این شرکت همواره تمام تلاش خود را گذاشته است تا بهترین و باکیفیتترین سرویسهای میزبانی را، به همراهان خود ارائه بدهد.
اگر وبسایت وردپرسی دارید به شما پیشنهاد میکنیم از سرویسهای میزبانی این شرکت، استفاده کنید.
مزایای شرکت میزبان فا:
- ارائههاست رایگان برای یادگیری بهتر برنامهنویسی
- کاربری و مدیریت آسان برای کاربران مبتدی
- داشتن سرورهای قدرتمند و سختافزاری، باکیفیت بالا و مالکیت انحصاری این شرکت
- اولین ارائهدهندههاست ووکامرسی
- ارائه هاست وردپرس
- پشتیبانی خوب
- گارانتی 7 روزه بازگشت وجه، در صورت عدم رضایت
- هاست با فضای بالا
- قیمت مناسب
معایب شرکت میزبان فا:
- عدم ارائههاست خارج از کشور
- منابع سختافزاری و نرم افزای ضعیف
- تبلیغات اجباری و مزاحم برای سرویسهای رایگان
- امنیت پایین هاستهای رایگان
- عدم پشتیبانی مناسبهاست رایگان
6- شرکت نت افراز
شرکت نت افراز با آدرس اینترنتی: www.netafraz.com، یکی از بهترین هاستینگ ایرانی است که از سال 1390، بهصورت رسمی در کشور آغاز به فعالیت کرده. نت افراز به دلیل کیفیت بالای خدمات خود یکی از بزرگترین سرویسدهندههای خدمات هاست در ایران بهحساب میآید.
نت افراز نیز از دیگر شرکتهای میزبانیهاست بوده که با درنظرگرفتن نیاز کاربران، طرفداران زیادی رو به سمت خودش جلب کرده است.
این شرکت هاستینگ میزبانی وب از کشورهایی مانند، فرانسه را نیز انجام میدهد.
یکی از ویژگیهای مهم شرکت نت افزار در واقع ارائههاست دانلود شده، است که کاربران آن را بهعنوان بهترینهاست دانلود یاد میکنند. همچنین این شرکت با ارائه دامنه رایگان و ارائه دامنهٔ IR. به قیمت پایین و همچنین با ارائه سرویسهایی با حجم بالا و قیمت پایین توانسته است مشتریان زیادی را به خود جذب کند.
البته پشتیبانی و خدمات پس از فروش این شرکت در بین دیگر شرکتهای هاستینگ در ایران در سطح بالایی قرار گرفته است.
همچنین یکی از پیشنهادهای خوب نت افراز در واقع استفاده از کد تخفیف است که علاوه بر خرید سرویسهای باکیفیت، هزینه کمتری را نیز پرداخت کنید.
اگر به دنبال خریدهاست با فضای بالا دارید، ما به شما شرکت نت افزار را پیشنهاد میکنیم. با شرکت نت افراز میتوانید به کیفیت و امنیت دلخواه خود، در زمینههاست دسترسی پیدا کنید.
مزایای شرکت نت افراز:
- هاست با حجم بالا(دانلودی)
- قیمت مناسب سرویس های مختلف
- ارائه سرویس های لینوکسی
- سیستم های کش قدرتمند
- سرویس دهنده وب لایت اسپید
- سخت افزارهای قدرتمند
- تخصیص منابع بیشتر سرور به هر اکانت
- فروش گواهینامه ssl
- ثبت و انتقال دامنه
- هاست نمایندگی
- آپتایم بالا
- پشتیبانی قوی و مطلوب (به صورت تلفنی آنلاین ایمیل و ارسال تیکت)7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز
- دامنه رایگان ir
- انتقال رایگان اطلاعات به نت افراز
- تضمین بازگشت یک هفته ای وجه
- نصب رایگان سایت سازهای فارسی
- حداکثر امنیت
- میزبانی وب اقتصادی
- سرویس نمایندگی
- میزبانی وب حرفه ای
- میزبانی وب استاندارد
معایب شرکت نت افراز :
- عدم ارائه هاست با کنترل پنل سیپنل
- فعال نبودن برخی اکستنشنها بر روی هاست
7-شرکت لیموهاست
شرکت لیموهاست با آدرس اینترنتی: limoo.host، جز برترین شرکتهای هاستینگ در ایران است که در بین مردم از محبوبیت بالایی برخوردار است.
این شرکت به طور تخصصی در زمینهٔ هاست مخصوص ووکامرس و وردپرس کار میکند.
برنامههای میزبانی وب وردپرس در شرکت لیموهاست به دودسته تقسیم میشود:
- اقتصادی
سایتهایی که بازدید کمتری دارند پنل اقتصادی، مناسب آنها است.
- حرفهای
سایتهایی که بازدید بالایی دارند و قویتر هستند، پنل حرفهایف مناسب آنها است.
یکی از ویژگیهای مهم شرکت لیموهاست که ازاینجهت مشتریان بسیاری را به سمت خود جذب کرده، این است که تا ۳۰ روز گارانتی بازگشت وجه وجود دارد ازاینجهت کاربران تا ۳۰ روز امکان تستهاست را دارند، همچنین مژده دیگری که شرکت لیموهاست به مشتریان خود ارائه میدهد این است که کاربرانی که از سرویس سالانه لیموهاست استفاده میکنند، 4 ماه سرویس میزبانی رایگان نیز به آنها هدیه داده میشود.
مزایای شرکت لیموهاست:
- ارائههاست مخصوص وردپرس
- ارائههاست مخصوص ووکامرس
- ارائههاست از خارج و داخل ایران
- برای سایتهای کم بازدید، هاست با قیمت کم ارائه میدهند
- پشتیبانی عالی
- بکآپگیری روزانه بهصورت خودکار
- تا 30 روز گارانتی بازگشت وجه
- ارائه پهنای باند نامحدود
معایب شرکت لیموهاست:
- عدم ارائه منابع اختصاصی
8- شرکت ایران سرور
شرکت ایران سرور با آدرس اینترنتی: www.iranserver.com،جز قدیمیترین میزبانهای وب در ایران بهحساب میآید که با ارائه سرویسها متنوعی مانند ارائه خدمات ارزی، فروش لایسنس نرمافزار و ارائه گواهینامه SSL توانسته است مشتریان زیادی را به سمت خود جذب کند. اما بیشترین تمرکز و هدف این شرکت، روی ارائه سرور مجازی و اختصاصی است.
این شرکت برخلاف سایر شرکتهای هاستینگ در ایران، انواع مختلفی از هاستها را ارائه میکند که میتوان به، هاست ابری، هاست پربازدید، هاست میزبانی ایمیل و هاست وردپرس اشاره کرد. و همین تنوع باعث میشود که افراد مختلف باتوجهبه نیاز و بودجهٔ خود، بتوانند هاست موردنظر خود را انتخاب کنند.
شرکت ایران سرور طیف گستردهای از پسوندهای دامنه را برای فروش دارد که کاربران میتوانند با بیش از 400+ پسوند، دامنهٔ خود را خریداری کنند. این شرکت نسبت به دیگر شرکتهای هاستینگ در ایران از نظر قیمت دامنه، قیمت کمتری را دارد؛ اما در زمینهٔ خدمات، نسبت به دیگر شرکتهای هاستینگ در ایران، قیمت بالاتری را دارد.
یکی از ویژگیها مهم این شرکت داشتن پشتیبانی مناسب است بهطوریکه هر زمان سؤال و مشکلی در زمینههاست برایتان پیشامد، میتوانید با ارتباط گرفتن با کارشناسان ایران سرور، مشکل خود را حل کنید.
از جمله سایتهایی که شرکت ایران سرور میزبانی آنها را برعهده دارد، میتوان به سایتهایی مانند دیجیکالا، دیوار، کافهبازار، شیپور و.. اشاره کرد و همانطور که میدانید این وبسایتهای گفته شده، جز پرطرفدارترین وبسایتهای ایران بهحساب میآیند و از ترافیک بالایی در ایران برخوردار هستند، و شرکت ایران سرور میتواند پاسخگوی کامل چنین سایتهایی باشد.
مزایای شرکت ایران سرور:
- دارابودنهاست ابری
- هاست مخصوص وردپرس
- انواع سرویسهای میزبانی
- سرور اختصاصی
- سرور مجازی
- ضمانتنامه کیفیت خدمات استاندارد رسیدگی به شکایات
- پشتیبانی خوب
معایب شرکت ایران سرور:
- از نظر قیمت در بین رقبا، از قیمتگذاری بالاتری برخوردارند.
9- شرکت میهن وب هاست
شرکت میهن وبهاست با آدرس اینترنتی: mihanwebhost.com،فعالیت خو را از سال 1389 آغاز کرده است و همینطور نمایندگی Ripe، در ایران است.
میهن وبهاست شرکتی جوان و پرآوازه است که با وجود قدمت نهچندان زیادش، جایگاه خوب و مناسبی بین کاربران به دست آورده است.
شرکت میهن وبهاست با ارائه خدمات خوب و مناسب در زمینه سرویسهایی مانند، سرور مجازی، سرور اختصاصی طراحی و برنامهنویسی و سرویسهای متنوع تحت وب و حتی فروش قالبهای وردپرس، توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است.
این شرکت با تخصص خود در زمینهٔ ارائه سرویسهای وسیع، متنوع و همچنین با سرعت لود بالا، جز بهترین شرکتهای هاستینگ در ایران بهحساب میآید.
از بهترین خصوصیات شرکت میهن وبهاست، کیفیت و بهصرفه بودن آن است. یکی از مهمترین معیارهای هر مشتری سرعت و پاسخگویی بالا است.
میهن وبهاست با اطمینان از خدمات خود، 24 ساعته پشتیبانی خوبی را به کاربران خود ارائه میدهد. تا فاصله شما و هاست رؤیاییتان کمتر و کمتر شود.
برعکس شرکتهاست دی ال این شرکت، میزبانهاست سایتهای با بازدید کم است.
اگر جز شرکتهای نوپا و دنبال سرویسهای ارزانقیمت هستید، میهن وبهاست در این زمینه نیز یاریدهنده شما بوده و میتوانید روی این شرکت باتجربه، حساب کنید و سرویس میزبانی وبسایت خود را به شرکت میهن وب بسپارید.
مزایای شرکت میهن وبهاست:
- پشتیبانی سریع
- SSL رایگان برای تمامی سرویسها
- قیمت مناسب
- استفاده از حافظه NVMe، برای بکآپگیری
- انتقال رایگان وبسایت
- استفاده از وب سرور پرسرعت litespeed
- امکان بکآپگیری و ریستور
- ارائههاست لینوکسی آلمان و ایران
معایب شرکت میهن وبهاست:
- پاسخگوی سایت های پر بازدید نیست
- عدم ارائه تنوع در بازه های مخصوص وردپرسی
- عدم ارائه هاست ابری
6-شرکت سونهاست
شرکت سونهاست با آدرس اینترنتی: 7ho.st، بیش از ۱۰ساله است که فعالیت خود را آغاز کرده است.
این شرکت تنوع سرویس و خدماتی بالایی را دارد که به همین دلیل مشتریان زیادی را به سمت خود جذب کرده است. از مهمترین خدمات و سرویس این شرکت میتوان به ارائههاست دانلود، انواعهاست لینوکس، گواهینامه SSL، سرور اختصاصی، سرور مجازی، وردپرس و.. اشاره کرد.
شرکت سونهاست برای دانشجویان نیز پیشنهاد ویژهای دارد، بهطوریکه دانشجویان میتوانند برای پروژههای دانشجویی خود، هاست رایگان دریافت کنند.
شرکت سونهاست از پشتیبانی بسیار خوبی برخوردار است و کاربران میتوانند با کارشناسان سونهاست ارتباط بگیرند و مشکل خود را بهراحتی حل کنند.
این شرکت در کنار ارائه خدمات و سرویس، یکسری ابزارها نیز ارائه میدهد که کاربران میتوانند از آن برای کارهای و بمستری، استفاده کنند.
از ابزارهای مهم این شرکت میتوان به وبلاگ، سرویس کوتاه کننده لینک زایا و داشتن انجمنی فعال که از کاربران مختلفی در زمینههای تخصصی گوناگون تشکیل شدهاند، اشاره کرد.
مزایای شرکت سونهاست:
- امکان تغییر دوره پرداخت بهدلخواه مشتری
- پشتیبانی سریع
- قیمتگذاری متوسط
- ارائه سرویسها با فضا
- ارائه پهنای باند بالا
معایب شرکت سونهاست:
- عدم ارائه هاست ابری
سخن پایانی
ما در این مقاله سعی کردیم بهترین شرکتهای هاستینگ در ایران را به شما عزیزان معرفی کنیم و هرکدام از آنها مورد نقد و بررسی قرار دهیم تا کسانی که قصد خریدهاست را دارند، بتوانند با اطمینان، بهترین سرویس میزبانی را برای سایت خود انتخاب کنند.
و همانطور که میدانید برای طراحی وبسایت و طراحی سایت فروشگاهی یکی از قدمهای مهم، انتخاب سرویس میزبانی باکیفیت برای سایت است که با انتخاب درست شرکت هاستینگ، سایت شما از جهت سرعت، امنیت و.. تضمین میشود.
تجربیات و نظرات خودتان را درباره ی این 10 شرکت هاستینگ گفته شده، با ما در میان بگذارید.
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد
هاست ابرى هرگز از دسترس خارج نميشه؟ واقعا اين رو با كدوم سند عنوان كردين؟ هيچ تكنولوژى در هاست ابرى ايران سرور بجز لايت اسپيد وجود نداره، ابرى كه هيچى حتى كلاسترى هم وجود نداره!
تقريبا پول هيچى رو از شما ميگيرن.
با سلام بسیار ممنونم نظر خود را اعلام کردید ، متن اصلاح شده ، و حرف شما درسته هاست ابری هم از دسترس خارج میگردد اما درصد آن کمتر است و ما با توجه به تجربه شخصی و تحقیق های که کردیم ایران سرور را جز ۱۰ هاستینگ برتر ایران معرفی کردیم
من تقریبا با تمامی این هاستینگ ها و سرویس ها کار کردم.
بهترین هاستینگ ایرانی که باهاش کارکردم parspack.com بود و واقعا عالین.
سلام
از اینکه نظر خود را به اشتراک گذاشتید متشکریم
اما ما به دلیل اینکه در سیستم شرکت پارس پک یک باگ مالی یافته ایم آن را در این لیست قرار نداده ایم
بجز شركت هاست دى ال كه واقعا از نظر كيفيت خوب هست ، بقيه شركت ها سرويس خيلى با كيفيتى ارائه نميدن و همشون در رده سرويس دهنده معمولى هستن، بعضى ها پشتيبانى خوبى دارن اما كيفيت بسيار مهم تر از پشتيبانى هست.
بيشتر تبليغات و شوآف دارن تا خدمات مناسب.
ميتونستيد از شركت پارس پك هم نام ببريد.
با سلام ، ما تمام این سرویس ها را تست کرده ایم و پس اطمینان معرفی کرده ایم ، البته به هیچ عنوان هیچ کدام را پیشنهاد نمی کنیم و فقط نقد و بررسی این هاستینگ را انجام دادیم ، بله شرکت هاست دی ال کیفیت خوبی دارند چون به هر سایتی خدمات رسانی نمی کنند .شرکت پارس پک متاسفانه به دلیل باگی که در سیستم این شرکت یافتیم معرفی نکردیم
از شما بابت اعلام نظرتون بسیار متشکرم 🙂
سلام خسته نباشید
یعنی چی باگ مالی پیدا کردین؟
میشه توضیح بدین.
(من از سرویس هاس این شرکت استفاده می کنم)
سلام دوست عزیز ، این سرویس دهنده یک باگ مالی دارد که حدودا ۳ ساله پیش بهشون ریپورت این باگ را دادیم اما این سرویس دهنده پس از گذشت سه سال هنوز این باگ را حل نکردن ، به عنوان مثال شما ای پی اختصاصی دریافت کنید برای سرویس ماهانه تون برای تمدید مقداری منابع هاست رو تغییر بدید دیگر هزینه ای پی را پرداخت نمی کنید
خیلی ممنون
خواهش میکنم امیدواریم اطلاعات ارزشمندی را در این مقاله به شما ارائه داده باشیم.
سلام
خیلی خوشحالیم که توانسته ایم به شما خدمتی کرده باشیم
سلام مقاله خوبی بود .
یک سوالی داشتم :
برای طراحی سایت فیلم چه هاستی میخواد ؟
منظورم اینه که حجمش چقدر باشه و پهنا چقدر باشه و …
سلام
شما می توانید برای هاست اصلی سایتتان ۵ گیگابایت فضا دریافت نمایید و برای فایل هایتان هاست دانلود تهیه نمایید
سلام شما خودتون از چه هاستی استفاده میکنید ؟
اگه میش درباره قیمت و کیفیت و پشتیبانی توضیح بدید مرسی
سلام
ما از شرکت ایران سرور هاست تهیه کرده ایم اما به هیچ عنوان این شرکت را رد یا پیشنهاد نمی کنیم
ایران سرور بهترینه. من گرفتم و فوق العاده راضیم.
سلام
بله ایران سرور یکی از شرکت های خوب در این زمینه است
خسته نباشید واقعا… گرد آوری این مطلب قطعا نیاز به زحمت بوده و داده های خوبی رو برای ما به جای گذاشتید.
سلام
خیلی خوشحالیم از ارسال نظر شما 🙂
با قسمتی که گفتید هاست داخلی بهتره واقعا موافق هستم .. هم از لحاظ قیمت و هم سرعت بهتر است.
سلام
بله به دلیل پینگ پایین سرعت بهتری را تجربه می کنید
خسته نباشید مطلب خوبی بود
سلام
خیلی ممنونیم
ایران هاست واقعا قیمتش وحشتناک بالاست …!
سلام
تعرفه های هر شرکت براساس هزینه های آن شرکت می باشد
نظرتون درباره برخی که هاست رایگان ارائه میدن چیه؟
سلام
هاست های رایگان هیچ تضمینی ندارند و ممکن است دیتای شما بصورت کامل پاک شود
ای کاش برخی سایت ها از اعتماد سواستفاده نمیکردند. بعضی از شرکت های هاستینگ اولش خوبن اما بعدش …. خیلی باید در انتخاب حواسمون جمع باشه
سلام
بله تحقیق و دانستن نظرات مشتریان آن شرکت بسیار مهم است
فوق العاده ترینشون به نظر من نت افزار هست … واقعا عالین بخصوص پشتیبانیشون
سلام
از انتشار تجربه ی خود متشکریم
بر چه اساسی هاست نگار رو در این لیست گذاشتید هاست های بسیار ضعیفی داره و من بشخصه چند ماهی بودم و کاملا ناراضیم قطعی فراوون داره
سلام ، از شما بابت انتشار نظر خود ممنونم ، ما براساس تعداد مشتریان و تحقیقات و تست هفت روزه سرویس های توسط تیم تحقیق رویال کد این شرکت ها رو معرفی کردیم و هیچ کدام از شرکت ها رو پیشنهاد یا رد نمی کنیم
سلام کسی از میزبان فا هاست تهیه کرده ؟
اگه کسی تهیه کرده میشه بگید هاستش چطور بود ؟(کیفیت و پشتیبانی )
سلام
هاستاشون خیلی عالیه. من حدود ۳ ساله مشتری شونم و راضی هستم
هاستای ابری شون خیلی خوبه
سلام وقت بخیر
من همیشه از میهن وب هاستین خریدم واقعا خوب بوده ! هاست های cpanel واقعا عالی و کابردی هستن
اما هاست های دیگه ای هستن حتی کار کردن باهاشونم واقعا سخت و پیچیدست
سلام محمد جان بله شرکت میهن وب هاست یکی از بهترین شرکت های هاستینگ ایران است
از اینکه تجربه تون با ما به اشتراک گذاشتید واقعا خوشحالم 🙂
من از هاست نگار سرویس میگرفتم واسه سایتای مشتریام. به شدت پشتیبانی ضعیفی داره هم از نظر اخلاقی، تخصصی و هم از نظر زمان پاسخ دهی.
پیشنهادم اینه که به هیچ وجه کیفیت رو فدای قیمت نکنید و از این سرویس دهنده های ضعیف که اعتبارتون رو خراب می کنند استفاده نکنید..
به هیچ عنوان از هاست ایران چیزی نخرید
به هیچ عنوان
فقط یک پشتیبان داره اونم هیچی سر در نمیاره
دو بار گولشو خوردم
اقا من اگر از شرکتشون نالانم به خاطر پشتیبانی مسخره است . بخدا تا سه روز هم شده که جواب تیکت رو نداده سه روز الاف بودم نه تلفن شرکت جواب میدن نه جواب درست و حسابی
از هاست ایران نخرید نخرید
میهن وب هاستینگ سرور بهترینه. من گرفتم و فوق العاده راضیم. هم سرعت خیلی خوبی داره هم برای پشتیبانی سریع پاسخ میدن و کار ادمو راه میندازن
سلام کسی از بریتا استفاده کرده؟کیفیت داره؟ من میخاوم بخرم اما تا ادم خودش نخریده و استفاده نکرده نمیشه گفت که خوبن یا بد
تقریبا فکر کنم ۵۰۰هزارتومان فقط پول هاست داده ایم و مشکلات. نهایتا رسیدم به آسمان هاست که عالی است که پرشوروانرژی هستند و خیلی هم کمک و پشتیبانی خوب دارند..♥
سلام و احترام
به نظرم این لیست بازم نیاز به بازبینی بیشتری داره من از پارس هاست یه سال سرویس گرفتم فقط جون کندن بود پشتیبانی ۰
ولی برعکس اون سرویس های مثل رادکام ، نت افراز ، میزبان وردپرس و….. خیلی سرعت و سرویس دهی شون بیشتره که تواین لیت جا ندارن…
سلام از اینکه تجربه خودتون با ما به اشتراک گذاشتید متشکرم 🙂
این لیست طبق تجربه و تحقیق تیم تولید محتوا رویال کد است ، بنابراین در اپدیت های بعدی در صورت تایید تیم تحقیق تولید محتوا در لیست بهترین شرکت های هاستینگ ایران این سرویس دهنده ها نیز اضافه می گردد
من تقریبا با تمامی این هاستینگ ها و سرویس ها کار کردم.
بهترین هاستینگ ایرانی که باهاش کارکردم parspack.com بود و واقعا عالین…
سلام از اینکه تجربه خودتون با ما در مورد بهترین شرکت های هاستینگ ایران در میان گذاشتید متشکرم 🙂
با توجه به تمامی مورد هایی که گفتید بنده به شخصه به تمامی کاربرای حرفه و غیر حرفه ای شرکت هاست نگار رو پیشنهاد میکنم خودم دارم چند ساله استفاده میکنم بسیار راضی هستم. ممنون مطالب خوبتون
سلام دوست عزیز
ممنون از شما که تجربه تون را با ما و سایر دوستان به اشتراک گذاشتید
فقط هاست نگار انصافا من میزبان فا هاست گرفتم واقعا اذیت شدم همش تبلیغ الکی ولی هاست نگار بهترینهه عالیه ممنونم از شما و هاست نگار
سلام دوست عزیز
ممنون از شما که نظر و تجربه تون رو در اختیار ما و بقیه دوستان قرار دادین
بد ترینش همون میزبان فا هستش اصلا راضی نبودم سایتم خراب شد کلی زحمتم خراب شد
سلام
ممنون بابت نظرتون
من کلی ضرر مالی و زمانی دادم تا بالاخر یه هاستینگ خوب پیدا کردم هاست نگار بهترین نتجیه تجربه های منه راضی هستم عالیه
ممنون بابت نظرتون
سلام اینجا هم خیلی تعریف از هاست نگار رو میکنن میتونم بپرسم هاست دانلود مناسب هم داره ؟
سلام،یه سوال داشتم خواهشا جواب بدین،،خیلی مهمه میخوام سایت فیلم طراحی کنم با وجود هاستی مثل ترنبیت چه نیازی داره که هاست های پر هزینه بخریم.آیا میشه با هاست ترنبیت هم سایت فیلم رو راه اندازی کرد.ممنون میشم اگه جواب بدین.
سلام دوست عزیز
با پرداخت هزینه بالاتر قطعا کیفیت بالاتری دریافت می کنید ، در مورد اپلود بوی هم باید خدمتتون بگم این سایت لینک مستقیم در اختیار شما قرار نمی دهد بنابراین شما رضایت کاربر را در طولانی مدت از دست می دهید
خیلی معرفی خوبی داشتید از هاست دوستان من از شرکت هاست نگار دارم استفاده میکنم کاملا هم راضی هستم البته نظر شخصیه بنده هستش
شرکت هاست نگار رو باید بزارید اول لیست با توجه به کاربر های راضی که داره من ندیدم یک نفر ازش بد بگه شرکت منصفی هستش
سلام از اینکه نظر خود را با ما در میان گذاشتید متشکرم اما نظر شما طبق تحقیقات ما مقداری غیر واقعی است رویا خانم عزیز
از مشکلات خیلی بد میزبان فا اینه که بک اپ هفتگی میگیره خوب یه سایت حرفه ای فعالیت های زیادی توی یک هفته انجام میده بعد و اگر اتفاقی بیوفته تمامی زحمتاتش هدر میده هاستینگ هست که بک اپ روزانه بگیره تا تایم کمتری از هفتگی باشه حداقل؟؟؟؟
سلام شرکت ایران هاست به صورت روزانه و اتوماتیک بک آپ گیری رو انجام میده
سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی
من مدتهاست از سرورها و هاست های میهن وب هاست استفاده میکنم. پشتیبانیشون عالیه. یادم نمیاد حتا از نیمه شب گذشته باشه و یدونه تیکت بیش از ۱۵ دقیقه تاخیر جواب داده بشه. …
سلام از اینکه تجربه تون با به اشتراک گذاشتید متشکرم 🙂
بله میهن وب هاست یکی از بهترین شرکت های هاستینگ ایران است که می توان به آن اعتماد کرد
سلام خسته نباشید خوب بود
سلام وقت بخیر.
مطلب آموزشی بسیار عالی رو تهیه کردید.
تولید محتوا تون رو خیلی روست دارم و خیلی خوشم اومد.
بندم خیلی به تولید محتوا علاقه دارم.
سلام خیلی عالی کامل و جامع استفاده کردم موفق باشید
به نظر من بعضی مواقع اونایی که برند نشدن خدمات و قیمت های خیلی بهتری دارن تا مشهورها
که فقط پول برندشون را میخورند.
من از هاستان، هاست و دامنه گرفتم، کیفیت خدمات به مراتب بهتر از این معروف ها هست، و قیمتاش به مراتب ارزونتر!
موفق باشید دوستان
مقاله کاملی بود بهتون تبریک میگم. به نظر من بهترین هاستینگ ایرانی میهن وب هاست هست. متاسفانه تجربه بدی از هاست ایرانی دارم با پشتیبانی ضعیفش ولی میهن وب هاست علاوه بر با کیفیت بودن هاست های لینوکس آلمانش پشتیبانی فوق العاده خوبی هم داره.تشکر
ممنون از زحمتی که کشیدید و مطلب رو منتشر کردبد.
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتوانید از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
من تاکنون با چندین شرکت کار کردم و در حال حاضر هم مدت ۱ سال هست با شرکت وبرمز کار میکنم. با اینکه ۲ هفته ای هست در بخش دانلود باهاشون مشکل دارم و اصلا سر همین موضوع دنبال جایگزین بودم که این صفحه رو دیدم، ولی از حق نباید گذشت از نظر فنی واقعا سرویس خوبی ارایه میکنند.
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتوانید از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
به نظر شما از بین شرکت های هاستینگ کدام یک مناسب برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی می باشد .و فروشگاه های معروف همچون شیکسون بامیلو و دیجی کالا از کدام شرکت هاستینگ خدمات دریافت می کنند؟ البته خودم در مقایسه شرکت ها نتونستم به یک جمع بندی برسم و در انتخاب شرکت مناسب هاستینگ گیر کردم .ببخشید سوال طولانی شد ممنون میشم راخهنمایی کنید .با تشکر از لطفتون
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتوانید از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
با سلام
من الان سایتم روی هاست نگار میزبانی میشه یه سایت وردپرسی معمولی که روی هاست مخصوص وردپرس این شرکت قرار داره….و من الان در به در دارم دنبال یه هاست خوب میگردم تا از هاست نگار خلاص شم…پشتیبانی ضعیف (پشتیبانی فقط این نیست که سریع جواب بدی طرف حتی نمیدونست مشکل چیه تا بتونه برطرفش کنه)، آپتایم نابود، قرار دادن تعداد زیادی سایت بر روی سرور و بطبع آن کمبود منابع سرور و…
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتوانید از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
من در حال ساخت یک سایت هستم که مناقصه ایی است و لحظات پایانی مهم است.به نظر شما از چه شرکتی هاست بخرم و سوال دیگه اینکه اگر از یک سرور ناراضی بود و بخوام شیفت بدم به سرور دیگر این کار چقدر زمانبر است؟
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتوانید از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
سلام
میهن وب هاست و میزبان فا بهترین هاستینگ هایی هستند که تا الان باهاشون کار کردم. علاوه بر کیفیت سرویس ها دارای پشتیبانی بسیار عالی هستند. البته پشتبانی فقط به این منظور نیست که سریع چواب بدهند. پشتبانی خوب یعنی مشکل را سریع بر طرف کنند که میهن وب هاست یکی از بهترین شرکت هایی است که کارش رو واقعا خوب بلده.
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتوانید از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
cpanel.ir واقعا پشتیبانی ضعیفی داره و پشتیبانی ضعیف که هیچ اصلا پشتیبانی ندارن، یک ساله ۲۵ هزارتومن گرفتم بشدت پشیمان هستم. به هیچ کس توصیه نمی شود.
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتوانید از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
میهن وب هاست خوبه. ولی اشکال بزرگش اینه که روزانه فقط امکان ارسال ۱۵۰ ایمیل از طریق php میده. حتی یه سایت معمولی هم ممکنه بعضی روزا تعداد ارسا ایمیلش بیشتر از این باشه. ارسال ایمیل در حین پاسخگویی به کامنت ها، ارسال ایمیلهای مربوط به خرید، ارسال ایمیلهای مربوط به دانلود هدیه رایگان و … اینارو در نظر بگیرید واقعا ۱۵۰ تا خیلی کمه!
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتوانید از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
مطلب خوبی بود. سایت من طی این سالها بارها سرور عوض کرده و به نظر من شرکتی خوبه که در کنار طرح های مختلف رسیدگی و پاسخگویی خوب داشته باشه.
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتوانید از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
سلام بر دوستان
من از هاست های آپ وب استفاده می کنم و برای سایت کم بازدیدم خوبه انصافا اما الان دنبال یک هاست میان رده هستم چون بازدیدشون داره میره بالا.
دوست دارم در آینده حتما از ایران سرور خرید کنم.
برادرم از ایران سرور فکر کنم سرور گرفته و سایتش مثل برق شده و خودشم خیلی تعریف می کنه.
نت افراز هم تعریف هاستش رو از یکی از دوستام شنیدم که سریعه و اما می گفت روی فایل یا هم چین چیزی خیلی محدودش کردند.
تا موقعی که بتونم از ایران سرور استفاده کنم، چه هاستی پیشنهاد می کنید؟
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتوانید از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
درود مثل بقیه مطالبتون واقعا مطلب خوبی بود، مرسی.
بنده با اکثر این شرکت ها مستقیم یا غیر مستقیم کار کردم بجز هاست نگار و ایران هاست.
اگر صادقانه نظر بدم اینطوری رده بندی می کنم:
اول : (به ترتیب نیست)
هاست دی ال (شرکت عجیبیه)
میهن وب هاست (واقعا خوبن البته برای سایت های کم بازدیدتر)
ایران سرور
سینداد
ایران هاست
یک مرحله بعدش :
برتینا
وب رمز
میزبان فا
نت افراز
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتواند از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
حقیقتا از پارس هاست اصلا خاطره خوبی ندارم
پارس پک هم سرور هاش مدتی که استفاده می کردم خیلی عجیب بودش و مثلا ۱۲ هستش اندازه ۴ هسته هم جواب نمی داد و خیلی اذیت شدیم
امیدوارم از هر هاستی که استفاده می کنید به عرش برسید
ممنونیم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید شما میتواند از طریق مقاله ما بهترین هاست رو برای خودتون انتخاب کنید.
حدود ۶ سال از میهن وب هاست استفاده میکردم به نظرم بد نبود به خاطر فضای بیشتر به سرور پارس رفتم و یک سال استفاده کردم که واقعا تعریفی نداشت و فقط اون موقع از لحاظ قیمت به صرفه بود که الان هم دیگه نیست. چند ماهی هست که از یه هاست بی نام و نشان و ارزان استفاده میکنم که واقعا قیمت های سرویس هاش بیش از حد پایین بود در حدی که هاست پربازدید ۱۵ گیگ ssd ماهیانه از یک ساندویج همبرگر هم ارزانتر بود. بعد از چند روز که سایتم رو انتقال دادم به این شرکت اسکریپت سایت شروع کرد به ارور لاگ انداختن در حدی که در زمان ۴۸ ساعت فایل لاگ با حجم یک و نیم گیگ ساخته میشد و امروز هم که به دلیل مصرف بیش از حد سی پی یو اکانت رو ساسپند کردن.
ممنونیم از اینکه تجره خودتون رو با ما در میان گذاشتید.
سلام من از سرور پارس استفاده می کردم و باید بگم پشتبانی بسیار ضعیفی دارند. در بهترین شرایط نصف روز طول می کشه تا به تیکت ها جواب بدهند. جالب اینجاست در ساعات غیر اداری و تعطیلات هیچ پشتبانی ارائه نمی دهند.
ممنونیم از اینکه تجره خودتون رو با ما در میان گذاشتید.
سرورپارس بسیار تیکت پشتیانی بالایی داره در بیشتر زمان ممکن تا یک ساعت و در کمترین زمان ممکن ۵ دقیقه به تیکت جواب میدن
ممنونیم از اینکه تجره خودتون رو با ما در میان گذاشتید.
سرور پارس بصورت کاملا عمدی مشتریانی که زیاد پیگیر خدمات افتضاح و دوان تایم بالاش باشند سایتشون رو داون میکنه و این یعنی بازی با کسب و کار ملت و اوج بی شعوری و بی مسئولیتی
ممنونیم از اینکه تجره خودتون رو با ما در میان گذاشتید.
تا به امروز بزای سایتم world-music.ir دو هاست عوض کردم اولی میهن وب هاست بود بد نبود ولی سرور های ضعیفی داشت من از پنل ۵ گیگ استفاده میکرم و به بدترین تجربه هاستیگ خودم یعنی زمانی که از میهن وب هاست به هاستینو که خیلی بد بود و هیچکدام از حرف های دروغی که صفحه اصلی گذاشتن تطابق نداشت و ۳۰۰ هزار تومان پول من را بابت ۱ ماه استفاده خوردن و تیکت ها را پاک و بی پاسخ مگذاشتن و سایت من را ۱۶ ساعت دو بار مسدود کردند و بهترین تجربه من ساین میزبان فا بوده است و امروز از پنل لوکس هاست دانلودی ان استفاده می کنم لطفا اطلاع رسانی شود که از هاستینگ هاستینو استفاده نشود ممنون
ممنونیم از اینکه تجره خودتون رو با ما در میان گذاشتید.
خیلی ممنون از مطلب خوبتون
من میخوام تازه برای اولین بار میخوام هاست بخرم و سایت راه اندازی کنم. سایتم هم بیشتر مطالب متنی و عکس داره.میخواستم بدونم برای من که تازه کارم و خیلی از نکات رو نمیدونم به طور کلی و مخصوصا از نظر پشتیبانی کدوم شرکت بهتره برای من تازه کار؟
شرکت میهن وب هاست از نظر قیمت و پشتیبانی برای اول کار میتونه مناسب باشه
به نظر من اذر انلاین خوبه ۲ ساله دارم عالیه حتی تا ساعت ۲ بامداد هم شده کار منو راه انداختن ولی میهن وب هاست تازگیا خیلی پولکی شده راه به راه پول میگیره و پشتیبانیش ضعیفه
متشکریم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.
من از نت افراز و شرکت وبداده سرویس دارم
نت افراز محدودیت زیادی اعمال میکنه ولی پشتیبانی قوی داره
قیمت هاش هم تا قبل از گرون شدن ارز خوب بود که متاسفانه الان قیمت سرویس هاش بالا رفته که مقصر هم شرکت نیست و به ناچار باید قیمت ها را بالا ببره
متشکریم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.
اطلاعات مفیدی بود.
ممنون
خواهش میکنیم امیدواریم اطلاعات مورد نیاز را دریافت کرده باشید.
سلام میخواستم ببینم چجوری میشه از یک هاستینگ شکایت کرد
سلام وقت بخیر به سازمان های مربوطه مراجعه کنید تا شمارو راهنمایی کنند
از مطالبتون بسیار بهره مند شدم و خوشحالم که با دید فنی مسایل رو بررسی نمودید. بنده هم از سرور های پارس استفاده می کنم واقعا قیمت و پشتیبانی و کار تیمیشون عالیه .
حداقل برای بنده که سالهاست در توسعه وب کار می کنم کار کردن با بچه های پارس یه موهبت بوده و هست
متشکریم از اینکه تجربه خودتون رو ا ما به اشتراک گذاشتید.
تجربه چندین ساله بنده :
۱-هاست دی ال : به هیچ وجه توصیه نمیکنم این شرکت ( مثلا) حتی ۱ آدرس ندارد یک خط تلفن ثابت ندارد یک نماد اعتماد هم ندارد(!) سوالاتتون رو سر بالا جواب میده شرکتی هم نیست کلا ازموقعی که یادمه خود مدیرش جواب میده همه تیکتارو -بسیار خودشیفته هستن و من ۵ سال پیش بهشون سر ماجرایی پیغام دادم به تازگی بعد ۵ سال نیز پیغام دادم دیدم هیچ فرقی نمیکنند بنابراین کلا توصیه نمیشود فردا روز شما از همچین جایی که موارد هویتی وجود ندارد چطور میخواید اطلاعاتتون رو بهش بسپارید و انتظار رسیدگی دارید؟
۲-پارس پک : فقط بدرد سایتهایی میخوره بنظرم بازدیدشون کم و با سرویس ابری میتونن کارشون رو انجام بدن – اگر سرور بخواید ازشون بگیرید هیچ کمکی نمیکنن بهتون (البته از روز اول میگن) و هیچ گونه پشتیبانی ندارد .پشتیبانی خوبی نیز دارد قیمتهاشونم گران هست.
متشکریم از اینکه تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.
با سلام
بنده کمی راهنمایی می خواستم
آیا می تونم با خرید یک قالب وردپرس که افزونه بانک ملت داره، ۴ تا محصول دانلودی که دارم رو بفروشم؟
با سلام بله این امکان وجود داره و شما باید درگاه پرداخت داشته باشید تا بتوانید محصولات مورد نیاز خودتون رو به فروش بگذارید
با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
از مقاله بسیار جالب و خواندنی شما سپاسگزارم. ما نزدیک به ۴ سال هست که یک سایت خبری با بازدید متوسط ۱۵۰۰ نفر در روز رو روی یک سرور اختصاصی که متعلق به طراح سایت بود داشتیم.در مدت استفاده چیزی به اسم مسدود کردن سایت به دلیل استفاده زیاد از منابع را تجربه نکردیم ولی به دلیل امنیت پایین و مشکلاتی که که در بک آپ گیری وجود داشت الان تصمیم گرفتیم هاست سایت را تغییر بدیم.
اما در مورد هاست پر ترافیک از این شرکت ها تجربه ای ندارم و قصد دارم هاست ابری شرکت نگار رو تهیه کنم.آیا ادعای ابری بدون این هاست صحت داره یا فقط لینوکس کلود رو به عنوان سرویس ابری میفروشند؟ سرویس ابری رو آیا پیشنهاد می کنید برای سایت ما؟ کسی تجربه اداره سایت پر بازدید روی هاست نگار داره؟ممنون میشم
شما میتوانید از پشتیبانی خود سایت در ارتباط باشید تا به شما هاست مورد نیاز را معرفی کنند.
سلام
یک هاست برای سایت با روزی ۵۰۰ بازدید یکتا و سیستم وردپرس و یک قالب سنگین چه هاستی رو پیشنهاد میکنید
شرکت هایی که در ان مقاه به شما معرفیی کردم را بررسی کنید و از پشتیبانی های اونا میتونید مشاوره دریافت کنید و هاست مورد نیاز خودتون رو خریداری کنید
سرور پارس خیلی داغونه همیشه سایت های مشتریانش داونه
بدتراز همه دروغگو و بی مسئولیت هست
ممنونیم که تجربه خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید
به جرئت میتونم بگم کامل ترین مقاله ای بود که تا حالا توی وب دیده بودم. جدای از بحث معرفی هاستینگ ها، اینکه ملاک های انتخاب هاست مناسبو انقدر دقیق ذکر کردید، جای تقدیر داره، دمتون گرم:)
ولی بنظرم توی این لیست ۱۰ هاست برتر ایران، جای سون هاست خالیه! من خودم شخصا ۱ سال هست که ازشون سرویس دارم و خیلی راضیم. هم قیمت هاشون مناسبه، هم سرورهای قدرتمندی دارن و هم پشتیبانیشون بی نظیره. راستش توی این مدت یکسال، چیز بدی ازشون ندیدم.
یه نکته توی مقاله دیدم که خواستم نظر شخصیم رو در موردش بگم. ببینید، اگر بین انتخاب هاست داخلی و خارجی سردرگم هستید، اول یه نگاه به کسب و کارتون کنید. اگه یه برند معتبر و معروف هستید و همه شما رو میشناسن، خرید یه هاست خارجی مسلما گزینه بهتریه. حتی اگه سرعتش پایین تر باشه، چون کاربر به شما اعتماد کرده و بهتون نیاز داره، میتونه یکم بیشتر صبر کنه.
اما اگه برند معروفی نباشید، کافیه زمان لود سایت تون بیشتر از ۳ ثانیه بشه، اونوقت کاربر فرار میکنه:)
پس، اگه برند معروفی هستید و کاربران بهتون اطمینان دارن، هاست خارجی خیلی بهتره. اما اگر تازه کار هستید و خیلی هنوز جا نیفتادید، بهترین گزینه، هاست داخلی هست. شخصا هاست لینوکس ایران رو به همه سرویس های دیگه ترجیح میدم.
نمیدونم چرا ولی هروقت وارد سایت هاست دی ال میشم میترسم :)))
کلا بنظرم یکمی عجیب میاد، شنیدم سایت های معتبر و قدرتمند ایران رو ساپورت میکنن، با این حال چند جا شنیدم بعضی اوقاتم اذیت میکنن. ولی انگار پشتیبانی شون خوبه.
یه مدت پارس پک استفاده میکردم، اوایل خوب بود، ولی بعد یکمی شل کن سفت کن درآوردن و منم دیگه نرفتم سمتشون.
واسه خرید هاست، از بین این لیست ۱۰ هاست برتر که گذاشتید، فعلا میزبانفا رو پیشنهاد میدم. البته خدا میدونه دو هفته دیگه چی میشه !
یه نکته هم که خواستم بگم، بحث خرید هاست خارجی و خرید هاست داخلی هست. از قدیم بحث و اختلاف بوده و هست. من باشم فعلا هاست داخلی میرم با این اوضاع:)
بابت نکات خرید هاست واقعا ازتون ممنونم، خیلی چشمام رو باز کرد نسبت به شرکت های هاستینگ، به خصوص بخش آپتایم بودنش.
توی انتخاب هاست و خرید هاست کلا همه چیزو بذارید کنار. فقط حواستون به دو تا چیز باشه:
یکی اینکه سرورهاش قوی و همه سرورها آپتایم باشن و دیگری اینکه اون شرکت هاستیگ پشتیبانی قوی داشته باشه. همین دو تا رو مدنظر قرار بدید، کافیه. اگه ۱۰۰ تا مشکل پیش بیاد هم تا وقتی پشتیبانی قوی وجود داره، هیچ جای نگرانی نیست.
توی خرید هاست خساست رو بذارید کنار، درست و حسابی هزینه کنید واسش، تمام بیزینس تون، تمام سایت تون و هرچی که دارید وابسته به هاستتونه. هاست اگه خوب نباشه، بهترین بیزینس جهانم داشته باشی بعد یه مدت شکست میخوری.
دنبال خرید هاست ارزان نباشید. برید یه هاست باکیفیت و با پشیبانی عالی بخرید، بقیش حله
واسه خرید هاست ( البته واسه بیزینس های بزرگ )، من همیشه هاست دی ال رو توصیه کرده و میکنم. نمیدونم در آینده قراره چه اتفاقی بیفته اما شرکتی که بیش از ۲۰ سال قدمت داره، مسلما اومده که تاریخ سازی بکنه و یه خدمت بزرگی به جامعه کنه.
توی معایب خرید هاست از هاست دی ال نوشتید که گرونه، اما، بنظرم باید از توی بخش معایب این مورد رو حذف کنید. اگر به نسبت بقیه شرکت های هاستینگ گرونه، به همون نسبت هم کیفیتش بالاست و داره خدمات تاپ ارائه میده.
بچه های رویال کد بابت این مقاله دمتون گرم، از اون قسمتی که نکات مهم حین خرید هاست رو نوشته بودید واقعا لذت بردم:)
در خرید هاست، بنظر بنده چهار عامل خیلی مهم هست. یکی رَم، یکی پهنای باند، یکی فضای هاست و یکی هم CPU .
حین خرید هاست باید توجه ویژه ای به این ۴ مورد داشته باشیم. واقعا اگر میخوایم یه کسب و کار آنلاین و یه فروشگاه اینترنتی درست و حسابی تاسیس کنیم، باید یکمی از این حالت موجود خارج بشیم و به قول معروف سر کیسه رو شل کنیم و حداقل واسه هاست که بنیاد بیزینس مون هست، هزینه درست و حسابی کنیم.
از لیست بهترین شرکت های هاستینگ ایران در سال ۱۴۰۰، به شخصه کار هاست دی ال رو خیلی می پسندم. بعد از اون هم ایران سرور میتونه گزینه خوبی برای میزبانی وب سایت ها باشه. یکی دو مورد رو هم اولین بار بود که می شنیدم.
من بهترین شرکت هاستینگ ایران رو در حال حاضر ایران سرور میدونم.
کیفیت بالای سرویس ها، پشتیبانی قدرتمند، تیم مجرب و حرفه ای، قیمت مناسب و کلی عامل دیگه باعث شده که من واسه خرید هاست همیشه به دوستانم ایران سرور رو پیشنهاد کنم.
راستش واسه انتخاب و خرید هاست چیزی که بشدت روش حساسم، آپتایم بودن سرویس هست. به قول شما آنتایم نه و آپتایم:)
یه بار از یه شرکت نسبتا معتبر که حالا بهتره اسمشو نیاریم هاست خریدم، از ۲۴ ساعت شبانه روز، فقط ۸ ساعت سایتم بالا بود و بقیه روز داون میشد:///
به جرئت میتونم بگم این مقاله، جامع ترین مقاله ای بود که در مورد خرید هاست و معرفی بهترین شرکت های هاستینگ هست. من که خیلی لذت بردم.
دوست داشتم تجربه خودم در زمینه خرید هاست رو با شما عزیزان به اشتراک بذارم.
ببینید، به شخصه حدود ۱۵ هاستینگ مختلف اعم از داخلی و خارجی رو بررسی و تست کردم. یه چیزی رو متوجه شدم از بین اینهمه هاستینگ، اونم این بود که اگه فلان شرکت داره به من خدمات بد یا ضعیف میده، معنیش این نیست که شرکت بدی هست و داره به همه اینطوری رسیدگی میکنه.
مثلا یه زمانی من پارس پک سرویس داشتم ( اسمش توی این لیست نیست ) ، من شخصا ازش ناراضی بودم، اما یکی از همکارانم میگفت که عالیه!
خواستم بگم به حرف دیگران گوش کنید اما تصمیم نهایی رو خودتون بگیرید!
توی خرید هاست بنظرم اول از همه باید امنیت رو بررسی کنید. برید هرطور شده ۱۰ تا از مشتریان اون شرکت هاستینگ رو پیدا کنید و ازشون در مورد سرویس دهی اون شرکت بپرسید. هیچوقت بی مهابا کاری انجام ندید.
امنیت چیزی نیست که بشه باهاش شوخی کرد، اونم در شرایطی که روز به روز هکرها حرفه ای تر میشن و راه های بیشتری برای نفوذ به وبسایت ها و به خصوص سایت های وردپرسی پیدا میکنن.
اگه برید یه میلیون واسه یه هاست ماهانه خرج کنید که بهترین امکانات رو داره، اما امنیت نداره، انگاری که پولتون رو توی جوب ریختید!
بنظر من خرید هاست اشتراکی واسه اول کار میتونه خیلی خوب باشه. هم هزینه ش کمتره و هم میشه گفت نسبتا کیفیت خوبی داره ( اگه از جای معتبر بخرین ) .
اما، پیشنهاد میکنم اگه اول کار هستید ولی سرمایه درست و حسابی دارید، روی هاست تون هزینه کنید و یه سرور درست و حسابی بگیرید واسه سایت تون که دیگه خیالتون راحت باشه ( نمیگم برید سرور ۲ ترابایتی بگیرید، منظورم با حجم پایینه ) . بعدا هم میتونین سرور رو ارتقا بدین و فضای سرور رو افزایش بدین. به همین راحتی!
به جز شرکت هاست نگار، بقیه رو تست کردم. از بین همشون ایران سرور و میزبانفا کیفیت خوبی داشتن.
من واسه خرید هاست روی دو چیز خیلی حساسم. یک اینکه اون شرکت هاستینگ ( حالا هرچقدر که میخواد پول بگیره ) ، پشتیبانی درست و درمونی داشته باشه و اگه یه مشکلی پیش اومد باهامون مهربون باشن؛ نه اینکه انگار ارث باباشونو خوردیم :)))))))))))
و مورد دوم، بکاپ گیری منظم و روزانه هست. آدم هم از ۲ دقیقه بعدش خبر نداره، چه برسه به سایت:/
پس اینجا با اهمیت بکاپ گیری آشنا میشیم و میفهمیم که یه ضرورت هست.
بنظرم یه هاستینگ یا نباید ادعا کنه که روزانه بکاپ میگیره، یا اگه توی سایتش همچین ادعایی رو میکنه باید تا ابد بهش پایبند باشه و حتی اگه ۱ میلیون مشتری داشته باشه، بازم به قول هاش پایبند باشه!!!!
واسه خرید هاست من همیشه برتینا رو پیشنهاد دادم و بازم میدم. البته من سایتم غیروردپرسی هست و همونطور که توی مقاله هم اشاره شد، برتینا واسه سایت های وردپرسی خیلی مناسب نیست.
اما اگر وردپرسی هستید و میخواید اقدام به خرید هاست واسه سایت تون کنید، بنظرم ایران سرور و میزبانفا گزینه های خوبی میتونن باشن. من خودم شخصا با آقای شهپری ( مدیر مارکتینگ ایران سرور ) گفتگو داشتم و ایشون فرمودن که همه هاست های ایران سرور نسل ۹ هستن و از کیفیت بسیار بالایی برخوردارن. من خودمم حدود ۳ ماه از ایران سرور سرویس داشتم و واقعا راضی بودم.
قدرت رم، امنیت و فضای هاست و از همه مهمتر پشتیبانی اون شرکت هاستینگ، مواردی هستن که من توی خرید هاست بشدت روشون حساسم و اگه یکی از اینا اوکی نباشه، حتی اگه بگن بیا هاست بخر بهت یه بنز میدیم هم اینکارو نمیکنم. دقیقا تا همین حد روی اصول خودم پایبندم و هر هاستی رو نمیخرم.
کسی که فقط وعده وعید میده و هیچ کاری نمیکنه، مشخصه یه ریگی به کفشش هست!
من الان مدتهاست که از سون هاست سرویس دارم و نمیدونم چرا توی این لیست بهترین شرکت های هاستینگ اسمشو نیوردین، اما در کل اون شرکت هایی که معرفی کردینم حیلی خوبن، به خصوص ایران سرور و برتینا .
من واسه خرید هاست شرکت میهن وب هاست رو بشدت پیشنهاد میکنم. حالا نه اینکه چون ازشون سرویس دارم، کلا سبک کاریشون خیلی خوبه و پشتیبانی قدرتمندی هم دارن. واسه همینه که همیشه به دوست و آشنا پیشنهادش میکنم.
همونطور که توی مقاله اشاره کردینم اینکه شبکه ترکیبی داره و یجورایی سئو فرندلی هست، باعث شده این هاستینگ رو برای خرید هاست انتخاب کنم و پیشنهاد بدم.
اما خب، باقی شرکت ها هم واقعا خوبن یعنی اینطور نیست که بخوام بگم اونا ضعین، من صرفا نظر شخصیم رو گفتم. البته یه مدت از ایران سرور هم استفاده کردم که خوب بود، اما میهن وب هاست رو بیشتر پسندیدم.
من از میزبانفا سرویس دارم و حدود ۶ ماهی هست که از این هاستینگ استفاده میکنم. البته الان واسه خرید هاست دیگه پیشنهادش نمیدم، قبلا خیلی خوب بود ولی الان به قول خودمون یکی شل گرفتن کار رو و خدمات شون دیگه مثل سابق نیست. اما قیمت هاشون خیلی مناسبن.
از بقیه هاستینگ هایی که معرفی کردین هم هاست خریدم تقریبا، به جز هاست دی ال و برتینا که فک کنم این دو جزو غول های هاستینگ ایران محسوب میشن، چون هم سابقه شون زیاده، هم تعداد مشتریانشون بالاست. طوری که فکر کنم الان هاست دی ال دیگه اجازه خرید هاست و سرور نمیده و میگه ظرفیت تکمیله!!
نظر شخصی من اینه که واسه خرید هاست، خدمات و پشتیبانی اون هاستینگ رو یه مدت زیر نظر بگیرید از طریق مشتریانشون، بعد اقدام به خرید کنید. البته یک مقدار کار سختی هست، اما ارزشش رو داره.
ببینید، مثلا هزینه ماهیانه ۶۰ هزار تومان بابت خرید هاست چیز خاصی نیست واقعا، به راحتی میتونیم پرداخت کنیم. اما بحث اینه که اگه سایت مون رو روی یه هاست بد بالا بیاریم و بعد بره توی نتایج جستجو و رتبه بگیره و کلی براش زحمت بکشیم، اگه هاست ما بدرد بخور نباشه، علاوه بر امتیاز منفی در سئو، کاربران خودمون رو هم از دست میدیم!!!!۱
من واسه خرید هاست بین ۴ تا شرکت گیر کردم:
سون هاست، ایران سرور، میزبانفا و برتینا.
کیفیت خدمات و سرویس هاشون واقعااا عالی و بی نظیره و من خیلی تعریفشون رو شنیدم. راستش از لحاظ پشتیبانی، فکر کنم سون هاست بهترین شون باشه، تا حالا چیز بدی ازشون نشنیدم. میزبانفا هم همینطور، این تیم هم واقعا عالی عمل کرده. اما هنوز یکمی در مورد ایران سرور و برتینا شک دارم.
اگر مشکل مالی نداشتم، همه رو باهمدیگه تست میکردم، آخه کیفیت واسه من خیلی مهمه. چون قراره فروشگاه ساعت بزنم و خیلی حرفه ای و قدرتمند کارم رو آغاز کنم …
من با چیزی که همین امروز از سون هاست دیدم، دیگه امکان نداره واسه خرید هاست پیشنهادش ندم!! جمله رو دوباره بخونید، یکم بد نوشتم فک کنم. منظور این بود که سون هاست بی نظیره و از این به بعد هرکسی هاست بخواد بخره بی شک سون هاست رو بهش معرفی میکنم!!۱
امروز، بعد از حدود یکسال که با سون هاست کار میکنم، در حالی که کلا یه دامنه ملی ازشون خریدم ( سرویس هاستم تموم شده فعلا )، وقتی که درخواست پشتیبانی دادم و ازشون سوال پرسیدم، هم صبح و هم الان که حدود ۷ عصر هست، زیر ۱۰ دقیقه جواب دادن و منو شگفت زده کردن!
اون سایت خارجیه که اومده لیست ۱۰ شرکت برتر هاستینگ توی ایران رو معرفی کرده که لیستش با مال شما فرق میکنه!
الان توی اون عکسی که گذاشتید، اسم ۳-۲ تا شرکت هست که اصلا توی مقاله بهشون اشاره نکردید. فکر کنم اتفاقا همون اولین شرکت رو راجع بهش حرف نزدید کلا:)
لطفا مقاله رو آپدیت کنید و اسم همه اون ۱۰ شرکت رو توی مقاله بیارید که بتونیم برای خرید هاست یه تصمیم درست بگیریم!
شرکت های هاستینگ به خصوص در سال ۱۴۰۰ خیلی قوی ظاهر شدن و بنظر میرسه ایران داره به سمتی میره که تا چند سال آینده میتونه در زمینه خدمات طراحی سایت و خدمات میزبانی سایت، یکی از قدرت های برتر باشه و بتونه حتی انقدر سرورهاش رو تقویت کنه که از کشورهای دیگه بخوان کارشون رو روی سرورهای ایران پیش ببرن!
البته با شرایط کنونی کمی این رویا بیش از حد تخیلی هست، اما خب غیرممکن نیست که یه روزی برای خرید هاست، جلوی شرکت های هاستینگ ما صف بکشن!
خرید هاست این روزا خیلی سخت شده، خیلی!
همه شرکت ها ادعای برتری میکنن، کلی تبلیغات میکنن و کلی وعده میدن، اما دریغ از عملی شدن حتی یکی از اونا. حالا جریان شرکت های هاستینگ هم دقیقا همینطوری شده. همشون ادعا میکنن که سرویس هاشون بهترین سرعت رو دارن، اما وقتی ازشون خرید میکنی و سایتت رو میاری بالا و بعد با ابزاری مثل جی تی متریکس سرعت رو بررسی میکنی، میبینی که اوضاع خرابه :)*
حالا ما میگیم جی تی متریکس از سرورهای خارجی سرعت سایت رو بررسی میکنه، وقتی خودمونم از توی ایران تست میکنیم و بازم اوضاع خرابه چی؟ …
واقعا کاش میشد یه تکنولوژی بیاد که بشه آدم سیستم خونگی خودش رو تبدیل به هاست واقعی بکنه و دیگه نیاز نباشه بره از شرکت های هاستینگ خرید کنه!!!!!
کمتر مقاله ای رو توی وب دیدم که بیاد انقدر دقیق و کامل و جامع مبحث خرید هاست رو باز کنه و در انتها هم بهترین شرکت های هاستینگ رو با جزئیات بالا بیاد معرفی کنه! واقعا اینو از ته قلبم گفتم و به رویال کد بابت این تلاش ستودنیش تبریک میگم!
نوشتن همچین مقاله ای نیازمند شاید هفته ها تحقیق و بررسی و تست هست. به خصوص که فکر میکنم خود بچه های رویال کد شخصا رفتن و همه این شرکت های هاستینگ رو تست کردن و اومدن و نتیجه ش رو به صورت رایگان و خیلی حرفه ای در اختیار ما قرار دادن.
خدا قوت 🙂
من سون هاست رو برای خرید هاست بشدت پیشنهاد میکنم. البته که اسمش توی این لیست نیست و برام هم سواله که چرا همچین اتفاقی افتاده؟
چون که سون هاست از همه نظر اوکی هست. هم قیمت هاش مناسبه و هم پشتیبانی بی نظیری داره و مهمتر از اون سرعت سرورهاش واقعا بالاست و من چیز بدی حقیقتا ازشون ندیدم تا الان.
البته یکی از دوستان گفت که سایتش روی سرورهای سون هاست اومده بالا و از سرعتش راضی نیست، اما قطعا نظر یک نفر نشون دهنده این نیست که اون شرکت هاستینگ بَدِه!
من شخصا واسه خرید هاست خیلی حساسیت به خرج میدم و اتفاقا جالب اینجاست که اگه کنترل پنل هاست سی پنل نباشه، حتی اگه بهترین خدمات رو بدن بازم نمیخرم ازشون!
نمیدونم عادت خوبی دارم یا نه، اما خب اونقدر با سی پنل حس راحتی میکنم که دیگه نمیتونم کنترل پنلی رو جایگزینش کنم.
گواهی امنیتی و کلا موارد امنیتی هم به شخصه خیلی مهم هستن برام و خیلی مهمه که سایتی که میخوای بیاری بالا، ساده ترین چیز یعنی امنیت رو داره یا نه!
این مقاله واقعا بی نظیر بود و علاوه بر اینکه تونستم بهترین شرکت های هاستینگ توی کشور رو بشناسم، تونستم دیدگاه افراد حرفه ای حین خرید هاست رو هم بفهمم و از این به بعد خیلی بهتر میتونم موقع خرید هاست تصمیم گیری کنم.
فقط یه نکته ای هست که توی مقاله بهش برخوردم و لازم دونستم بهش اشاره مجدد کنم و در واقع اصلاحش کنم:
ببینید، طبق تجربیات بنده و بسیاری از سئوکاران و اشاره های غیر مستقیمی که خود گوگل کرده، یک ساب دامین نمیتونه روی سئوی دامنه اصلی تاثیر بذاره و برعکسش هم همینطوره، یعنی شما اگه بیای یه ساب دامین روی دیجی کالا هم بالا بیاری، دلیل نمیشه گوگل همون اول تو رو بیاره رتبه یک. باید براش زحمت بکشی، چون دامنه اصلی روی ساب دامین نمیتونه تاثیری بذاره …
من برای خرید هاست اول از همه ایران سرور رو پیشنهاد میدم و بعد از اون هم نت افراز. این دو شرکت رو تجربه خوبی از همکاری باهاشون دارم و در ضمن چند تا از دوستانم هم از این شرکت ها سرویس دارن و خیلی راضی هستن.
میزبانفا هم یه مدت واقعا خوب بود . ولی انگار یهو یکمی افت کرد و من دیگه نرفتم سمتش. الان نمیدونم اوضاعش چطوره و آیا مناسب میزبانی سایت های وردپرسی هستش یا خیر.
اما در کل میخوام بگم روی انتخاب هاست تون خیلی دقت کنید. اگر اشتباه کنید در انتخاب، اونوقت انتقال سایت کمی سخت و مشکل میشه!
از لحاظ قیمت و کیفیت و یا بهتره اینطور بگم، از لحاظ تناسب قیمت با خدمات، شرکت میزبانفا الان بسیار خوب داره عمل میکنه و من برای خرید هاست بشدت این شرکت رو پیشنهاد میدم.
البته فکر کنم سایت های بزرگ و سنگین رو نمیتونه ساپورت کنه، اما اگر سایت نوپایی دارید و در اول کسب و کارتون هستید، میتونید از سرویس های این شرکت استفاده کنید. فکر کنم با ماهی ۶۰ هزار تومن هم کارتون راه بیفته!
از جناب ذوالعلی و تیم قدرتمند رویال کد بابت نوشتن این مقاله جامع در مورد خرید هاست و بهترین شرکت های هاستینگ، کمال تشکر رو دارم:)
واقعا مقاله خوب و کاملی بود. چرا که اول از همه اومدن و گفتن که چطور باید هاست بخریم و اصلا موقع خرید هاست باید چه فاکتورهایی رو مدنظر قرار بدیم. و بعدش هم خیلی شیک و قشنگ اومدن خیلی تخصصی شرکت های هاستینگ رو بررسی کردن و ۱۰ تا از بهترین ها رو به ما معرفی کردن که بنظر من، ایران سرور از همشون بهتر و با کیفیت تر هستش!
اینکه برای خرید هاست کدوم شرکت رو بخریم فکر کنم یه مسئله ایه که تا قرن های بعد هم ادامه پیدا کنه.
دلیلش هم خیلی واضحه! شرکت های هاستینگ، به همه کاربرانشون خدمات یکسانی رو ارائه نمیکنن متاسفانه و به بعضی ها بهتر و به بعضی ها بدتر پاسخگویی میکنن!
اینکه دلیلش چیه رو واقعا نمیدونم، اما امیدوارم این شرکت ها به خودشون بیان و اوضاع رو بهتر کنن. ناسلامتی قراره خودشون سود بیشتری کنن ها ://
همونطور که اشاره شد واسه خرید هاست باید خیلی توی پشتیبانی اون دقت کنید که واقعا تمام وقت پاسخگوی شما باشن. البته خب راستش یکمی ارائه خدمات ۲۴ ساعته کار سختی هست و نباید خیلی بیش از حد هم از شرکت های هاستینگ انتظار داشته باشیم.
چون واقعا نسبت به هزینه ای که میگیرن، خدمات خیلی زیادی ارائه میدن. شما فقط هزینه نگهداری و مراقبت از سرورها رو بخوای محاسبه کنی، کلیییی میشه! پس یکمی باید سطح انتظارات مون رو بیاریم پایین تر بنظرم .
برای خرید هاست اصلا سمت هاستینگ هایی ک پهنای باند نامحدود ندارن، نرید! آقا، پهنای باند محدود واقعا معنی نمیده دیگه! شما خودتم بخوای سایتتو بعضی اوقات تست کنی، بازم واست پهنای باند اعمال میشه و حتی شاید دیگه به کاربرانت هم نرسه!
الان مثلا شرکت سون هاست داره پهنای باند نامحدود ارائه میده و کیفیت سرویس هاشم واقعا خیلی خوبه. از لحاظ قیمت هم مناسبه و از خیلی شرکت ها بهتره. اما خب نمیدونم چرا اسمش توی این لیست نیومده!
اون قسمت که نکات مهم حین خرید هاست گفتین رو خیلی پسندیدم، دمتون گرم خداییش:)
ولی، اون قسمتی که زحمت کشیدید و اومدید لیست بهترین هاستینگ های ایران رو نوشتید رو خیلی جاهاشو باهاتون موافق نیستم. البته که منبع شما فکر میکنم یه سایت خارجی بوده و طبق رده بندی اون سایته بوده که شما این مقاله رو نوشتین.
اما به هر حال، وجود برخی از شرکت ها توی این لیست جای بحث داره، به خصوص میزبانفا که دیگه مثل سابق نیست و کمی افت کرده!
برای خرید هاست اگه کنترل پنلش پلسک بود ینی نباید بخریم؟
آخه توی مقالتون یه اشاره کوچکی به کنترل پلسک کردین، اما نه راجع به مزایا و معایبش حرف زدین و نه گفتین که اصن واسه سایت ها مناسب هست یا نه ؟
و یه چیز دیگه هم اینکه چرا هیچکدوم از این شرکتایی که معرفی کردین، کنترل پنل پلسک رو ندارن؟ مگه مشکلی داره؟؟
این روزا واقعا دیگه خرید هاست تبدیل شده به یه موضوع خیلی پیچیده و عجیب و رمزآلود و اصلا آدم نمیدونه دیگه باید از کجا سرویس میزبانی سایتش رو بخره!
هرکی میاد یه ادعایی میکنه میگه ما بهترینیم ما فلانیم ما بهمانیم ما اینکارو میکنیم ما اونکارو میکنیم و خلاصه ادعاها زیاده. اما پای عمل که میرسه همشون قایم میشن توی سوراخ موش و اصن معلوم نیست کجان و چیکار دارن میکنن.
از بین این شرکت ها خب همشون داغونن:))) ولی خب حداقل میزبانفا و ایران سرور یکمی آبرو واسه بازار میزبانی سایت ایران گذاشتن://
واسه خرید یه هاست مطمئن درست و حسابی، اول از همه برید مشتریان اون هاستینگ رو بررسی کنید و ببینید که راضی هستن از خدماتی که میگیرن یا نه؟
در مرحله بعد، اگر واقعا بیش از ۷۰ درصد مشتریان راضی بودن، باید تشریف ببرید و بررسی کنید که آیا این شرکتی که داره خدمات میزبانی از سایت و سرور و این چیزا ارائه میده، گارانتی بازگشت وجه تحت هر شرایطی رو داره یا نه؟
اگر گارانتی ندارد، استفاده نکنید، به همین راحتی و شیرینی!!!
امنیت و آپتایم بودن هاست بشدت مهمه، نه فقط برای من، بلکه فکر میکنم واسه همه کسانی که میخوان هاست بخرن یکی از فاکتورهای کلیدی باشه. چرا که مستقیما این دو مورد توی سئو تاثیر میذارن و اگر اهمیت درست و حسابی بهشون داده نشه، شما هرچقدر هم بیای واسه سئوی سایتت تلاش بکنی، آخرش یا هک میشی، یا انقدر سرورت داون میشه که وقتی ربات های گوگل میان، میخورن به در بسته و یه نمره منفی خوشگل بهت تعلق میگیره!
بابت راهنمای خرید هاست ازتون واقعا متشکرم، خیلی خوب و جامع نوشتید:)
اما یک انتقاد خیلی شدید دارم بهتون که امیدوارم بعدش مقاله رو اصلاح کنید. البته فکر کنم اشتباه نوشتید یا اینکه حواستون نبوده که اینطور شده. اونم اینه که کی گفته رابط کاربری دایرکت ادمین بهتر از سی پنل هست؟
دایرکت ادمین یه کنترل پنل رایگان هست و واسه همین خیلی بهش رسیدگی نمیشه. ولی سی پنل پولی هست و واسه همینم هست که انقدر قدرتمنده و رابط کاربریش خیلی خوبه. از نظر من و خیلی های دیگه، این سی پنل هست که بهتره!!
اگه توی یه جمع دوستانه یا کاری، یکی ازم بپرسه برای خرید هاست برم سراغ کدوم شرکت، با قدرت خیلی زیاد ایران سرور رو بهش معرفی میکنم. شما قدرت برند ایران سرور رو فقط ببینید که الان کجا هستن و چقدر تبلیغات میکنن و در ضمن چقدر وبینار برگزار میکنن و به خصوص آقای شهپری که مدیر مارکتینگ شون هستن، ببینید که چقدر فعال هستن و دارن زحمت میکشن در این زمینه و این موضوع نشون میده که واقعا کسب و کار و مشتریان شون واسشون اهمیت دارن که انقدر دارن تلاش میکنن!
اول از همه بکاپ گیری روزانه و بعد هم سرعت اون سرور، توی خرید هاست بشدت مهم هستن و باید توجه ویژه ای بهشون کرد. چرا که در صورت نگرفتن بکاپ یا در صورتی که سرعت سایت بالای ۴ الی ۵ ثانیه باشه، علاوه بر اینکه کاربرانتون رو از بخاطر این کندی سرعت از دست میدید، در صورتی که سایتتون مورد حمله هکران واقع بشه یا اینکه اشتباهی خودتون فایلی رو پاک کنید، چون که بکاپ ندارید، دیگه نمیتونید اون سایت قبلی رو برگردونید و این یعنی فاجعه!
بنظرم هاست دی ال با اختلاف، در حال حاضر بهترین شرکت هاستینگ ایران هستش و من حقیقتا تا الان بهتر از اونا رو نتونستم پیدا کنم!
بین همین ۱۰ تا شرکت هم بخوای بررسی کنی خب قطعا هاست دی ال بهتر هستش. اما مسئله ای که هست اینه که حساب هاست دی ال رو کلا باید جدا کنید. چون یه بیزینس خیلی قدرتمنده و کلا سایت های نوپا رو ساپورت نمیکنه و الانم برای خرید هاست اصلا نمیتونیم از این شرکت استفاده کنیم چون ظرفیت نداره.
بنظرم بین ۹ شرکت دیگه، میزبانفا بهترینه.
حالا من خودم چون با ایران سرور زیاد کار کردم مسلما برای خرید هاست این شرکت رو پیشنهاد میدم.
ولی خب باقی شرکت ها رو هم که خوندم، نسبتا خوب بودن و برای میزبانی از وب سایت ها میتونن به خوبی عمل کنن.
الانم که ماشاالله شرکت های هاستینگ زیاد شدن و اسمای عجیب هم میذارن روش مثل بتمن هاست ( واقعا دیدم ) ، پلنگ صورتی هاست و خلاصه از این اسمای مسخره :/
فقط یه چیزی که هست، مقایسه شرکت هایی که خدمات رده بالا ارائه میدن مثل هاست دی ال، با مقایسه شرکتی مثل میزبانفا، کاملا اشتباهه!
من توی این مدتی که دارم در وب فعالیت میکنم، یه تجربه خیلی خوب کسب کردم که گفتم با شما هم درمیان بذارم.
ببینید، سایت های نوپا و کسانی که تازه میخوان سایتشونو بزنن، اگه قرار نیست واقعا بودجه زیادی اختصاص بدن و قرار نیست دو ماهه یه کاری کنن که برسن به اون بالا بالاها و کلی مشتری داشته باشن، بهتره برن سمت خرید هاست اشتراکی. کارشون رو واقعا راه میندازه.
اما اگر بیزینس بزرگی دارید، بهتره برید سمت سرور اختصاصی!
پهنای باند حین خرید هاست یکی از نکات خیلی مهمی هست که باید بهش توجه کرد و حالا رویال کد توی مقاله نگفت، اما خب بهتره که وقتی میخواید هاست بخرید، برید سمت هاستینگ هایی که پهنای باند نامحدود دارن و سمت این شرکت هایی که حالا محدودیت میذارن واسه پهنای باند، اگر نرید بهتره.
هرچند هم خب هر شرکتی هم که پهنای باند رایگان میده قطعا خوب نیست. اما خواستم یه دید کلی بدم بهتون در این زمینه به خصوص.
من توضیحات شرکت برتینا رو که میخوندم یه حس خیلی خوب ازشون گرفتم. هم انگار تیم خوبی دارن، هم انگار خدماتشون عالیه و در کل همه چیز خوبه و باید بهشون تبریک گفت بخاطر این هماهنگی و همدلی و اتحادی که بین تیمشون هست و باعث شده که همه بهشون حس خوبی پیدا کنند.
اما خب حالا اینکه برای خرید هاست سایت های وردپرسی نمیشه بهشون مراجعه کرد و سرعتشون پایینه برای وردپرس کمی توی ذوق میزنه ://
جای پارس پک و سون هاست و رادکام توی لیست بهترین شرکت های هاستینگ خالیه واقعا. البته خب چون سورس این مقاله بر اساس دیتاهای خارجی هستش خب مسلما نمیشد اسم این شرکت ها رو هم آورد. اما در کل خواستم تجربه شخصی خودم و حالا افرادی که میشناسم رو بگم. شخصا از سون هاست استفاده کردم و راضیم و دوستانم هم از پارس پک سرور دارن و بد نیست تقریبا.
بنظرم آدم اگه پول داره، به جای خرید هاست اشتراکی اگه بره سمت سرور اختصاصی خیلی بهتره. حالا شاید گرون تر باشه، ولی خب دیگ خیالت راحته که همه چیز در اختیار خودته، تنظیمات در اختیار خودته. کس دیگه ای از اون سرورت استفاده نمیکنه و سرعتت هم خیلی میره بالاتر و دیگه این اعصاب خوردی های هاست اشتراکی رو نخواهی داشت.
این جمله رو بزرگ باید بنویسن و هرجا که مردم رد میشن، بچسبوننش:
آنهایی که هنگام خرید هاست به بکاپ گیری توجهی ندارند، از ما نیستند!!! ://
مگه میشه بخوای بری هاست بخری، بعد نگاه نکنی ببینی واست بکاپ میگیرن یا نه؟ اصلا جزو محالاته. میشه همچین چیزی؟ نه!
بدون استثنا، همه شرکت های هاستینگ باید این خدمات رو ارائه بدن و اگر شرکتی اینکارو نمیکنه، ازش فرار کنید و فاصله بگیرید!!
راستش فکر میکنم توی ایران چیزی به نام بهترین شرکت هاستینگ نداریم! چون من میبینم مثلا کلی از ایران سرور تعریف میشه. بعد خودم میرم مثلا سرویس پایه رو میخرم، خدماتش عالیه. بعد رفیقم میاد همونو میخره، پشتیبانی بعد از ۲ روز جواب میده.
یا مثلا هر دو میریم روی میهن وب هاست. جواب منو درست و حسابی نمیدن، بعد جواب دوستم رو خیلی سریع میدن.
برای همینه که کلا مشخص نیست بر چه اساسی دارن کار میکنن!
برای خرید هاست من به شخصه میزبانفا رو پیشنهاد میدم، چون که یکساله ازشون سرویس دارم و واقعا سرعت بالایی دارن و خدمات و پشتیبانی شون هم خیلی خوبه. قیمت هایی که دارن هم واقعا مناسبه و متناسب هست با خدماتی که ارائه میکنن.
البته منظورم از اینکه پیشنهادم میزبانفا هست این نیس که بقیشون بد هستن. من صرفا تجربه شخصی خودم از خرید هاست رو گفتم.
عاقلانه ترین کار حین خرید هاست اینه که برید و مشتریان اون شرکتی که مدنظر دارید رو بررسی کنید و ازشون بخواید بهتون صادقانه جواب بدن که آیا از خدمات این شرکت راضی هستن یا خیر و اگر دیدید که به طور میانگین ، ۶۰ الی ۷۰ درصد از افرادی که باهاشون صحبت کردید رضایت داشتن، از همون شرکت سرویس بگیرید!
من راستش با خرید سرور اختصاصی خیلی موافق نیستم و ترجیح میدم از همون هاست های اشتراکی استفاده کنم و برم حالا سمت خرید هاست هایی که قیمت نسبتا مناسبی دارن، کیفیت شون هم خوبه و خدمات درست و حسابی ارائه میدن اون تیمی که پشتشونه و فکر کنم اینطوری هم بهتر باشه. البته خب کسب و کار داریم تا کسب و کار و مثلا اگر یه بیزینس خیلی بزرگ باشه، مسلما خرید سرور اختصاصی بهتر هستش!
بهترین شرکت برای خرید هاست رو من در حال حاضر میزبانفا میدونم. چون هم قیمت های بسیار مناسبی دارن. هم کیفیت خدماتشون عالیه. یعنی هم هاست و سرورهایی که ارائه میدن از کیفیت بالایی برخوردار هستن و هم خودشون شخصا پشتیبانی پس از فروش هم دارن که اونجا هم عملکرد بسیار خوب و مثبتی دارن و واقعا دارن بیشتر از پولی که میگیرن خدمات ارائه میدن:)
من راستش خیلی راجع به شرکت های هاستینگ نمیدونم و از بین این لیست هم فقط میهن وب هاست رو تست کردم و برای خرید هاست اصلا پیشنهادش نمیکنم. چرا که چند ماهه ازشون سرویس دارم و سرعت سایتم توی جی تی متریکس فاجعه هست و حالا با بقیه ابزارهای تست سرعت هم که بررسی کردم بازم سایتم کند بود.
یه بار تست کردیم و هاست رو جابجا کردیم، اوکی شد!
هنگام خرید هاست، مهمترین نکته ای ک باید بهش توجه کرد، اول از همه منابع هاست هست که باید متناسب با کسب و کاری که داریم خریداری کنیم و دیگری امنیت هاست هست که اگر واقعا یه هاست ایمن و درست و حسابی نخریم، امکان نداره که بتونیم در آینده کسب و کار موفقی داشته باشیم و حتی اگر گرونترین هاست دنیا رو هم بخریم ولی امنیت نداشته باشه، با یه حمله ساده ممکنه هک بشیم و به قول خودمونیا به فنا بریم!
خرید هاست یه مقوله خیلی پیچیده و بعضا سخت هست و بنظر من اگر قراره بهترین شرکت هاستینگ رو پیدا کنیم، اگه میشه نباید به حرف دیگران گوش کنیم و خودمون با مبالغ کم بریم همه سرورها رو بررسی کنیم تا بتونیم یه تصمیم درست بگیریم و بنظرم حرف پشت شرکت ها زیاده و خیلی هاشم دروغه!
هاست دی ال اگر گرون میگیره بخاطر اینه که واقعا کیفیت کارش خوبه و دلیلی نمیشه که فقط چون داره گرونتر میگیره بیایم اینو جزو معایبش در نظر بگیریم. مسلما هرچقدر پول بدی همون قدر هم آش میخوری و در ضمن هاست دی ال اگه گرون میگیره، چون داره سایت های بزرگ رو ساپورت میکنه و سایت های بزرگ هم قطعا توان مالی اینو دارن که این مبالغ رو پرداخت کنن واسه خرید هاست و سرورشون.
امنیت و سرعت دو فاکتور بسیار مهم و حیاتی هستن که حین خرید هاست باید توجه ویژه ای بهشون کنیم و بنظرم کل کیفیت یه شرکت هاستینگ ربط داره به رعایت همین دو عامل و اگه شرکتی، هاست هایی که ارائه میده ایمن و پرسرعت نباشن، هاست هاشون مفتشم گرونه!
من شخصا میزبانفا و میهن وب هاست رو برای خرید هاست بهتون پیشنهاد میدم. چرا که مدت هاست دارم از این دو سایت استفاده میکنم و چیز خیلی بدی تا حالا ندیدم ازشون. فقط چیزی که هست اینه که میهن وب هاست کمی کند هست این سرویس هایی که ارائه میده ولی خب قیمت هاش نسبت به بقیه جاها کمی مناسب تره . البته که نباید کیفیت رو فدای قیمت کنیم هیچوقت!!!!
برای خرید هاست من شرکت های خارجی رو خیلی مناسب تر میدونم و فکر کنم اگر بریم سمت سایت ها و ارائه دهندگان خارجی، شاید نیاز باشه کمی بیشتر پول بدیم، اما در هر حال کیفیت هاشون بهتره و مطمئنیم از پولی که داریم پرداخت میکنیم و تازه خارجی ها خیلی کمتر شعار میدن و حتی اگه پولمون سوخت بشه کمتر دلمون میسوزه تا پول بدیم به یه شرکت ایرانی که کلی شعار میده و آخرشم هیچی!
من یه سایت دانلود فیلم دارم و برای خرید هاست دانلودم از شرکت ایران سرور دارم استفاده میکنم و توی این مدتی که این هاست رو دارم واقعا راضی بودم و چیز بدی ندیدم ازشون. هم سرعتش بالاست و هم اینکه قیمت خوبی داره و مهمتر از همه اینکه من هروقت به مشکلی برخورد میکنم در این زمینه، به محض اینکه تیکت میزنم بعد از شاید کمتر از یک ساعت جوابم رو میدن و این خیلی برای من باارزش هست!
حین خرید هاست باید خیلی به منابع اون دقت کنید و سعی کنید که همیشه یکمی از اون چیزی که میخواید بیشتر بگیرید که بعدها به مشکل برنخورید. منظورم اینه که اگر همین اول کار شاید با ۴ گیگ رم و مثلا ۲۰ گیگ فضا کارتون راه میفته، حالا رم اوکیه، اما مثلا اگر امکانش هست، فضای ۴۰ گیگ رو انتخاب کنید که بعدها یه وقت کم نیارید. هرچند که امکان ارتقاء سرویس هم هست معمولا!
هاست ایران بی نظیره و من خیلی ازش راضیم. هم سرعت سرویس هاشون بشدت بالاست و هم بنظرم امنیت لازم رو همشون دارن و من تا الان که شاید حدود ۶ ماهه ازشون سرویس دارم، نه قطعی داشتم، و نه اینکه نگرانی بابت امنیت!
این بکاپ گیری هم حالا اگه اونا هفتگی انجام میدن خب خودتونم با یه پلاگین ساده میتونید اینکارو انجامش بدین دیگه!$!
چیزی که موقع خرید هاست برای من به شخصه مهمه، پشتیبانی اون شرکت هست. اگر شرکتی که قراره سایتم رو روش بالا بیارم حاضر نباشن به ازای پولی که میگیرن حداقل هفته ای یه بار حواب منو بدن و مشکلاتم رو برطرف کنن اون شرکت ارزش که نداره هیچ، باید ازش فرار کنید و اسمش رو هم فراموش کنید و توصیه هم کنید که نرن سمتش:))))))))))))))))
اینکه هاستتون آپتایم باشه، چیزیه که نباید به چشم یه مزیت ببینیدش و بگید که آره من رفتم از جایی خریدم که همیشه آپتایمه و اینا. آپتایم بودن اصن پایه و اساس خرید هاست هست. یعنی شما باید تعجب کنی یه شرکتی سروراش همیشه آپ نباشن. بترسید از اون شرکتی که توی تبلیغاتش مدام از آپتایم بودن حرف میزنه، کسی که سروراش اوکی هستن، خودشو سرویس نمیکنه تا اثبات کنه، بلکه با خدمات درست و حسابی ک ارائه میده، اعتماد همگان رو جلب میکنه!
در جواب اون دوستمون که گفتن پارس پک خوبه باید بگم که شما یا از خودشونی، یا از خودشونی و در سومین حالت بازم از خودشونی!
و گرنه امکان نداره بعد از اینهمه گندی که زدن و با این قیمت و کیفیت ها، بازم یکی بیاد از سرورهای مزخرف پارس پک تعریف کنه!
اونی که برای خرید هاست میگه برین پارس پک رو باید گرفت سایتشو نابود کرد که دیگه پیشنهاد الکی به بقیه نده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من به شخصه چون سایتم شرکتی هست، برای خرید هاست رفتم سراغ ایران سرور و هاست پایه شون رو خریدم که هم حالا امکانات و منابع خوبی داره و هم قیمتش مناسبه و در ضمن در مورد کیفیت خدمات ایران سرور زیاد این ور و اونور شنیدم و الانم که ۷ ماهه دارم ازشون استفاده میکنم، واقعا راضی هستم.
اون هاستینگی که خدمات بکاپ گیری رو ارائه نمیده واقعا واسه چی باید بریم سمتش و ازش هاست بخریم؟
بهترین برند ایرانه؟ میخواد باشه میخواد نباشه ://
بکاپ گیری از همه چیز مهمتره. پس فردا اگه سایتت هک شد یا پرید، همین بهترین برند ایران میخواد بیاد جواب تو رو بده یا میگه به ما ربطی نداره میخواستید از ما نخرید؟!؟!؟!؟!؟
برای خرید هاست من فقط و فقط سون هاست رو پیشنهاد میدم و توی کامنتا هم دیدم خیلیا از سون هاست تعریف کردن و عجیبه که اسمش توی لیست برترین شرکت های هاستینگ نیست!
شرکتی مثل میهن وب هاست اصلا با سون هاست قابل مقایسه نیست ولی اسمش اومده و این واسه من عجیبه که چرا رویال کد کمی بیشتر دقت نکرده در انتخاب بهترین هاستینگ های ایران:!
بنظر من حتی کنترل پنل هم در خرید هاست مهمه و باید بهش توجه ویژه ای کرد و همونطور که رویال کد در مقاله اشاره کرد، دایرکت ادمین مخصوص یک سری زبان های برنامه نویسی و سایت های مخصوصه و همچنین سی پنل هم مخصوص یک سری دیگر از زبان های برنامه نویسیه! پس باید متناسب با سیستم مون هاست رو انتخاب کنیم!
خرید هاست بنظرم الان دیگه یه مهارته تا اینکه فقط بخوای به چشم یه چیز ساده بهش نگاه کنی و با این وضع شرکت های هاستینگی که ما داریم، فکر کنم آموزش و پرورش باید یه فکری بکنه و مثلا توی مدارس و دانشگاه ها بیان دوره آموزشی قرار بدن یا اصلا یه کتاب بنویسن برای آموزش به بچه های مردم که چطوری بیاید یه هاست خوب بخرید:))))))
من راستش خیلی با مقالتون حال نکردم. با وجود اینکه فک کنم خیلی هم واسش زحمت کشیدین و نسبتا کامل هم بود اما فک کنم بازم جای کار داشت و میتونست بهتر بشه و بنظرم اگه بتونین یه هاست از هرکدوم از این شرکتا بخرین و توی یه ویدیو تستش کنین خیلی بهتره.
یکی از دوستان توی کامنت ها گفتن که برای خرید هاست خیلی مهمه که کنترل پنل چی باشه!
منم قبلا همین فکرو میکردم، اما خب اول از همه الان معمولا همه سایتا رو دارن با ورپرس میزنن و وردپرس هم چون با PHP هستش، فرق خاصی نمیکنه کدوم کنترل پنل رو واسش انتخاب کنی و فکر میکنم چه سی پنل باشه چه دایرکت ادمین تفاوت خاصی نکنه
اگه مثل من کسب و کار بزرگی دارین و واقعا بودجه ش رو هم دارین و میتونین هزینه بکنین، از شرکت هاست ایران برای خرید هاست استفاده کنین و کلا میزبانفا و میهن وب هاست و پارس پک و این چیزا رو ول کنید که عاقبت خوشی نداره و تهشم مجبور میشید بیاید سراغ همین هاست ایران که هم پشتیبانیش خوبه و هم کیفیتش!
هم آپتایم بودن در خرید هاست مهمه و هم آن تایم بودن. آپتایم بودن مال خود هاست و سرور و این چیزی هست که سایت رو روش میاریم بالا و آن تایم بودن مال پشتیبانی اون شرکت هاستینگ هست که باید انقدر وقت شناس باشن و به کاربران احترام بذارن که شبانه روز پاسخگوی ما باشن و اجازه ندن که مشکلات فنی باعث بروز مشکلات بزرگ و زیان های شدید بشه. اگر واقعا دنبال پول نیستن و اومدن خدمت کنن، باید پشتیبانی خوبی داشته باشن!
تجربه خودم در خرید هاست نشون میده که خیلی نباید به اسم ها و اشخاص اعتماد و اطمینان کنید و بهتره تمرکزتون رو بذارید روی اینکه برید مشتریان این شرکت ها رو پیدا کنید و شخصا باهاشون حرف بزنید تا ببینید اون شرکتی که میخواید ازش سرویس خریداری کنید، واقعا مناسب هست واسه شما یا نه …
من ایران سرور و سون هاست رو برای خرید هاست پیشنهاد میکنم .البته که اسم سون هاست توی این لیست نیست، اما خب بهرحال من ۲ ساله دارم استفاده میکنم و راضی هستم و از همه لحاظ تاپ و خوب هستن. ایران سرور هم که دیگه نیازی به تعریف نداره و وقتی که اسمش اومده توی لیست برترین شرکت های هاستینگ در یک سورس خارجی، یعنی قدرت بالایی داره!
آپتایم بودن واقعا در خرید هاست مهم و موثر هست و همه هاستینگ ها معمولا این امکان رو فراهم کردن از همون اول و نیازی نیست که خیلی نگران باشید. همین هاستینگ هایی که اینجا معرفی شدن هم واقعا همشون خوب و آپتایم هستن و دلیل انتخابشون هم همینه بنظرم.
برای خرید هاست بهتره که فقط به یک فاکتور بسنده نکنیم و بریم واقعا تمامی فاکتورهایی که رویال کد در این صفحه بهشون اشاره کرد رو در اون شرکت هاستینگ مورد تحلیل و بررسی قرار بدیم تا بتونیم بهترین انتخاب رو داشته باشیم. از نظر من شرکتی خوبه واسه خرید هاست که حداقل ۹۰ درصد اون فاکتورها رو رعایت کرده باشه.
انتخاب بهترین شرکت هاستینگ برای خرید هاست الان واقعا کمی سخت شده و توی این بازار رقابتی همه دارن خوب عمل میکنن و نمیشه با قطعیت گفت که فلان شرکت خوبه و فلان شرکت خوب نیست. دقت کنید که از واژه شرکت بد استفاده نکردم، چرا که هیچ شرکتی واقعا بد نیست و در اکثر اوقات فقط با سلیقه ما همخونی ندارن، همین.
اون هاستینگ هایی که از سرور لایت اسپید استفاده میکنن بنظرم گزینه مناسب تری برای خرید هاست هستن. چرا که مسلما سرعتشون بالاتره و تازه تکنولوژی جدیدتری هستن و علاوه بر همه این موارد امنیت بالایی هم دارن و همین نشون میده که لایت اسپید چقدر میتونه خوب و موثر باشه!
قدرت رم و پردازنده در خرید هاست یکی از فاکتورهای بشدت مهم هست. مخصوصا اگر قراره سایت فروشگاهی یا خبری داشته باشید. چرا که این نوع سایت ها بازدیدکننده زیادی دارن و ممکنه در آن واحد نیاز باشه حجم زیادی از کاربران رو ساپورت کنن و در صورتی که شما از قدرت رم و پردازنده خوبی برخوردار نباشید، قطعا با مشکل مواجه خواهید شد.
برای خرید هاست متاسفانه دیگه سرورهای داخلی خودمون اصلا بدرد نمیخورن و بنظرم باید بریم سمت سرورهای آلمان و فرانسه که قدرت بسیار بالایی دارن و خیلی خوب و حرفه ای میتونن کاربران رو ساپورت کنن. نمیدونم متاسفانه چرا ما باید همیشه بد باشیم و در رده های برتر جهان قرار نداشته باشیم!
کی گفته گران بودن جزو معایب یه بیزینس میتونه باشه؟
الان آقای بقوسیان که مدیر سایت مدیر سبز هستن دارن یه دوره برگزار میکنن به نام وب دیزاین واقعی که حدود ۷ میلیون تومانه. همون دوره رو حالا شاید با کمی تفاوت در کیفیت، یه شخص دیگه داره برگزار میکنه با ۵۰۰ هزار تومان. الان یعنی چون مدیر سبز داره ۷ تومن میگیره گرونه و ارزش نداره و اون ۵۰۰ تومنیه خوبه؟
عدم ارائه پشتیبانی حرفه ای و عدم وجود سرورهای قدرتمند، همه و همه دست به دست هم میده که تا چند سال آینده دیگه کسی برای خرید هاست اصلا سراغ شرکتای داخلی نیاد و بره سمت هاستینگ های خارجی و خود من به شخصه حدود یکساله که دیگه دارم اینکارو میکنم و البته قبلا ایران سرور داشتم، اما الان دیگه نه
شما دیگه الان بخوای بری هاست بخری، فقط باید به فکر خرید هاستی باشی که پهنای باند نامحدود داره. آدم مریض بلانسبت شما زیاد هست. حالا جدای از اینکه پهنای باندی که محدودیت داره باعث میشع خودتونم نتونین از سایت درست و حسابی استفاده کنین، باعث میشه اگر کسی از سرویس شما خبردار بشه، بیاد و از عمد پهنای باند تون رو تموم کنه -_-
بنده شرکت های ایران سرور، نت افراز، ایران هاست، برتینا و هاست دی ال رو برای خرید هاست پیشنهاد میدم. چرا که هم از کیفیت مناسبی برخوردار هستند و هم اینکه قیمت هاشون واقعا بی نظیره و در قبال کیفیت و خدماتی که ارائه میدن، بنظر من حتی دارن هزینه کمتری هم دریافت میکنن!
فکر کنم کامل ترین مقاله ای بود که تا الان خونده بودم و کمتر جایی رو دیده بودم که انقدر دقیق و حرفه ای بیان معیارهای خرید هاست رو توضیح بدن. و البته از همه مهمتر و جالب تر این بود که رویال کد اومد و آخرش کلی هم شرکت هاستینگ معرفی کرد تا عملا یه ابر محتوا نوشته باشه. خدا قوت میگم به همه دوستان رویال کدی:)
از بین این ۱۰ شرکت برتر خرید هاست، واقعیت نمیشه با قطعیت یکی رو انتخاب کرد و بنظرم دو سه تا از این شرکتا با اختلاف از بقیه بهترن و الانم رقابت توی بازار ایران بین همون سه تاس. ایران سرور، هاست دی ال و برتینا. که البته شاید بهتره جای برتینا، میزبانفا رو بگم که فک کنم خدماتش بهتر هست
برای خرید هاست من فکر میکنم مهمترین چیز اینه که به سابقه و پشتیبانی اون شرکت هاستینگ توجه کنید و البته باید به این نکته توجه کنید که هیچوقت صرفا به پشتیبانی توجه نکنید و ممکنه یه شرکتی اونقدر مزخرف باشه که حتی با پشتیبانی حرفه ای هم نشه گندکاریاش رو جمع کرد!
اینکه سروری که میخریم همیشه آپتایم باشه و هر لحظه از شبانه روز هم کاربران بتونن از سایت استفاده کنن شاید مهمترین چیزی هست که باید توی خرید هاست بهش توجه کنیم و خب البته منابع هاست هم مبحث خیلی مهمیه و خب مسلما نمیشه بریم برای یه سایتی که روزی ۱۰۰۰۰ یوزر داره، یه هاستی بخریم با رم ۲ !
دنبال خرید هاست های عجیب و غریب نباشید. همینکه هاستینگی که ازش هاست میخرید پشتیبانی خوبی داشته باشه و از مهمتر بتونه خدمات درست و حسابی بهتون بده باید برید خداروشکر کنید و چیز بیشتری هم ازشون نخواید جان من. برید حالشو ببرید.
بهترین شرکت هاستینگ از نظر من که بشدت برای خرید هاست پیشنهادش میدم، شرکت برتینا هست که مدتهاست داره در این زمینه فعالیت میکنه و کما فی السابق کیفیت بالایی داره و قیمت هاشم نسبتا خوبه و خب نباید انتظار داشته باشید که با پول مفت بتونید همچین خدماتی رو دریافت کنید. چون خدماتشون واقعا خوب هست
بنظر من برای خرید هاست نباید رفت سراغ شرکت هایی مثل هاست ایران یا برتینا یا هاست دی ال. چرا که اینا کلا اساس شکل گیری شون بر این پایه بوده که بیان و ساپورت کنن از شرکت های بزرگ و کلا توی برنامه شون از این خبرا نبوده که بخوان بیان سایت های معمولی رو پشتیبانی کنن.
سرور های شرکت هاستینگ مجهز به فایروال فیزیکی و نرم افرازی باشد
حتما از انتی ویرویس و شلر در سرور استفاده شده باشد
بکاپ گیری منظم از هاست شما
این تیکه از مقالتون بی نظیر بود! دقیقا واسه خرید هاست حتی اگه هیچی هم بلد نباشیم، رعایت همین سه نکته ما رو خیلی جلو میندازه و من همیشه گفتم و بازم میگم که امنیت و بکاپ گیری خیلی مهمه!
خرید هاست قبلا یکمی ساده تر بود. اون زمانا هیچکدوم از شرکتا نمیومدن وعده های توخالی بدن و اکثرا وقتی یه حرفی میزدن پاش میموندن و بهش عمل میکردن و واقعا هم پولی که میگرفتن حلال حلال بود. الانم نمیگم پول حروم دارن میگیرن، اما خب انقد شعار میدن که آدم نمیدونه کدوم خوبه و کدوم بد!
گواهی امنیتی اس اس ال نکته بسیار مهمی توی خرید هاست هست که عجیبه خیلی ها اصن بهش توجهی نمیکنن. توی یه بررسی که من انجام دادم و حالا از اساتید این حوزه بپرسید هم بهتون میگن، دو سایت با شرایط یکسان بودن که یکیشون اس اس ال داشت و یکیشون نداشت. اونی که گواهی امنیتی داشت، رتبه ش بهتر بود!
کاش یه مقاله دیگه هم بنویسین و اونجا به جای اینکه بیاید در مورد فاکتورهای خرید هاست صحبت کنید، فقط و فقط بیاید در این مورد حرف بزنید که کدوم شرکت هاستینگ از لحاظ امنیت بهتره. چون که بحث امنیت چیزی نیست که بشه باهاش شوخی کرد و اصن فلسفه انتخاب هاست همین امنیته و گرنه دیگه قیمت و اینارو باید بیخیال شی. فقططط امنیت
شرکت های هاستینگ این روزا تعدادشون خیلی زیاد شده و متاسفانه کمی کیفیت هم اومده پایین و برای خرید هاست دیگه نمیشه به هر شرکتی اعتماد کرد. اول از همه امنیت اطلاعات خودمون پیش اون شرکت هاستینگ مهمه که اگه اون اوکی باشه، تازه باید کم کم بریم سراغ اون فاکتورهایی که رویال کد در مقاله بهشون اشاره کرد. و گرنه اگه شرکت امنیت نداشته باشه، عملا خودمونو دو دستی بدبخت کردیم!
برای خرید هاست برید دنبال شرکت هایی که بسیار بسیار کم ادعا هستن و اصن دارن توی سکوت کارشونو انجام میدن. به هیچ وجه نرید سراغ شرکت هایی که مدام ادعا میکنن ما فلانیم ما بهمانیم. اینا تهش بدبختی و از بین رفتن پول و سایت و ایناس. بچسبید به شرکت های بی حاشیه!
بهترین شرکت برای خرید هاست بنظر من نت افراز هست که الان مدت زیادیه که داره فعالیت میکنه و توی همین مدت هم نشون داده که چه شرکت خوب و قدرتمندی هست. فقط همونطور هم که اشاره شد شاید مهمترین عیبی که داره اینه که داره از دایرکت ادمین استفاده میکنه فقط و حیفه یه شرکت به این خوبی، سی پنل نداشته باشه!
شاید بهتر بود به جای اینکه این مقاله رو به این شکل بنویسید، میرفتید و به صورت عملی این هاستینگ ها رو مورد بررسی قرار میدادید و مثلا از هر کدوم یه سرور ارزون قیمت تهیه میکردید و بعد اون رو ویدیویی تست میکردید و برای ما قرار میدادید که خب البته کمی هزینه بر هم بود. ولی خب اگر لازم باشه خود ما رویال کدی ها پول میذاریم روی هم تا شما این تست رو انجام بدید
خرید هاست اشتراکی الان دیگه واقعا خوب نیست. درسته که هزینش شاید کمتر باشه نسبت به هاست و سرورهای اختصاصی، اما خب معمولا هم سرعت رو میاره پایین و هم حتی امنیت رو! شما ببنیید، همزمان چندین نفر با سیستم ها و سایت های مختلف دارن روی یه سرور کار میکنن. اگه یکیشون یه باگ داشته باشه و بشه به سرور نفوذ کرد، بقیه سایتا هم به فنا میرن دیگه
مواردی مثل کنترل پنل مدیریت واقعا در خرید هاست نقش خیلی مهمی نداره و من شخصا هم سی پنل رو میپسندم و هم دایرکت ادمین و هم پلسک رو و همشون واقعا خوبن و چیزی کم ندارن. اما خب فکر میکنم امنیت سی پنل نسبت به بقیه شون بیشتر باشه. بنابراین ترجیح میدم از جایی هاست بخرم که کنترل پنلش سی پنل باشه
خرید هاست کار بسیار حساسیه و نباید به راحتی از کنارش بگذرید. چون پایه و اساس یه سایت همون سروری هست که سایت روی اون میاد بالا و این سرور حالا اگه به هر دلیلی امنیتش پایین باشه یا هک بشه، همه سایت هایی که روی اون سرور فعال هستن امکان نابود شدنشون وجود داره و مسلما ما دلمون نمیخواد سرمایه مون از بین بره!
من میزبانفا و ایران سرور و هاست دی ال و برتینا رو برای خرید هاست پیشنهاد میدم. چرا که هم کیفیت خوبی دارن و هم اینکه قیمت هاشون نسبت به بقیه مناسبه. البته منظورم از این حرف اینه که قیمت در مقایسه با کیفیت بسیار متناسب هست و گرنه هستن شرکت هایی ک دارن ارزون تر هم میگیرن.
واسه خرید هاست برید سراغ هاستینگی که حتما حتما حتما خودش هرروز واستون بکاپ گیری رو انجام بده. گرنه مفت نمیارزه اون سرویس! حتما به این نکته توجه کنید که اگر اون هاستینگ براتون بکاپ نگیره، محبورید هرروز خودتون از کلی چیز بکاپ بگیرید و به قول خودمونیا دهنتون سرویس میشه … ://
من راستش هیچ پیش زمینه ای در مورد سرورهای مجازی ندارم و کلا نمیدونم پشتیبانی و پنل مدیریت و ایناش به چه شکل هست. اما خب خوشبختانه در مورد خرید هاست های اشتراکی اطلاعات کافی رو دارم و الانم از شرکت ایران سرور سرویس دارم و بنظرم در قبال مبلغی که میگیرن، خدمات بسیار خوبی میدن
سرویس های خرید هاست یا همون به اصطلاح شرکت های هاستینگ، اکثرا توی ایران دارن خدمات خوبی رو ارائه میدن و من کمتر برند معتبری رو دیدم که افت کرده باشه کارش طی این ماه ها و سالهای اخیر. اما خب مسلما اگر برید سمت شرکت هایی که اعتبار کمی دارند و مشتریان شون خیلی پایینه، مسلما شکست خواهید خورد!
ایران هاست رو مدتهاست که میشناسم، ولی راستش تا حالا اینقدر در موردش نخونده بودم و تازه دارم به زوایای مختلف این شرکت هاستینگ پی میبرم. واقعا هرچی توی این مقاله در موردش گفتین حق بود و من دروغی ندیدم. هم برخوردشون خوبه، هم خدمات ساپورت شون بی نظیره و هم اینکه کیفیت سرویس هاشون بی نظیره ..
برای خرید هاست من شخصا سرعت و امنیت رو بشدت مورد بررسی قرار میدم و تا زمانی که از این دو مورد مطمئن نشدم، اقدام به خرید اون هاست نمیکنم. واقعا هاست های اشتراکی هزینه خاصی ندارن و مثلا تا ماهی ۱۰۰ یا ۲۰۰ تومن هم واقعا چیزی نیست. ولی بحث اینه اگه سایتت هک بشه، ده برابر همینو باید بدی تا اوکیش کنی:)))))))))))
بنظرم خرید هاست خارجی مثل هاست آلمان یا فرانسه در حال حاضر گزینه خیلی بهتری هستش. سرورهای داخلی خودمون حقیقتا اوضاعشون خیلی داغونه و آدم سرعت سایتا رو که بررسی میکنه میخوره توی ذوقش از این اوضاع مزخرف. یا باید یه فکری به حال سرورای داخلی کنن، یا همه کوچ میکنن به سرورای خارج از ایران
همین نکات ریز مثل کنترل پنل هاست یا مثلا موقعیت سرور و این موارد باعث میشه که شما با رعایت اونها، تبدیل به یک فرد حرفه ای در زمینه خرید هاست بشین و اشتباهات تون حین انتخاب شرکت هاستینگ رو به حداقل برسونید و از متحمل شدن ضرر و زیان مالی راحت بشید
چند وقت پیش داشتم یه مقاله میخوندم راجع به بهترین شرکت های هاستینگ خارجی و اتفاقا اونم یه راهنمای خرید هاست داشت و وقتی اون مقاله رو خوندم واقعا دیدم نسبت به این حوزه تغییر کرد و خوندن این مقاله هم باعث شد خیلی در زمینه خرید هاست حرفه ای تر بشم!
بنده شخصا شرکت ایران هاست و هاست دی ال رو برای خرید هاست پیشنهاد میدم. چون که مدتهاست اونا رو زیر نظر دارم و خودم شخصا از هاست دی ال سرویس دارم بخاطر اینکه سایتم خیلی بزرگه و دوستانم هم خیلیاشون از ایران هاست سرویس دارن و اوناهم خداروشکر خیلی راضی هستن
حتما حتما موقع خرید هاست برید تحقیق کنید که سروراشون همیشه آپتایم باشن و گرنه به فنا میرید. گوگل مدام میاد و سایتتون رو بررسی میکنه. منظورم اینه هرروز و یا هر دو روز یه بار بالاخره میاد یه نگاهی میندازه و میره. به هیچ وجه نباید سایتتون داون باشه، خیلییی به این موضوع توجه کنید
پهنای باند در خرید هاست اهمیت بسیار ویژه ای داره و فکر میکنم اگر بتونیم یه هاستینگ پیدا کنیم که بهمون پهنای باند نامحدود بده خیلی خوب میشه. من فک کنم شرکت سون هاست اینکارو داره انجام میده و همه سرویس هاش پهنای باندشون نامحدوده و این عااااااالیییههههه!
میدونید چرا برتینا برای خرید هاست انقدر مناسبه؟
چون کارمندانش با این دغدغه که قراره پس فردا کلی قسط بدن، نمیان جواب شما رو بدن!!!!
اونقدری محیط کاریشون جذاب و باحال و حرفه ای هست که موقع کار، فقط روی کارشون تمرکز میکنن و بعدشم اونقدری شاد میشن و تفریح میکنن که فرصتی واسه فکر کردن به چیزای مزخرف و الکی نیست 🙂
شرکت میزبانفا با وجود اینکه تازه وارد این حوزه شده اما خیلی خوب عمل کرده و بنظرم هم قیمت هاش و هم کیفیت هاش واقعا بی نظیره و من برای خرید هاست بشدت پیشنهادش میدم و خودمم الان ازش یه سرویس دارم. یه هاست اشتراکی ابری فک کنم خریدم با قیمت ۶۰ هزار تومان که بی نظیره
من یه بار رفتم از یه شرکتی هاست خریدم. نمیدونم چرا اینجوری شده بود اما نمیذاشت ساب دامین بسازم. هرکاری میکردم بسازم نمیشد. آخه فک کنم ربطی به شرکت هاستینگ هم نداشته باشه، ساب دامین مربوط به خود دامنه میشه و فک کنم باید دامنه این امکانو داشته باشه. درسته یا من دارم اشتباه میکنم؟
برای خرید هاست فکر میکنم هاست لینوکسی خیلی خیلی بهتر از هاست ویندوزی باشه. البته خب بستگی به کاربردش هم داره و باید ببینیم داریم چکار میکنیم. اما خب در حال حاضر بهترین گزینه برای یه سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس ، استفاده از هاست های لینوکسی هستش
برای خرید هاست بهتره بریم سمت شرکت هایی که مدت زمان بیشتری هست که در این زمینه فعال هستن و از نظر من بهتره ما حالا حداقل نریم سمت تازه واردها. هرچند ک خب حمایت از افرادی که تازه وارد این حوزه میشن هم میتونه باعث رشدشون باشه، اما این وسط ممکنه خودمون متضرر بشیم
خرید هاست برای کسب و کارهای کوچک راحته، چرا که خیلی راحت میتونن از این هاست های اشتراکی استفاده کنن و کارشون راه میفته. اما برای بیزینس های بزرگ مسلما هاست اشتراکی مناسب نیست و بهترین راه اینه که هزینه کنن و سرور اختصاصی تهیه کنن
رویال کد به نکته بسیار خوبی اشاره کرد! گفت که حین خرید هاست حتما حتما به پشتیبانی اون شرکت هاستینگ توجه کنید و حتما برید سمت شرکت هایی که به کاربران خودشون وفادار هستن و خدمات خوب و مثبتی رو برای پشتیبانی ارائه میدن و سراغ شرکت های بدرد نخور اصلا نرید
واسه خرید هاست من شرکت نت افراز رو بشدت پیشنهاد میکنم. به چند دلیل که در زیر به طور کامل خدمتتون عرض میکنم:
۱. قیمت مناسب
۲. کیفیت بالا
۳. پشتیبانی حرفه ای و به موقع
۴. آپتایم بودن
۵. دارا بودن منابع کافی برای همه سرویس ها
و چندین دلیل دیگه که خب خیلیاشو الان حضور ذهن ندارم، ولی بخاطر همه این دلایل هست که من نت افراز رو انتخاب کردم
برای خرید هاست من فکر میکنم اول از همه ایران سرور خوبه، چرا که برای همه نوع سایتی سرویس داره و قیمت هاشونم که من بررسی میکردم حالا مثلا اگه اشتباه نکنم از میزبانفا یکمی گرونتر میگیرن ولی خب بهرحال کیفیت خدماتی که ارائه میدن واقعا در سطح جهانی و بین المللی هست و حقشونه هرچی که میگیرن و از همین جا هم به تیم خوب ایران سرور خسته نباشید و خدا قوت میگم:)
از بین برترین شرکت های هاستینگ که معرفی کردین من تجربه کار با هاست دی ال و برتینا رو دارم فقط و میتونم به جرئت بگم که بهترین خدمات میزبانی سایت عمرم رو با این دو شرکت تجربه کردم و پشتیبانی شون حرف نداشت و بارها میشد مثلا ۴ صبح هم سایتم مشکل پیدا میکرد، بهشون پیام میدادم و سریع حلش میکردن. واسه همین هرکی میپرسه برای خرید هاست کجا برم، این دو شرکت رو معرفی میکنم
مسلما توی این اوضاع با این قیمت ها، خرید هاست داخلی خیلی بهتر از خرید هاست خارجی هستش. چرا که اگر بخوایم هاست خارجی بخریم باید به دلار پول پرداخت کنیم و هم هزینش بالا در میاد و هم اینکه ممکنه خیلیامون مثل خودم در پرداخت دلاری مشکل داشته باشیم. منظورم از هاست خارجی اینه که از شرکت های خارجی خرید بکنیم. باز میشه از حرفم برداشت کرد که هاست خارجی یعنی سرور آمان و فرانسه و اینا. اما منظورم محل خود شرکت هاستینگ بودش
بکاپ گیری مهمترین نکته در خرید هاست هستش و بنظرم هرکسی که میخواد وارد فضای وبمستری و طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی و این چیزا باشه، باید قبلش این مقاله رویال کد رو بخونه تا بتونه با دید درستی اقدام به خرید هاست بکنه.
خیلی ها متاسفانه اهمیت بکاپ گیری رو نمیدونن و فکر میکنن که یه چیز ساده هست و نیازی نیست حتما از سایتمون بکاپ داشته باشیم. ولی فقط کافیه یه نگاهی به آمار هک شدن سایت ها و به خصوص سایت های وردپرسی بندازید تا اهمیت بکاپ گیری رو متوجه بشید!
پشتیبانی یکی از مهمترین فاکتورها برای خرید هاست هستش. چرا که هر لحظه از شبانه روز ممکنه اون سایتی که ما داریم دچار مشکل بشه و در نتیجه اگر پشتیبانی درست و حسابی برای رفع این مشکلات وجود نداشته باشه، سایت داون میشه و داون شدن سایت میتونه باعث افت رتبه شما در گوگل و بر باد رفتن همه زحماتتون بشه. پشتیبانی همینقدر مهمه!
شرکت هایی مثل هاست نگار که خدمات پهنای باند نامحدود ارائه میدن گزینه بسیار مناسبتری واسه خرید هاست هستند و خیلی بیشتر هم میشه بهتون اعتماد کرد. فقط هاست نگار نیست البته، الان اگر اشتباه نکنم سون هاست هم داره خدمات پهنای نامحدود رو ارائه میکنه و کلی هم مشتری راضی داره و فک کنم همه شرکتای هاستینگمون دارن به سمتی میرن که نهایت رضایت و تجربه مثبت رو برای مشتری ایجاد کنن
خرید هاست به ظاهر آسون هستش، اما فقط کسی که مدتهاست داره توی این حوزه فعالیت میکنه و با همه چیز آشناست و تجربه زیادی داره میدونه که به همین آسونی ها هم نیست و کلی پیچیدگی داره و مثل هرکار دیگه ای، سختی ها و چالش های خاص خودش رو داره و از همه مهمتر اینکه کار بسیار بسیار حساسی هستش. چون در صورت اشتباه انتخاب، ممکنه کسب و کارتون نابود بشه!
اینکه یه سایت بزرگ و بسیار پربازدیدی مثل آپارات الان داره از سرویس های هاست ایران استفاده میکنه نشون میده که چقدر این هاستینگ خوب و باکیفیت و پرقدرت هست که یه همچین کسب و کار بزرگی بهش اعتماد کرده و میزبانی سایتش که کل سرمایه ش هست رو گذاشته برعهده این شرکت و قطعا یه چیزی توی هاست ایران دیدن که رفتن ازشون سرور خریدن.
یکی از نکات مهم در خرید هاست توجه ویژه به منابع هاست هستش که رویال کد هم در مقاله به خوبی به این قضیه اشاره کرد. مسلما یه سایتی که تازه تاسیس شده با یه سایتی که مثلا یکساله از تاسیس اون میگذره، تفاوت های زیادی داره از لحاظ حجم دیتاهای روی سرور و تعداد بازدیدکنندگان و از این دست موارد و نمیشه هاستی که برای یه سایت نوپا میخریم، یکسان باشه با هاستی که داریم برای یه سایت با سابقه میخریم
من فکر میکنم خرید هاست ایران دیگه صرفه نداره. کاری به قیمتش ندارم، آخه قیمت خاصی هم نداره. ولی، شما ببینید میرید زحمت عمرتون رو میذارید روی یه سرور ایرانی و هرروز یه دنگی در میارن! یا فیلتر میشیم. یا تحریم میشیم. یا خودشون فیلترش میکنن. یا دعواشون میشه نتو قطع میکنن و سرور ها رو از کار میندازن و هزار تا چیز دیگه. یه سرور آلمان بخرید و خودتون رو راحت کنید، والسلام!
در خرید هاست باید به آپتایم بودن سرور توجه بسیار ویژه ای داشت چرا که تاثیر مستقیم در بحث سئو داره و هنگامی که کراولرهای گوگل میان و میخوان که سایت رو بررسی کنن اگر که سایت شما داون باشه و سرور به هر دلیلی آپ نباشه و یا به هر دلیل دیگه ای سایتتون بالا نیاد، دچار افت رتبه خواهید شد!
برای خرید هاست راستش خودم پیشنهاد خاصی ندارم چون از هیچکدوم از این شرکت های هاستینگ استفاده نکردم. اما یکی از دوستان نزدیکم که اتفاقا طراح سایت هم هستش بهم گفت که یه مدت از میهن وب هاست استفاده کرد و اصلا راضی نبود. میگفت که توی جی تی متریکس امتیاز خیلی پایینی دریافت میکنه و هرچی بهینه ش میکنمم فایده نداره خیلی!
من راستش کلا در مورد خرید هاست و شرکت های هاستینگ و این چیزا چیز زیادی نمیدونستم. اما واقعیتش با خوندن این مقاله کلا چشمام باز شد و خیلی چیزا رو فهمیدم و کامل متوجه شدم که اگه میخوام هاست بخرم دقیقا باید چه فاکتورهایی رو مدنظر قرار بدم و از همه مهمتر این بود که چند تا شرکت خوب رو هم شناختم:)
اوضاع جوری شدع که فک کنم تا چند ماه دیگه واسه خرید هاست باید مشاور بگیریم که اون واسمون هاست رو انتخاب کنه و حس میکنم یه چند وقت دیگه یه کسب و کار جدید میاد که توش میان مشاوره برای خرید هاست میدن و فک کنم اون کسب و کاری که در این حوزه میاد بالا هم خیلی زود میلیاردر میشه :////
راستش برای خرید هاست اصلا دو دل نیستیم، ۱۰۰ دلیم!!!!!!!!
انقد هاستینگ ها زیاد شدن و در عین حال انقدر تبلیغات شون زیاد شده و انقدر ادعا میکنن که آدم نمیدونه کدومش راسته و کدومش دروغه و البته خب همشون هم ماشاالله ادعاشون اینه که ما بهترین برند هاستینگ در ایرانیم و هیچکس روی دست ما نیومده و هیچکس در حد ما نیست و این حرفای مفت!
خداییش خرید هاست هم انقدر توضیح و این چیزا میخواد؟ همین ۱۰ تا شرکت هاستینگ رو معرفی میکردین بس بود دیگه. الکی اینهمه وقت مردمو نگیرید با مقاله های طولانی و آبکی و بعضا اشتباه و غیر موثق. کاش وقتتون رو میذاشتید روی اینکه شرکت های هاستینگ رو بیاید درست و حسابی تر بررسی کنید و از لحاظ فنی به طور کامل مورد بررسی قرار بدید. نه اینطوری آخه !!!!!!
برای خرید هاست بهترین گزینه این هستش که قبل از اینکه مبلغ رو پرداخت کنید، از اون شرکتی که قصد دارید خرید کنید ازش بخواید لیست مشتریان شون رو به شما بده تا شما بتونید با برخی از مشتریان اون شرکت هاستینگ صحبت کنید و نظرشون رو راجع به اون شرکت بدونید. اینطوری میتونید با خیال راحت تری اقدام به خرید هاست کنید و درصد موفقیت تون قطعا بیشتر خواهد بود!
آقا خداییش شرکت ایران هاست با اینهمه خدماتی که ارائه میکنه و این کیفیتی که داره، حقشه بیشتر از بقیه پول بگیره!
خب شما مشکلتون اینه که یه سرویس فزرتی و بدردنخوری مثل ….. رو میاید با ایران هاست مقایسه میکنید، بعد میبینید عع ایران هاست داره با این کیفیت بالا داره بیشتر از اون سرور بدردنخور پول میگیره، پس ایران هاست گرون فروشه !!!!!!!!!!
بنظر من در این شرایط که سرورهای داخلی بسیار کند شدند و سرعتشون واقعا اومده پایین، باید بریم به سمت خرید هاست هایی که سروراشون در خارج از ایران قرار داره. مثل سرورهای هلند و آلمان و فرانسه که هم امنیت بالایی دارند و هم اینکه سرعتشون بسیار بسیار بالاتر هست نسبت به بلانسبت شما سرورهای آشغال ایرانی!
شاید برخی فکر کنند خرید هاست خارجی سرعت رو میاره پایین، اما کاملا در اشتباه هستند و تاثیر زیادی ندارد
واقعیتش از نظر من برای خرید هاست باید رفت سراغ شرکت هاستینگی که خودش به طور مداوم و خوکار از دیتاها و اطلاعات سایتتون بکاپ میگیره و دیگه نیازی نیست که خودتون این کار رو انجام بدید و از نظر من بهترین شرکت هاستینگ هم همچین شرکتی هست که نخواید هی بهش بگید بکاپ بگیر، خودش براتون اینکارو بکنه! چون بکاپ یه چیز فوق العاده ضروری هستش از نظر من!
میزبانفا بهترین شرکت هاستینگی هست که تا الان دیدم و هم خودم ازشون هاست خریدم و هم به همه رفقا و دوستان و آشنایان پیشنهادش کردم. دقیقا فک کنم توی اسفند ۹۹ بود که اومدن و کل سرورها رو انتقال دادن و این یه اتفاق تاریخی بود بنظرم که کمتر شرکتی میاد و حاضر به همچین کاری میشه و واقعا دمشون گرم بخاطر این تلاش بی وقفه ای که در پروسه انتقال انجام دادن!
من واسه خرید هاست بی شک میزبانفا رو پیشنهاد میدم و میگم که آقا چشم بسته از میزبانفا سرویس بگیرید. البته خب واسه سایت های بزرگ مناسب نیست خیلی چون سروراش کمی ضعیفن. ولی اگر ک تازه کار هستید و به تازگی میخواید وارد دنیای وبمستری بشید، میتونه گزینه خوبی براتون باشه و یه انتقاد هم دارم از رویال کد! واسه چی توی معایبش نوشتین پشتیبانی هاست رایگانش ضعیفه؟ عذر میخوام انتظار دارین واسه یه چیزی که اصلا براشون سود نداره و تازه شاید ضرر هم داشته باشه، وقت زیادی اختصاص بدن؟ میشه اصن همچین چیزی؟ لطفا اصلاحش کنید، خوب نیست اینطوری!!
مرسی از رویال کد بخاطر مقاله خوبش در مورد خرید هاست و معرفی بهترین شرکت های هاستینگ. بنظرم یه همچین مقاله ای رو باید همه کسانی که میخوان هاست بخرن، قبل از خرید هاست بخونن و بعد اقدام به خرید کنن تا بتونن بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشن و عجبیه واقعا میبینم که بعضی ها بدون دانش و رعایت اصول حرفه ای، میرن و یه هاست چرت و پرت میخرن و کسب و کار و کل سرمایه شون رو روی اون میذارن!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنده برای خرید هاست هیچکدوم از این شرکت هایی که معرفی کردید رو نمیپسندم و فکر میکنم هیچکدوم مناسب نیستن. البته خب هرکسی یک سلیقه ای دارد، اما خب در بحث خرید هاست چیزی به نام سلیقه معنا ندارد و مهم کیفیت خدمات و سرویس است که بنظر من هیچکدام از این ۱۰ شرکت شایستگی اینو نداشتن که توی این لیست باشن و بنظرم شرکت های دیگری میتونستن در این لیست قرار بگیرن که از اینا خیلی بهترن
برای خرید هاست بنده پیشنهاد میکنم حتما برید به سراغ هاستینگ هایی که پهنای باند نامحدود ارائه میدن تا هی تموم نشه و مجبور نشید برید دوباره بخرید. مسلما اگر محدودیت پهنای باند داشته باشید، مجبورید که بارها و بارها در طی ماه هزینه کنید و پهنای باند خریداری کنید
یکی از مهمترین دغدغه های افراد در خرید هاست اینه که آقا الان با این شرایط و وضعیتی که داریم، بریم به سمت خرید هاست های داخلی یا کلا سرورها رو منتقل کنیم به خارج از کشور و از هاستینگ های خارجی استفاده کنیم؟
از نظر من در شرایط کنونی از اونجایی که سرورهای خودمون خیلی کند شدن و بعضا توانایی ساپورت همزمان هزار یوزر رو هم ندارن، بهترین راه اینه که سرورهای ایران رو بیخیال شیم و بریم سمت خارجی ها!
آقا خداییش آدم اگه یه کسب و کار بزرگ داره و دستش هم به دهنش میرسه، نباید اصن بیاد سمت خرید هاست های اشتراکی و مستقیم باید بره سرور اختصاصی تهیه کنه و خیال خودشو جد و آبادش رو راحت کنه:)))))))
هم سرعتش بالاتره، هم امنیتش بیشتره، هم اینکه همش مال خودته و دیگه دغدغه ای نداری و هم اینکه کل تنظیمات دست خودته. خب چی میخوای دیگه آخه؟
از بین بهترین شرکت های هاستینگ که رویال کد معرفی کرد، من شخصا ایران سرور رو برای خرید هاست پیشنهاد میکنم. چرا که سالهاست دارن در این زمینه فعالیت میکنن و از همون روز اول هم که پا به میدان گذاشتن نشون دادن که حرف های زیادی برای گفتن دارن در حوزه خدمات میزبانی سایت و ارائه سرویس های میزبانی و از روز تاسیس شون تا به امروز هم خیلی خوب و حرفه ای دارن کار میکنن و بارها حسن نیت خودشون رو هم ثابت کردن!
بهترین گزینه برای خرید هاست با توجه به این قیمت های موجود و قیمت دلار و این چیزا، استفاده از سرویس ها و هاست های داخلی هستش که قیمت بسیار پایینتری دارند و در ضمن پشتیبانی شون هم به زبان فارسی هستش و شما خیلی راحت هروقت که به مشکلی برخورد کردید میتونید با پشتیبانی در سریعترین زمان ممکن ارتباط برقرار کنید!
حین خرید هاست شاید مهمترین نکته ای که باید بهش توجه کرد، همون بحث پشتیبانی هاستینگ هست. چرا که امکان نداره شما از یه جایی هاست بخری و نیاز به پشتیبانی پیدا نکنی!
بالاخره یا سایتت مشکل سرعت پیدا میکنه، یا مشکل امنیتی پیدا میکنه، یا نیاز به بکاپ هایی که برات گرفتن داری، یا اصن یه مشکل فنی توی هاست هست که باید حتما به پشتیبانی مراجعه کنی. برای همینه که میگم پشتیبانی خیلی مهمه!
راستش بنظرم بهترین گزینه برای خرید هاست اینه که شما برید با مبلغ خیلی کمی، تقریبا همه این ۱۰ تا هاستینگ رو تست و مورد بررسی قرار بدید. منظورم اینه که برید یه سرویس یکماهه ازشون بخرید و روی همه یک سایت رو بیارید بالا. منظورم اینه ۱۰ تا سایت جدا روی هر هاست بیارید بالا، اما با محتوا و شرایط کاملا یکسان و بعد مدام بررسی کنید ببینید که در ساعات مختلف روز و کلا توی یکماه، کدوم شرکت عملکرد بهتری داره!
حتما حین خرید هاست حواستون باشه که اون شرکتی که انتخاب میکنید ضمانت بازگشت وجه داشته باشه. حالا رویال کد خیلی وارد جزئیاتش نشد شاید، اما خب من یه تجربه شخصی رو میخوام بگم و اونم اینه که اگر میخواید خیالتون به طور کامل از هاستی که میخرید راحت باشه، یه شرکتی رو انتخاب کنید که حداقل یک هفته بهتون ضمانت بازگشت وجه میده. چرا که معمولا توی یه هفته مشکلات نمایان میشن!
مسلما پهنای باند یه فروشگاهی مثل دیجی کالا، با یه بیزینس ساده و تازه کار خیلی فرق میکنه و خب نمیشه اصلا این دو رو باهم مقایسه کرد. اما نکته مهمی که هست اینه که بهتره برای خرید هاست بریم سراغ هاستینگ هایی که خدمات پهنای باند نامحدود ارائه میدن. چرا که پهنای باند یه چیزیه که راستش خیلی زود به زود تموم میشه و اگه هی بخوایم بخریم، اینطور هزینه ماهیانه مون بشدت میره بالا و به صرفه نیست حقیقتا
راستش درسته که میهن وب هاست تقریبا حدود ۱۱ ساله که داره فعالیت میکنه و کلی هم مشتری داره. اما بنظر من برای خرید هاست خیلی مناسب نیست. چون که طبق چیزی که از دوستان شنیدم، هاست های این شرکت در جی تی متریکس سرعت خوبی ندارن و سرعتشون پایینه و همونطور که میدونید هم سرعت، یکی از فاکتورهای مهم در سئو هستش. بنظرم بهتره که بریم سمت هاستینگی که سرعت بهتری نسبت به میهن وب هاست داره!
نظر بنده برای خرید هاست استفاده از سرویس های وبسایت ایران سرور هستش. این شرکت هاستینگ رو بنده از همون اوایل شروع فعالیت شون میشناسم و فکر میکنم از زمانی که اومدن بالا تا به امروز، نمونه بارز پیشرفت در کسب و کار اینترنتی بودند و با عملکرد مثبتی که از خودشون بر جای گذاشتند، نشون دادن که واقعا به فکر مشتری و خدمت رسانی هستن!
هنگام خرید هاست خیلی زیاد باید به منابع مورد نیاز توجه کرد و چیزی که هست اینه که اکثر افراد متختصص میگن که آقا شما کمی بیشتر از اون ظرفیتی که نیاز داری هاست بخر که بعد ها دچار مشکل نشی. مثلا اگر میخوای یه سایت فروشگاهی بزنی، اگه فک میکنی که کارت با ۵ گیگ فضا و مثلا ۳ گیگ رم و یه سی پی یوی معمولی راه میفته، تو مثلا برو ۱۰ گیگ فضا و ۴ گیگ رم رو بخر
در خرید هاست چیزی که خیلی اهمیت داره اول از همه امنیت هست و بعد از اون بحث بکاپ گیری که اتفاقا این روزا خیلی هم بحثش داغ شده این بکاپ گیری و همه دارن سرچ میکنن ببینن چیه اصن که انقدر مهمه و همه پیگیرش هستن. واقعیتش اینه که الانم در دوره ای هستیم که ماشاالله هر خونه ای یه هکر داره و هرلحظه امکان داره هک بشیم . پس داشتن بکاپ خیلی مهمه که برعهده هاستینگ اگر باشه بهتره
بنده شرکت برتینا و میزبانفا رو برای خرید هاست پیشنهاد میدم. اول از همه بحاطر قیمت های مناسبی هست که دارن و دوم هم بخاطر کیفیت بالای خدماتشون هست که البته منظورم از خدمات صرفا خود سرویس میزبانی نیست. چرا که بحث های پشتیبانی هم در میان هست و این دو شرکت از لحاظ پشتیبانی از نظر من جزو برترین شرکت های ایران هستند
هاست نگار یه شرکت واقعا بی نظیره و برای خرید هاست بشدت پیشنهادش میکنم. جدای از اینکه واقعا کیفیت سرورهاشون و خود پشتیبانی و خدمات پس از فروششون عالیه و قیمت هایی که دارن هم متناسب با کاری هست که انجام میدن، یه نکته رو بشدت بهش توجه میکنن و اونم بکاپ گیری روزانه هست وبنظرم اینکه هر دوازده ساعت بکاپ میگیرن، یک مزیت رقابتی بزرگ محسوب میشه!
مشکلی که ما خیلیامون در خرید هاست داریم اینه که توجه نمیکنیم بیزینس مون چی هست و همینطور با سلام و صلوات میریم دنبال خرید هاست و یه چیزی میخریم و وقتی هم که میبنییم کارمون با شکست مواجه شد، میایم اعتراض میکنیم که این چه وضعشه و چرا اینطوری شد و فلان و بهمان. در صورتی که قطعا وقتی ما شرکت طراحی سایت داریم، نمیتونیم هاستی که میگیریم، مث هاست یه سایت فروشگاهی باشه
بنظر من همه شرکت های هاستینگ اگر که میخوان مشتریان شون بیشتر بشه، باید کمی هزینه کنن و کاری کنن که بتونن از سایت های پربازدید هم پشتیبانی کنن و این کار خب علاوه بر اینکه باعث افزایش درآمد خودشون میشه، باعث میشه برند محبوب تری هم بین مردم داشته باشند و بتونن حالا جزو برترین های خرید هاست قرار بگیرن
شعار نصف شرکت های هاستینگ اینه که با خرید هاست مناسب و حرفه ای از ما کسب و کار خود را بیمه کنید یا چمیدونم با خرید هاست از ما بیزینس خود را متحول کنید و شرایط پایداری را برای سایت خود بسازید!
بعد که میری هاست میخری و اینا، میبینی همش کشک بوده و هیچ خبری از این داستانا نیست و نه سایت متحول میشه نه سایت بیمه میشه و تازه همون پولی هم که میگیرن در قبالش هیچگونه مسئولیتی قبول نمیکنن
بحث هایی مثل ادان دامین و ساب دامین و اینا، توی خرید هاست بنظر میاد که اصن مهم نیست و خیلی ها هم بهش توجه نمیکنن و ازش میگذرنو غافل از اینکه خب شما اگه بخوای چند تا سایت رو وصل کنی به هاستت، باید اون هاست قابلیت ادان دامین داشته باشه و تازه و اگه میخوای روی همون دامنه ت یه سایت دیگه هم بیاری بالا و ساب دامین بسازی، هاستت باید این قابلیت رو داشته باشه
امنیت در خرید هاست چیزیه که من نمیبینم راستش خیلیا بیان و مدنظر قرارش بدن و همینطوری یه هاست میخرن و بعد با یا علی و یا زهرا استفاده ش میکنن تا منقضی بشه و جالب اینه وقتی یه تجربه بد از یه شرکت بدست میارن، بازم برای تمدید میرن سراغ همون شرکته و باز میخوان با یا علی و یا زهرا، بیزینس شون رو سرپا نگه دارن!
بنظر من فقط یک شرکت از میان این شرکت هایی که معرفی کردید برای خرید هاست مناسب نیستن و از نظر شخص بنده اون شرکت هایی که به خوبی خدمات رو برای کلیه سایت ها ارائه میدن و منظورم اینه که هم سایت های کم بازدید رو پوشش میدن و هم پربازدید، بهترین انتخاب برای خرید هاست هستند. چون که بسیار دلسوزانه تر کار میکنن بنظرم
در خرید هاست اتفاقا هم آپتایم بودن مهم هست و هم آنتایم بودن و باید اصن به هردو توجه کرد. آپتایم بودن خب مال خود سرور و هاستی هست که میخریم و حتما حتما باید از جایی هاست تهیه کنیم که همیشه سرورهاش آپ هستن. و آنتایم بودن مال خود تیم پشتیبانی هستش که بنظرم از همشون مهمتره این مورد
بنظرم اگر بتونیم قبل از خرید هاست، اون شرکتی که مدنظر قرار دادیم رو بریم مشتریانش رو پیدا کنیم و مثلا با ۵ تا از مشتریانش حرف بزنیم و نظرشون رو در مورد اون شرکت هاستینگ بپرسیم، میتونیم بازدهی بهتری دریافت کنیم و پولمون رو جایی هزینه کنیم که ارزشش رو داره و متناسب هست با بودجه ای که اختصاص دادیم
برای خرید هاست من شرکت های ایران سرور و میزبانفا رو بهترین گزینه میدونم. چون که این دو شرکت پشتیبانی خیلی خیلی خوبی دارن و خب از نظر من قیمت هایی که برای سرویس هاشون قرار دادن هم کاملا متناسب با کیفیت شون هست. اما چیزی که هست اینه که بقیه شرکتا هم شاید همینطور باشن، اما خب شاید به اندازه ایران سرور و میزبانفا پشتیبانی شون خوب نباشه
اگه بتونیم برای خرید هاست قبلش با یک متخصص طراحی سایت و سئو و یک دیجیتال مارکتر صحبت کنیم، خیلی خوب میشه. صحبت با این افراد میتونه یک دید بشدت مناسب به ما بده از این موضوع که آیا اول از همه همچین سروری به همچین سایتی میخوره؟
بعدش ببینیم آیا تنظیمات و کانفیگ اون سرور برای سایت ما مناسبه و روی سئو تاثیر مثبت میذاره؟ و بعد اینکه ببینیم آیا سرعت سرورهای این هاستینگ مناسب هستن یا خیر؟
هاست دی ال خداییش شرکت خیلی خوبیه واسه خرید هاست اما خب واقعا گرون هست سرویس هاشون و الانم که فک کنم بری توی سایتشون، مینویسن که دیگه این سرویس ارائه نمیشه و ظرفیت پر شده و این چیزا و بنظر من اگه واقعا دارن پول خوب در میارن، خب هیچی، اما اگر درآمد شرکت واقعا پایینه، بنظرم باید سرورهای جدید بیارن خب
آقا برای خرید هاست و انتخاب بهترین شرکت هاستینگ بنظر من باید یه حرکتی بزنید و با چند تا تست کوچیک بهترین شرکت رو پیدا کنید. اینطوری بازدهی کار خیلی بالاتره و میتونید یه هاست خیلی خوب و مناسب رو پیدا کنید که هم از لحاظ مالی متضرر نشید و هم اینکه بتونید یه کسب و کار قدرتمند رو بنا کنید
من تا به حال تنها از یک سایت فروش هاست استفاده کردم و چون بسیار راضی بودن به سراغ سایت دیگری نرفتم و همین علت میخواهم تجربیات خود را در مورد خرید هاست از شرکت برتینا با شما به اشتراک بگذارم تا شاید تاثیر کوچکی در خرید هاست شما داشته باشند اولین و مهمترین مزیت این شرکت ارائه هاست با پهنای نامحدود است که خیلی به من و تیم من کمک می کند دومین دلیل را می توان پشتیبانی بسیار عالی آنها در نظر گرفت یکی دیگر از مزیت های این سایت فروش هاست های بهینه برای وردپرس و جوملا هستش ش که به نظر من این مزیت سایت را یک سر و گردن بالاتر از بقیه سایت ها و شرکت ها قرار می دهد د در آخر هم بگویند که دارای خدماتی مانند ارائه گواهی ssl است
بهترین گزینه برای خرید هاست از نظر من شرکت هاست دی ال هستش. به دلایل مختلفی دارم این حرف رو میزنم، اما خب شاید مهمترین دلیلی که هاست دی ال رو برای خرید هاست انتخاب کردم و میکنم و اگر دوستان و همکارانم بپرسند هم اونو بهشون پیشنهاد میدم، قدرت بالای پشتیبانی این شرکت هاستینگ هستش
بنظر من اگه میخوایم بشیم جزو اون متخصص های خرید هاست و بتونیم دیگه با کمترین بررسی، بهترین هاست رو انتخاب کنیم، باید یه دور بیایم همه این هاستینگ هایی که توی ایران هستن رو تست کنیم و ببینیم که به ترتیب کدوم یک از اینها برندهای بهتر و معتبرتری برای خرید هاست هستن. چون بحث هاست، هاست بشدتتتتتتت مهمی هست!
در شرایط فعلی و با توجه به دوره ای از سال که درونش قرار داریم، خرید هاست اشتراکی میتونه شدیدا باعث به خطر افتادن امنیت سایتتون بشه. چرا که در هاست های اشتراکی، خب افراد زیادی دارن از اون سرور مرکزی استفاده میکنن و همین عامل باعث میشه که شما سایتت مدام در خطر باشه، چرا که یه نفوذ به یکی از سایت های اون سرور، میتونه باعث هک شدن بقیه هم بشه!
بنظر من خوبی شرکت میهن وب سایت برای خرید هاست اینه که یه جورایی شاید ناخواسته داره نیچ کار میکنه و مثلا فقط برای سایت های کم بازدید خدمات ارائه میده و این موضوع، موضوع خیلی خوب و جالبی هست. هرچه یک کسب و کار، حوزه فعالیتش رو نیچ تر یا تخصصی تر بکنه، میتونه حجم بازار تخصصی بیشتری رو به خودش اختصاص بده و درآمد بیشتری رو کسب کنه
هیچوقت فکر نمیکردم مقوله خرید هاست انقدر جدی و پیچیده بشه که یه همچین مقاله ای براش نوشته بشه و بعد بخوای موقع خرید هاست کلی فاکتور رو مدنظر قرار بدی. راستش من فکر میکردم شما پا میشی یه سایتو باز میکنی و سرویس مورد نظرت رو انتخاب میکنی و تمام. هیچوقت فکر نمیکردم باید کلی مورد مثل بکاپ گیری و پشتیبانی و منابع و آپتایم بودن و امنیت و سرعت و اینارو هم باید تخصصی بررسی کرد
بنظر من کلا خرید هاست از هاستینگ های ایرانی یه اشتباه بزرگه و هیچگونه صرفا نداره. منظورم صرفه اقتصادی نیست ها، آخه خب دیگه هممون ماهی ۱۰۰ تومنو داریم که بدیم به یه هاستینگ. منظورم اینه که در مقابل پولی که پرداخت میکنیم، اولا که توی اکثر شرکت ها بدترین خدمات رو دریافت میکنیم و از همه مهمتر اینکه سرعت سرور ها بشدت پایینه و تازه امنیت شون هم خدا میدونه چطوریه!
آپتایم بودن یه مسئله اساسی و مهم در خرید هاست هست که حالا شاید وقتی یکی بخواد هاست بخره، نیاد همون اول بهش توجه کنه و مثلا اون اوایل تمرکزش روی مواردی مثل منابع هاست و امنیت و سرعت و قیمت و اینا باشه. اما بنظرم اگه شما گرون ترین هاست جهانم بخری، ولی سایتت روزی ۱۰ ساعت داون باشه، اون هاست مفتش گرونه! اینو بر اساس تجربه شخصیم دارم میگم!!!!!!!!!
آقا بنظرم اصن خرید هاست اشتراکی چیز خوبی نیست. آخه خب شما ببین همزمان هم خودت داری استفاده میکنی هم ۱۰ نفر دیگه شاید دارن روی همون سرور باهات کار میکنن و کلی سایت هست روی اون سرور و اون سایت ها هم خدا میدونه ایمن هستن یا نه و خدایی نکرده اگه یکی از سایت هایی که روی سرور شمان هک بشه، شما هم در خطر خواهی بود و این خیلی بده!
خیلی از شرکت های هاستینگ این روزا دارن خدمات پهنای باند رایگان رو ارائه میدن و بنظرم برای خرید هاست باید مراجعه کرد به همین شرکتایی که این خدمات رو رایگان ارائه میدن و نباید از جایی هاست تهیه کنیم که پهنای باندش محدودیت داره و هی مجبور باشیم بریم پهنای باند بخریم. چون اینطوری هزینه های سایتمون خیلی میره بالا!
قابلیت ساب دامین یه چیز خیلی ساده و پیش پاافتاده بنظر میرسه. اما خب کمتر کسی میاد و در بحث خرید هاست بهش توجه میکنه و خودم حقیقتا تا الان ندیدم یکی که میخواد هاست بخره، بیاد بپرسه که اصن میشه روش ساب دامین زد یا نه و اصن کنترل پنل همچین قابلیتی داره یا نه؟
نمیدونم، شایدم اصن ربطی به هاستینگ نداره و همه کنترل پنل ها و دامنه ها این قابلیت رو دارن-_-
یکی از چیزایی که در خرید هاست بنظرم خیلی کم دارن بهش اهمیت میدن، خود بحث کنترل پنل هاسته. شاید به ظاهر یه چیز خیلی بی اهمیت باشه و کسی نخواد که مثلا فرق بذاره بین این دو کنترل پنل و اصن واسشون مهم هم نباشه که دوران از چه سیستمی استفاده میکنن. اما همونطور که رویال کد گفت، هر کنترل پنلی مخصوص یک نوع سایت هست. برای همین باید به این نکته توجه داشته باشید!
شرکت های میزبانفا و برتینا و هاست دی ال بنظرم از این جهت خوبن که واقعا دارن خدمات پشتیبانی بسیار عالی و باکیفیتی رو به کاربران خودشون ارائه میدن و به همین دلیل هم هسش که تونستن جزو بهترین شرکت ها برای خرید هاست انتخاب بشن و البته خب بقیه هم قطعا مزایایی داشتند، اما این ۳ شرکت از همشون بهتر هستن به خاطر همین بحث پشتیبانی
خیلی از دوستان تازه کار رو میبینم که متاسفانه اقدام به خرید هاست میکنند، اما هیچگونه دانش تخصصی در این حوزه ندارند و بدتر اینکع اصن قبول ندارن که هیچی نمیدونن و هیچ تلاشی هم برای یادگیری نمیکنن. برای همینم هستش که در اکثر اوقات شکست میخورن و این شکست هم بیزینسشون رو خراب میکنه و هم پولشون رو میسوزونه
شرکت ایران سرور بنظرم یک شرکت بسیار عالی و کامل و خوب برای خرید هاست هستش که واقعا لایق قرارگیری در بین بهترین شرکت های هاستینگ توی ایران رو داشت و بنظر بنده این شرکت میتونه حتی بهترین هاستینگ ایران هم باشه. منظورم اینه که اگر بخوایم رتبه بندی کنیم، شاید ایران سرور بتونه حتی در رتبه اول هم قرار بگیره!
بحث های امنیتی مربوط به اون شرکت هاستینگ رو واقعا چرا کسی پیگیری نمیکنه؟ حالا باز خوبه رویال کد اومد یکمی در موردش حرف زد. ولی بنظرم بازم کم گفتین. خود اون شرکتی که برای خرید هاست بهش مراجعه میکنیم اگر هک بشه کی پاسخگوعه؟ میدونید در صورت هک شدن یه شرکت هاستینگ مثل مثلا ایران سرور و هاست دی ال، چند هزار سایت میرن روی هوا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
خرید هاست هم خداییش شده یه دغدغه این روزا و اضافه شده به باقی دغدغه هایی که داریم و اصن نمیدونیم دیگه با این همه مسئله باید چکار کنیم توی این اوضاع و متاسفانه این شرکت های هاستینگ هم این موضوع رو درک نمیکنن و کاری نمیکنن که شرایط بهتر بشه و اکثریت فقط به فکر کسب و کار خودشون و سود خودشون هستن و کاری به دغدغه های کاربران ندارن!
برای شروع کار، بنظرم خرید هاست اشتراکی گزینه بسیار مناسب و بهتری هستش و اتفاقا باعث ضرر مالی هم نمیشه. اما اگر ابتدای کار نیستیم و یا اینکه یه بیزینس خیلی بزرگ و حرفه ای داریم، انتخاب هاست اشتراکی برای سرویس میزبانی وب سایت مون کاملا کار اشتباهی هست و میتونه باعث ضررهای سنگین به کسب و کار ما بشه. بنابراین بهتر است به سراغ سرورهای اختصاصی بریم!
آپتایم بودن سرور از اونجایی که بشدت روی سئو تاثیر گذار هست، باید یکی از فاکتورهای اساسی و بسیار مهم در خرید هاست باشه و باید توجه ویژه ای بشه به این مسئله و در صورتی که یه شرکت هاستینگ حتی بهترین کیفیت و سرعت و قیمت رو داشته باشه ولی سرورهاش در اکثر مواقع داون باشن، واقعا هیچگونه ارزشی نداره!
من حدود یکسال هست که از شرکت میزبانفا سرویس دارم و خداییش ازشون خیلی راضیم و کارشون خیلی خوبه و برای خرید هاست حتما حتما بهتون پیشنهادش میکنم! چرا که در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارن هم از لحاظ خود سرور و هم از لحاظ برخورد با مشتری و پشتیبانی، قیمت های بسیار مناسبی هم نسبت به سایر شرکت های هاستینگ هم رده خودشون دارن
همه این شرکت هایی که برای خرید هاست معرفی کردین بنظرم مثل همدیگه هستن و هیج تفاوتی ندارن و بنظرم یکی از یکی مزخرف تر هستن :////// چون خب اون اوایل که اومده بودن عملکرد مثبت و خوبی داشتن، اما یه دو ریال که پول در آوردن دیگه همه چیز یادشون رفت و زدن زیر تعهداتشون و به کل ما رو فراموش کردن. حتی همونایی که فکرشو نمیکردیم!
پشتیبانی در خرید هاست مهمترین عامل هستش که خب خداروشکر خیلی از شرکت های هاستینگ ما دارن واقعا خدمات بسیار خوبی رو در زمینه پشتیبانی ارائه میدن و این یه خبر خوب هست واسه ما ایرانیا که انگار کم کم داریم میفتیم توی مسیر بیزینس حرفه ای و دیگه فهمیدیم که مشتری مداری و ارزش مخاطب بسیار بسیار مهم هستش توی بیزینس!
موضوع بکاپ گیری در خرید هاست یکی از فاکتورهای اولیه هست که باید رعایت بشه! اما در کمال تعجب میبینیم که کاربرانی که میخوان هاست خریداری بکنن، میگن که حالا ولش کن یا اینکه خودمون یه فکری به حالش میکنیم و با پلاگین قضیه رو حلش میکنیم. اما باید بدونن که نمیشه همیشه اینطوری ایمن کرد سایت رو و ممکنه یه جا فراموش کنید که بکاپ بگیرید!!!!
ببینید ما در خرید هاست یه بحثی داریم. میایم میگیم که آقا مثلا فلان شرکت داره گرون میگیره و فلان شرکت داره ارزون میگیره و اصلا هم دقت نمیکنیم که کیفیت خدمات اینا آیا یکسان هست یا فرق داره یا هرچیز دیگه ای! فقط همینطوری از روی قیمت قضاوت میکنیم و این موضوع عامل خیلی از بدبختی های ماست. نه فقط در بحث خرید سرویس میزبانی سایت، بلکه در کل زندگی!
آقا از حق نگذریم خداییش شرکت پارس دیتا هم شرکت خوبیه واسه خرید هاست و من کمتر دیدم هم توی مقاله و هم دوستان توی کامنت ها به این شرکت اشاره بکنن و اگر بیایم حرفه ای بررسی کنیم میبنیم که چون دارن سرورهای داخلی ارائه میدن، این امر میتونه توی سرعت سایت بشدت تاثیر مثبت بذاره و برای همینه که میگم مهمه و از طرف دیگه البته خب معایبی هم داره، ولی کیه که بی عیب باشه؟
همه شرکت هایی که معرفی کردید برای خرید هاست بنظر من مناسب هستند و بهرحال هرکدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو هم دارند، اما در کل من همه رو پیشنهاد میکنم برخلاف عقیدع خیلی از دوستان که فقط دو یا سه شرکت رو گفتن و دلیلمم اینه که وقتی برند معتبری مثل رویال کد اومده اینارو معرفی کرده، قطعا این شرکتا خوب هستن!
ایران سرور بنظرم بهترین هاستینگ ایرانی هست در بین همه این شرکتایی که رویال کد معرفی کرد و فکر میکنم که کیفیتی که ایران سرور در ارائه خدمات و سرویس های میزبانی خودش داره رو هیچکس توی ایران نداره و خداییش یه بیزینس خیلی با کلاس و شیک و خفن هم هستن و آدم وقتی وارد سایتشون میشه و میخواد از خدمات شون استفاده کنه و یا حتی فقط برای یه بررسی ساده میره سایت رو بررسی میکنه، متوجه این قضیه میشه!
دنبال بهترین شرکت هاستینگ و این چیزا نباشید کلا! برای خرید هاست، و در واقع برای خرید هاست مناسب و باکیفیت، بهتره که برید و خودتون همه چیزو از اول تست کنید. یعنی اینکه با یه سرمایه خیلی کم برید زحمت بکشید همه این شرکت های هاستینگ رو بررسی کنید و بعدش ببینید که بازدهی کدومشون بهتره و از همونا سرویس بگیرید!! مسلما توی همون تستی که انجام میدین، کیفیت خدمات و سرویس ها و پشتیبانی به خوبی میاد دستتون!
بهترین شرکت هاستینگ ایرانی بنظر من اون شرکتی هست که خدمات جذاب و ویژه ای رو به کاربران خودش ارائه بده و از همه مهمتر اینکه یه فرقی قائل بشه بین عرضم به خدمتتون که افرادی که مدتهاست مشتری اون شرکت هاستینگ هستن با افرادی که تازه برای خرید هاست میان و به اون شرکت مراجعه میکنن. اینطوری قطعا رضایت و تجربه مشتری هم بهبود خواهد یافت و به نفع خودشونه!
بهترین شرکت برای خرید هاست اصلا وجود نداره. مخصوصا توی این شرایطی که الان هستیم، تشخیص بهترین هاستینگ ایرانی کار خیلی خیلی سختیه! همه دارن خوب عمل میکنن و یجورایی مدتیه که فاصله حرف تا عملشون رو کم کردن و واقعا دارن به اونچه که میگن عمل میکنن و با این وضعیت، واقعا کار سختی هست که بخوایم بگیم فلان شرکت برای خرید هاست خوبه و فلان شرکت اصلا خوب نیست
بنظر من برای خرید هاست در شرایطی که قرار داریم و با توجه به زیرساخت های اینترنت در ایران و همچنین کیفیتی که شرکت های هاستینگ ایرانی دارن، بهتره که از سرورهای خارجی استفاده بکنیم و خیلی کمتر از ایران سرور تهیه بکنیم. چون که حالا جدای از اینکه امنیت سرورهای خارجی قطعا بهتره، روی بحث سرعت هم ما کلی تفاوت داریم واین تفاوت کم نیست واقعا و ارزششو داره که یکم بیشتر هزینه کنیم ولی سرور خارجی تهیه کنیم!
راستش انتخاب بهترین هاستینگ ایرانی از این لیستی که اینجا هست کار خیلی سختیه. همشون در نوع خودشون دارن خوب عمل میکنن و خوب مثلا میبینی یکی داره به صورت تخصصی روی سایت های بزرگ کار میکنه و یکی دیگه فقط داره روی سایت های سبک و کم حجم کار میکنه و خب مقایسه این دو از بیخ اشتباهه و باید هرکدوم از این شرکت های هاستینگ رو با همنوع خودش مقایسه کنید!
بهترین هاستینگ ایرانی رو بنظر من باید از روی یه چیز تشخیص داد و اونم بحث تعهد به مشتری هست! اگر یه شرکت هاستینگ واقعا به مشتریانش وفادار باشه و خدمات درست و حسابی به اونا ارائه بده، میتونیم بگیم که واقعا این شرکت برای خرید هاست مناسب هست و گزینه خوبی میتونه باشه برای میزبانی سایت ما! چون وقتی یه شرکت متعهد باشه به کاربرانش، اونوقته که کاربر میتونه حس رضایت کنه!
از بین لیست بهترین هاستینگ های ایرانی بنظر من فقط یکیشون رو نمیشه انتخاب کرد و حداقل ۵ تا از این شرکت ها مثل هاست نگار و برتینا و هاست دی ال و ایران سرور خداییش دارن خیلی خوب کار میکنن و برای خرید هاست شما به هرکدوم از این شرکت ها اعتماد کنی و از خدماتشون استفاده کنی، بنظر من بازی رو بردی! چرا که واقعا دلسوزانه دارن کار میکنن و هیچی برای مشتری خودشون کم نمیذارن و این بزرگترین نعمت دنیاست!
تجربه شخصی خودم اینو میگه که بهترین شرکت هاستینگ ایرانی وجود نداره! ببینید، شرایط متفاوت هست! شما یه جا سایتی که داری، روزی ۱۰۰۰۰ یوزر واردش میشن و ممکنه هرکدوم بخوان بیشتر از ۲ بار هم بیان توی این سایت. از طرفی، یه سایتی داری که کلا شاید روزی ۵۰۰ تا بازدیدکننده داره. خب در یه همچین شرایطی، خدمات شرکت های هاستینگ کلا متفاوته. قطعا همه هاستینگ ها واسه همه نوع سایتی سرویس ندارن. بنابراین مقایسه اونا اشتباه هست. تنها روشی که میتونیم بگیم بهترین هاستینگ ایرانی برای خرید هاست کدوم شرکته، اینه که عملکرد هرکدوم در نوع خودشون رو بررسی کنیم و بعد بیایم بگیم که آقا مثلا فلان شرکت خوبه و برید ازش خرید کنید و حله! و گرنه نمیشه در حالت عادی اینارو مقایسه کرد! مث مقایسه بارسلونا و استقلال میمونه!
برای خرید هاست بنظر من بهترین راه این نیست که برخی دوستان توی کامنت ها گفتن که برید تک تک این شرکت های هاستینگ رو با پول تست کنید. اینطوری خب فکرکنم باید حداقل ۱ میلیون هزینه کنیم و توی این شرایط فکر کنم واسه خیلیا این مبلغ یک میلیون تومان زیاد باشه و خب اگر کسی واقعا توان مالیش رو داره، بره و هزینه کنه و بهترین هاستینگ ایرانی رو پیدا کنه. اما اگر هزینه ش براتون زیاده، بهترین راه اینه برید با مشتریان قبلیشون صحبت کنید!
بهترین شرکت هاستینگ ایرانی رو واقعیتش نمیشه به راحتی تشخیص داد و مستلزم این هست که شما یه مدت یا از خدمات این شرکت ها استفاده کنی و یا اینکه نهایتا بری از ۴ نفر که از هاستینگ ها سرویس دارن بپرسی ببینی اوضاعشون چطوره و آیا راضی هستین از خدمات یا خیر؟ اصلا به یک نفر هم بسنده نکنید و حداقل برید و ۱۰ تا مشتری هر شرکت رو بررسی کنید که با دید باز برای خرید هاست اقدام کنید!
بکاپ گیری مداوم و منظم از مهمترین ویژگی های یه شرکت طراحی سایت هستش که بنظرم نقش بسیار مهمی هم توی امنیت سایت داره و هم اینکه باعث میشه اگر خدایی نکرده سایتمون هک شد، خیلی زود بتونیم با اون نسخه پشتیبانی که داریم، سایت رو اوکیش کنیم و برش گردونیم به حالت قبلی و دیگه نگرانی از این بابت نداشته باشیم. اگه خود هاستنیگ بکاپ بگیره خیلی بهتره، البته خودمونم باید بگیریم حتما!
واقعیتش اینه که نباید توی اینترنت بگردیم دنبال بهترین شرکت برای خرید هاست و بنظرم هر کدوم از این هاستینگ ها، برای یک سری سایت مخصوص کاربرد دارند. برای مثال، شما هیچوقت نمیتونید سرورهای میزبانفا رو مقایسه کنید با سرورهای هاست دی ال. چرا که هاست دی ال اصولا داره برای سایت های سنگین خدمات ارائه میده و میزبانفا فقط توانایی ساپورت سایت های نسبتا سبک رو داره!
بنده برای خرید هاست شرکت هاست نگار رو معرفی میکنم خدمتتون و البته خب رویال کد توی این مقاله زحمت کشیده و معرفیش کرده، من فقط توصیه میکنم بهتون که حتما از خدمات این شرکت طراحی سایت استفاده کنید و بهره مند بشید. چرا که هم پشتیبانی خوبی دارند و هم کیفیت سرورهاشون خداییش خوب هست و نسبت به میزبانفا و ایران سرور که من استفاده کردم حقیقتا برای شخص بنده خیلی خروجی بهتری داشت!
بهترین هاستینگ ایرانی رو میشه از یه روش خیلی مطمئن و باحال پیدا کرد و اونم روشی هست که شما بری توی دل کار و مشتری های این شرکت های هاستینگ رو پیدا کنی و باهاشون حرف بزنی و ازشون بخوای که برات در مورد این شرکت ها نظرشون رو بگن و اعلام کنن که آیا واقعا راضی بودن از اینکه از خدمات این شرکت استفاده کردند یا خیر؟ بنظرم این ایمن ترین راه هست و خب احتمال تقلب در اون خیلی میاد پایین!
خرید هاست بنظر من مسئله ای نیستش که بشه توی یه مقاله و حتی دو یا سه مقاله اون رو توضیح داد و درسته که اینجا اکثر فاکتورهای مهم حین خرید هاست توضیح داده شد، اما خب این بحث خیلی فراتر از اینا هست و شرکت های هاستینگ روز به روز دارن پیچیده تر میشن و شما یا باید علم بروز داشته باشی در زمینه میزبانی سایت یا اینکه یه فرد متخصص کنارت باشه که از زیر و بم این شرکتا خبر داشته باشه و کمکت کنه تا یه هاست خوب انتخاب کنی!
بهترین هاستینگ ایرانی برای خرید هاست بنظر من هاست دی ال هست. البته خب من چون یه کسب و کار بزرگ دارم، این حرفو میزنم. چون تعداد بازدیدکننده های سایتم کمی بالاست و برای همین باید از سرورهای قدرتمند استفاده کنم و شرکت هاست دی ال خوشبختانه به صورت خیلی حرفه ای داره سرورهایی رو ارائه میده که توانایی پشتیبانی از سایت های پربازدید رو هم دارن و این یه مزیت خیلی خوبه که هاست دی ال نسبت به سایر شرکت های هاسینگ ایرانی داره. بهشون خسته نباشید میگم
وجود تصاویر باکیفیت و خلاقانه در یه فروشگاه اینترنتی میتونه یه جورایی کاربر رو ذوق زده کنه و باعث بشه که کاربر مدام دلش بخواد به اون سایت سر بزنه و از خدماتش استفاده کنه. بعنوان مثال، فروشگاه های آنلاینی مثل خانومی، زنبیل و دیجی کالا اونقدر طراحی رابط کاربری خوبی دارن که من به شخصه بعضی اوقات فقط میرم توی سایتشون که هم لذت ببرم از طراحیشون و هم اینکه ببینم آیا طراحی جدیدتری رو انجام دادن یا نه و اگر بتونید به یه همچین سایتی تبدیل بشید، نونتون توی روغنه حقیقتا!
ایران سرور فکر کنم بهترین ارائه دهنده سرور مجازی در ایران باشه و در کنار قابلیت خرید هاست اشتراکی، هم سرور مجازی داره و فک کنم سرور اختصاصی هم داره و بنظرم اینهمه تنوع در خدمات خیلی میتونه برای یه کسب و کار و به خصوص یه شرکت هاستینگ ایرانی خوب باشه و تبریک میگم به ایران سرور که یه همچین برند قدرتمندی رو در زمینه میزبانی سایت ها در ایران ایجاد کردن و خداییش نداریم مثل ایران سرور انقدر خوب و باکیفیت! شما پشتیبانی ایران سرور رو که میبینی اصن لذت میبری و دلت میخواد هی ازشون خرید بکنی و به بقیه همه معرفیشون کنی بخدا:)
واقعیت امر اینه که شرکت های هاستینگ ما دارن میرن به سمتی که حتی خیلی از شرکت های اروپایی رو هم جا بذارن و تبدیل بشن به بهترین برندهای میزبانی سایت در دنیا! یکمی این حرف بنظر میرسه رویابافانه و تخیلی باشه، اما در هر حال، واقعیت هست و باید بپذیرید این رو که متخصصان ما توی ایران زیاد هستن و ما کم متخصص نداریم توی کشورمون و نباید خودمون رو دست کم بگیریم و فک کنیم که حالا چون که مثلا خیلی به ظاهر عقبیم از اروپایی ها، یعنی اینکه هیچوقت نمیتونیم پیشرفت کنیم!
بهترین هاستینگ ایرانی بنظر من سون هاست هستش که اصلا توی این لیست اسمش رو ندیدم و نمیدونم که چرا اسم این شرکت رو هم برای خرید هاست توصیه نکردید! بنظرم هم قیمت ها و هم کیفیت سون هاست، چه در بحث خود سرویس ها و چه در کیفیت پشتیبانی، بی نظیره و نداریم مثل سون هاست انقدر خوب و حتی بنظرم از ایران سرور و هاست دی ال هم بهتر هستن این بچه های سون هاست و خدا قوت میگم بهشون و امیدوارم که شما هم مقاله رو آپدیت کنید و اسم این شرکت برتر هاستینگ رو هم بیارید بین سایرین قرار بدید!
واقعیتش اینه که خرید هاست یه بحث خیلی پیچیده هست که حتی اون عزیزانی که ادعا میکنن سالهاست دارن توی این حوزه فعالیت میکنن هم خیلی جاها نمیتونن انتخاب درستی داشته باشن در انتخاب بهترین شرکت برای خرید هاست و خب البته طبیعی هم هست و انسان جایزالخطاست و ممکنه اشتباه هم داشته باشه! اما بهرحال باید بدونید که اگر میخواید یه هاست مناسب انتخاب کنید، خودتون یه جورایی باید وارد این چالش بشید و سعی کنید کم کم با کسب تجربه خودتون تبدیل به یک متخصص در این حوزه بشید!
بهترین هاستینگ ایرانی رو بنظرم خود مردم در یک نظرسنجی معتبر باید تعیین کنن و اینطوری نباشه که یه سایتی مثل رویال کد بیاد ۴ تا شرکت رو معرفی کنه و بگه که بیا آقا، اینا معتبرن! بنظرم اصلا اینطور درست نیست و روش درستش اینه که یه سازمان معتبر و یا مثلا حتی یکی از همین شرکتا بیان یه نظرسنجی انجام بدن و اسم ۱۵ تا از بهترین شرکت های هاستینگ رو توش قرار بدن و بعد از مردم بخوان که نظر بدن و بگن که کدوم شرکت خدمات بهتری داره و استحقاق اینو داره کع بشه بهترین شرکت سرویس میزبانی سایت در ایران!
درآمد این شرکتای هاستینگ رو من هیچوقت نفهمیدم دقیقا از کجا تامین میشه؟ خب شما ببینید الان یه شرکتی مثل میزبانفا میاد بابت یه سرویس مثلا ۶۰ تومن میگیره بابت یک ماه. خب توی اون یکماه حداقل اون کسی که این سرویس رو خریده دیگه ۵ بار رو احتمالا میاد درخواست پشتیبانی میکنه و حتی اگه یدونه از این دفعاتی که شخص میاد درخواست پشیبانی میکنه فقط و فقط یک ساعت طول بکشه، خب این ۶۰ تومن میره بابت همون یه ساعت و عملا اون شرکت داره مفتی سرویس میده! آیا اینطوره یا من اشتباه میکنم؟
من برای خرید هاست راستش هیچ شرکتی رو پیشنهاد نمیکنم. چون بهرحال دوستان دارن این کامنت رو میخونن و بهرحال نظر من هم تاثیر کوچکی خواهد داشت روی نظرشون. بنابراین ترجیح میدم چیزی نگم و فقط در این حد اینجا صحبت میکنم که اگر میخواید بهترین هاستینگ ایرانی رو پیدا کنید، بهتره خودتون با مبالغ کم تست کنید این شرکت ها رو تا در نهایت بتونید یه انتخاب خوب داشته باشید که تا زمانی که اون سرویس رو دارید، بهش افتخار کنید! نه اینکه همینطوری الکی یه شرکتی رو انتخاب کنید و کلی ضرر بزنید به خودتون!
خرید هاست اشتراکی در این شرایط رو اصلا پیشنهاد نمیکنم. به خصوص با این وضعیت اینترنت و این سرعت هایی که الان داریم میبینیم، عملا با خرید هاست اشتراکی داریم هم ضرر مالی میزنیم به خودمون و هم داریم کسب و کارمون رو نابود میکنیم و فکر میکنیم که حتی اگه شده باید پول قرض کنیم و یا یه سرور مجازی بخریم و یا یه سرور اختصاصی که دیگه نگران این نباشیم که سرعت پایینه یا اینکه یه وقت هک بشیم! چون احتمال هک شدن توی سایت هایی که هاست شون اشتراکی هست خیلی بیشتره نسبت به سایرین!
خرید هاست اشتراکی در این شرایط رو اصلا پیشنهاد نمیکنم. به خصوص با این وضعیت اینترنت و این سرعت هایی که الان داریم میبینیم، عملا با خرید هاست اشتراکی داریم هم ضرر مالی میزنیم به خودمون و هم داریم کسب و کارمون رو نابود میکنیم و فکر میکنیم که حتی اگه شده باید پول قرض کنیم و یا یه سرور مجازی بخریم و یا یه سرور اختصاصی که دیگه نگران این نباشیم که سرعت پایینه یا اینکه یه وقت هک بشیم! چون احتمال هک شدن توی سایت هایی که هاست شون اشتراکی هست خیلی بیشتره نسبت به سایرین!
بهترین شرکت هاستینگ ایرانی برای خرید هاست بنظر من شرکت میزبانفا هست. به سه دلیل مهم که الان خدمتتون عرض میکنم. اول از همه بحث کیفیت خود سرورها هستش که بی نظیره و هرنوع سایتی رو البته به جز سایت های بیش از حد سنگین رو، میتونه ساپورت کنه. دوم، کیفیت و برخورد نیروی پشتیبانی شون هست که بی نظیره به معنای واقعی و من هیچ بدی ای از این تیم ندیدم و سوم هم بحث اصلی و شیرین قیمت هست که آقا اصن قیمت های میزبانفا قابل مقایسه نیست با بقیه. عااالیه!
ببینید برای خرید هاست شما یه مسئله ای هست به اسم پشتیبانی به موقع! ببینید، اکثر شرکت های هاستینگ ایرانی خب خدمات پشیبانی رو ارائه میدن و دمشونم گرم! اما مهم اینه که این خدمات پشتیبانی که ارائه میشود، آیا به موقع انجام میشه یا اینکه نه، مثلا مشتری میاد یه سوال میکنه، بعد پشتیبانی اون شرکت بعد ۲۴ ساعت جواب میده! خب مسلما یه همچین پشتیبانی ای به درد عمه من میخوره و قطعا خوب نیست برای یک شرکت هاستینگ! بنابراین، اگر میخواید هاست بخرید، حواستون به این موضوع باشه که خدمات پشتیبانی اون هاستنیگ کاملا به موقع انجام بشه!
یه بحث مهم که توی خرید هاست باید خیلی بهش توجه بشه، بحث امنیت اون شرکت هاستینگ هست. اول از همه که باید برید و بررسی کنید و ببینید که آیا خود اون شرکت هاستینگ اصلا گواهی امنیتی داره یا نه؟ اگر خودشون گواهی امنیتی نداشتند، به هیچ وجه اصلا ازشون سرویس نخرید که بدبخت میشید! چرا که با یه حمله ساده، سایتشون به فنا میره. درسته که گواهی اس اس ال ارتباط خیلی خیلی زیادی با هک شدن نداره، اما همینکه بالاخره روی سایت باشه، کمی دسترسی هکرها رو کمتر میکنه نسبت به قبل و این خیلی خوبه!
آقا خداوکیلی مثلا ایران سرور درسته که قیمتاش بالاست و البته خود رویال کد هم گفت که اگه بالاست ارزشش رو داره و منم دقیقا میخوام همینو بگم که درسته قیمتاش بالاست، اما کیفیت سرورهاش در حدی هست بنظرم که با اون هزینه ای که دریافت میکنن همخوانی داشته باشه و خب اگر یک درصد شک داشتم به این قضیه اصن همینجا بهتون میگفتم که بیخیال این هاستینگه بشید و نخرید ازش. اما خب این شرکت واقعا شرکت خوبی هست و من توصیه ش میکنم به شما عزیزان که از سرویس های ایران سرور حتما یک بار استفاده کنید تا تفاوت رو احساس کنید!
بهترین هاستینگ ایرانی اون شرکتی هست که بشدت قیمت و کیفیتش باهمدیگه همخونی ندارن و اتفاقا کیفیتی که به نمایش میذارن، خیلی بیشتر از قیمتی باشه که برای سرویس ها دریافت میکنن و بنظر من این شرکت هست که میتونه بهترین شرکت هاستینگ ایرانی برای خرید هاست لقب بگیره. نمیخوام اصلا تبلیغات کنم یا دوستان فک کنن من از طرف کسی اومدم. ولی خب من حرفمو میزنم و اینم تجربه شخصی خودمه که شرکت های هاست دی ال و ایران سرور واقعا خوب هستن و اون شرط بهتر بودن کیفیت نسبت به قیمت رو خوشبختانه دارا هستند!
بهبود مستمر خدمات در شرکت های هاستینگ میتونه یه مزیت رقابتی خیلی بزرگ باشه که الان مثلا شرکت برتینا داره اینکارو انجام میده و شما میبینید که کیفیت سرویس ها و خدمات شون هرروز داره بهتر و بهتر میشه و این یعنی اینکه این شرکت هاستینگ میتونه گزینه خیلی خوبی باشه برای خرید هاست و خب باید هم همیشه رفت سراغ همچین شرکت هایی که به فکر مشتری و کاربران خودشون هستن و دوست دارن با ارتقای سطح کیفی کسب و کار خودشون باعث بشن که مشتری هم احساس رضایت بکنه و بازم مثلا برای خرید سرویس بهشون مراجعه کنه!
ببینید بهترین هاستینگ ایرانی رو حقیقا نمیشه اینطوری معرفی کرد و اینطوری مشخص کرد که شما مثلا بیای قیمت و کیفیت سرور و پشتیبانی رو بذاری مرکز توجه و بیای مثلا براساس همین ۳ فاکتور و حتی فاکتورای بیشتری اونو بررسی کنی. ببین مثلا الان هاست ایران داره فقط برای سایت های سنگین سرویس ارائه میده. خب؟ . بعدش، شرکت میزبانفا مثلا فقط برای سایت های وردپرسی سبک میتونه جوابگو باشه. بعد شما برچه اساسی میتونید این شرکت ها رو باهمدیگه مقایسه کنید؟ اصن میشه همچین کاری کرد بنظرتون؟ برای مقایسه خب باید همه چیز یکسان باشه ک عزیزان دل!
خرید هاست قبلا خداییش انقدر سخت و پیچیده نبود که مثلا یه سایتی مثل رویال کد بخواد بیاد یه همچین مقاله طولانی ای رو درموردش بنویسه و مثلا بیاد ده تا فاکتور رو اینطوری معرفی کنه که باید توی خرید هاست بهشون توجه کرد! قبلا واقعا همه شرکتا اوکی بودن و شما میرفتی سراغ هر شرکتی واسه خرید هاست، بهترین خدمات رو داشت ارائه میکرد و همه چیزش اوکی بود و چیزی هم کم نمیذاشت واسه کاربرانش. ولی من حس میکنم پول، کلا همه این شرکتا رو تغییر داد و عملکردشون متاسفانه بشدت افت کرد و این مایه تاسف و پشیمانی هست!
شما بیا اصن بگو بهترین هاستینگ ایرانی مثلا ایران سروره، چاقو هم بذار روی گردنم، بگو یا میری از ایران سرور میخری یا میکشمت! ببین اصن من همچین کاری میکنم یا نه؟ امکان نداره من صرفا روی حساب اینکه یه شرکت توی یه سایتی مثل رویال کد معرفی شده برم بهش اعتماد کنم و پول بدم و ازش سرویس بگیرم. یه عادتی که دارم اینه که تا زمانی که خودم نرم، به طور کامل دقیق و حساب شده بررسی نکنم که این ارائه دهنده خدمات میزبانی چطوریه و کاربران نظرشون چی بوده قبلا، امکان نداره برای خرید هاست بهش یه ریال پول بدم!
بهترین هاستینگ ایرانی برای خرید هاست بنظرم اصن توی این لیست نیست و من تعجب میکنم که چرا اسم شرکت هاستینگی مثل سون هاست رو توی این لیست نیوردید درحالی که خیلی از دوستانم توی کامنت ها اشاره کردن به این شرکت!!!! یعنی خداییش یه هاستینگی مثل هاست نگار یا میهن وب هاست و یا میزبانفا از سون هاست بهتر هستن؟ نه من از شما میپرسم. آخه چه فاکتوری در یه شرکتی مثل میزبانفا هست که اسم اونو قرار دادین، ولی اسم یه شرکت به خوبیه سون هاست رو قرار ندادین؟ واقعا متاسفم براتون ://///
برای خرید هاست بنظرم نباید خیلی حساسیت به خرج بدید و خیلی عادی باید با این قضیه برخورد کنید. چون اگر بخواید سخت بگیرید و بیاید ده هزار فاکتور رو حین خریدن هاست مدنظر بگیرید، خودتون خسته میشید و آخر سر هم وقتی که هاست رو میخرید و میبینید که یا کنده یا اصن ایمن نیست و از این مشکلات، کلی میخوره توی ذوقتون و حتی ممکنه کلا بیخیال کار با سایتتون هم بشین و خلاصه گند بزنین به کسب و کار و زندگی خودتون -_- ببینید یعنی یه همچین مسئله ساده ای میتونه فاجعه به بار بیاره!
بهترین هاستینگ های ایرانی رو هم درسته که معرفی کردید و درسته که رویال کد برند نسبتا معتبری هست، ولی بنظر من دلیل نمیشه که روی حساب حرف رویال کد بخوایم پاشیم بریم مثلا از ایران سرور یا میزبانفا هاست بخریم. چون تهش بدبخت میشیم! همه این شرکتا مسلما یه سری مزایا دارن و یه سری معایب و خب کاملا طبیعی هست این موضوع که همیشه یه سری چیزای خوب وجود داره و یه سری چیزای بد. اما باید یادتون باشه که خیلی از این معایب به مرور زمان مشخص میشن، پس باید در انتخاب تون بشددت دقت کنید!
از رویال کد ممنونم بابت تالیف و نوشتن همچین مقاله کامل و جامعی در مورد بهترین هاستینگ های ایرانی و همچنین خیلی خیلی زیاد ممونم ازتون بابت اون قسمتی که اومدید و به طور کامل توضیح دادید که برای خرید هاست باید چه فاکتورهایی رعایت بشه و فکر میکنم برای اولین بار بود که در سطح وب یه همچین مقاله کاملی رو دیدم در مورد خرید هاست و همچنین بهترین شرکت های هاستینگ که برام کمی تعجب آور هم بود نوشتن همچین مقاله کاملی. در کل ازتون متشکرم.
برخلاف بسیاری از دوستان که از این مقاله در مورد بهترین هاستینگ های ایرانی تعریف کردن، باید بگم که این مقاله اصلا مقاله خوبی نبود و در واقع نه اینکه همش بد باشه، ولی خب یه همچین سبک مقاله ای رو بنظرم نباید به صورت متنی بنویسن و بهتره که یا با صوت باشه و یا با استفاده از ویدیو این کار انجام بشه و چقدر عالی میشد اگر ویدیو ضبط میکردید از حین خرید هاست از این شرکت ها و بعد میرفتید تست میکردید این هاست ها رو و نتیجه کار رو به اطلاع ما میرسوندید!
واسه خرید هاست بنظر من نباید عجله کرد. درسته که ممکنه بخوایم خیلی زود سایتمون رو راه بندازیم و کارمونو شروع کنیم و شاید هم واقعا فرصت محدودی داشته باشیم، اما در هر صورت، عجله در انتخاب شرکت هاستینگ میتونه خیلی گرون برامون تموم بشه و ممکنه به قیمت از دست رفتن همه داده ها و اطلاعات و زحمات ما تموم بشه! پس حالا که اهمیت خرید هاست رو متوجه شدید و فهمیدید که چقدر تاثیر داره در آینده شما، حتما با صبر و حوصله اون شرکتی که میدونید خوبه رو پیدا کنید و بعد هاستتون رو بخرید. کسی دنبالتون نیست خب که انقدر میخواید عجله کنید واسه خرید!
بنده برای خرید هاست شرکت هاست دی ال رو بشدت پیشنهاد میدم که سرورهای عجیب قدرتمندی داره و من یه سایت داشتم روزی ۲۰۰ هزار بازدید یکتا داشت و این تعداد بازدید رو خیلی راحت برای من ساپورت میکرد اون هاستی که از هاست دی ال خریدم و الان فک کنم حدود ۱.۵ ساله که مشتری شون هستم و توی این مدت خداییش هیچ چیز بدی ازشون ندیدم و تعجب میکنم که برخی دوستان میان و میگن که هاست دی ال فلانه و بهمانه و این چیزا! سرتون توی کار خودتون باشه آقا:)))
بهترین هاستینگ ایرانی برای خرید هاست بنظرم اون شرکتی هست که ارزش کاربرانش خیلی بیشتر باشه نسبت به ارزش درآمدش و این یعنی اینکه قبل از اینکه پول درآوردن واسش مهم باشه، رضایت مشتری و کاربرش واسش مهم باشه و نخواد هی دنبال پول بگرده و دنبال گرفتن پول بیشتر از مشتری خودش باشه! و گرنه یه همچین شرکتی رو کلا باید بوسید و گذاشت کنار! الان داریم در دوره ای زندگی میکنیم که هزار تومان هم برای مردم مهم هستش و حساس هستن روش. بنابراین شرکت های هاستینگ اگر واقعا میخوان موفق بشن، باید سیاست های خیلی حرفه ای رو برای قیمت گذاری انتخاب کنن!
بهترین شرکت هاستینگ ایرانی بنظر من شرکت ایران سرور هست که از همون زمانی که فعالیت خودشون رو شروع کردند من پیگیرشون بودم و خوشبختانه هنوز پس از گذشت سالها، کما فی السابق دارن به فعالیت خودشون ادامه میدن و خداییش هیچی از کیفیت خدمات و سرورهاشون کم نکردن و دارن مثل قبل خدمت رسانی میکنن و هرروز هم بهتر از روز قبل میشن و بنظرم یه همچین بیزینسی رو باید گذاشت بالای سر که بعد از اینهمه مدت بازم به فکر کاربران خودش هست و هواشون رو داره و بعضی اوقاتم خدمات ویژه ای رو بهشون ارائه میده!
دوسال پیش برای یکی از پروژه هام نیاز به هاستی با حداقل امکانات داشتم. به نظرم برای مشتری هایی مثل من که هیچ دانشی از خدمات هاستینگ ندارن و صرفا متکی به سرچ گوگل هستن یه مشاوره قوی از اون شرکت لازمه تا خرید بهتری رو تجربه کنن.
به لطف دوستان شرکت نت افراز، هاست رو از این شرکت هاستینگ خریداری کردم و پروژم تکمیل شد. در همه ی کسب و کارها، نحوه ی برخورد با مشتری حرف اول رو میزنه که این موضوع هم در این شرکت رعایت شده بود. بهترین شرکت هاستینگ میتونه شرکتی باشه که با توجه به نیازهای مختلف کاربرهاش، خدمات متفاوتی رو ارائه بده. پشتیبانی قوی جزو مواردیه که میتونه به جذب مشتری کمک کنه.
بیشترین سرعت پاسخ به تیکت های پشتیبانی، کد تخفیف ها، حجم بالای سرویس ها، ارائه ی مشاوره ی خرید همه و همه بیانگر اینن که نت افراز به خوبی عمل کرده و نقاط ضعف کمتری نسبت به رقباش داره. شرکت نت افراز از افراد متخصص و با تجربه در زمینه ی هاستینگ تشکیل شده که بهترین خدمات رو با کیفیت بالا به مشتریاش ارائه می کنه. بیشتر کاربرا تجربه ی خرید هاست ارزان رو از این شرکت دارند. همچنین این شرکت تمامی نیاز ها و مسائل پیش روی کاربرای خودش رو در نظر میگیره. با بررسی خدمات نت افراز برای مشتری هاش میشه بهترین گزینه رو با توجه به نیاز خودمون انتخاب کنیم.
با اینکه این ده شرکت جزو بهترین شرکت ها با برترین خدمات هستن ولی میشه گفت متاسفانه با توجه به وضعیت اینترنت داخل کشور و سرعت کندی که داره نباید انتظار داشته باشیم که سرورها به بهترین نحو عمل کنن. البته برای تست میشه با بررسی هاست های رایگانی که این شرکت ها در اختیار مشتری هاشون قرار میدن فهمید که خدمات کدوم شرکت هاستینگ مناسب با نیاز ما خواهد بود. بعد از این بررسی میشه تصمیم گرفت که برای خرید هاست باکیفیت به کدوم یکی از این شرکت ها مراجعه کنیم و چه خدماتی رو درخواست کنیم. قطعا این بررسی یه خرید مطمعن رو به دنبال خواهد داشت.
با اینکه این ده شرکت جزو بهترین شرکت ها با برترین خدمات هستن ولی میشه گفت متاسفانه با توجه به وضعیت اینترنت داخل کشور و سرعت کندی که داره نباید انتظار داشته باشیم که سرورها به بهترین نحو عمل کنن. البته برای تست میشه با بررسی هاست های رایگانی که این شرکت ها در اختیار مشتری هاشون قرار میدن فهمید که خدمات کدوم شرکت هاستینگ مناسب با نیاز ما خواهد بود. بعد از این بررسی میشه تصمیم گرفت که برای خرید هاست باکیفیت به کدوم یکی از این شرکت ها مراجعه کنیم و چه خدماتی رو درخواست کنیم. قطعا این بررسی یه خرید مطمعن رو به دنبال خواهد داشت.
۱) مطمعنا بعد از یه دوره استفاده و کار با هاست و سرور سایتی که داریم رشد و پیشرفت داشته و ترافیک بیشتری هم جذب کرده است، در کنار این ها برای مدیریت سایت به منابع بهتری هم نیاز خواهیم داشت، در این صورت ممکنه مدیریت سرور به راحتی قبل نباشه و یا دانش و زمان برای مدیریت اونو نداشته باشیم، تو اینجور مواقع می تونیم با خرید هاست اشتراکی به صورت مدیریت شده که دارای منابع قوی تری هم هست، این مشکل رو به راحتی برطرف کنیم. میتونیم این خرید رو در هرکدوم از شرکت های هاستینگی که در این مقاله معرفی شد انجام بدیم. قطعا پشتیبانی قوی و تخصصی توی خرید این هاست یکی از ویژگی های کاربردیه.
من دانشجوم و برای پروژه های برنامه نویسیم نیاز به هاست داشتم. به نظر من چیزی که مهمه اینه که هاست سرعت بالایی برای درخواست ها داشته باشه و در مقابل درخواست های زیاد سرعتش کم نشه البته این قضیه بستگی به پهنای باند انتخابی هنگام خرید هاست و سرور داره، باید تناسب بین درخواست های فرستاده شده و پهنای باند رعایت بشه. از دیگر نکته ها اینکه بکاپ گیری منظمی از فایل ها داشته باشه در اینصورت میشه گفت اطلاعات در امنیت به سر میبرنبرای امثال من که ممکنه برای کار با وب سرویس ها از هاست استفاده کنند این نکات قابل تاملی بود که گفتم. حالا بسته به حجم پروژه میشه به حجم دیتابیس هم توجه داشت.
۱) منابع و سرعت پردازش هاست یکی از دلایل اصلی هستن که میتونن در سرعت لود سایت نقش بسزایی ایجاد کنن. البته در سرعت لود سایت موارد دیگه ای مثل طراحی بهینه ی سایت دخیل هستن. به طور کلی اگه هاست مناسبی تهیه نشه این موضوع هم صاحبان و هم کاربران سایت رو اذیت میکنه. میشه گفت اگه هاست سایت از منابع خوبی استفاده نکنه، کافیه تعداد درخواست ها برای لود سایت بیشتر بشه تا سایت کلا بخوابه. با خرید هاست با کیفیت که دارای منابع قوی سخت افزاری و نرم افزاریه میتونیم سرعت سایت رو بالا ببریم. پس هنگام خرید هاست باید از شرکت های معتبری مثل این ۱۰ شرکت خریداری کنیم تا اگه مشکلی مثل کند بودن سرعت لود پیش اومد هزینه ی اضافی پرداخت نکنیم.
با توجه به تجربه ای که این بنده داشته ام خرید هاست اشتراکی را برای سایت هایی که تازه می خواهند راه اندازی بشوند پیشنهاد میکنم. چون گزینه ی مناسبی هست و قیمت آن نسبت به سایر هاست ها کمتر و مشکل خاصی برای یک سایت معمولی پیش نخواهد آورد. با تعداد بازدید روزانه بیست هزارتا هم این هاست گزینه ی مناسبی می باشد. هاست اختصاصی یک سرور برای سایت شما تخصیص می دهد که این سرور فقط میزبان سایت شماست. قیمت این نوع هاست خیلی بیشتر از نوع اشتراکی آن می باشد. باید توجه کنیم زمانی خرید این نوع هاست مناسب ما خواهد بود که کسب و کار اینترنتی پر ترافیکی را داشته باشیم.
۱) ولی به نظرم هرکدوم از این شرکت ها رو برای خرید هاست اشتراکی یا اختصاصی انتخاب کنی مهم نیست، مهم رابط کاربری پنل ادمینشه که بتونی باهاش کار کنی): چه فرقیه بین خرید هاست ارزان یا گران؟ فکر کن بنز زیر پات باشه ولی سوویچش دستت نباشه! دقیقا وقتی نتونی هاستت رو مدیریت کنی و حتی کارهای ساده ای مثل ایجاد پایگاه داده و ساخت جدول ها و مدیریت ایمیل ها و فایل ها رو نتونی انجام بدی به چه درد میخوره؟ من تجربه ی بدی داشتم و مجبور بودم برای هر تغییر کلی سوال بپرسم تا به جواب برسم. به نظرم خیلی مهمه که هر کدوم از این ده تا شرکت هاستینگ رابط کاربری مناسبی داشته باشن.
هرچقدر هم خرید هاست خوبی رو داشته باشیم یه ویژگی مسخره ای که دارن اینه که اگه تمدید نکنی دامنه ی ثبت شدتو آزاد میکنه!! انگار به حرااج میذاره. یعنی قشنگ یک لحظه غفلت کنی کل کسب و کارو دامنه ای که همه تورو با اون میشناختن به باد فنا میره. مثلا صبح بیدار شی ببینی سایت فروشگاهیت تبدیل شده به محصولات خانم بی بی بجز حسن!!!! بلایی که سر ما اومد و بعد کلی استرس فرداشبش شانس با ما یار بود و آزاد شد. توی مقاله ای خوندم رجیسترار وظیفه ی این رو به عهده داره که به مالک نزدیک شدن تاریخ انقضا رو اطلاع بده. ولی برای بعضی ها این کار رو انجام نمیده تا بعدا دامنه رو با قیمت بالاتری برای فروش بذاره|:
یه مقایسه ای اگر بخواهیم بین هاست لینوکسی و هاست ویندوزی داشته باشیم میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم: هاست های لینوکسی از php پشتیبانی میکنند برای همین معمولا بیشتر سایت هایی که با این زبان برنامه نویسی شدن در این هاست نگهداری میشن. در هاست لینوکسی پنل ادمین سی پنل رو داریم که جزو محبوب ترین هاست. در هاست ویندوزی کنترل پنل دایرکت ادمین رو داریم. هاست ویندوزی برای سایت هایی که با asp و .net نوشته شدن کاربرد داره. حالا با توجه به مواردی که گفتم میتونیم یه خرید هاست باکیفیت که متناسب با سایت ما باشه رو از بین این ۱۰ شرکت هاستینگ انجام بدیم.
تعرفه های برخی شرکت های هاستینگ معقول نیست، از طرفی بعضیاشونم از این ور بوم افتادن و قیمت های خیلی پایینی ارائه میدن. خب من به عنوان خریدار برای خرید هاست ارزان اینجا دچار ابهام میشم و میگم ممکنه یکی از ویژگی های هاست هاشون فدای قیمت پایین تر دارن میکنن!! اگر این ویژگی امنیت باشه که باید فاتحه ی اون شرکت هاستینگ و تمامی مشتریها و سایت هاشون خونده بشه. بجز امنیت سرعت هم خیلی تاثیرگذاره. حالا نمیگیم سرعت خیلی بالایی داشته باشه ولی اینطور هم نباشه که مشتری برای یه درخواست دقیقه ها پشت صفحه ی” منتظر بمانید” و یا “در حال اتصال به سرور” سایت معطل بشه.
ایران سرور محبوب ترین شرکت، برای خرید هاست های اشتراکی و اختصاصی هست. این شرکت از لحاظ ارائه ی هاست و سرور توی ایران حرف اول رو میزنه. همچنین با داشتن پشتیبانی قوی و تخصصی، تجربه ی بالا در فروش و تنوع بالا در ارائه ی انواع هاست ها نظر کاربران زیادی رو به خودش جلب کرده. وقتی میگیم تنوع بالا در هاست یعنی تمامی هاست های وردپرسی ویندوز لینوکس دانلود و هاست های ابری داخلی وخارجی رو در برمیگره. این عالیه که مطابق با انواع نیازهای کاربراش خدمات ارائه میده تا بشه هوشمندانه انتخاب کرد. به امید پیشرفت روزافزون این شرکت.
شاید دغدغه ی اکثرا مدیران وبسایت ها دریافت سرویس ssl باشه! بهترین شرکت هاستینگ میتونه این سرویس رو رایگان قرار بده تا از طرفی خیال مشتری هاش هم راحت باشه. این سرویس با ایجاد امنیت و اعتبار روی وب سایت، طرفدارای زیادی رو تو حوزه ی وب به خودش جلب کرده. همچنین با روش رمزگذاری شده ای که اطلاعات رو بین سرویس دهنده و سرویس گیرنده منتقل میکنه، این نکته رو میرسونه که داده ها و اطلاعات ما در جای امنی قرار دارن. نکته ی خوب در این خصوص اینه که برخی شرکت های هاستینگ هنگام خرید هاست توسط مشتریهاشون این سرویس رو رایگان در اختیارشون قرار میدن.
موقع خرید هاست اختصاصی باید اینو در نظر بگیریم که شرکت هاستینگ، گارانتی بازگشت وجه رو هم در بین ویژگی هاش داشته باشه. این هاست ها عموما از قیمت های بیشتری نسبت به بقیه برخوردارند. همچنین ممکنه یه کسب و کار کوچیک اون رو به اشتباه خریداری کرده باشه و بعدا پشیمون بشه. خب در این جور مواقع اگه شرکت این گارانتی رو داشته باشه مشتری خیالش از بابت هزینه ی الکی که داشته راحته و میتونه با آسودگی هاست خودشو تغییر بده. در غیر این صورت ممکنه نارضایتی بین شرکت هاستینگ و مشتری پیش بیاد که توی محبوبیت شرکت اثر گذاره.
پیغام هایی مثل “خطای ۴۰۴ یا ۵۰۰ “یا “خطای سرور داخلی رخ داده” از سری پیام های رو مخ و عذاب آور هستن. شاخص Uptime یکی از اصلیترین معیارها است. این شاخص زمانی که وبسایت در دسترس و آنلاینه رو اندازه گیری میکنه. شاخص آپ تایم در واقع زمانیه که یه کامپیوتر و سرور بدون هیچ گونه وقفهای کار میکنه. باید در نظر گرفت این شاخص تحت تاثیر عوامل مختلف قرار میگیره. پس وقتی قصد خرید هاست با کیفیت رو داریم باید به این شاخص دقت زیادی داشته باشیم تا برای سایتمون مشکلی پیش نیاد و هنگام لودش این پیام هارو نبینیم.
اگه قصد خرید هاست ارزان و با کیفتی برای پروژه هاتون دارین، شرکت سون هاست یکی از بهترین هاست. هاستی که از این شرکت خریدم دارای پشتیبانی قوی بود. در کنارش دامنه ی رایگانم در اختیارم گذاشتن که در این اوضاع یه مو از خرس بکنی هم غنیمته! Ssl رایگانی که ارائه شد هم خیال منو راحت کرد. برای اکثر پروژه هام از هاست های این شرکت استفاده میکنم و واقعا راضیم ازشون. اینم بگم سون هاست با ارائه ی هاست های لینوکسی با تعرفه هایی مناسب تر از بقیه شرکت ها خودشو خوش نام در بین مشتریا نگه داشته.
خرید هاست خیلی خیلی مهمه! متاسفانه من با خرید اشتباهی که داشتم باعث شدم تا هکر ها بتونن به راحتی وارد دیتابیس شده و به اطلاعات پرسنل شرکتمون دست پیدا کنن. باید اینو در نظر بگیریم که حساسیت کار به چه صورته. ممکنه کسی برای سایت خبری که داره ملزم به خرید هاست باکیفیت بشه. یکی هم مثل من ممکنه هاست رو برای ایجاد ارتباط بین برنامه ها و برای وب سرویس های مهم لازم داشته باشه. به نظرم خرید هاست باید با دقت نظر و حواس جمع باشه و سعی کنیم بهترین شرکت هاستینگ رو برای این کار انتخاب کنیم.
کسایی که دنبال خرید هاست ارزونن من پارس پک رو بهشون پیشنهاد میکنم. پارس پک یکی از معدود شرکت هایی که با مشتری مثل دوست خودش برخورد میکنه. ای پی من بر اثر بی حواسی که داشتم چندین بار مسدود شد و کارم لنگ موند. بخاطر این بی احتیاطی انتظار برخورد مناسبی نداشتم ولی در کمال تعجب برخورد خیلی خوبی باهام شد و پشتیبان منو تا جای ممکن راهنمایی کرد تا از مشکلات بعدی سایت پیشگیری کنیم. به نظرم این حس خوبی که پشتیبانی یه هاست گرون بهت میده میارزه به هاستی که با قیمت پایینی میخری ولی پشتیبانش آدم بداخلاقی باشه و برای هر مشکل کلی دلهره از نوع برخوردش داشته باشی!
کسایی که دنبال خرید هاست ارزونن من پارس پک رو بهشون پیشنهاد میکنم. پارس پک یکی از معدود شرکت هایی که با مشتری مثل دوست خودش برخورد میکنه. ای پی من بر اثر بی حواسی که داشتم چندین بار مسدود شد و کارم لنگ موند. بخاطر این بی احتیاطی انتظار برخورد مناسبی نداشتم ولی در کمال تعجب برخورد خیلی خوبی باهام شد و پشتیبان منو تا جای ممکن راهنمایی کرد تا از مشکلات بعدی سایت پیشگیری کنیم. به نظرم این حس خوبی که پشتیبانی یه هاست گرون بهت میده میارزه به هاستی که با قیمت پایینی میخری ولی پشتیبانش آدم بداخلاقی باشه و برای هر مشکل کلی دلهره از نوع برخوردش داشته باشی!
برای خرید هاست با کیفیت باید به خوبی تحقیق کنیم. خیلی ها هستن به واسطه ی تخفیف های چند درصدی که شرکت های هاستینگ روی هاست هاشون میذارن ترقیب میشن که خریدشونو از این شرکت ها انجام بدن. یه هاست خوب باید مشخصات سخت افزاری بسیار خوب و بروزی داشته باشه. همچنین در کنارش کانفیگ درست و اصولی وجود داشته باشه. جزییات سخت افزاری و نرم افزاری هم باید به خوبی بررسی بشن تا مشکلی پیش نیاد. همچنین میشه از کسایی که قبلا هاست خریداری کردن هم نظراتشونو بپرسیم و از تجربیات اونا استفاده کنیم تا خرید بهتری داشته باشیم.
بعد از ۲ بار انتقال اطلاعاتم به روی سرور های مختلف با ایران سرور آشنا شدم که کاش این آشنایی زودتر بود. اولین بار روی یه سرور بودم که بعد یه مدت یه عرب کل هاست رو هک کرد. بعد از گرفتن بک آپ و انتقالش به یه سرور دیگه متوجه شدم شب ها دچار قطعی مکرر میشه و سایت کلا از دسترس خارج میشه دوباره تصمیم به جابه جایی گرفتم و بالاخره بعد از کلی پرس و جو به این نتیجه رسیدم که خرید هاست باکیفیت رو از ایران سرور تجربه کنم. میشه گفت نتیجه ی قابل قبولی داشت و مشکلاتی که قبلا داشتم اینجا حس نشد اصلا.
توی خرید هاست و دامین مهمه که پسوند دامنه رو چی انتخاب میکنین. واقعا توی بازدید ها تاثیر داره ولی اغلب دامنه ی com رو جزو بهترین میدونن و از کاربرد بقیشون یا بی خبرن یا اطلاعات درستی ندارن. مثلا دامنه ی Ir بیشتر برای سایت های شخصی افراد و سایت های ایرانیه. یا دامنه ی Info مناسب برای سایت هایی هست که جنبه ی اطلاع رسانی دارن مثل سایت های اخبار تکنولوژی، اخبار محیط زیست، سایت های اطلاع رسانی همایش ها و کنفرانس های جاری و یا کنسرت ها. بنابراین موقع خرید هاست باکیفیت و دامنه خوبه که کمی دقت داشته باشیم تا بازخوردهای مثبتی از کاربرا بگیریم.
موقع خرید هاست اشتراکی باید توجه کنیم که پشتیبان گیری یا بک آپ به چه صورتی انجام میشه. بعضی شرکت های هاستینگ این کار رو به صورت دوره ای انجام میدن و اگه مشتری درخواست کنه بک آپ رو در اختیارش قرار میدن. برخلاف این شرکت ها بعضی دیگه هستن که این کار رو انجام نمیدن. این شرکت ها عموما با تعرفه های کمتری سراغ مشتری میرن و مشتری ممکنه از این قضیه ی مهم به کلی یادش بره. پشتیبان گیری در زمان درست نگرانی بابت بازگردانی اطلاعات قبلی رو از بین میبره و میشه مطمعن شد که داده ها و اطلاعات در جای امن و مناسبی قرار دارن.
بیشتر کسایی که سمت خرید هاست ارزان میرن کمی تردید ته دلشون دارن! این دلهره هم از مقایسه ی قیمتیه که انجام دادن ولی بنا به دلایلی مجبور به خرید با قیمت کمتری شدن. روش های مختلفی هست که میشه باهاش بررسی کرد شرکتی که هاست ارزانی نسبت به بقیه ارائه میده معتبره یا نه؟ و یا کارشو به خوبی انجام میده یا نه؟ یکی از این راه ها اینه که بدونیم شرکت هاستینگ دارای دوره تست رایگان هست یانه؟ این دوره نشونه ی اینه که شرکت به خدمات و کارکد اونا اعتماد کاملی دارن. برای سنجش خدمات و امکانات شرکت هم روش مناسبیه.
من تجربه ی خرید هاست اشتراکی رو داشتم و میدونم یکی از مهمترین نکات در رابطه با شرکت های هاستینگ اینه پشتیبانیشون به چه صورته؟ آیا ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه روز آمادگی پاسخگویی به مشتری رو دارن یا نه؟ یا اصلا این پشتیبانی توسط شخص حرفه ایی انجام میشه یانه؟ بعضی پشتیبان ها متاسفانه توی بعضی ساعات حوصله ندارن و تقصیر رو گردن خریدار میندازن. قطعا نظارت یه تیم فنی مسلط و با تجربه تاثیر زیادی داره و اعتماد خریدارهم جذب میشه. نکته ی بعدی داشتن پشتیبانی آنلاین و برخط هست که متاسفانه بعضی شرکت ها این امکان رو ندارن و در صورت مشکل باید ساعت ها منتظر پاسخ تیکت پشتیبانی باشی.
توی خرید هاست مخصوصا هاست های ماهانه باید اینو در نظر بگیریم که هاست انتخابی ما میزبانی مطمئنی در انواع اختصاصی یا اشتراکی داشته باشه و پایداری، امنیت و پشتیبانی مناسب را برای مشتریای خودش فراهم کنه. همه ی این عوامل بر روی سایتمون تاثیر مستقیم میذاره. مثلا هاستی که امنیت پایینی داشته باشه در هر لحظه احتمال برباد رفتن اطلاعات وجود داره. و یا هاستی که پشتیبانی دقیقی نداره در صورت بروز مشکل سایت رو هوا میره. بنابراین باید توی خرید هاست دقت کافی رو داشته باشیم و تا جای ممکن از شرکت های هاستینگ برتر خریدمون رو انجام بدیم.
در مورد پایداری هاست ها میشه گفت دو مفهوم پایداری و امنیت، به عوامل زیادی وابستگی دارن. یه زیر ساخت قوی و دیتاسنتر مناسب برای سروری که هاست ما روی اون قرار داره، باعث کم شدن اختلالات فنی و پایداری قابل قبولی در سرویسدهی میشه. یه دیتاسنتر مناسب، در برابر مشکلات و خطرات تهدید کننده فیزیکی، امنیت سرور رو به قطع تضمین میکنه. پس لازمه که برای خرید هاست از شرکت های هاستینگ این موارد رو مورد بررسی قرار داد تا هاستی مطمعن و همیشه پایدار انتخاب کنیم. اکثر شرکت های هاستینگی که در این مقاله معرفی شدن میتونن هاست های مطمعنی ارائه بدن.
هاست لینوکسی سازگاری خیلی خوبی با وردپرس داره. من از هاست ویندوزی برای سایت خودم استفاده کردم ولی ازش ناراضی بودم و برام تجربه شد که وردپرس خیلی خوب با لینوکس جوش میخوره و عملکرد و سرعت بالایی در اون داره. البته باید گفت سیستم مدیریت محتوای وردپرس در هر دو سیستم عامل پشتیبانی میشه ولی روی هاست لینوکسی بهترین عملکرد خودش رو داره. برای همین باید موقع خرید هاست با کیفیت و خوب برای سایتمون اینو در نظر بگیریم که سیستم مدیریت محتوایی که در سایت ازش استفاده میکنیم چی هست و با چه هاستی سازگاری مناسبی داره.
توی خرید هاست باید خیلی دقت بشه. من برای ارتباط برنامه های مختلفی که داشتم از هاست ارزان استفاده کردم. بعد از کد نویسی و شروع تست متوجه شدم هاست انتخابی من توان پاسخگویی به حجم زیادی از درخواست های کاربرا رو نداره و عملا اگه مشتری های من از یه تعدادی بیشتر بشه هاست هنگ میکنه و برنامم میخوابه. با داشتن پهنای باند مناسب برای هاست انتخابیمون میشه از این مشکلات پیشگیری کرد. به همین خاطر موقع خرید هاست با کیفیت و مناسب باید اینو در نظر بگیریم که روزانه چه تعداد درخواستی از طرف سایت و اپلیکیشن ها خواهیم داشت.
هنگام خرید هاست با کیفیت و مناسب باید بررسی کرد که هاست انتخابی ما دارای حافظه ی اس اس دی برای افزایش سرعت سایت باشه، همچنین هاست امنیت بالایی داشته باشه. نیرو های پشتیبانی قوی و متخصصی داشته باشه که در کمترین زمان مشکلات احتمالی حل بشن و مورد آخر که مهمترین نکته هست هاست امکان پشتیبان گیری رو داشته باشه تا در برابر حملات به اطلاعات آسیبی نرسه. رعایت این نکات هرکدام دارای مزایایی هستن و به بهتر دیده شدن سایت کمک زیادی میکنن. لازمه شرکت هاستینگی که قصد خرید از اون رو داریم دارای این ویژگی ها باشند.
بیشتر مشتری های شرکت های هاستینگ بین دو هاست داخلی و خارجی از هاست های خارجی استفاده میکنن. بهترین شرکت های هاستینگ ایرانی هاست های داخلی خودشونو با قیمت بالاتری نسبت به خارجی ارائه میدن. یکی از دلایل این کار اینه که هزینه ی راه اندازی مرکز داده و پهنای باند توی کشورمون خیلی خیلی زیاده. پس باید حق داد که اکثر افراد خواستار هاست های خارجی باشن. بجز هزینه ی مناسبی که هاست های خارجی برای مشتری ها دارن امکان دسترسی افراد خارج از کشور به این سایت هاست و اونا میتونن جزو بازدیدکنندگان سایت ها باشن که خب این مسئله یه مزیت محسوب میشه!!!
ادان دامین یا قابلیت اد کردن دامنه اضافه، امکانی است که شما را قادر می ساد که به جز دامنه اصلی وب سایت خود، یک وب سایت دیگر نیز بدون خرید هاست جدید بر روی همان هاست راه اندازی کنید، بدین ترتیب که توسط قابلیت ادان دامین قادر هستید یک یا چند دامنه جدید به هاست خود متصل کنید و توسط آن وب سایت های دیگری برای سایر کسب و کار های خود تاسیس کنید، در واقع تمام هاست ها قابلیت ادان دامین یا همان راه اندازی چندین وب سایت بر روی یک سرور را ندارند، بنابراین اگر احتمال می دهید که در آینده به چنین قابلیتی نیاز داشته باشید، پس از همین ابتدای کار لازم است که از هاست هایی استفاده کنید که قابلیت ادان دامین داشته باشد، تا زمانی
یه هاست خوب و با کیفیت باید قابلیت های زیادی داشته باشه یکی از این قابلیت ها ادان دامینه که قابلیت اد کردن یه دامنه ی اضافی رو روی سایت میده. یعنی میشه بجز دامنه ی اصلی وب سایتمون یه وبسایت دیگه بدون خرید هاست جدید راه اندازی کنیم. بدون اینکه هاست جدیدی بخریم. این قابلیت به کسایی که چندین کسب و کار دارن این امکان رو میده که با صرف هزینه ی کم سایت های مربوط به کسب و کار هاشون رو بالا بیارن. باید توجه کرد که همه ی هاست های ارائه شده توسط شرکت های هاستینگ این امکان رو ندارن. پس اگه اطمینان دارین که کسب و کارتون ممکنه به چند بخش تبدیل بشه و یا یه شغل دیگه رو در آینده ممکنه در پیش بگیرین هاستی رو انتخاب کنین تا قابلیت های مهم و زیادی مث ادان دامین داشته باشه.
شرکت هاستینگ ایران هاست به دلیل منابع مختلف و امکانات بیشتری که در اختیار کاربرها قرار میده قیمت بیشتری نسبت به بقیه ی شرکت های هاستینگ داره. اما باید در نظر داشت که وقتی شما خرید هاستتون رو از این شرکت انجام میدین خیالتون از بابت کیفیت خدمات و تخصص کارشناسان و مشاوره ها راحته. بیشتر کاربر هایی که از این شرکت هاستینگ خرید داشتن اینو میدونن که این شرکت از ابتدا تا انتهای مسیر همراه با اونها بوده. پس این مهمه که بدونیم به چه شرکتی اعتماد می کنیم و هزینه هامون صرف چه خدماتی میشه و در مقابل چه بازخوردهایی خواهیم داشت.
بعضیا فکر میکنن اگه سراغ خرید هاست ارزون برن توی هزینه هاشون صرفه جویی می کنن. در صورتی که این کاملا برعکسه و نتیجه های بدی رو به دنبال داره. وقتی شما هزینهای بابت هاست سایتتون نداشته باشین در نتیجه خدمات مناسبی رو هم دریافت نمی کنید. هاست بی کیفیت میتونه مشتری ها رو ازمون دور کنه و باعث مشکلات و دردسرهای زیادی بشه پس باید دقت کنیم که چه هاستی رو از شرکت های هاستینگ خریداری میکنیم. در مقابل اگر سراغ خرید هاست با کیفیت و خوب بریم نتیجه ی فوق العاده ای رو هم خواهیم داشت.
پشتیبان ها و کارشناسان فروش تاثیر زیادی توی جذب مشتری برای شرکت ها دارن. پشتیبان یه سایت فروشگاهی بعد از تمام شدن بازه ی خدمات پس از فروش اون فروشگاه، مسئولیتی راجب اون مشتری ندارن ولی برای شرکت هایی که میزبانی سایت ها رو انجام میدن داشتن پشتیبان های متخصص و حرفه ای که بتونه مشکلات کاربران و مشتریان را در اسرع وقت حل کنه خیلی واجبه. این کارشناسان تا آخرین لحظه باید کنار خریدارن سایت باشن. به نظر من یه فروشگاه و یا یک شرکت هاستینگ باید توجه زیادی بر روی پشتیبان هاش داشته باشه.
هاست های مخصوص وردپرسی شرکت میزبان فا تاثیر بالایی توی سرعت بارگذاری وب سایت های وردپرسی دارن. زمانی بود که سرعت سایت من به شدت کند شده بود و سرعت بارگذاری صفحات هم پایین بود. با کمی تحقیق شرکت میزبان فارو برای میزبانی سایت وردپرسیم انتخاب کردم. بعد از انتقال سایت متوجه شدم که سرعت سایت چندین برابر شد. در صورتی که کار شناسای هاست قبلی می گفتند که چون پلاگین های زیادی روی سایت داری سرعت بالا براش غیر ممکنه و این پلاگین ها سرعت رو کم میکنن. من با همین پلاگین ها سرعت زیاد رو با میزبانی شرکت میزبان فا تجربه کردم.
من چندین ساله مشتری شرکت هاستینگ میزبان فا هستم. یکی از دلایل اینکه این شرکت رو انتخاب کردم اینه که شرکت بک آپ گیری منظم و حرفه ای رو برای اطلاعات داره. بکاپ گیری این شرکت به صورت هفتگی و بر روی سه لایه هارد مجزا انجام میشه. خب این نکته برای من که داده های مهم و اطلاعات حساسی بر روی سایت هام دارم حائز اهمیته. اکثر مشتریا هنگام خرید هاست با کیفیت این نکته را مد نظر دارند که پشتیبان گیری از هاست به چه صورتی انجام میشه؟ امروزه با وجود حملات های متعددی که هکرها دارند امنیت اطلاعات حرف اول رو میزنه.
تو خرید هاست اشتراکی باید به این نکته توجه کنیم که حجم تعیین شده برای ایمیل ها چقدره؟ بسته به نیازی که داریم این حجم متغیره من در ابتدای خرید این رو نمی دونستم و متاسفانه استفاده زیادی در بخش ایمیل ها داشتم که مسلما حجم این فضا رو به راحتی اشغال میکرد. کسایی مثل من که میدونن از این بخش زیاد استفاده می کنن باید در نظر داشته باشن موقع خرید هاست حجم تعیین شده برای سرویس ایمیل ها چقدره و این حجم پاسخگوی نیاز روزانشون هست یانه؟ البته راه هایی برای کاهش و مدیریت حجم مورد استفاده ی ایمیل ها در هاست وجود داره که باید به تنظیمات پنل خود رفته تغییراتی ایجاد کنیم
به جرات میشه گفت یکی از شرکت های هاستینگ که خدمات مناسبی رو برای مشتریانش در نظر گرفته شرکت هاست نگاره. این شرکت با ارائه ی انواع هاست های مختلف ابری پرسرعت و مخصوص سیستم های مدیریت محتوا به خوبی خودشو تو ذهن مشتری ها جا داده. شرکت های هاستینگ اکثرا هاست هایی پیشنهاد می کنند که با وردپرس سازگاری داشته باشه. شرکت هاست نگار به صورت ویژه و تخصصی هاست ویژه ی وردپرسی رو برای مشتری هایی که سایت وردپرسی دارند در نظر گرفته. این شرکت پشتیبانی مناسبی داره. یکی از دلایل بهترین بودن هاست نگار اینه که این شرکت هر ۱۲ ساعت بک آپ گیری داره. این یه ویژگی هست که کمتر شرکت هاستینگی در اختیار مشتریاش قرار میده.
اکثر مشتریای شرکت های هاستینگ بسته به نیازشون اقدام به خرید هاست می کنند. در بین این مشتریها شاید کسانی وجود داشته باشند که هاستی بخوان که فقط مختص دانلود باشه و هزینه ای برای دیتابیس که اصلاً لازم نمی شه توی کارشون پرداخت نکنند. یکی از شرکت های هاستینگی که هاست ویژه ی دانلود بدون دیتابیس رو عرضه میکنه شرکت سون هاسته. سون هاست در ابتدای ارائه این هاست با فروش ویژه ای مواجه شد. همچنین قیمت های این شرکت بسیار مقرون به صرفه تر هستن. بنابراین این شرکت برای کسانی که به دنبال خرید هاست حرفه ای و باکیفیت هستند و قصد ندارند که هزینه زیادی روی دوششون باشه بسیار مناسبه.
من از هاست ویژه وردپرسی شرکت هاست نگار استفاده کردم. سرعت بی نظیری داره. همچنین پشتیبانی قوی از طرف شرکت داره و پهنای باند مناسبی هم داره. برای سایت من سرعت و پهنای باند خیلی مهمه! این شرکت هاستینگ همچنین گارانتی بازگشت وجه داره. یعنی شما هر موقع از خریدتون پشیمون شدین میتونین وجهی که واریز کردین رو پس بگیرین. این گارانتی به مدت ۱۰۰ ساعت برای مشتری ها فعال میشه. یکی دیگه از ویژگی های این شرکت اینه که میزبانی وب سایت ها از کشورهای فرانسه، آلمان، انگلیس و ایران انجام میشه. در اینصورت سرعت و کیفیت مناسبی رو به همراه داره.
شرکت های هاستینگی که در این مقاله معرفی شد جزو بهترین شرکت ها در حوزه ارائه میزبانی وب سایت ها هستند. این خیلی خوبه که در مورد همه ی این مجموعه ها توضیحاتی داده شده و ویژگی ها و معایب اون ها هم گفته شده تا کاربر با دیدی باز نسبت به خرید هاست اختصاصی یا اشتراکی اقدام کنه. بیشتر شرکت ها ممکنه معایب خودشون رو بپوشونن و در بخش نظرات سایتشون هم منتشر نکنن.
من مدیر یه سایت فروشگاهی هستم. بعد از ۲ ماه بنا به دلایلی مجبور شدم که دو تا فروشگاه اینترنتی دیگه، یکی برای فروش پوشاک بچه گانه و دیگری مخصوص کیف و کفش راه اندازی کنم. با تحقیق متوجه شدم که میشه روی هاستی که فعلا دارم دو تا سایت دیگه رو هم راه اندازی کنم. ولی سر این قضیه مشکلاتی برای من به وجود اومد. متوجه شدم تعداد سایت هایی که میشه روی یک فضای هاست قرار بگیرن به یک سری عوامل بستگی دارن. این ویژگی ها مثل قدرت بالای پردازنده و قدرت رم و فضای ذخیره سازی و میزان فضای سرور هستن. البته جدای از این قضایا میزان استفاده وب سایت ها هم تاثیر زیادی داره به نظرم قبل از خرید باید به این نکات توجه داشته باشیم. امیدوارم تجربه ای که برای خرید هاست اشتراکی داشتم برای دیگران مفید بوده باشه و قبل از خرید هاست اهداف سایت خودشون رو بررسی کنن و مطمعن باشن سایت در آینده چه مسیری رو قراره طی کنه تا مثل من مجبور به پرداخت هزینه ی اضافی برای خرید هاست دوم نباشن.
من حدود یه ساله پیش از شرکت هاست دی ال خرید هاست باکیفیت و مناسبی داشتم. این شرکت شرایط جالبی برای مشتریانش در نظر گرفته. پس اگه یکی از مشتریان هاست دی ال باشین میدونین که پشتیبانی مناسب و تخصصی داره و می تونه کمک زیادی به مدیران سایت ها کنه. وقتی خریدتون رو از این شرکت انجام بدین خیالتون راحته که هاست با داشتن پردازنده های قدرتمند اینتل و پردازش بالا به بهترین شکل در اختیار بازدیدکنندگان قرار میگیره.
میهن وب هاست کلاهبردار و بدترین خدمات رئ داره . سرعت افتضاح و خدمات صفر ….
چیزی که موقع خرید هاست اختصاصی و سرور اختصاصی اهمیت داره اینه که مطمئن باشیم از پس هزینه های آن برمی آییم. سرور اختصاصی نسبت به سرورهای دیگه پر هزینه تر هستند. این سرورها عموما برای سایت هایی که جزو پربازدید ترین و پرترافیک ترین ها باشند مناسبه. همچنین سایت هایی که نیاز به منابع زیادی داشته باشند از این سرور ها استفاده می کنن. پس قبل از خرید باید بررسی کنیم که سایت ما جزو این دسته از سایت ها هست یا نه؟ به چه میزان از منابع احتیاج داره؟ تحت چه شرایطی بهترین بازخورد رو به ما میده؟ و این دسته از سوالات که ممکنه برای همه ی کسایی که دنبال داشتن سایت و خرید هاست هستن پیش بیاد.
یکی از مسائل مهمی که توی خرید هاست مورد توجه اکثر خریدارا قرار میگیره سرویس cdn هست. این سرویس باعث افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات در سایت میشه و بیشتر در سایت های با ترافیک بالا استفاده میشه. مزایای بسیار زیاد دیگه ای هم داره که من الان حضور ذهن ندارم. ولی بهترین شرکت هاستینگ قطعا شرکتی میتونه باشه که این سرویس رو به صورت رایگان برای مشتری هاش عرضه کنه.
سرویس سی دی ان خیلی مهمه!!! در ادامه ی صحبت های این کاربر میتونم بگم که این سرویس باعث افزایش سرعت بارگذاری و نمایش صفحه های سایت روی سیستم بازدید کننده ها میشه. طرز کارش هم به این صورته که از نزدیکترین سرور اطلاعات رو دریافت میکنه. چون این ارتباط به صورت غیر مستقیم و محافظت شده هست، امنیت سایت ها هم تضمین میشه. در این روش ترافیک اصلی سرور خیلی کم میشه و در نتیجه پهنای باند بیشتر میشه. توی این سرویس چون چندین نفر از سرور استفاده می کنن هزینه ی بسیار پایینی برای استفاده کننده ها داره. نصب و راه اندازیش ساده و آسونه و همه میتونن انجام بدن. به علاوه سایت رو برای موتورهای جستجو بهینه سازی می کنه. از حملههای احتمالی هکرها به سرور سایت هم جلوگیری میشه. در نتیجه میتونیم بگیم افزایش سرعت لود سایت باعث رضایت بازدید کننده های سایت شما میشه. پس لازمه که این سرویس رو هنگام خرید هاست مد نظر داشته باشیم و از داشتن اون غافل نباشیم. اکثر شرکت های هاستینگ این سرویس رو در کنار سرویس های دیگه در اختیار مشتری ها قرار میدن.
هاست برای سایت حکم مغز اونو داره و اگه توی خریدش دقتی به کار برده نشه مشکلاتی رو به وجود میاره. برای خرید هاست باید بسته به سایت امکاناتی رو در نظر بگیریم. مهمتر از همه اینکه هاست دامنه های کوتاه و مناسبی رو برای وب سایت های علمی اختصاص بده. دامنه های کوتاه راحت تر توی ذهن مخاطب جا می گیرن و تایپشون هم سریع تر انجام میشه.
داشتن امکان مانیتورینگ اختصاصی برای هاست یکی از ویژگی های برتر اونه. مانیتورینگ امکانی رو فراهم میکنه که در صورت بروز مشکل از سمت سرور و قطعی هاست سایت در هر ساعت از شبانه روز با استفاده از نرم افزارهای خاص خودش قابل مشاهده باشه. این امکان برای سایت هایی که ممکنه در طول شب دچار قطعی بشن و مشکلاتی براشون پیش بیاد، بسیار لازم و ضروریه! در این صورت رفع مشکل هم زمان کوتاهی انجام میشه. چراکه در درجه ی اول با توجه به مانیتورینگ اختصاصی فهمیدیم که مشکل از چه جایی نشأت گرفته. من همیشه موقع خرید هاست اشتراکی داشتن مانیتورینگ رو در نظر میگیرم که بعدا مشکلات به راحتی حل بشن.
به نظر من هم مانیتورینگ خیلی میتونه توی رفع مشکلات سایت کمک کنه. باید یه ربات باشیم تا بتونیم به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین یه سایت رو بررسی کنیم تا از در دسترس بودن و کار کردن درست اون مطمئن بشیم. میشه این کار سخت رو به مانیتورینگ های اختصاصی سپرد. مانیتورینگ برای این کار ابزارهای متفاوتی داره. این امکان برای فروشگاه های اینترنتی بسیار مناسبه. فروشگاهی که به صورت ۲۴ ساعته در حال کسب درآمد از اون هستیم اگه برای چند دقیقه در دسترس نباشه موجب نارضایتی کاربرای ما میشه. هرگونه اختلال توی سایت های فروشگاهی هر چقدر کوچیک هم میتونه کاربرا رو به سایت های مشابه و فروشگاههای آنلاین دیگه مهاجرت بده. ویژگی مانیتوریگ برای شرکت هایی که همواره در حال معامله و مکاتبه با شرکتهای دیگه و ارسال و دریافت داده ها هستند هم بسیار کاربردیه. در این سایت ها قطعی سرور باعث اختلال در روند کلی کار میشه. پس لازمه که شرکت های هاستینگ این امکان رو به طور ویژه ای برای کاربرهاشون در نظر بگیرن.
بهترین شرکت هاستینگ در سال ۱۴۰۰ شرکت میهن وب هاسته! شاید بگین چرا اینو میگم؟ چون منی که تازه کارم و تجربه ی کانفیگ و پیکربندی سایت رو ندارم هم میتونم از خدماتش استفاده کنم. توی این مقاله هم گفته شده این موضوع. به نظر من این یه ویژگی برتره که میهن وب هاست کاربرهایی داره که هنوز تازه کارن. بیشتر شرکت های هاستینگ خریدارایی دارن که دارای سابقه ی کار بسیار بالایی هستن و توی خرید هاست به بهترین شکل عمل میکنن. به نظرم شرکتی که بتونه با افراد تازه کار هم کار کنه و اون ها بتونن از خدماتی که ارائه میشه استفاده کنن، بهترین محسوب میشه.
منابع سایت یکی از ویژگی های خیلی مهمه. شما هنگام خرید هاست اشتراکی ممکنه با افراد زیادی مشورت کنین. ولی چیزی که واضحه اینه که فقط ما میدونیم سایتمون تا چه حد امکاناتی لازم داره. مثلاً برای تصاویر به طور میانگین میتونیم بگیم هر عکس دو مگابایت فضا برای ذخیره سازی می خواد. این موضوع برای متن ها و ویدیوها هم صدق می کنه. حجم همه ی این عناصر باعث میشن که تخمین بزنیم چه مقدار فضایی رو برای سایت لازم داریم. البته بیشتر برای احتیاط فضای بیشتری رو در نظر میگیریم. به نظرم باید دقیق حساب کنیم تا بعدا معترض به شرکت نباشیم. اول کار اگه خودمون دقت کافی رو داشته باشیم و از تجربه ی بقیه توی خرید هاست کمک بگیریم در آخر نتیجه ی خیلی بهتری رو داریم. بیشتر نارضایتی هایی که خریداران هاست ها از شرکت های هاستینگ دارن به این علته که در ابتدا انتخاب درستی نداشتن. ممکنه کارشناسای شرکت به خوبی این افراد رو راهنمایی کنن ولی لحظه ی آخر تصمیمشون عوض بشه چون ما ایرانی ها از همه چیز بیشترشو میخواییم.
من یه بار از شرکت هاستینگ هاست اشتراکی خریدم اما نمیدونم چرا برخلاف تعریف هایی شنیده بودم، امنیت درستی برای اطلاعات کاربرام نداشت. وقتی با شرکت تماس گرفتم کارشناساش گفتن که امنیت سایت دست خود مشتریه. باید از یه فرد خبره توی امنیت شبکه کمک می گرفتین. حالا از این جریان گذشت و من سایتم رو به یه هاست دیگه انتقال دادم ولی موضوع بحث اینه که پس از این امنیت بالایی که توی تبلیغات شون می گن چیه و دقیقا به چه درد میخوره و کجا استفاده میشه؟؟؟من اگه قرار باشه کنار هاستم یه مسئول شبکه هم داشته باشم چند تا کارمند هم میگیرم و یه شرکت میزنم دور هم خوش بگذرونیم. حالا بعد از این قضیه فهمیدم مسئول شبکه فایروال هایی مینویسه که باید شرکت هاستینگ دسترسی هایی رو باز بذاره تا فایروال های نوشته شده فایل های مخرب شناسایی نشن. جالبه برای باز گذاشتن این دسترسی ها ضمانت میگیرن که دیگه کلا با امنیت هاست کاری ندارن و هر گلی مسئول شبکه زد همونه!!
من یه ماه پیش قصد خرید هاست داشتم. تصمیم گرفتم از دورههای تست رایگان شرکتها استفاده کنم تا هزینه ای برام نداشته باشه. با کمی بررسی شرکت میزبان فا رو برای خریدم انتخاب کردم. بر خلاف چیزی که گفته بودن هاست های رایگانشون امنیت پایینی داشتن. حالا درسته هزینه ای بابت این هاست ها دریافت نمی کنن ولی خب این منطقی نیست که امنیتی هم براش در نظر نگرفته باشن. مسلما کسی که سراغ دوره های تست رایگان هاست ها میره قصد خرید قطعی رو داره و براش مهمه که بتونه خدمات اون شرکت رو بررسی کنه. نداشتن امنیت برای هاست های رایگان میتونه یکی از معایب و بزرگ شرکت ها باشه.
من از فروشگاه دیجی کالا چندتا خرید داشتم. یکی از خریدهام تامین نبود و موعد تحویل عقب افتاد. اونو از سبد خریدم حذفش کردم. بقیه ی خریدام رسیدن و پول اون یدونه جنس هم واریز شد. این کل تجربه ی من از دیجی کالا بود. بعضی وقتا میشه از یه سری چیزا صرف نظر کرد و راحت تر گرفت زندگی رو. من میتونستم کلی برای اون یدونه جنس غر بزنم ولی آرامشم مهمتر از از اون کالا بود.
همه میدونیم که برای راه اندازی یه سایت اینترنتی نیاز به فضایی داریم تا کلیه ی اطلاعات، کدهای وبسایت عکس ها و محتوا روی اون ذخیره بشه و هر لحظه و در هر مکانی قابل دسترسی باشه. به این فضا هاست میگیم خب این هاست ممکنه انواع مختلفی داشته باشه و شما باید بسته به نیاز و سایتتون خرید هاست اشتراکی و اختصاصی داشته باشین. توی این ده شرکتی که اینجا معرفی شد همه جزو بهترین شرکت های هاستینگ هستن. منم دوست داشتم یه توضیح کوتاه و مختصری در مورد هاست بدم چون خیلی از دوستامون نمیدونن که هاست چه کاری رو برای سایت انجام میده و کارش چیه؟ هاست یکی از مهمترین اجزا هست و توی خریدش باید دقت بشه.
توی خرید هاست از هر شرکتی باید توجه کنیم که قابلیت اد آن دامین رو داره یا نه؟؟ یکی از مواردی که میشه فهمید یه هاست کاملا بی کیفیته اینه که بررسی کنیم ویژگی اد آن دامین نامحدودی روی سرویس هاش وجود داره یا نه؟؟ مسلما کسایی که این ویژگی رو به صورت نامحدود ارائه می کنن شرکت معتبری نیستن. این ویژگی این امکان رو میده که یه سایت مجزا روی هاست مورد نظرمون راه اندازی کنیم.
هنگام خرید هاست باید توجه زیادی به کنترل پنل اون داشته باشیم. برای هاست های لینوکسی کنترل پنل سی پنل بسیار محبوبه و مورد استفاده قرار می گیره. این کنترل پنل دارای رابط کاربری ساده و کاربرپسندیه که باعث شده افراد زیادی جذبش بشن و بتونن به راحتی با اون کار کنن. به همین خاطر هم جزو محبوب ترین و مشهور ترین پنل های مورد استفاده شناخته شده. البته اینم بگم که در کنار سادگی که داره ویژگیهای بارزی هم مثل نصب خودکار برنامه ها، تیم پشتیبانی قوی، پشتیبانی از آی پی ورژن ۶ رابط کاربری قوی و استفاده اسون از اون رو داره. در مقابل این کنترل پنل دارای معایبی هم هست که یکی از مهمترین اونا خطر از دست رفتن اطلاعاته. این هم باید بگم که این کنترل پنل نسبت به پنل های دیگه گرون تره و هزینه ی بالای لایسنس برای ایرانی ها رو به همراه داره. متاسفانه با وجود تحریمها مشکلاتی هم برای کاربرای ایرانی به وجود میاره. من برام مهم بود که هنگام خرید هاست اشتراکیم این کنترل پنل رو داشته باشه.
خرید هاست اختصاصی امکانات زیادی رو به مشتری ها میده. میشه بگیم در این هاست کل سرور متعلق به ماست و شرکت های هاستینگ هم این اجازه رو به ما میدن که به طور کامل هاست رو سفارشی کنیم. برای سفارشی کردن میتونیم از بین انواع سیستم عامل ها یکی رو انتخاب کنیم و مقدار حافظه و نوع پردازنده ی سرور هم به انتخاب ما بستگی داره. همچنین می تونیم متناسب با نیازی که داریم هر کدوم از اینا رو انتخاب و استفاده کنیم.
من هنگام خرید هاست اشتراکی برای سایتم توجهی به عکس پروفایل کاربرام نداشتم و متوجه نبودم که ممکنه این عکس ها حجم زیادی از هاستم رو اشغال کنه. به همین دلیل بعد از یک ماه از شروع کار و ثبتنام تعداد خیلی محدودی از کاربرا با مشکلاتی مواجه شدم. به نظر من بهترین کار اینه که قبل از خرید هاست و تعیین میزان منابع اون یه کاغذ برداریم و تمامی اطلاعاتی که خودمون و یا کاربر ها بر روی سایت قرار میدن و حتما باید یه جایی ذخیره بشن رو مد نظر داشته باشیم. این کار به ما کمک می کنه که انتخاب بهتری هنگام خرید هاست سایتمون داشته باشیم. من برای هر محتوا یه محدوده ای رو در نظر گرفتم و با جمع بندی مناسب هاست خریدم. خوشبختانه بعد دوسال مشکلی برای فضای ذخیره ی هاستم ندارم.
یه هاست خوب هاستیه که بکاپ گیری درست و منظمی داشته باشه. وقتی میگیم درست منظورمون فایلی هست که مورد استفاده باشه و خراب نباشه و به خوبی اطلاعات رو برگردونه. هاست قبلی من بکاپ گیری به موقعی داشت ولی یه جا نیاز شد از این فایل ها استفاده کنم و دیدم یا فایل خرابه یا نصف اطلاعاتمو جا انداخته. خب این موارد ممکنه یک در میلیون پیش بیاد ولی وقتی ببینی پشتیبانی هم عین خیالش نیست دیگه تصمیم میگیری هاستت رو عوض کنی. اکثر افراد جایی بهشون احترام گذاشته نمیشه نمیمونن حالا چه یه مراسم دوستانه باشه چه توی فضای مجازی!
اولین و مهم ترین ویژگی یه هاست خوب اینه که دارای سرعت بسیار خوبی باشه. میتونید برای اطمینان چندین وبسایت رو مورد تحلیل و بررسی قرار بدین و سرعت اون ها رو با هم بسنجین. حداقل سرعت واسه ی بارگذاری یه سایت ۲ تا ۵ ثانیه هست تا لودینگ اون به اتمام برسه. باید توجه داشت که هر صفحه از وبسایت باید با سرعت بارگذاری بشه. ویژگی های دیگه ی یه هاست خوب امنیت، پهنای باند مناسب، بکاپ گیری های منظم و گاها هفتگی، عدم محدودیت های ابتدایی، هارد اس اس دی، امکانات هوشمند برای دسترسی های کاربر و انجام عملیات بر روی سایت و… هست. توی خرید هاست باکیفیت باید به داشتن این ویژگی ها توجه بیشتری بشه.
فروشگاه های اینترنتی منابع بیشتری نسبت به سایت های دیگه لازم دارن. یکی از این منابع رم و پردازنده ی هاست هست. آنلاین شاپ ها درخواست ارسالی بالاتری نسبت به سایت های معمولی و شرکتی دارن به همسن دلیل باید این منابع به اندازه ی کافی در اختیارشون قرار بگیره تا مشکلاتی مثل کندی سایت به وجود نیاد. متناسب با هر سایتی که قصد خرید هاست رو براش داریم باید این منابع هم حساب بشن. نمیشه عدد و ارقام دقیقی برای سایت ها مشخص کرد ولی همین که سایت سرعت خوبی توی لود داشته باشه و در خواست ها سریع پردازش بشه و همه چیز خوب و عالی پیش بره یعنی سایت از منابع کامل و مناسبی برخورداره. اگه بعد از مدتی سایت با کندی بخش های مختلفش رو به رو و یا ارور های کمبور منابع مشاهده شد باید منابع هاست بررسی کنیم و در صورت لزوم برای رفه این مشکلات هاست سایت رو ارتقا بدیم. البته باید توجه کنیم که پیام هایی با عنوان منابع کم هست به کم بودن فضای هارد ربطی نداره و منظور کمبود رم یا پردازنده هست.
توی خرید هاست اشتراکی نکات مهمی هست که توجه به اونا واجبه. من برای هاست سایتم از شرکت هاست دی ال خرید کردم و راضیم. همه ی نکاتی که یه هاست خوب باید داشته باشه رو داره. از همه مهمتر کنترل پنل سی پنل اون هست که کار باهاش برای تازه کارهایی مثل من به راحتی آب خوردنه. البته باید گفت این هاست مخصوص سایت های پر ترافیک و پربازده هست.
نبودن امنیت توی یه هاست مساویه با مرگ اون سایت!!! در صورت حمله و نبودن امنیت تمامی تلاش های سایت، تمامی امکانات و سخت افزارها و … برباد فنا میرن! اگه یه شرکت امنیت بالایی برای کاربرای خود فراهم نکنه نمیتونه میزبان خوبی برای سایت اونا باشه و تلاش های مدیر و افراد زیر مجموعه ی اون سایت هم بی اثر میشه. امنیت ویژگی بسیار مهمی برای هاست ها محسوب میشه و هر کدوم از اون ها برای جلب اعتماد مشتریا باید حتما اون رو ارائه بدن. پس میشه گفت یکی از مهم ترین ویژگی های یه هاست خوب که باید هنگام خرید هاست باکیفیت در نظر داشته باشیم، امنیت اونه. این ویژگی توی اکثر هاست ها وجود داره ولی توجه به اون هم خالی از لطف نیست. میتونیم برای اطمینان از شرکت های هاستینگ خوب و معتبر هاست خودمونو بخریم تا مشکلی پیش نیاد.
بعضی از شرکت های هاستینگ نمیتونن امکانات لازم واسه امنیت هاست هاشون تهیه کنن. واسه همین یه سری محدودیت های ابتدایی و مشکل ساز روی سرویس های میزبانی خودشون اعمال می کنن. این محدودیت ها هم در مقابل برای کاربرا دردسر میشن. مثل مشکلی که اکثر طراح های سایت با سرویس های هاست دارن و اون اینه که حین طراحی امکانات مختلف سایت و مشاهده پیش نمایش از اون ها درخواست های متعددی به سمت سرور ارسال میکنن و در نتیجه با بلاک آی پی مواجه میشن. یعنی وقتی یکم تعداد درخواست ها از سایت به سمت سرور بیشتر بشه سایت با محدودیت هایی رو به رو میشه. مثل وقتی که برای اطمینان از صحت ورود اطلاعات کاربرا صفحه ی ثبت نام سایت مورد تست قرار میگیره. تو این قضیه سرور میبینه داره از یه ای پی مشخص تعداد زیادی درخواست میاد و اونو به عنوان هکر میشناسه و اونو بلاک میکنه. در این صورت باید با پشتیبانی این مورد رو درمیون گذاشت تا ای پی بلاک شده رو آزاد کنن. به نظرم با یه مشورت از مشتری های قدیم یه هاست میشه موقع خرید هاست اشتراکی یا اختصاصی اطلاعات لازم رو از اون هاست داشته باشیم.
این خیلی خوبه که توی این مقاله مزایا و معایب همه ی شرکتها گفته شده و بهتر از اون نظرات کاربرایی هست که قبلا مشتری این شرکتها بودن و تجربه ی همکاری با این شرکت ها رو منتشر می کنن. من هم با شرکت طراحی سایت وب ۲۴ همکاری داشتم. این شرکت پشتیبانی مناسبی از طریق شبکههای اجتماعی داره و این به نظرم برای کسایی مثل من که درونگرا هستن و دوست ندارن که ارتباط مستقیمی برقرار کنن خیلی مناسبه. این افراد میتونن مشکلاتشون رو با استفاده از چت و پیام برطرف کنن. به نظرم راضی نگه داشتن مشتری ها به هر طریقی میتونه یه مجموعه رو بهترین شرکت طراحی سایت در ایران بکنه.
به نظرم وقتی یکی سراغ ایجاد یه وب سایت فروشگاهی میره باید اول رو اعصابش کار کنه تا بتونه با پشتیبان ها و پرسنل شرکت های طراحی سایت و هاستینگ ها برخورد کنه. یکی از ویژگی هایی که یه شرکت هاستینگ رو جزو بهترین ها می کنه اینه که برخورد پشتیبان ها با مشتری ها با حوصله و مناسب باشه. واقعا کمتر کسی پیدا میشه که اطلاعات دقیقی راجب هاست و منابع مورد نیاز اون داشته باشه. باید همه ی این اطلاعات خیلی خوب تو ذهن مشتریها جا بیفته. حتی ممکنه سوالات زیادی از طرف مشتری ها پرسیده بشه. در این جور مواقع برخورد مناسب پشتیبان های شرکت هاستینگه که توی ذهن مشتری ها میمونه.
به نظر من هم پشتیبان ها خیلی تاثیرگذارن. فک کن کلی سوال در مورد چگونگی کارکرد هاست و اینا داشته باشی که با وجود سرچ توی گوگل و از این و اون پرسیدن به جواب نرسی و توی هاله ای از ابهام باشی. در این صورت صحبت های یه پشتیبان حرفه ای که می تونه تو رو از این جهنم ابهام بیرون بیاره و درست راهنمایی کنه یه راه نجاته تا بتونی در آرامش و آگاهی کامل بهترین خرید رو داشته باشی. من برای خرید هاست اختصاصیم دچار همین سردرگمی شدم. ولی همینکه با برخورد خوبه کارشناس ها روبرو شدم تونستم انتخاب مناسبی داشته باشم.
توی این ده تا شرکت فقط هاست ایرانه که ارزش خرید هاست ارزان و مناسب رو داره. البته من نمیدونستم که آپارات هم از این شرکت استفاده میکنه و برام جالب بود!! به نظرم مشتری هایی مثل آپارات میتونن خوب بودن یه هاست رو تضمین کنن. البته آپارات هم گاهی با قطعی هایی همراهه که فکر نکنم مشکل از ایران هاست باشه.
یه هاست خوب نباید هیچ محدودیتی داشته باشه. اگه اینجوری باشه اونوقت میشه با تنظیمات درست و مناسب خودمون اونو تو یه سری چیزا محدود کنیم. اینجوری کارکردش دست خودمونه. این محدودیت ها میتونه تو دیتابیس، پهنای باند و دامنه برای یه هاست باشه. البته بعضی محدودیت ها قابلیت تنظیم ندارن. هنگام خرید هاست باکیفیت باید اینو در نظر بگیریم که هاست ما محدودیت داره یا نه؟ اگه داره تو چه چیزهایی؟؟؟؟ هاست های اشتراکی از محدودیت های بیشتری برخوردارند. مثلا تعداد کاربرایی که میتونن تو یه ثانیه وارد سایت بشن دارای محدودیته. بنابراین اگه میدونید که سایتتون پربازدید هست و در بعضی مواقع با بازدید زیادی از طرف کاربرها روبه رو میشه از تعداد این ورودی ها مطلع باشین. بجز این مورد تعداد پردازش های سایت به صورت همزمان هم یکی از محدودیت های هاست ها هست. در این محدودیت هر کاربر که درخواستی ارسال کنه تا جواب بهش برسه یه مدتی طول میکشه! خب این ممکنه کاربر رو ناراضی کنه و باعث ترک اون از سایت بشه.
من از شرکت هاستینگ میهن وب هاست برای سایتم هاست خریدم. میشه گفت به نسبت بقیه ی شرکت ها امکانات کافی و کاملی رو برای مشتری هاش فراهم میکنه. با اینکه سایت من جزو پربازدیدترین ها هست و قبلا تجربه داشتم که هاست در اینجور مواقع کم میاره، ولی هاست های این شرکت اصلا خم به ابرو نیاوردن. یه نکته ی مهم راجب این شرکت هم اینو میتونم بگم که کار با پنل هاست واقعا ساده و آسونه چون فارسیه!!! من کاملا از این شرکت مخصوصا پشتیبانی فنی که داره راضیم. برای خرید هاست اشتراکی این شرکت رو پیشنهاد میکنم.
منم با محدودیت های هاست ها اصلا نمیتونم کنار بیام. من موقع خرید هاست اختصاصی که برای سایتم میخواستم اصلا اطلاعاتی راجب این محدودیت ها نداشتم. از طرفی هم واقعا فکرشو نمیکردم سایتم با حجم بالایی از بازدیدکننده ها روبه رو بشه. ولی خوشبختانه شد و متاسفانه هاستم محدودیت داشت و توان پاسخ به این حجم از کاربرهارو نداشت!!!!!!! این محدودیت روی هاست های ارزون تر بیشتر دیده میشه. چون این محدودیت رو کمتر میکنن در نتیجه قیمت اونم میاد پایین. به نظر من باید به خیلی از موارد تو خریدامون دقت کرد و اینم تو یادمون باشه که هرچقدر پول بدیم آش میخوریم!!!! این محدودیت ها باعث میشه بعضی امکانات سایت هم در دسترس نباشه.
ممنون از انتشار این مقاله!! من همیشه هاست های مورد نیازم رو از شرکت ایران سرور میگرفتم. الان دید بازتری نسبت به شرکت های هاستینگ و خدمات هرکدوم از اون ها دارم. ایران سرور جدا از خدمات خوبش متاسفانه قیمت های بالایی داشت و این مورد هم برای بعضی از مشتری هام اذیت کننده بود. اما بعد خوندن این مقاله از این به بعد میتونم پیشنهاد های بهتری برای مشتری هام در نظر بگیرم.
همه ی شرکت های هاستینگ و سایت هایی که به نوعی به کاربر ها خدماتی ارائه میدن باید یه ویژگی مهم داشته باشن. این ویژگی ضمانت بازگشت وجه پرداخت شده ی مشتری ها در مواقع مختلفه. اینجوری خیال مشتری هم راحته و میتونه درست و مطمعن خریدشو انجام بده. اصولا بازگشت هزینه باید بین ۷ تا ۳۰ روز باشه. بیشتر از این زمان نوعی کلاه برداری حساب میشه. شرکت های هاستینگ برای جلب اعتماد مشتری باید این ویژگی رو داشته باشن. اصولا هاست ها جزو خدماتی هستن که کاربر شناختی ازش نداره و ممکنه بعد از خرید به دلایل نامعلومی پشیمون بشه.
از ویژگی های یه هاست خوب میشه به مواردی مثل سرعت و عملکرد بالا، پشتیبانی ۲۴ ساعته، داشتن سرور دیتابیس مجزا، پنل مدیریت هاست، استفاده از سخت افزار مناسب و نرم افزار به روز و از همه مهمتر بکاپ گیری منظم و دیگر موارد نام برد. شرکت هاستینگ ایران هاست تمامی این امکانات رو برای مشتری هاش ارائه میده. من برای خرید هاست باکیفیت سراغ این شرکت رفتم و کاملا از خریدم راضیم. ایران هاست بهترین شرکت هاستینگ تو ایرانه! من که تا الان کسی ندیدم که از این شرکت ناراضی باشه!
ممنون از رویال کد بخاطر این مقاله!! خیلی خوب و کاربردی بود. به نظر من یه هاست خوب باید ویژگی های مختلفی داشته باشه تا کاربر بتونه بسته به نیازش اون رو خریداری کنه. یکی از این ویژگی ها که بعد از خرید خیلی به کمک مشتری ها میاد پشتیبانی هست. پشتیبانی از هاست باید هر روزه باشه تا در صورت وجود هرگونه مشکل به سرعت وارد عمل بشه.
محدودیت ها روی هاست ها بعضی وقتا واقعا تو دردسر میندازتت. موقع خرید هاست اشتراکی از هرکدوم از این ۱۰ تا شرکت برتر هاستینگ باید به این محدودیت ها توجه ویژه ای بشه. در بین این ها محدودیت ورودی خیلی مهمه تا جایی که ممکنه سایت رو مختل کنه. محدودیت های دیگه مثل محدودیت مصرف حافظه هم دارای مشکلاتیه. محدودیت مصرف پردازنده هم جزو موارد کار خراب کنه. مخصوصا محدودیت مصرف روزانه ی اون. فک کن در این صورت بعد مصرف مشخص و رسید به محدوده ی مصرف باید در سایت رو ببیندیم و بگیم سهمیه امروز تموم شد. برین و فردا بیایین سایت از دسترس خارج شد!!!!!!!!! محدودیت سرعت ورودی و خروجی روی دیسک که سرعت محدودی هم داره. محدودیت ارسال ایمیل و حجم مصرفی، پهنای باند و خیلی چیزای دیگه واقعا آزار دهندست و هنگام خرید هاست باید بهشون دقت کافی بشه. هنوز این محدودیت ها خیلی بیشترن و من هرچی یادم بود رو اینجا گفتم. یه شرکت هاستینگ باید بتونه به درستی مشتری هارو در هنگام خرید با این محدودیت ها آشنا کنه.
فکر کنم ما چون تو ایرانیم نسبت به محدودیت ها حساس شدیم وگرنه تو همه ی دنیا یه سری محدودیت هست! نیست؟ حالا این محدودیت هایی که توی هاست اجرا میشه حتما دلیلی پشتش خوابیده! من از شرکت میزبان فا خرید هاست اشتراکی داشتم. میشه گفت تقریبا نصف بیشتر محدودیت ها روی هاست اعمال شده بود ولی برای سایتم هیچکدومشون مشکلی ایجاد نکرد. همین مسئله باعث شد تا برای پروژه های برنامه نویسیم هم از این شرکت هاست موردنیازمو بگیرم که کاملا رایگانم بود. با این حال بازم برام مشکلی پیش نیومد. به نظرم هاست های میزبان فا پایداری خوب و مطمعنی دارن. حداقل برای من تا الان همینطوری بوده، پس میشه گفت ارزش خرید دارن.
من از شرکت هاستینگ پارس دیتا خرید هاست اختصاصی داشتم. همینطور که توی این مقاله هم گفته شده این شرکت تعرفه های بالایی داره. من توی رودربایسی قرار گرفتم وگرنه تعرفه هاش با هزینه های من جور در نمیومد. ولی به نسبت هزینه ی زیادی که پرداخت کردم میشه گفت امکانات کاملی داره. سایت روی این هاست بیشترین بازدهی خودشو داره. اگه هزینه هاش براتون مشکل نداره میتونین از این شرکت خرید کنین.
من یه سایت ساده برای پروژه ی پایان نامم میخواستم. ولی خب اطلاعات دقیقی راجب هاست ها نداشتم. به همین دلیل نمیدونستم که برای سایت من که بازدید کمی داره و زیاد شلوغ نیست، هاست اشتراکی مناسبه به همین دلیل هزینه ی نسبتا زیادی رو برای خرید هاست با کیفیت پرداخت کردم. به نظر من قبل از خرید هر چیزی یه تحقیق کوچولو راجب اون خیلی میتونه به ما کمک کنه. شرکت های هاستینگ هم بهتره برای مشتری هاشون این اطلاعات رو در نظر بگیرن و توجه داشته باشن که ممکنه کاربرها هر کدوم اطلاعات کم یا زیادی راجب هاست ها و خدماتشون داشته باشن.
قبل از خرید هاست باید به منابع و ظرفیت های زیادی توجه کنیم و دقت داشته باشیم که سایت ما حتما منابعی ما لازم داریم رو داشته باشه. یکی از این امکانات مهم که اکثرا روی همه ی هاست ها وجود داره ولی بهتره که هنگام خرید هاست بهش توجه کنیم اینه که امکان ساخت ایمیل بر روی اون هاست وجود داشته باشه. یه مدیر سایت باید بتونه با ایمیل اختصاصی خودش با مشتریان و کاربران سایت ارتباط برقرار کنه و اون رو به عنوان یکی از راه های ارتباطی در سایت قرار بده.
وجود راه های ارتباطی مختلف به کاربر ها قدرت انتخاب بیشتری برای نوع ارتباط میدن تا سوالات و مشکلات خودشون رو بتونن به راحتی حل کنن. پس باید یه هاست این امکان رو به مدیر سایت بده. بعد از اون باید به این نکته هم توجه کنه که امکان ساخت چند اکانت ایمیل بر روی دامنه وجود داره؟؟؟؟
در این صورت یه راه اختصاصی برای ارتباط وجود داره. همه ی این ها بستگی به این داره که هنگام خرید هاست با کیفیت به امکانات هاست توجه زیادی داشته باشیم.
درود رضا عزیز
ممنون از اینکه نظر خودت رو با ما در میون گذاشتی.
یکی از ویژگی های هاست ها که من نمیدونستم و با مسائلی هم سر این عدم آگاهی رو به رو شدم این بود که هاست باید حتما قابلیت تغییر کدهای PHP رو داشته باشه. بنابراین اگه زبان برنامهنویسی سایت ما PHP هست باید هاستی انتخاب کنیم که بتونیم نسخه ی PHP اون رو تغییر بدیم.
چون کدهای زبان برنامهنویسی PHP دائما در حال به روزرسانی هستن و ساختارشون گسترش پیدا میکنه. بعضی از هاست ها به صورت پیش فرض روی آخرین نسخه ی PHP تنظیم هستن و امکان تغییر نسخه رو به مدیر سایت نمیدن! برای اینکه بر روی این کدها تغییراتی ایجاد کنیم باید درخواستی به شرکت هاستینگ ارسال کنیم تا اجازه ی این کار به ما داده بشه. برخی هاست ها هم به صورت پیش فرض امکان تغییر نسخه PHP رو تو پنل خودشون قرار میدن و مدیر سایت میتونه به راحتی تغییراتی که لازم میدونه رو اعمال کنه.
سلام جناب آجودانی عزیز
از اینکه تجربه تون با ما و سایر کاربران رویال کد به اشتراک گذاشتید متشکرم
فقط پیشنهاد می شود قبل از خرید هاست حتما چک کنید extension (پلاگین) های مورد نیاز سیستم شما روی هاست فعال باشد تا به مشکل نخورید
درود بر همراه رویال کد
خوشحالیم که مقاله ی ما را برای مطالعه انتخاب کردی
به نظر من خرید هاست اشتراکی باشه یا خرید هاست اختصاصی فرقی نمیکنه. مهم اینه شرکت هاستینگ چه خدماتی رو ارائه میده. خرید هاست مثل یه هندونه ی دربستس و نمیدونی چی در انتظارته. باید شرکت های هاستینگ رو یکی یکی تست کنی تا بدونی کدوم بهترینشه؟
خب این کاره خیلی سخت و زمان بری هست. پس باید برای شناخت بهتر از مشتری های سابق یه شرکت مشورت بگیری تا درست انتخاب کنی. ممکنه بعد از اون مشاوره ها هم به این نتیجه برسی که یه شرکت خدمات پشتیبانی ضعیفی داره یا یه شرکت از منابع خوبی برای هاست هاش استفاده نمیکنه یا شرکتی دیگه در قبال هاست های خودش ضمانتی نداره. به همین دلیل چیزی که در انتظار ماست قابل پیش بینی نیست و باید به دقت این مسئله رو بررسی کنیم تا به انتخاب درستی برسیم. به نظرم بهتره خرید هاست با مشورت و نظر افرادی که توی این زمینه خبره هستن اتفاق بیفته تا مشکلات کمتری داشته باشیم.
درود دریای عزیز
ممنون از اینکه اطلاعات خوبت رو با ما در میون گذاشتی.
برای خرید هاست با کیفیت باید بهترین شرکت هاستینگ رو پیدا کنیم و ازش خدمات بگیریم. یه هاست مناسب دوره های عرضه مناسب و متنوعی داره. مثلا هاست های یه ماهه، سه ماهه، شیش ماهه و یا یکساله. در این صورت همه میتونن بسته به نیازشون خدمات بگیرن. مثلا یه دانشجو برای پروژه های درسی خودش میتونه هاست یه ماهه بگیره یا یه فروشنده ی فصلی برای فروش محصولاتش بر روی سایت میتونه هاست سه ماهه یا شش ماهه بگیره. از طرفی کسایی که میخوان یه هاست یه ساله بگیرن میتونن برای بررسی کیفیت هاست و امکاناتش و خدماتی که شرکت ارائه میده در ابتدا یه هاست یه ماهه بگیرن و ببینن که مشکلی براش به وجود میاد یا نه؟؟ ازش راضی هستن؟؟ در این صورت میتونن اقدام به خرید هاست یه ساله از اون شرکت کنن. هاست هایی که یکساله خریداری میشن اغلب دیده شده که بعد یه مدت دچار مشکلاتی میشن و شرکت هاستینگ هم به دنبال رفع اون ها نیست. به همین دلیل برای جلوگیری از این مشکلات بهتره که در ابتدا یه هاست یه ماهه تهیه و تست کنیم.
درود نوید عزیز
ممنون از اینکه اطلاعات و تجربیات خودت را با ما به اشتراک گذاشتی.
یکی از ویژگی هایی که یه میزبانی خوب داره و باید بهش توجه کنیم اینه که هاستی که قصد خریدش رو داریم دیتابیس های مورد نیاز ما رو بر روی خودش داشته باشه.
بسته به نیازی که داریم تعداد اون ها قابل پیش بینی نیست و برای احتیاط همیشه ظرفیت های بیشتری براش در نظر میگیرن. معمولا شرکتهای هاستینگ معتبر تعداد دیتابیس هاشون رو تو پلن های پیشنهادی داخل سایتشون مینویسن. انتخاب تعداد دیتابیس میتونه برای هر کاربر متغیر باشه. هاستها میتونن قابلیت ساخت یک یا چند دیتابیس رو بر روی خودشون داشته باشن.
حتی در برخی پلنهای شرکت های هاستینگ تعداد ساخت دیتابیس رو نامحدود عنوان میکنن. در این صورت خیال مشتری ها هم راحته که در هر صورت که نیاز به دیتابیس بیشتر داشته باشن امکان اضافه کردن یه دیتابیس جدید براشون فراهمه و کارشون با وقفه همراه نمیشه. در این صورت میتونیم بگیم یه خرید خوب داشتیم.
سلام آریا جان
ممنون از اینکه تجربیات خوبتو با ما در میان گذاشتی
به نظرم هاست هرچی بود اصلا مهم نیست. فقط سرعت داشته باشه. فکر کن یه فروشگاه آنلاین داشته باشی و نصف گله و شکایت ها از این باشه که سایت دیر لود میشه. اونم مشکلت از هاست باشه. واقعا یکم خسته کننده هست. من واقعا به مشتری هام حق میدم که به سرعت سایت اعتراض داشته باشن. چون خودمم برام خیلی مهمه که کارهام سریع انجام بشه. من میرم سمت خرید اینترنتی که وقتم صرف دور دور تو بازار نشه نه که دقیقه ها منتظر لود یه صفحه از سایت فروشگاهی باشم. پس خیلی برای من مهمه و همیشه هنگام خرید هاست باکیفیت سرعتش رو هم مدنظر دارم و از شرکت هاستینگ درباره ی جزییاتش سوالاتی میپرسم. در این صورت با یه انتخاب درست مشتری هامم کاملا راضی هستن و هیچوقت از سرعت سایت گله مند نیستن. حالا توی بعضی صفحات که عکس دارن مثل صفحات محصولات یکم معقوله که در حد چند صدم ثانیه صفحه دیر لود بشه ولی این موضوع برای صفحه ی اول سایت صدق نمیکنه.
سلام مجتبی عزیز
ممنون از نظر جامع و کاربردی شما
خرید هاست اشتراکی همیشه انتخاب سختی برای مدیران سایت ها بوده است و نمیدونن که چه هاستی با چه امکاناتی مناسب هست براشون. باید بگیم که یه هاست خوب از یه دیتاسنتر مشهور ارائه میشه. حالا شاید سئوال پیش بیاد که دیتاسنتر چی هست؟ باید بگیم دیتاسنتر محلیه مثل کارخانه های بزرگ که کامپیوتر های سرور به صورت ردیفی داخلش، درون قفسه های فلزی قرار داده شدن. وظیفه ی دیتاسنتر ها نگهداری از سرور ها و تامین اینترنت و برق سرور ها هست. در واقع میشه گفت از تمام سرور ها در محلی به نام دیتاسنتر نگهداری میشه و باید به خوبی ازش محافظت بشه. هاست های ارائه شده توسط شرکت های هاستینگ از دیتاسنتر های مختلف در سطح جهان خدمات میدن. حالا این دیتاسنترها انواع مختلفی دارن، بعضی هاشون کیفیت شبکه ی بسیار بالایی دارن و بعضی دیگه که به تازگی هم افتتاح شدن ممکنه کیفیت شبکه و سخت افزاری مناسبی رو نداشته باشن، بنابراین قبل از خرید هاست بهتره که از شرکت هاستینگی که انتخاب کردین، سوال کنید که هاست انتخابی شما از کدوم دیتاسنتر ارائه میشه؟؟؟ بعد از شناخت دیتاسنتر باید درموردش تو اینترنت تحقیق کنین و در صورتی که مناسب بود نسبت به خرید هاست اقدام کنین.
سلام مریم عزیز
ممنون که اطلاعات بسیار خوبت رو با ما به اشتراک گذاشتی
همه ی کسایی که یکی از کسب و کارهای آنلاین رو دارن با مشکلاتی مواجه هستن که یکی از اون ها ترس از دست دادن اطلاعات سایتشون هست. بهترین شرکت هاستینگ ایرانی برای خرید هاست معمولاً تبلیغاتی برای خدمات هاست هاشون دارن و مدعی هستند که هاست اون ها از امنیت بسیار بالایی برخورداره. برای اطمینان از این قضیه می تونیم از مشتری های قبلی این شرکت ها تحقیق کنیم. امنیت سایت یکی از موارد مهمیه که توی کسب و کارهای آنلاین خیلی زیاد مورد توجه قرار میگیره. بخش عمدهای از این امنیت به عهده ی شرکت های هاستینگی هست که ما هاست سایتمون رو از اون خریداری میکنیم. شرکت های معتبر هاستینگ اکثرا هاست های با کیفیتی رو ارائه میدن که از امنیت بسیار بالایی هم برخوردار هستند. عدم توجه به این قضیه ممکنه همه ی اطلاعات سایت رو یکباره نابود کنه و ما هم هیچ دسترسی به اون ها نداشته باشیم.
سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه مطالب مفیدی را به اشتراک گذاشتی
بعضیا شاید با توجه به بودجه ای دارن سراغ خرید هاست ارزان میرن و شاید بعضیا اصلا ندونن که شیوه ی کار به چه صورته و شانسی سراغ یه هاست ارزان میرن و همونو میخرن. باید توجه داشته باشیم که یه هاست خوب و با کیفیت قیمت خیلی ارزونی هم نداره و قطعا برای داشتن خدمات بهتر باید پول بیشتری براش پرداخت کنیم. هاست ها در شرکت های هاستینگ انواع مختلفی دارن و با قیمت ها و خدمات متنوعی عرضه میشن. بهتره که برای یه انتخاب درست اونا رو با هم مقایسه کنیم و توی شرکت های مختلف خدمات اونارو بررسی کنیم. یه شرکت هاستینگ خوب ایرانی برای ارائه ی سرویس های خودش و جذب مشتری ها از سخت افزار های با کیفیت و خوب، تیم فنی متخصص، تیم پشتیبانی، تیم مانیتورینگ و امکاناتی مثل ضمانت سرور ها، بکاپ گیری های چندلایه در زمان های مختلف، وب سرورهای پرسرعت، هارد های اضافه برای بکاپ گیری های مطمعن و پشتیبانی ۲۴ ساعته استفاده کنه و امکانات نسبتا بالایی هم برای هاست هاش ارائه بده.
سلام ساره عزیز
از اینکه مقاله ی ما را برای انتخاب هاست انتخاب کردی ازت ممنونیم
همه ی شرکت های هاستینگ و سایت هایی که به نوعی به کاربر ها خدماتی ارائه میدن باید یه ویژگی مهم داشته باشن. این ویژگی ضمانت بازگشت وجه پرداخت شده ی مشتری ها در مواقع مختلفه. اینجوری خیال مشتری هم راحته و میتونه درست و مطمعن خریدشو انجام بده. اصولا بازگشت هزینه باید بین ۷ تا ۳۰ روز باشه. بیشتر از این زمان نوعی کلاه برداری حساب میشه. شرکت های هاستینگ برای جلب اعتماد مشتری باید این ویژگی رو داشته باشن. اصولا هاست ها جزو خدماتی هستن که کاربر شناختی ازش نداره و ممکنه بعد از خرید به دلایل نامعلومی پشیمون بشه.
سلام نادر عزیز
بله ویژگی ضمانت بازگشت وجه پرداخت شده، خیلی مهم است چراکه مشتری راحت تر میتواند به آن شرکت ارائه دهنده هاست اعتماد کند
از ویژگی های یه هاست خوب میشه به مواردی مثل سرعت و عملکرد بالا، پشتیبانی ۲۴ ساعته، داشتن سرور دیتابیس مجزا، پنل مدیریت هاست، استفاده از سخت افزار مناسب و نرم افزار به روز و از همه مهمتر بکاپ گیری منظم و دیگر موارد نام برد. شرکت هاستینگ ایران هاست تمامی این امکانات رو برای مشتری هاش ارائه میده. من برای خرید هاست باکیفیت سراغ این شرکت رفتم و کاملا از خریدم راضیم. ایران هاست بهترین شرکت هاستینگ تو ایرانه! من که تا الان کسی ندیدم که از این شرکت ناراضی باشه!
سلام دوست عزیز
ممنونیم از اینکه مطالب مفیدی درباره ی هاست به اشتراک گذاشتی
من با توجه به سایتم نیازمند یه هاست پرسرعت و دامنه ی خوبی هستم. طبق تحقیقاتی که کردم قیمت این نوع از هاست ها با این ویژگی هایی که من می خوام بیشتر از ۱۰۰ تومن میشه. دلیلم هم برای خرید این هاست اینه که قالبی که قراره روی سایتم پیاده سازی کنم، قالب خوبیه و از طرف دیگه قالب سنگینی هست و این نگرانی رو دارم که هاست انتخابی من جوابگوی این قالب نباشه. از طرفی هم با مسیری که برای سایتم در نظر گرفتم احتمال میدم که تعداد کاربرای مراجعه کننده به سایت بعد از یه مدت خیلی خیلی زیاد بشه. در این صورت من برای شروع کار نمیتونم یه هاست اشتراکی داشته باشم و باید به منابع هاستی که میخرم دقت کنم. میشه گفت این بررسی ها در شروع کار از مشکلات احتمالی که بعدا ممکنه پیش بیاد و سایت رو مختل کنه خیلی جلوگیری میکنه.
درود بر هاشم گرامی
از اینکه مطالب مفید و با ارزشی را به اشتراک گذاشتی ازت ممنونیم.
من واقعا اطلاعاتی راجب هاست ها نداشتم ولی برای سایت وردپرسیم به دنبال خریدش رفتم و از دوستان و چندتا شرکت های هاستینگ مشاوره گرفتم. به نسبت سایتم هاست خوبی هم خریداری کردم ولی مشکلی که برای من پیش اومد این بود که افزونه های وردپرسی که برای من پیاده سازی کرده بودن، خیلی سنگین بودن و هاست نمی تونست اونا رو پشتیبانی کنه. به همین دلیل سایتم با قطعی های پشت سر همی روبرو میشد و گاهی سرعتشم افت میکرد. به نظرم این که میگن تو شروع کار سراغ خرید هاست اشتراکی بریم، باید توجه کنیم که سایت ما چه منابعی رو لازم داره؟؟ شاید سایتی که داریم طراحی میکنیم یه سایت جدید نباشه و دنبال کننده ی یه سایت قدیمی با شکل و امکانات زیادی رو با طراحی جدید داره ارائه میده. در این صورت باید هاست اختصاصی برایش بخریم تا به خوبی بتونه سایت ما رو مدیریت کنه.
من با وسواس بسیار زیادی از بهترین شرکت هاستینگ در ایران برای میزبانی سایتم هاست اشتراکی خریدم. همه چیز خوب پیش رفت تا جایی که مجبور شدم خودم برای مدیریت هاست وارد پنل اش بشم. متاسفانه پنل این هاست دایرکت ادمین بود و من هیچ آشنایی با اون نداشتم. در نتیجه برای هر کار کوچکی باید با پشتیبان ها تماس میگرفتم. به نظر من موقع خرید هاست باید این نکته هم در نظر بگیریم تا مشکلی به وجود نیاید.
سلام علی جان
ممنون که تجربه ی خریدت از هاست اشتراکی ببا ما در میان گذاشتی
ولی به نظرم توی خرید هاست ارزان باید این رو در نظر بگیریم که آیا چون داریم قیمت کمتری رو پرداخت میکنیم، خدمات نامناسبی هم نصیبمون میشه یا نه؟ من با یکی از این هاست های ارزان سایتم رو راه اندازی کردم ولی با مشکلاتی مواجه شدم. یکی از اون ها کمبود پهنای باند هاست بود. پهنای باند این هاست خیلی خیلی کم بود. من هاست رایگان نگرفتم بازم بابتش پولی پرداخت کرده بودم، پس باید خدمات مناسبی رو برام در نظر میگرفتن.
سلام شریفی عزیز
از اینکه مقاله ی ما را برای انتخاب هاست انتخاب کردی ازت بسیار ممنونیم.
بهترین هاستینگ ایرانی برای خرید هاست شرکت برتینا است و تمام. این شرکت در ارائه ی کیفیت خدمات هاستینگ خودش جزو اولین شرکت هایی محسوب میشه که رضایت کامل مخاطبینش رو دریافت کرده. چیزی که برای من جالب بود این بود که اگه خدماتی از این شرکت بگیرین، حتی روزهای تعطیل هم از پشتیبانی این شرکت بهره مند میشین. و این عالی و فوق العاده است.
سلام بابک گرامی
از اینکه شرکت های دیگری که بهترین هستن اما توی مقاله درج نشدن را به ما معرفی میکنی ازت ممنونیم
به نظرم همه ی کسایی که قصد راه اندازی یه سایت برای کسب و کار آنلاین و شروع یه تجارت آنلاین رو دارن، در نظر بگیرند که در ابتدا همه چیز رو محکم و درست بچینن. مثلا طراحی سایت رو به بهترین شکل انجام بدن. خرید هاست با کیفیت براش در نظر بگیرن. در این صورت با مشکلات متعددی در آینده مواجه نمیشن و سایت خیلی خوبی که پایه های محکم و قوی داره رو راه اندازی میکنن.
سلام مسعود عزیز
ازت ممنونیم که مطالب مفیدت را با ما به اشتراک میگذاری
بهترین شرکت هاستینگ در سال ۱۴۰۰ فقط و فقط شرکت هاست دی ال هست و تمام! بهترین نرم افزار ها و سخت افزارها بر روی هاست هاشون هست که امکانات بی نظیری رو برای مشتری ها فراهم میکنه. در ثانی این تجهیزات همه به روز هستن و بهترین عملکرد رو برای سایت ها دارن. من واقعا از کیفیت خدماتشون راضیم و حتی چندتا از همکارام رو وسوسه کردم تا از این شرکت خدمات بگیرن.
سلام حمیدی عزیز
متشکریم از بازخورد مفیدتون
ممنون از انتشار این مقاله!! من همیشه هاست های مورد نیازم رو از شرکت ایران سرور میگرفتم. الان دید بازتری نسبت به شرکت های هاستینگ و خدمات هرکدوم از اون ها دارم. ایران سرور جدا از خدمات خوبش متاسفانه قیمت های بالایی داشت و این مورد هم برای بعضی از مشتری هام اذیت کننده بود. اما بعد خوندن این مقاله از این به بعد میتونم پیشنهاد های بهتری برای مشتری هام در نظر بگیرم.
درود بر همراه رویال کد
خیلی خوشحالیم که تونستیم بهت توی انتخاب شرکت ارائه دهنده هاست کمک کنیم و ممنون که به ما اعتماد کردی
رویال کد خیلی خوشحاله که همراهانی مانند شما داره
من هم تو شروع کارم از هاست اشتراکی استفاده کردم و هنگام خرید هاست ارزان این رو در نظر داشتم که فقط با کیفیت باشه و هزینه ی زیادی رو هم روی دستم نزاره. شرکت هاستینگ برای خرید منو به خوبی مشاوره داد. ولی بعد از یه مدت که بازدید سایت من بالا رفت دیدم که از دسترس خارج شد!! من نمیدونستم مشکل از کجاست. اول با پشتیبانی شرکت طراحی سایتم تماس گرفتم و خواستم که منو راهنمایی کنن. اونام بعد از بررسی متوجه شدن که هاست فعلی دیگه مناسب سایت من نیست. یعنی قبلاً با شرایط سایت جور در می اومد و مشکلی نبود چون بازدید کمی داشت و پهنای باند زیادی لازم نداشت. ولی الان با بالارفتن درخواست ها اون هاست جوابگوی نیاز سایت من نبود. به همین دلیل باید عوضش میکردم و به سراغ خرید سرور اختصاصی میرفتم. خب من این قضیه رو نمی دونستم و فکر می کردم که خرید یه هاست از یک نوع تمامی نیازهای من رو برای همیشه برطرف می کنه ولی اینطور نبود و بستگی به سایت داشت.
سلام شاهرخ عزیز
ممنون که تجربیات خودت را برای ما و همراهان رویال کد در میان گذاشتی
رویال کد از اینکه همراهانی مانند شما دارد بسیار خوشحال هست
یه سایت خوب لازمش داشتن یه هاست خوبه. برای خرید هاست با کیفیت باید سایتمون رو در نظر داشته باشیم. همه ی هاست ها یه سری امکاناتی دارن که بسته به نیاز کاربر ها ارائه میشن. من برای سایتم به سراغ خرید هاست اختصاصی رفتم. راجب اون قبلش خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که این هاست مناسب کار من هست. به نظر من چیزی که توی شرکت های هاستینگ میتونه مشتری ها رو جذب کنه نحوه ی پشتیبانیه. اینکه هاست پایدار باشه و پشتیبان ها در هر لحظه از شبانه روز در دسترس باشن خیلی تاثیر گذاره!
سلام دوست گرامی
بله هاست خیلی تو موفقیت یک سایت خوب، تاثیر داره
ممنون که مقاله ی ما را مطالعه کردی
هاست های اشتراکی یکی از پرکاربردترین میزبان های سایت های اینترنتی هستن. یکی از دلایل این محبوبیت قیمت مناسب اونا هست. اما هنگام خرید هاست اشتراکی باید به مزایا و معایب اون هم دقت زیادی کنیم. همونطور که میدونید این هاست ها قیمت ارزونتری نسبت به سایر هاست ها دارن. پشتیبانی سرور لازم ندارن و به روزرسانی های سخت افزاری و نرم افزاری اون به صورت منظم انجام میشه. در کنار همه ی این مزایا میشه گفت که هاست های اشتراکی مشکلاتی هم دارن مثل عدم کنترل روی امکاناتش و وجود محدودیت های مختلف بر روی هاست. حتی در بعضی موارد امنیت این هاست ها هم دچار مشکلاتی میشه و تحت شرایطی بع خطر میافته. پس نمیشه گفت که برای انجام کارهای حساس هاست مناسبیه. این هاست ها معمولا برای سایت هایی که سنگین نیستند و یا اطلاعات حساس و امنیتی روشون وجود نداره مناسبن. همچنین برای سایت هایی که به تنظیمات خاص و نرم افزارهای خاص روی سرور نیاز دارن کاربردی نیستن. اینارو گفتم تا هاست اشتراکی رو بهتر بشناسین. این هاست رو میشه بسته به نیاز از همه ی این شرکت های هاستینگ خریداری کرد.
سلام دوست عزیز
از اینکه مطالب مفید و با ارزشی درباره ی هاست به اشتراک گذاشتی بسیار سپاس گذاریم
من یکی از مشتری های قدیم شرکت نت افراز هستم و از این شرکت هاست اشتراکی خریدم. توی خرید هاست اشتراکی موارد زیادی هست که باید بررسی بشه و من هیچکدومش رو نمیدونستم. پشتیبان ها کمکم کردن یه خرید خوبی داشته باشم و ازشون ممنونم واقعا. خوشحالم که توی این مقاله بهترین شرکت هاستینگ ایرانی هست و ما میتونیم ازش خدمات بگیریم.
سلام حجت عزیز
ازت خیلی ممنونیم که تجربه ی خرید از فروشگاه نت افزار با ما در میون گذاشتی
میزبانی از سایت ها همیشه با پرداخت هزینه همراه بوده. این هزینه ها مربوط به سخت افزار مورد استفاده، فضای حافظه، پهنای باند، پشتیبانی و خدمات دیگه ای هستن که هاست ارائه میده. با این وجود بعضی از شرکتهای هاستینگ برای جذب مشتری در شروع کارشون و دریافت پول برای ارائه ی خدمات جانبی بیشتر، بعضی از هاست ها رو به صورت رایگان ارائه می دن. اما باید توجه داشت که این هاست ها همه ی امکانات یه هاست خوب رو ندارن. مثلا در هنگام کار با این هاست ها متوجه نمایش تبلیغات خودکار روی سایت ها میشیم. خب این ممکنه برای شروع زیاد جالب نباشه، چون که این تبلیغات اصلا تحت مدیریت ما نیستن. هاست های رایگان بیشتر برای کارهای برنامه نویسی و انجام تست مورد استفاده قرار میگیرن. باید ببینیم که این هاست های رایگان قابل اعتماد هستند یا نه؟ از اون جهت که ما هیچ هزینهای پرداخت نمیکنیم پس نمیشه ازش انتظار داشته باشیم که قابل اعتماد و مطمئن باشه. پس در این صورت مسئولیتی هم در برابر اطلاعات و سایت ما ندارن. پایداری این سایت ها دقیق و ثابت نیست و ممکنه سایت ما رو از دسترس خارج کنه. میشه گفت در حقیقت هاست های رایگانی که به مشتریها ارائه میشن هاست های اشتراکی هستن. پس نمیشه از اون ها برای سایت هایی با بازدید های بیشتر استفاده کرد.
سلام دوست عزیز
ممنون که اطلاعات مفیدی درباره ی هاست با ما در میان گذاشتی
من از شرکت نت افراز برای کار خودم هاست اشتراکی خریدم. کیفیت خدمات این شرکت خیلی خوب و مناسب بود. تا اینکه با یه اشتباه کل کد هایی که زده بودم برای سایتم پاک شدن. با پشتیبانی که تماس گرفتم بهم گفتن که چون بک آپ ها دوره ای بودن، پس کد های شما هم داخل اون بک آپ ها هست. واقعا انگار دنیا رو بهم داده بودن. میتونم بگم یکی از بهترین شرکت های هاستینگ توی ایران قطعاً نت افراز هست. واقعا ازش ممنون و سپاسگزارم و به همه ی کسایی که میخوان هاست بخرن پیشنهاد می کنم که از این شرکت هاستشون رو تهیه کنن و یا در هنگام خرید حتما به بکاپ گیری های هاست دقت کنن. معمولا هنگام خرید هاست اشتراکی توجه به قیمت از طرف کاربرها بیشتره و به کیفیت خدمات توجهی نمیشه. در نتیجه ممکنه انتخاب های درستی صورت نگیره و در آینده مشتریان با مشکلاتی رو به رو بشن.
سلام به اخباری عزیز وقت به خیر
ممنون از نظر شما و توجهتون به مقاله ما
من هاست سایتم رو از شرکت نت افراز خریدم. بهترین شرکت های هاستینگ اصولا خدمات متفاوتی رو به مشتری هاشون ارائه می دن ولی این شرکت بهترین شرکت هاستینگی هست که من تا حالا ازش خرید کردم. پشتیبانی مناسب و حرفه ای داره که میتونه مثل کوه پشت سایت شما باشه. پس میتونین با اطمینان ازش خرید کنین و سایتتون رو بهش بسپارین.
سلام ساره عزیز
از اینکه تجربه ی خریدت از شرکت نت افزار را با ما به اشتراک گذاشتی ممنونیم
ممنون از تیم نوباوه برای انتشار این مقاله. قطعا معرفی بهترین شرکت های هاستینگ میتونه مشتری های جدید زیادی براشون روانه کنه. من هم در بین همکارام تعریف خیلی زیادی از چند تا از این ها شنیدم و مطمعنم که توی کارشون بهترین هستن. هاست یه جورایی حکم ریه های سایت مارو داره و در صورتی که نباشه سایت از دسترس کاربرها خارج میشه. پس بیایین ریه های سالم و مناسبی برای هاست هامون بخریم.
سلام دوست عزیز
ممنون از لطفی که به بچه های تیم نوباوه داری
و خوشحالیم که در انتخاب شرکت هاست تونستیم بهت کمک کنیم
چند وقت پیش خبر هک شدن یکی از شرکت های هاستینگ منتشر شد و واکنش های زیادی به همراه داشت. تا جایی که بیشتر مدیران سایت ها نگران امنیت سایتشون شدن. این اتفاقات ممکنه برای هر شرکتی بیفته و نمیشه عملکرد خوب یه شرکت رو با این اتفاقات غیرمنتظره زیر سوال ببریم. ولی میتونیم موقع خرید هاست اختصاصی و یا اشتراکی داشتن امنیت کامل هاست رو جزو موارد اصلی در نظر بگیریم.
سلام داوود عزیز
دقیقا بسیار با نظرت موافقیم
امنیت مهم ترین عامله و برایبه آن توجه ویژه ای کرد نتیجه در انتخاب شرکت هاست دقت بیشتری را خرج کنیم تا با مشکلات ناگواری مواجه نشویم
من از شرکت میزبان فا برای وب سرویس های برنامم هاست تهیه کردم. به پیشنهاد دوستم در موقع خرید هاست اشتراکی بیشتر بر روی محدودیت های اون تمرکز داشتم و چون کارم متفاوت بود و درخواست های زیادی برای تست برنامه به سمتش فرستاده میشد، باید این محدودیتها رو تا جای ممکن بر میداشتم. به نظر من برای خرید هاست باید دقت کنیم که کاربرد اون برای ما چی میتونه باشه. در این صورت می تونیم خرید موفق تری رو داشته باشیم. موفق باشید.
سلام نازیلا عزیز
ممنون که تجربه خریدت از شرکت میزبا فا را به اشتراک گذاشتی تا همراهان رویال کد راحت تر بتوانند شرکت هاست خود را انتخاب کنند.
بیشتر کسب و کارها بعد از یه مدت که از خرید هاست شون میگذره به دلایلی مجبور به تغییر سرویس ارائه دهنده ی هاست خودشون میشن. این دلایل میتونه کندی خود سرور، پشتیبانی ضعیف شرکت هاستینگ، کمبود خدمات و منابع مناسب برای سایت و در نهایت کندی سرعت لود سایت باشه و بازدیدکننده های اون سایت رو ناراضی کنه. واقع اکثر مدیران سایت ها ترجیح می دهند که هاست خودشون رو در این مواقع عوض کنند و از یه شرکت هاستینگ دیگه خدمات بگیرند. در این بین باید به این نکته توجه کنیم که این جابه جایی ها ممکنه رتبه ی سایت رو توی گوگل پایین بیاره و سرعت اون رو کند کنه. از طرف دیگه ممکنه سایت با منابع هاست جدید به خوبی کنار نیاد و باعث قطعی هایی بشه. به نظر من برای رفع این مشکلات بهتره که قبل از تغییر هاست به کاربرها و مشتری ها اطلاع بدیم که سایت در دسترس نیست و بعد از تست موفق بر روی هاست جدید اون رو در دسترس مشتری ها و بازدید کننده هامون قرار بدیم. در این صورت اونا هم با کندی سایت مواجه نمیشن و رضایت دارن.
سلام علی عزیز
ممنونیم که اطلاعات مفیدی را با ما به اشتراک گذاشتی
من تاحالا چندین هاست خریداری کردم. در بین خریدام هیچ وقت سراغ خرید هاست ارزان نرفتم. نمیدونم چرا اصلا اعتمادی بهشون ندارم و همش حس می کنم یا امنیت نداره یا ممکنه مشکلاتی برای سایت به وجود بیاره. مثلا پهنای باندش کم باشه و یا خیلی موارد دیگه. هرچی هست هنوز خودم رو نتونستم قانع کنم که خرید هاست ارزون هم میتونه یکی از گزینههای من هنگام خرید هاست از شرکت های هاستینگ باشه. امیدوارم یه روزی این بی اعتمادیم از بین بره تا بتونم کمی توی هزینه هام صرفهجویی کنم.
سلام سبحان عزیز
ممنون از اینکه برای ما نظر گذاشتی و مقاله ی ما را مطالعه کردی
هاست های اختصاصی خیلی خوبن. البته اینم بگم که قیمتشون یکم بالاست. ولی اون امکان شخصی سازی کامل و بهینه سازی که برای من فراهم می کنن در مقابل قیمتش هیچه!! به نظر من میشه از هزینههای جانبی زد و برای سایت یه سرور اختصاصی در نظر گرفت تا عملکرد خوبی داشته باشه. توی خرید هاست اختصاصی باید به این نکته توجه کنیم که امنیت اون باید بالا باشه. اگرچه همه ی هاست های اختصاصی امنیت، عملکرد و انعطاف پذیری خیلی بالایی دارن، به همین دلیل هم برای کسب و کارهای بزرگ و سایت های پربازدید خیلی مناسب هستن. با این حال شما میتونین از هرکدوم از این ۱۰ شرکت برتر هاستینگ خدمات بگیرین. امیدوارم خرید خوبی رو تجربه کنین.
سلام حامد عزیز
از اینمه هاست های اختصای خیلی خوب هستن، شکی نیست اما به خاطر قیمت بالایی که دارند همه قادر به استفاده از آن نیستند اما ناگفته نماند که شرکت ارائه دهنده هاست خیلی مهمه چراکه هاست معمولی هم اگر شرکت به خوبی ارائه دهند بسیار عالی است.
هاست های اشتراکی خیلی خوبن! این هاست ها مشکل کمبود منابع ندارن و این خیلی مسئله س مهمی میتونه باشه. من از هاست های اشتراکی شرکتهای مختلفی استفاده کردم. به نظر من در بین این شرکت ها بهترین شرکت هاستینگ در سال ۱۴۰۰ میتونه شرکت میهن وب هاست باشه. این هاست بک آپ های منظمی از اطلاعات خودش میگیره. توی خرید اولتون از این شرکت هم انتقال وب سایت به هاست کاملا رایگان انجام میشه. واقعا از این بهتر چی میتونه باشه؟؟
درود بر تو
از اینکه مطالب مفید و تجربه ی خوبت را با ما به اشتراک گذاشتی ازت ممنونیم.
یه نکته که لازمه در مورد خرید هاست اشتراکی گفته بشه اینه که تغییر مکان هاست به هر دلایلی توی وضعیت سئوی اون سایت تاثیر خیلی زیادی داره. بعضی مدیران سایت ها عقیده دارن که تغییر هاست تاثیر کمی روی این مسئله داره، ولی این نظریه کاملا غلطه. الگوریتم های گوگل برای مشخص کردن بهترین سایت ها با بهترین رتبه بندی ها آی پی اون ها رو در نظر میگیرن پس میشه گفت بسیار دارای اهمیت هستن. به همین جهت وقتی که میزبانی وب تغییر کنه موقعیت سرور ها هم تغییر میکنن و درنتیجه گوگل با موقعیت جدید سایت به اون رتبه میده. مورد بعدی اینه که گوگل سرعت بارگذاری صفحات رو هم در هنگام رتبه بندی در نظر میگیره. در نتیجه اگه از هاستی استفاده کنیم که دارای سرعت مناسبی نباشه و برای بارگیری هر صفحه بیش از ۲ ثانیه زمان لازم باشه، سایت عملکرد خوبی نداره و رتبه بندی سایت توسط گوگل هم افت شدیدی پیدا میکنه.
سلام بر شایان عزیز
از اینکه مطالب مفیدی را به اشتراک گذاشی ازت بسیار ممنونیم.
بهترین هاستینگ ایرانی برای خرید هاست شرکت هایی هستند که امکان خرید اینترنتی و درگاه پرداخت اون رو برای مشتری ها و کاربرها بر روی سایت ارائه میدن. بهتره که برای این کار از درگاه های اصلی بانکها استفاده بشه. منوی سایت این شرکت هاهم از اهمیت زیادی برخورداره. مثلا توی منو برای خرید هاست و دامنه سرور و موارد دیگه بهتره که برای هر کدوم قسمت های جداگانه ای تعریف بشه تا مشتری گیج و سردرگم نشه. منو ها تاثیر زیادی توی کم شدن مسیر کاربر تا صفحه ی پرداخت دارن. پس بهتره از منوهای بهینه و سئو شده برای این دسته از سایت ها استفاده بشه. اکثر منو ها در سایت ها خلاصه ای از خدمات یه مجموعه رو معرفی میکنن. پس باید عناوین مناسب و مرتبطی برای هر بخش از اون در نظر بگیریم تا کاربر با یه نگاه متوجه خدمات اون بشه.
سلام ماهگل عزیز
ممنون از ایینکه مقاله ی ما را برای انتخاب هاست انتخاب کردی و تجربه ی خودت را با ما به اشتراک گذاشتی.
به نظر من توی خرید هاست اشتراکی که در اول همه ی کارها به ما پیشنهاد میشه باید بدونیم که هاست ما قابل اطمینان هست یا نه؟ قابل اطمینان بودن یه هاست با ویژگی های مختلفی بررسی میشه. یکی از اونا میزان آپ تایم هاسته که هر چقدر این مقدار به عدد ۱۰۰ نزدیکتر باشه یعنی هاست ما معتبر و قابل اطمینان هست. آپ تایم خیلی روی خرید ما تاثیر گذاره. اگه این ویژگی به خوبی روی هاست ما وجود داشته باشه، سایت ما در ۲۴ ساعت شبانه روز بدون قطعی در دسترس کاربران و مشتری هامون قرار می گیره.
سلام مسعود عزیز
بله قایبل اعتماد بودن هاست خیلی مهمه و باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم چراکه بحث امنیت در میان است
بعد خرید هاست اشتراکی و گذشت یه مدت ممکنه متوجه بشیم که دیگه هاست فعلی برای سایت ما مناسب نیست و نیازهای سایت رو برطرف نمیکنه. به همین دلیل باید اونو ارتقا بدیم. لازمه که در هنگام خرید از شرکت هاستینگ بپرسیم که اگه سایت من رشد داشت هاست فعلی قابل ارتقا هست یا نه؟ موارد دیگه ای مثل هزینه ی ارتقا و جابجایی رو هم میتونیم از شرکت بپرسیم و بسته به بودجه ای که داریم هاست مناسبی انتخاب کنیم. یه نکته ی دیگه که خیلی ها هم باهاش روبرو بودن اینه که باید حتما از شرکت هاستینگ بپرسیم که اگه هاست های شرکت توانایی رفع نیازهای سایت ما رو نداشت و یا از ادامه ی همکاری منصرف شدیم حالا به هر دلیلی، آیا امکان جابجایی به هاست شرکت های دیگه وجود داره یا نه؟ در این صورت با طرح این سوالات میشه از خیلی مشکلاتی که در آینده ممکنه پیش بیاد جلوگیری کنیم. همچنین هزینه هایی که ممکنه بعدا هاست روی دستمون بذاره هم مشخص میشه و میتونیم برنامه ریزی مناسبی براش داشته باشیم.
سلام حبیب عزیز
ممنون که مطالب باارزشی درباره ی هاست با ما در میان گذاشتی
من از شرکت نت افراز خیلی راضیم. قیمت های خیلی مناسبی داره و تقریبا میشه گفت به درد همه ی افراد با هر بودجه ای که دارن میخوره. پشتیبانی شون عالیه. من در ابتدا به خاطر کمبود اطلاعاتی که داشتم زیاد مزاحم پشتیبان هاش میشدم ولی اونا با کمال خونسردی و صبر جواب منو میدادن و من رو راهنمایی می کردن. به نظر من یه خرید خوب لازمش یه پشتیبانی خوب از طرف اون شرکته. مهم اینه که با مشتری ها به خوبی برخورد بشه. حالا تو بعضی از شرکت ها پشتیبان ها انگار جای مدیرسایت هستن و کوچکترین سوالات رو وقت تلف کردن میدونن.
سلام مهگل عزیز
ممنون که تجربه ی خریدت از فروشگاه نت افزار را برای ما و همراهان رویال کد به اشتراک گذاشتی تا در انتخاب شرکت هاست بهتر تصمیم گیرند.
یه هاست خوب نباید هیچ محدودیتی داشته باشه. اگه اینجوری باشه اونوقت میشه با تنظیمات درست و مناسب خودمون اونو تو یه سری چیزا محدود کنیم. اینجوری کارکردش دست خودمونه. این محدودیت ها میتونه تو دیتابیس، پهنای باند و دامنه برای یه هاست باشه. البته بعضی محدودیت ها قابلیت تنظیم ندارن. هنگام خرید هاست باکیفیت باید اینو در نظر بگیریم که هاست ما محدودیت داره یا نه؟ اگه داره تو چه چیزهایی؟؟؟؟ هاست های اشتراکی از محدودیت های بیشتری برخوردارند. مثلا تعداد کاربرایی که میتونن تو یه ثانیه وارد سایت بشن دارای محدودیته. بنابراین اگه میدونید که سایتتون پربازدید هست و در بعضی مواقع با بازدید زیادی از طرف کاربرها روبه رو میشه از تعداد این ورودی ها مطلع باشین. بجز این مورد تعداد پردازش های سایت به صورت همزمان هم یکی از محدودیت های هاست ها هست. در این محدودیت هر کاربر که درخواستی ارسال کنه تا جواب بهش برسه یه مدتی طول میکشه! خب این ممکنه کاربر رو ناراضی کنه و باعث ترک اون از سایت بشه.
سلام زهرا عزیز
ممنون که اطلاعات مفیدی برای ما و همراهان رویال کد به اشتراک گذاشتی
من از شرکت هاستینگ میهن وب هاست برای سایتم هاست خریدم. میشه گفت به نسبت بقیه ی شرکت ها امکانات کافی و کاملی رو برای مشتری هاش فراهم میکنه. با اینکه سایت من جزو پربازدیدترین ها هست و قبلا تجربه داشتم که هاست در اینجور مواقع کم میاره، ولی هاست های این شرکت اصلا خم به ابرو نیاوردن. یه نکته ی مهم راجب این شرکت هم اینو میتونم بگم که کار با پنل هاست واقعا ساده و آسونه چون فارسیه!!! من کاملا از این شرکت مخصوصا پشتیبانی فنی که داره راضیم. برای خرید هاست اشتراکی این شرکت رو پیشنهاد میکنم.
سلام دوست عزیز
خیلی ازت ممنونیم که تجربه ی خرید ازت شرکت میهن هاست را به اشتراک گذاشتی تا همراهان رویال کد راحت تر بتوانند تصمیم گیرند.
منم با محدودیت های هاست ها اصلا نمیتونم کنار بیام. من موقع خرید هاست اختصاصی که برای سایتم میخواستم اصلا اطلاعاتی راجب این محدودیت ها نداشتم. از طرفی هم واقعا فکرشو نمیکردم سایتم با حجم بالایی از بازدیدکننده ها روبه رو بشه. ولی خوشبختانه شد و متاسفانه هاستم محدودیت داشت و توان پاسخ به این حجم از کاربرهارو نداشت!!!!!!! این محدودیت روی هاست های ارزون تر بیشتر دیده میشه. چون این محدودیت رو کمتر میکنن در نتیجه قیمت اونم میاد پایین. به نظر من باید به خیلی از موارد تو خریدامون دقت کرد و اینم تو یادمون باشه که هرچقدر پول بدیم آش میخوریم!!!! این محدودیت ها باعث میشه بعضی امکانات سایت هم در دسترس نباشه.
سلام ناصر عزیز
بله کاملا درست میگی
از بازخوردت بسیار متشکرم
اکثر مدیرای سایت ها خرید هاست با کیفیت رو تجربه کردن. ممکنه هر کدومشون از یه شرکت هاستینگ خدمات گرفته باشن. در بین همه ی اون ها ویژگی قابل اطمینان بودن شرکت خیلی تاثیر گذار هست. چون یکی از نکات مهم توی هاست ها به شمار میره.
خرابی سرویس دهنده ها ممکنه سایت رو با اختلالایی مواجه کنه که کاربر ها نتونن به خوبی باهاش کار کنن. پیامی که اکثر ماها باهاش آشنا هستیم پیام Server not responding…”” هست که بارها دیدیمش. باید دقت کنیم که سایت ما در ۹۰ درصد مواقع باید قابل دسترس برای همه ی کاربرا باشه.
سلام احمد جان
بازخورد شما نسبت به محتوا ، یک قوت قلب است که به ما انگیزه ادامه دادن می دهد ، از شما ممنونم این حس خوب را به ما منتقل کردین
توی خرید هاست با کیفیت اول چند تا فاکتور رو باید مدنظر داشته باشیم تا بتونیم یه هاست بهینه و مقرون به صرفه انتخاب کنیم. قبل از خرید باید بدونیم که سایت ما یه سایت فروشگاهیه که کاربرای زیادی هر روز از اون استفاده می کنن و بازدید زیادی داره و یا یه سایت دانلودیه که حجم زیادی از اطلاعات روی سایت ما قرار داره. این سایت ها مثل سایت های دانلود موزیک ها، فیلم ها، ویدئوها، پادکست ها و تمامی اطلاعاتی که به نوعی توسط کاربر دانلود میشن هستن. اگه سایت ما از این نوع باشه باید هاستی مناسب براش انتخاب کنیم که هاست دانلودی یکی از گزینه های پیش روی ماست. به جز این موارد سایت های دیگه ای هم هستن مثل سایت های شخصی که صرفا نمونه کار یه فرد رو به اشتراک میذارن و یا سایت های شرکتی که بازدید کننده هاش به تعداد مشخصی محدوده. پس با توجه به این دسته بندی ها و میزان منابعی که این سایت ها استفاده میکنند میتونیم یه هاست مناسب انتخاب کنیم.
درود بر بهمن عزیز
از بازرخورد بسیار مفیدی که گذاشتی بسیار متشکریم.
به نظر من باید به کاربری سایت هنگام خرید هاست با کیفیت دقت کنیم. مثلا اگه مدیر سایت هایی هستیم که اطلاعات و فایل هایی برای دانلود کاربرا قرار میدیم حتما با مشکلات زیادی اعم از هزینه های سرسام آور زیرساخت ها و نیاز بسیار زیاد به منابع نرم افزاری و سخت افزاری هاست و کانفیگ سرور رو به رو شدیم. در این جور مواقع خیلی خوبه که بدونیم چه نوعی از هاست ها برامون مناسبه و کار رو هم برامون راحت تر میکنه. مثلا برای این نوع از هاست ها خوبه که هاست دانلودی تهیه کنیم. این هاست ها تمامی نیازهای سایت دانلودی ما رو تامین میکنن و یکی از بهترین روش ها برای بهینه سازی فضای سرویس میزبانی با مجزا کردن فایل ها از محتویات اصلی سایت هست رو انجام میدن. در این هاست ها امکانات متنوعی برای کاربران ما نیز به وجود میاد. مثلا از ترافیک و پهنای باند پرسرعت داخلی برای دانلود و آپلود اطلاعات با سرعت بالا استفاده میکنه. در این صورت هیچ وقت مشکل سرعت توی سایت ما وجود نداره.
سلام محمد امین جان
ازت ممنونیم که مطالب مفیدی با ما در میون گذاشتی.
همه ی این شرکتهایی که توی این مقاله معرفی شدند به نوعی بهترین شرکت های هاستینگ تو ایران هستند. ولی خب بعضی چیزا بستگی به خود فرد داره. مثلاً یه فرد است که یه انتخاب اشتباهی رو داره و یه هاست نامناسب رو برای خودش انتخاب میکنه. در این صورت کارایی درستی از هاست نمیگیره و موجب نارضایتیش میشه. باید قبل از خرید حتما بررسی کنیم. حتی این شرکتهای هاستینگ برای خرید هاست با کیفیت و مناسب یه دوره ی مهلت تست قرار دادن که در این دوره مشتری میتونه جنبههای مختلف سایتش رو بررسی کنه و ببینه که هاست انتخابیش جوابگوی نیازش هست یا نه؟ در صورت مشکل هم می تونه با واحد فنی و پشتیبان های این شرکت در میون بذاره تا به راحتی حل بشن. در صورت هر گونه نارضایتی میتونه بعد دوره ی تست هزینه ای که پرداخت کرده بوده رو پس بگیره. خب برای خرید هاست میبینیم که با کمی تحقیق میشه بهترین شرکت هاستینگ رو پیدا و از اون خدمات گرفت.
درود بر همراه رویال کد
از اینکه اطلاعات مفیدی را به اشتراک گذاشتی ازت ممنونیم.
به نظر من پنل مدیریت سایت چیزی هست که هنگام خرید هاست باکیفیت باید بهش توجه کنیم. این پنل ها امکانات مدیریتی زیادی به مدیران سایت ها میدن که مهمترین اون ها ایجاد پایگاه داده هست. محبوبترین پنل مدیریت، سی پنل هست که کار با اون هم خیلی راحته. این پنل ها به نوعی یه رابط بین هاست و مشتری هستن که طبق نظر مشتری سایت رو مدیریت میکنن. اگه رابط کاربری این پنل ها به خوبی فراهم بشن مدیران سایت ها هم برای کار با اون ها دچار مشکل نخواهند شد.
سلام رضا جان
بله کاملا درست میگی
و از بارخوردت بسیار متشکریم
محدودیت ها روی هاست ها بعضی وقتا واقعا تو دردسر میندازتت. موقع خرید هاست اشتراکی از هرکدوم از این ۱۰ تا شرکت برتر هاستینگ باید به این محدودیت ها توجه ویژه ای بشه. در بین این ها محدودیت ورودی خیلی مهمه تا جایی که ممکنه سایت رو مختل کنه. محدودیت های دیگه مثل محدودیت مصرف حافظه هم دارای مشکلاتیه. محدودیت مصرف پردازنده هم جزو موارد کار خراب کنه. مخصوصا محدودیت مصرف روزانه ی اون. فک کن در این صورت بعد مصرف مشخص و رسید به محدوده ی مصرف باید در سایت رو ببیندیم و بگیم سهمیه امروز تموم شد. برین و فردا بیایین سایت از دسترس خارج شد!!!!!!!!! محدودیت سرعت ورودی و خروجی روی دیسک که سرعت محدودی هم داره. محدودیت ارسال ایمیل و حجم مصرفی، پهنای باند و خیلی چیزای دیگه واقعا آزار دهندست و هنگام خرید هاست باید بهشون دقت کافی بشه. هنوز این محدودیت ها خیلی بیشترن و من هرچی یادم بود رو اینجا گفتم. یه شرکت هاستینگ باید بتونه به درستی مشتری هارو در هنگام خرید با این محدودیت ها آشنا کنه.
سلام علی عزیز
متاسفانه از اینجور مشکلات بسیار هاست، و تنها کاری که ما میتوانیم انجام دهیم این است که شرکت مناسبی را انتخاب کنیم
فکر کنم ما چون تو ایرانیم نسبت به محدودیت ها حساس شدیم وگرنه تو همه ی دنیا یه سری محدودیت هست! نیست؟ حالا این محدودیت هایی که توی هاست اجرا میشه حتما دلیلی پشتش خوابیده! من از شرکت میزبان فا خرید هاست اشتراکی داشتم. میشه گفت تقریبا نصف بیشتر محدودیت ها روی هاست اعمال شده بود ولی برای سایتم هیچکدومشون مشکلی ایجاد نکرد. همین مسئله باعث شد تا برای پروژه های برنامه نویسیم هم از این شرکت هاست موردنیازمو بگیرم که کاملا رایگانم بود. با این حال بازم برام مشکلی پیش نیومد. به نظرم هاست های میزبان فا پایداری خوب و مطمعنی دارن. حداقل برای من تا الان همینطوری بوده، پس میشه گفت ارزش خرید دارن.
سلام حمیده عزیز
خیلی خوشحالیم برات که یک خرید خوبی از شرکت میزبان فا تجربه کردی
من از شرکت هاستینگ پارس دیتا خرید هاست اختصاصی داشتم. همینطور که توی این مقاله هم گفته شده این شرکت تعرفه های بالایی داره. من توی رودربایسی قرار گرفتم وگرنه تعرفه هاش با هزینه های من جور در نمیومد. ولی به نسبت هزینه ی زیادی که پرداخت کردم میشه گفت امکانات کاملی داره. سایت روی این هاست بیشترین بازدهی خودشو داره. اگه هزینه هاش براتون مشکل نداره میتونین از این شرکت خرید کنین.
سلام فرح عزیز
ممنون که تجربه خریدت از شرکت دیتا هاست را با ما در میان گذاشتی
به نظر من برای خرید هاست با کیفیت فقط و فقط باید به این نکته توجه کنیم که هاست ما امنیت داشته باشه. متاسفانه چیزی که سایت من رو نابود کرد عدم امنیت هاستی بود که براش خریداری کرده بودم. میشه گفت که ضربه ی خیلی بزرگی به کسب و کار من وارد شد و جالب اینجاست که شرکت هاستینگ هم هیچ جواب منطقیی برای من نداشت و گفت که شرایط رو از اول می دونستین و مطابق با همون خریدتون رو انجام دادین. پس باید هنگام خرید هاست از امنیت اون اطمینان پیدا کنیم تا شرایط مشابهی پیش نیاد. امنیت واقعا مسئله ی مهمی هس. چیزی که متاسفانه توی شرکت های هاستینگ اصلا بهش اهمیت نمیدن و فقط چیزی که میگن شوآف تبلیغاتیه!! من هم با همین جمله های تبلیغاتی که بهترین امنیت برای هاست های ماست از اون شرکت هاستینگ خدمات گرفتم و با بدترین امنیتی که وجود داشت آشنا شدم. متاسفانه این دسته از تبلیغات دروغین خیلی هارو به وسوسه میندازه و باعث میشه تا خدمات مناسبی رو دریافت نکنن.
سلام حمید عزیز
بله امنیت یکی از مهم ترین و اصلی ترین ویژگی هایی است که باید موقع خرید هاست به آن توجه کرد
من از شرکت میهن وب هاست بسته به نیاز پروژه هام هاست های زیادی خریدم. یادمه اولین بار خرید هاست اختصاصی از این شرکت هاستینگ داشتم و کاملا هم برام مناسب بود.
کیفیت خوبی داشت و از همه مهمتر خدماتی که این شرکت در قبال هاست برام در نظر گرفته بود فوق العاده بود. من به دلیل مشغله ی زیادی که تو اون تایم داشتم نمیرسیدم که به مشکلات سایتم بپردازم. به همین دلیل با مشکلات زیادی که پشت سر هم به وجود اومده بودن مواجه شدم. این شرکت در کمترین زمان تمامی مشکلات رو برام حل کرد.
سلام جناب محمدی جان
از اینکه تجربه خود را با ما و سایر کاربران رویال کد به اشتراک گذاشتید متشکرم
نظر شما محتوا ما کامل تر کرد ، بسیار ممنونم
سلام حمیده عزیز
خیلی خوشحالیم که تجربه ی خرید خوبی داشتی و ممنونیم که با ما به اشتراک گذاشتی
همه ی ما معمولا اگه قصد خرید هاست اشتراکی رو داشته باشیم به سراغ بهترین شرکت هاستینگ ایرانی میریم. دلیل این انتخاب هم اینه که در وهله ی اول اطلاعات ما امنیت زیادی داشته باشه و سایت هم سرعت مناسبی برای کاربراش داشته باشه. نکته ی بعدی که باید بهش توجه کنیم اینه که به قیمت هاست هم توجه کنیم که یکی از فاکتورهای مهم در تصمیم گیری برای خرید بهترین هاست هست. میشه گفت نه قیمت خیلی پایینی در نظر بگیریم و نه قیمت خیلی بالایی! به نظر من بعد از اینکه از کیفیت هاست مطمئن شدیم باید به دنبال اونی که از همه قیمتش مناسب تره باشیم. شرکت های هاستینگ اصولا فضای رقابتی بین قیمت گذاری خدماتشون دارند. در این بین هاستی رو میشه انتخاب کرد که قیمت منصفانه ای نسبت به بقیه داشته باشه و از همه با کیفیت تر باشه.
سلام فرید جان
بله همانطور که گفتید مسئله ی امنیت و سرعت بسیار اهمیت دارد و باید با آن توجه ویژه ای شود.
بعضی از افراد هستن که چون صرفا تازه کارن و تجربه ای ندارن توسط شرکت های هاستینگ گول زده میشن و قیمت های هنگفتی رو ماهیانه برای هاست هاشون پرداخت می کنن. در صورتی که این مبالغ برای یه هاست سالیانه هم زیاده! خب کسی که داره ۵۰۰ هزار تومن ماهیانه برای هاستش پرداخت میکنه، میتونه یه سرور مجازی خیلی خوب رو بگیره. ولی عدم آگاهی تو این افراد باعث میشه تا به این هزینه ها توجهی نکنن و یا اصلا ندونن که تعرفه های هاست ها به چه صورته؟
سلام پریا عزیز
بله متاسفانه امثال اینگونه شرکت ها بسیار زیاد شده و باید سعی کرد تا بهترین را برگزید.
سلام پریا عزیز
بله متسفانه این روزها شرکت های ارائه دهنده هاست زیاد شده که نه مهارت کافی دارند و نه دانش، درنتیجه باید در انتخاب شرکت ارائه دهنده هاست باید بسیار دقت نموند.
راجب افراد تازه کار میتونم اینو بگم، چون خودمم یه جورایی جزو این افراد بودم، بعد از تحویل پروژه هاستی متناسب با سایت خریداری کردم. من هیچ اطلاعاتی راجب پشتیبان گیری اطلاعات نداشتم و برای همین موقع خرید بهش توجه نکردم. متاسفانه سرور با هک مواجه شد و همه ی اطلاعات سایت من و مشتری هام یه جورایی پر پر شدن. دستمم به هیچ جا بند نبود، چون که بکاپ گیری هاست به صورت هفتگی انجام می شد و اطلاعات قدیمی رو فقط برای من داشت.
سلام مهران عزیز
ممنون از اینکه تجربه خودت را با ما در میان گذاشتی
اینکه یه سایت سرعت لود بالایی داشته باشه، اول به طراحی بهینه ی سایت بستگی داره و بعد به سرعت پردازش هاست و منابعی که در اختیار داره. این دو تا در کنار هم روی سرعت لود سایت تاثیر دارن. اگه هاستی که انتخاب می کنیم از منابع ضعیفی استفاده کنه، ممکنه در آینده و با زیاد شدن تعداد بازدید کننده های سایت دچار مشکل بشه. پس میشه گفت باید در هنگام خرید هاست با کیفیت حتی از بهترین شرکت هاستینگ ایرانی هم این نکته رو در نظر بگیریم که هاست انتخابی ما از چه منابعی استفاده می کنه؟ و آیا برای سایتی که داریم مناسب هست یا نه؟ بعضی هاست ها بسته به منابعی که در اختیار دارن دارای قیمت های متفاوتی هستن. پس نباید قیمت هاست ها تاثیری توی انتخاب ما هنگام خرید هاست داشته باشه. با خرید یه هاست خوب این تضمین رو به مشتری ها و بازدیدکننده های سایتمون میتونیم بدیم که هنگام کار با اون دچار هیچ مشکلی نمیشن.
درود بر رضایی عزیز
رویال کد از اینکه همراهانی مانند شما دارد بسیار خرسند است
از اینکه مطالب مفید و با ارزشی را برای ما به اشتراک گذاشتی ازت خیلی ممنونیم.
به نظر من توی خرید هاست باکیفیت و یا خرید هاست ارزان باید فقط و فقط به بکاپ گیری اون هاست توجه کنید. این که بدونیم بکاپ گیری به چه صورته؟؟؟ و از همه مهمتر این که روی هارد جدایی صورت میگیره یا نه؟ بسیاری از شرکتها به دلیل عدم بکاپ گیری هاست هاشون در زمان مناسب اطلاعات خیلی مهمشون رو از دست دادن که موجب لطمه زدن به کسب و کارشون شده و اعتبارشون رو هم زیر سوال برده. بکاپ گیری از روی هاست و اطلاعات اون به این صورته که یه نسخه از کل اطلاعات و آخرین تغییراتی که روی اون ها اعمال شده بر روی هاردهای مجزایی ثبت میشه تا در صورتی که هاست به دلایلی با مشکل مواجه شد و از دسترس خارج شد، اطلاعات قابل بازیابی باشن و مشکلی براشون پیش نیاد. معمولا بکاپ گیری ها به صورت دوره های روزانه یا هفتگی انجام میشن که به نظرم بهترین اون ها روزانه ها است. ممکنه اطلاعات روزانه تغییراتی داشته باشن و تا هفته ی بعدی تغییرات بیشتری اعمال بشه. پس بکاپ روزانه مطمعن ترینه.
سلام فهمیه عزیز
برای خرید هاست همانطور که گفتی باید روی بک آپ گیری توجه ویژه ای کرد.
هنگام خرید هاست ارزان باید به منابع اون هاست توجه زیادی داشته باشیم. منابع یه هاست چیزی هستند که تامین کننده ی نیازهای سایت هستن. پس اگه صرفا چون یه هاست ارزون رو انتخاب کردیم نباید در مقابل منابع مناسبی رو در اختیار نداشته باشیم و پشتیبانی درستی هم نداشته باشیم. در غیر این صرت ممکنه با مشکلاتی رو به رو بشیم. یکی از اونا اینه که سایت دیگه بالا نمیاد. در مواجهه با این مشکلات توی هاست های ارزان میشه به سراغ خرید هاست اشتراکی بریم. این هاست ها اکثرا سبک هستن و قیمتی مقرون به صرفه دارند. از طرفی بابت همون مقدار از منابعی که احتیاج داریم و در اختیار میگیریم، هزینه پرداخت می کنیم. حالا برای اینکه یه پشتیبانی مناسبی داشته باشیم بهتره که از یه شرکت معتبر هاستینگ خدمات بگیریم که کاربرها و خریدارای قبلیش ازش رضایت کاملی دارن و مورد اعتماد هستن.
سلام دوست عزیز
ممنونیم که اطلاعات مفید و با ارزشی درباره ی خرید هاست با ما در میان گذاشتی
من از فروشگاه اینترنتی زنبیل خرید داشتم. خیلی خوب و مناسبه! تقریبا هرچی که مورد نیازم بود داخل این فروشگاه پیدا کردم. یه چند تا مشکل کوچیک پیش اومد که اونم عدم موجودی جنس ها بود. بعضی کالا ها توی این فروشگاه خیلی دیر شارژ میشه و باید روزها منتظر باشی تا چیزی میخای بخری. بجز این یه مورد از عملکردش توی ارسال بسته و ارسال سریعشون واقعا راضیم. زنبیل بهترین فروشگاه آنلاین هست که من ازش خرید داشتم.
سلام بر کمند عزیز
ممنون که تجربه ی خرید از فروشگاه زنبل را با ما به اشتراک گذاشتی
یه نکته ی خیلی مهم و ساده هم توی خرید هاست باکیفیت هست که بسیاری از شرکت های هاستینگ و طراحان وب سایت ها فراموش می کنند و یا در اثر حواس پرتی اون رو رعایت نمیکنن، بک آپ گیری منظم و روزانه از اطلاعات سایت هست. به طور معمول بک آپ گیری به صورت هفتگی انجام میشه. برای هاست سایت وردپرسی و سایت های فروشگاهی و پربازدید این مسئله خیلی مهمه چون این دسته از سایت ها ترافیک بالایی دارند و طراح های اون ها خیلی زیاد روشون کار میکنند. پس لازمه که حداقل هر ۲۴ ساعت از اطلاعات هاست بکاپ گرفته بشه. در سایت های حساس که توشون آپلود فایل ها هم صورت میگیره و تغییرات ظاهری سایت هم زیاد نیست، بهتره که بکاپ هر ۶ ساعت از دیتابیس گرفته بشه. دیتابیس هر هاست یکی از موارد مهمیه که توی انتخاب کاربرها اهمیت داره. پس باید تا جای ممکن از اطلاعات اون محافظت کرد. بهترین شرکت هاستینگ ایرانی که بکاپ گیری منظمی هم داره و خدمات متفاوتی ارائه میده شرکت ایران سرور هست.
سلام دوست عزیز
بله کاملا درست میفرمایی، بک آپ گیری منظم و روزانه بسیار اهمیت دارد
ممنون از رویال کد بخاطر این مقاله!! خیلی خوب و کاربردی بود. به نظر من یه هاست خوب باید ویژگی های مختلفی داشته باشه تا کاربر بتونه بسته به نیازش اون رو خریداری کنه. یکی از این ویژگی ها که بعد از خرید خیلی به کمک مشتری ها میاد پشتیبانی هست. پشتیبانی از هاست باید هر روزه باشه تا در صورت وجود هرگونه مشکل به سرعت وارد عمل بشه.
خوبه
سلام یاسمن جان
ممنون از اینکه مقالهی ما را مطالعه کردی
سلام همراه رویال کد
ممنون از لطفی که به رویال کد داری و خیلی خوشحالیم که توانستیم توی انتخاب شرکت ارائه دهنده هاست بهت کمک کنیم
هاست به عبارتی به یه فضایی میگن که همه ی اطلاعات و محتوای وبسایت ها درونش قرار داره. پس باید خیلی خیلی توجه داشته باشیم که یه هاست خوب و مطمعن رو خریداری کنیم. یه جورایی شرف یه سایت به هاست اون مربوطه. باید برای خرید هاست باکیفیت سنگ تموم بذاریم و از بهترین شرکت هاستینگ ایرانی هاستمون رو خریداری کنیم. حالا من توی مزایای این شرکت هایی اینجا معرفی شدن دیدم که هر کدوم خدمات متفاوتی دارن و به اصطلاح توی یه حوزه موفق هستن. حالا یکی قیمت هاش خوبه یکی پشتیبانیش قوی هست یکی خدمات پس از فروش عالی داره و از این قبیل مثال ها. چیزی که مهمه اینه که ما بتونیم همیشه بهترین هارو بخواییم و انتخاب کنیم. قطعا بهترین ها گرون ترین ها نیستن و با قیمت های مناسب تری هم میشه انتخاب های خوبی داشت. توی این لیست ما ۱۰ تا شرکت برای انتخاب داریم. البته لازم به ذکر هست که شرکت های هاستینگ دیگه ای هم وجود دارن که توی این لیست معرفی نشدن.
درود بر همراه رویال کد
بله درست میگی شرکت های هاست دیگری نیز وجود داشت اما ما سعی کردیم ۱۰ تا از بهترین آن را به شما عزیزان معرفی کنیم.