نحوه نصب وردپرس روی هاست سی پنل
رضا ذوالعلی
تیر 1, 1401
هر سایتی برای مدیریت و ارائه مطالب به مخاطبان خود نیاز به یک سیستم مدیریت محتوا دارد. یکی از مشهورترین و پراستفادهترین سیستمهای مدیریت محتوا وردپرس است که بسیاری از افراد برای سایت خود از آن بهره میگیرند. اما نکته مهمی که وجود دارد آن است که به جهت استفاده از این سیستم، لازم است شما ابتدا آن را روی هاست خود نصب نمایید. از آنجا که هاستها براساس کنترلپنلی که دارند، متفاوت هستند، نحوه نصب وردپرس روی هاستها نیز متفاوت خواهد بود. در ادامه قصد داریم نحوه نصب وردپرس روی سی پنل را در طراحی سایت توضیح دهیم. تا پایان این مقاله از رویال کد همراه ما باشید.
منظور از هاست سی پنل چیست؟
بهتر است قبل از اینکه نحوه نصب وردپرس روی cPanel را ارائه دهیم، هاست سی پنل را به شما معرفی کنیم. هاست یک فضای میزبانی است که شما برای انتشار دیتا سایت خود تحت شبکه جهانی اینترنت به آن نیاز خواهید داشت. البته ما در مقاله هاست چیست در خصوص این فضا به طور کامل صحبت کردهایم. یکی از نکات مهم در خصوص هاست آن است که هاستها را معمولا براساس کنترلپنلی که برای مدیریتشان استفاده میشود، تقسیمبندی میکنند. هاست سی پنل، هاست دایرکت ادمین و… نمونههایی از این تقسیمبندی هستند. پس منظور از هاست سی پنل هاستی است که کنترلپنل آن cPanel باشد.
نحوه نصب وردپرس بر روی هاست سی پنل
حالا که با هاست سی پنل آشنا شدید بهتر است مراحل لازم برای نصب ورد پرس بر روی سی پنل را به شما معرفی کنیم. در ادامه مراحل کامل نصب وردپرس بر روی سی پنل برای شما ذکر شده است:
گام اول: دریافت جدیدترین نسخه وردپرس
قبل از هر اقدامی برای نصب وردپرس روی سی پنل لازم است که بهروزترین نسخه وردپرس را داشته باشید. برای دریافت این نسخه تنها کافی است که به لینک fa.wordpress.org مراجعه کنید. در این سایت میتوانید جدیدترین نسخه فارسی وردپرس را دریافت نمایید. در صورتی که نسخه انگلیسی وردپرس را خواستید نیز میتوانید به صفحه اصلی سایت وردپرس یعنی صفحه wordpress.org بروید. در هر صورت پس از کلیک کردن روی دکمه دانلود، فایل وردپرس را به صورت یک فایل زیپ دریافت خواهید کرد.
گام دوم: وارد شدن به سی پنل
پس از این که وردپرس خود را آپدیت کردید و بروزترین نسخه آن را در دسترس داشتید باید وارد سی پنل خود شوید. توجه داشته باشید که سی پنل در بدو ورود از شما رمز عبوری را در خواست میکند. شما باید این رمز را از شرکتی که هاست خود را از آن خریداری نمودهاید دریافت کنید.
گام سوم: بارگذاری فایل دریافت شده روی هاست
در گام بعدی نحوه نصب وردپرس روی سی پنل، لازم است نسخه دانلود شده از سایت اصلی وردپرس را روی هاست خودتان بارگذاری نمایید.
برای بارگذاری این فایل ابتدا باید وارد کنترلپنل خود شوید. سپس به قسمت file manager رفته و پوشه public_html را انتخاب کنید. پس از ورود به این قسمت از گزینه opload استفاده کرده و فایل وردپرس را بارگذاری نمایید.
این مراحل را به ترتیب در تصاویر زیر مشاهده مینمایید.
گام چهارم: نصب وردپرس روی سی پنل
پس از بارگذاری فایل، حالا باید سراغ نصب آن بروید. نصب وردپرس روی هاست سی پنل در چند مرحله انجام میشود. این مراحل عبارتاند از:
مرحله اول: خارج کردن فایل بارگذاری شده از حالت فشرده
ابتدا فایلی که به تازگی بارگذاری نمودهاید را از حالت فشرده خارج نمایید. برای اینکار میتوانید روی فایل کلیک راست کرده و گزینه extract را انتخاب نمایید. همچنین با انتخاب فایل و گزینه extract که در بالای صفحه نیز قرار دارد میتوانید این کار را انجام دهید.
مرحله دوم: انتقال فایلها به پوشه اصلی
پوشه اصلی هاست که اطلاعات سایت شما باید در آن قرار بگیرد، همان پوشه public_html است. پس از اینکه شما فایل را از حالت فشرده خارج کردید، پوشهای با نام wordpress تشکیل شده و فایلها درون آن قرار میگیرند. در این مرحله شما باید وارد این پوشه شده و تمام فایلهایی که در آن قرار دارد را انتخاب کنید. سپس روی گزینه move کلیک کرده و به مسیر اصلی یا همان پوشه public_html منتقل کنید.
مرحله سوم: ساخت پایگاه داده
حالا لازم است برای وبسایت خود یک پایگاه داده ایجاد کنید تا اطلاعات شما در آن ذخیره گردد. پایگاه داده مناسب وردپرس mysql است. برای ایجاد این پایگاه داده در صفحه اصلی کنترلپنل خود باید سراغ قسمت databases بروید. در این قسمت گزینه mysql database wizard را انتخاب نمایید. سپس وارد صفحهای میشوید که از شما یک نام برای پایگاه داده میخواهد. نام دلخواهتان را وارد کرده و آن را به خاطر بسپارید.
پس از وارد کردن نام دلخواه روی گزینه next کلیک کنید. حالا نوبت به تعریف یک کاربر یا همان user میرسد که باید برای پایگاه داده تعریف کنید. پس از معین کردن نام کاربری باید رمز عبور مطمئنی نیز برای آن تعریف کنید. برای اینکار میتوانید از گزینه generate password کمک بگیرید اما حتما این پسورد را در جایی مطمئن نگهداری کنید؛ زیرا در ادامه به آن نیاز خواهید داشت.
در ادامه لازم است که برای کاربری که ایجاد کردهاید، سطح دسترسیها را مشخص کنید؛ به عبارت دیگر، شما در این قسمت کاربر خود را به پایگاه داده اضافه کرده و مشخص میکنید که به چه قسمتهایی دسترسی داشته باشد. مانند تصویر تنها کافی است تیک تمام قسمتها را فعال کرده و در آخر روی گزینه make change کلیک نمایید.
نصب وردپرس
پس از اینکه مراحل در کنترلپنل cPanel انجام شد، نوبت به نصب وردپرس و پیکربندی آن میرسد. سادهترین روش این است که این کار را از طریق مرورگر انجام دهید. برای این کار کافی است که آدرس سایت خود را در مرورگر وارد نمایید. اگر مراحل گذشته را به درستی انجام داده باشید با صفحه زیر مواجه میشوید.
برای نصب وردپرس روی سی پنل هاستمون چی کار کنیم؟
برای نصب وردپرس در سی پنل هاست، ابتدا نیاز به خریداری هاست (فضای میزبانی وب) است و بعد از خریداری هاست یه نام کاربری و رمز بهمون میدن، با اون ها وارد سی پنل میشیم و اگه از قبل هاست دارین نیاز به خرید مجدد نیست و به صورت زیر عمل می کنیم :
دانلود وردپرس فارسی
ابتدا برای نصب وردپرس روی هاستمون نیاز به دانلود وردپرس داریم. برای دانلود وردپرس ابتدا وارد آدرس https://wordpress.org/download/ می شویم سپس بر روی دکمه Download WordPress کلیک می کنیم تا فایل های وردپرس در قالب یک فایل زیپ دانلود شود
ورود به سی پنل هاست
همونطور که می دونید برای وارد شدن به سی پنل هاست نیاز به نام کاربری و رمز عبور هست که موقع خرید هاست بهتون می دن. شما می توانید با وارد کرد آدرس دامنه سایتتون به صورت http://domainsite.ir/cpanel (به جای domainsite.ir آدرس دامنه خود را قرار دهید ) وارد صفحه لاگین سی پنل شوید و سپس با وارد کردن این نام کاربری و رمز می تونین وارد هاست بشین.
بعد از اینکه وارد هاست شدید یک سری گزینه میبینید که هر کدوم کارایی خاصی دارند و برای مدیریت بهتر فایل های روی هاست ابزاری به نام فایل منجر قرار داده شده است، روی فایل منیجر کلیک کنین. ابزار فایل منیجر تمامی فولدر ها و پوشه های هاست رو نشون میده که در اینجا ما صرفا با پوشه Public_html کار داریم.
اکسترکت وردپرس در public_html
پس از وارد شدن به فایل منیجر، وارد public_html بشین. public_html قسمتی هست که هر فایلی اعم از html یا وردپرس یا php رو می تونه در وبسایت نمایش بده. یعنی مثلا اگه شما یه فایل html داشته باشی و بخوای در صفحه اول سایتت به نمایش در بیاد کافیه فایلتون رو در این پوشه آپلود کنین.
حالا ما میخواهیم وردپرس رو نصب کنیم کافیه اون رو در این پوشه آپلود و اکسترکت کنیم. برای این کار در قسمت بالا یه گزینه ای به اسم آپلود دیده میشه که می تونین از این قسمت فایل زیپ شده وردپرس رو آپلود کنین. دقت کنین که پس از اپلود وردپرس، نیاز به اکسترکت و آنزیپ کردن فایل فشرده وردپرس دارین. پس روی فایل زیپ وردپرس راست کلیک کنین و سپس گزینه اکسترکت رو انتخاب کنین.
نکته مهم: فایل اکسترکت شده وردپرس در پوشه ای به اسم WordPress قرار میگیره و برای اینکه بتونین به خوبی عملیات نصب وردپرس رو انجام بدید، تمام محتویات این پوشه رو داخل پوشه Public_html قرار بدید. به طوریکه روی این پوشه کلیک کنیم بتونیم تمام محتویات وردپرس رو ببینیم.
برای این کار وارد پوشه wordpress میشیم و تمامی فایل ها رو انتخاب می کنیم. از منوهای بالا گزینه move رو انتخاب می کنیم. سپس یه پنجره باز میشه که عبارت Enter the file path that you want to move this file رو داخلش نوشته. اینجا باید ادرس مسیری که میخواهیم پوشه های وردپرس توش قرار بگیرند رو وارد می کنیم. که public_html هست و در نهایت در قسمت پایین به نشانه تایید گزینه move رو انتخاب می کنیم.
مشاهده فایل های وردپرس
برای اینکه مطمئن بشیم فایل های وردپرس به قسمت Public_html منتقل شده یا نه، میریم محتوای این پوشه رو میبینیم. اگه اومده باشه ما می تونیم پوشه های wp-admin , ap-content, wp-include و همچنین فایل های PHP رو ببینیم و می تونیم به مرحله نصب و کانفیگ وردپرس بریم و اگه نیومده باشه، این مراحل را از ابتدا با دقت انجام میدیم تا بتونیم پوشه ها رو مشاهده کنیم. اگر هم جایی به مشکل خوردین می تونین از کارشناسان ما بپرسین. یا زیر این پست کامنت بزارین تا به کامنت هاتون جواب بدیم.
نصب و کانفیگ وردپرس در سی پنل
بعد از آپلود وردپرس روی هاستتون نوبت میرسه به تنظیمات وردپرس و نصب نهایی.
ادرس سایتتون رو داخل مرورگر وارد کنین. مثلا www.yourwebsite.ir رو داخل مرورگر بنویسید و باید با صفحه ای مثل صفحه زیر رو به رو بشید.
این صفحه در اصل خوشامد گویی وردپرس هست و نشون میده که تمامی مراحل به درستی انجام شده اند.
قبل از اینکه روی گزینه بزن بریم کلیک کنین، نیاز هست مواردی که خواسته رو از قبل تهیه کنیم. مثل نام پایگاه داده، نام کاربری، رمز پایگاه داده، میزبان پایگاه داده، پیشوند جدول.
1- نام پایگاه داده: برای داشتن نام پایگاه داده ابتدا باید بریم در قسمت Databases یک پایگاه داده برای وبسایتمون بسازیم و اسمش رو به خاطر داشته باشیم برای این کار وارد هاست میشیم و به قسمت Databases میریم و گزینه MysqlDatabase رو انتخاب می کنیم. توی صفحه جدیدی که باز میشه به قسمت Create New Database میریم و یک پایگاه داده جدید ایجاد می کنیم. اسم دلخواهمون رو وارد می کنیم و روی گزینه create-database کلیک می کنیم. اگه همه چی درست و صحیح پیش بره پیغام سبز رنگی مبنی بر ایجاد موفقیت آمیز پایگاه داده روی صفحه می بینیم.
2- نام کاربری پایگاه داده: این نام کاربری در واقع همون یوزر نیم و پسوردی هست که میشه با اون به پایگاه داده دسترسی داشت. پس روی گزینه go back می زنیم و به صفحه قبلی بر می گردیم.
در قسمت MySQL Users روی گزینه Add New User می زنیم تا کاربر جدید اضافه می کنیم و تمامی دسترسی ها اعم از خوندن و نوشتن و دیلیت و آپدیت و.. رو بهش می دیم.
پس در قسمت username اسم مورد نظر و در قسمت password رمز مناسب رو قرار می دیم. با توجه به اینکه رمز باید ترکیبی از حروف و اعداد باشه تا قوی و مطمئن باشه بهتره یک رمز 16 کاراکتری در نظر بگیرید. اگر رمز مورد اطمینان سراغ ندارین می تونین روی password generator بزنین تا سیستم به طور خودکار یک رمز قوی بهتون پیشنهاد بده. و دقت کنین که به این رمز ها و نام کاربری نیاز داریم پس در notepad یا جایی دیگه ازش یادداشت تهیه کنین و بعد تیک I have copied this password in a safe place رو بزنین. در نهایت برای ایجاد این نام کاربری Create user رو کلیک می کنیم و به سرعت پیش می ریم. اگه کاربر به درستی ایجاد شده باشه پیغام سبز رنگ You have successfully created a MySQL user named رو مشاهده می کنیم.
برای دادن دسترسی پایگاه داده مورد نظرمون به این کاربر روی گزینه go back کلیک می کنیم و در نهایت روی گزینه Add User To Database کلیک می کنیم و در فیلد اول یوزر مورد نظر رو انتخاب می کنیم و در فیلد دوم دیتابیس مورد نظر رو انتخاب کرده و در اخر ADD رو می زنیم. مشاهده می کنیم که دسترسی ها برای این کاربر باز میشه Manage User Privileges به شما کمک می کنه که بتونین به سادگی دسترسی های کاربر رو محدود کنین. با زدن تیک گزینه ALL PRIVILEGES می تونین همه دسترسی ها رو به کاربر پایگاه داده بدین.
در واقع این کار به این معنیه که آقا کاربر فلان رو به پایگاه داده فلان اضافه کن که بتونه بخونه و بنویسه و ویرایش و حذف کنه. دقت کنین اگه کاربری رو به پایگاه داده اضافه نکنین هیچ کسی حق و اجازه دسترسی به پایگاه داده رو نداره و در آخر مدیری هم برای سایت وجود نخواهد داشت.
در آخر هم اگه همه چی درست و صحیح پیش رفته باشه You have given the requested privileges on the database پیغام به رنگ سبز نمایش داده میشه. البته نصب و تنظیمات وردپرس هنوز تموم نشده 😊
راه اندازی وردپرس در cpanel
پس از اینکه مراحل بالا رو انجام دادید می تونین با وارد کردن ادرس سایتتون در مرورگر وارد مراحل نصب وردپرس در سی پنل بشین. در کل با صفحه بزن بریم وردپرس مواجه میشین. الان می تونیم روی گزینه بزن بریم کلیک کنیم و سپس در فیلد های مشخص شده، هر کدوم از رمزها و نام کاربری هایی که ساختیم رو وارد می کنیم.
نام پایگاه داده: نام همون پایگاه داده ای که ساختیم رو وارد می کنیم.
نام کاربری پایگاه داده: همون یوزر نیمی که به پایگاه داده اضافه کردیم و بهش دسترسی دادیم که بتونه پایگاه رو ویرایش و.. کنه.
رمز: همون رمز پایگاه داده است.
میزبان پایگاه داده: همون میزبان هاست سی پنل شماست که معمولا localhost است
پیشوند جدول: می خواهید جداول در پایگاه داده با چه پسوندی ذخیره بشن. معمولا wp میزارن. اما این کار از لحاظ امنیت کاملا اشتباه است و شما باید پیشوندی را قرار دهید که غیر قابل حدس باشد
در نهایت روی گزینه فرستادن کلیک کنین تا وردپرستون به خوبی نصب و راه اندازی بشه. اگه همه چیز به خوبی پیش بره و درست باشه با صفحه اجرای نصب مواجه میشین.
اجرای وردپرس روی سی پنل هاست
اجرای وردپرس روی هاست بستگی به مراحل قبلی داره. اگه همه چیزخوب انجام شده باشه با صفحه راهنما و خوش آمد وردپرس مواجه میشین که با وارد کردن اطلاعات کاربری سایت می تونین سایتتون رو راه اندازی کنین و وارد پنل مدیریتی وردپرس بشین.
در فیلد عنوان سایت: اسم سایتتون رو وارد کنین. معمولا فارسی وارد می کنن که کاربرای سایت راحت باشن.
در فیلد نام کاربری: می تونین نام کاربری مدیر سایت رو وارد کنین. این نام کاربری باید کاملا یونیک و غیر قابل حدس باشد تا از لحاظ امنیتی دچار مشکل نشوید
رمز: رمز قوی و ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و لاتین و اعداد هست. اگه هم رمز ضعیف انتخاب کنین ممکنه به سادگی مورد حدس زدن قرار بگیره و در حملاتی مانند بروت فورس به راحتی هکر آن را پیدا نمایید . پس یه رمز قوی و مطمئن انتخاب کنین.
ایمیل: ایمیل معتبر وارد کنین. چون قراره اگه رمز مدیریت وردپرستون رو فراموش کردید به واسطه این ایمیل بازگردانی بشه یا تغییر پیدا کنه.
مهم ترین قسمت نمایش محتوا به موتور جستجو
ممکنه شما بخواهید برای شروع یه سری محتوای اضافی و تستی روی سایتتون اپلود کنین. اگه این گزینه اخر “نمایش محتوا به موتور جستجو ” فعال نباشد، موتور های جستجو همه محتواهای تستی روی سایتتون رو به کاربرانتون نشون میده و در واقع صفحات و محتواهای سایت شما رو ذخیره می کنه. در نهایت اگه روزی اون محتواهای تستی رو پس از انتشار پاک کردید گوگل بهتون امتیاز منفی میده. پس برای اینکه امتیاز منفی نگیرین با توجه به هدفتون از طراحی سایت با وردپس این گزینه رو تیک بزنین.
در نهایت نصب و راه اندازی وردپرس تموم میشه و می تونین با زدن گزینه راه اندازی وردپرس، سایتتون رو به طور کامل راه اندازی کنین.
اگه همه چی خوب پیش رفته باشه پیغامی مشاهده می کنین که نوشته “انجام شد.”
در نهایت با زدن گزینه ورود و وارد کردن نام کاربری و رمز می تونین وارد پنل مدیریت وردپرستون بشید.
سخن پایانی در مورد نصب وردپرس در سی پنل
شاید انجام تمامی این مراحل ساده به نظر برسد اما اگر یکی از نکات کلیدی را که در مقاله گفتیم رعایت نکنید در آینده دچار مشکلات امنیتی و سئو خواهید شد ، بنابراین این مقاله را با دقت مطالعه و تک به تک نکات را رعایت نمایید تا با خیال آسوده به مسائلی مانند دیزاین صفحات ، تولید محتوا و مارکتینگ بپردازید ، از اینکه وقت گذاشتید این مقاله مطالعه کردین متشکرم ، خوشحال میشم نظرتون را در مورد این مقاله در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید و در صورت وجود هر گونه سوال ، سوال خود در بخش نظرات بپرسید تا کارشناسان و پشتیبان وردپرس ما در کمترین زمان ممکن پاسخگو سوال شما باشند 😊
خلاصه مقاله
هر سایتی برای مدیریت و ارائه مطالب به مخاطبان خود نیاز به یک سیستم مدیریت محتوا دارد. یکی از مشهورترین و پراستفادهترین سیستمهای مدیریت محتوا وردپرس است که بسیاری از افراد برای سایت خود از آن بهره میگیرند. اما نکته مهمی که وجود دارد آن است که به جهت استفاده از این سیستم، لازم است […]
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد
ممنون از اموزش بسیار مفیدتون . عالی بود . خسته نباشید.
فقط یک سوال داشتم
قبلن یه بلاگ در وردپرس داشتم و از همونجا دامنه .com رو واسش انتخاب کردم
الان تو سایت ehost.com هاست و دامنه خریدم به همون نام
میخوام همون سایت وردپرس رو به سی پنل ehost.com منتقل کنم ولی نمیدونم چجوری اینکار انجام میشه . اموزش نصب ووردپرس در سی پنل رو انجام دادم و موقع لوگین وصل میشه به بلاگ قبلی که هیچ امکاناتی نداره ( پنل پلاگین و غیره که اصلن نداره )
کلن اون سایت رو میخوام تعطیل کنم و بیام به سی پنل و از امکانات اصلی ووردپرس مانند پلاگین و غیره استفاده کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما. به میزبان سایت اطلاع دید براتون انجام بدند
سلام مرحله به مرحله پیش رفتم جواب گرفتم
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام خیلی خوب بود واقعا ممنونیم
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام آموزش کاملی بود و جواب گرفتم خیلی ممنونم
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام من همه ی این کار ها رو می کنم ولی وقتی می خوام پوسته ای رو تو ورد پرس نصب کنم و یا به روز رسانی رو انجام بدم ابتدا ازم می خواد اطلاعات مربوطط به ftp رو وارد کنم و بعدش هم می زنه همچین پوشه ای مثلا پوشه ورد پرس و یا پوشه محتواها (wp-content) اصلا وجود نداره . به خدا موندم دیگه چی کار کنم
یکبار دیگر امتحان کنید اصلاح خواهد شد
سلام یکی از ساده ترین روش های بود ک دیدیم ممنون
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام خوب بود انگیزشی
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام :
من تو لوکال هاست ورد پرس رو ساختم الان میخام هاست اصلی نصب کنم اما تو صفحه که فایل منیجر هس کلیک میکنم میره توصفحه که اصلا public-html وجود نداره تو اون صفحه
htdoc وجود داره فایل مرد پرس رو نصب کنم؟ چطوری آپلود کنم ممنون میشم پاسخ بدید آقای ذوالعلی
سلام وقت بخیر از کل پروژه با استفاده از افزونه داپلیکیتور بک آپ بگیرید و بعد ببرید داخل هاست اپلود کنید
سلام وقت بخیر ببخشید این که وقتی هاست می خریم خودشون میگن وردپرس رو نصب میکنیم به چه صورت هست و تمامی این مراحل انجام میدن حتی دیتابیس و موارد دیگر و اصلا خوب هست اونها نصب کنند یا خیر یا خودمون نصب کنیم بهتر ممنون
سلام وقت بخیر تفاوتی ندارد
با سلام و خسته نباشید
واقعا ازتون ممنونم این آموزش فوق العاده عالی بود
من لذت بردم
موفق باشید
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام مقالتون واقعا خوب بود و اموزنده مرسی از زحماتتون
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام عالی بود خیلی ممنون تشکر
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام من به نتیجه رسیدم با انجام روش های شما
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام خیلی قدیمی بود مقاله یکم بروز کنید
سلام متشکریم از نقد شما بله حتما آپدبت خواهد شد
سلام ورد پرس خوبه واقعا
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام خیلی سخت بود واقعا
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام میشه یه روش ساده و مفهومی تر بگید
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام مرسی ممنونیم دستتون درد نکنه. عالی بود
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام دوست عزیز بابت مقاله خوبتون ممنونیم
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام اقای ذوالعلی تشکر بابت زحمتی که کشیدید
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام بر شما مرسی
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام ممنونیم بابت سایت خوبتون
سلام متشکریم از نظر پر لطف شما.
سلام ممنون خیلی خوب بود
سلام متشکریم از نظر پر مهر شما.
نصب وردپرس توی سی پنل یکی از لذتبخش ترین کارایی هست که توی عمرم انجام دادم و میدم :))
خیلی دوس دارم سی پنل و رابط کاربری اون رو و از کار کردن باهاش نهایت لذت رو میبرم.
هرازگاهی میشینم و قسمت های مختلفش رو هم بررسی میکنم، چون واقعا گسترده هست و فقط دو تا پوشه فایل منیجر و دیتابیس نیستن که کاربرد دارن، همه پوشه ها مهم هستن. مثل ساب دامین و ssl و غیره.
یه چیزی که توی مقالات قبلی رویال کد کمتر دیده بودم، استفاده از آموزش های ویدیویی به خصوص واسه همچین مواردی بود. الان که آموزش ویدویی نصب وردپرس در هاست سی پنل رو دیدم واقعا ذوق زده شدم. دمتون گرم:)
من نصب وردپرس توی سی پنل رو مدتهاست که بلدم و خیلی هم تا به حال تونستم انجامش بدم. همینطوری اومدم این مقاله رو بخونم که یه وقت شاید یه چیز جدید بتونم یاد بگیرم که اتفاقا یه چیز عجیب و تازه یاد گرفتم.
اونم بحث پیشوند جداول دیتابیس بود. اصلا نمیدونستم نباید همون اسم wp رو بذاریم براش و من همه سایتهایی که آوردم بالا با همین پیشوند هستن. حالا نمیدونم باید چکار کنم. لطفا راهنماییم کنید اگر امکانش هست؟